Jobb!

Har vart i skolan en sväng och åt en glass på birgers på hemvägen. Vad har hänt med mig? Jag äter ALDRIG glass i vanliga fall, men denna veckan har jag ätit mer glass än jag gjort de 5 senaste åren haha... Det är la det goa vädret som gör det. :) I natt är det bara en vecka kvar tills det bär iväg ...ÅHHHH ska bli såååååååå härligt!!!!! Längtar inte så lite hihiihi. Har blivit bjuden på en fest på torsdag i brorsans lada på kinnekulle.. Får se om vi drar dit.. Ska ju ut med klassen på onsdag, så det kan jag kanske vara bra med en nykter dag innan vi drar..

Måste ändå erkänna att jag kommer sakna vår traditionsenliga midsommar med hela släkten i grebbestad.. Den är SOMMAR!! lite bilder från olika år...


Pappa, Märtha och Fredrik på väg till midsommarstången på fotbollsplanen


Evelina, Annsofi, Märtha, Carl, Bosse och Pappa


Lite senare åker ALLTID gitarren fram. Klassiker som Die Mauer och trubaduren är obligatoriska.


Kusin Magnus och storebror Carl har laddat borde med hmmm det mesta.


Ska åka o jobba om en stund. Jobb 14-21.30. Hoppas komma iväg vid 21 typ, men vi får la se. Sen är det bara hem o duscha av mig o cykla iväg till harrys.. Fint de :)

Hade bestämt mig för att ha på mig en rosa jättesöt klänning ikväll (som jag btw köpte till vår förlovning). Så kommer jag o tänka på att jag fortfarande inte kan gå i vanliga skor sen förra veckans skoskav. Det enda som har funkat är springskor och flip flop.. Snyggt till klänning. :NÄE.. Får bli en kjol istället osså får jag dra på mig conversen...

Strimmor- winnerbäck


Dålig koll

Hej!
Två kvällar i rad nu har jag varit säker på att jag börjar runt kl 8 dagen efter... Igår skicka jag mess till typ halva klassen för o få svar på om vi hade något i morse eller inte.. Sen gick jag på vad majoriteten trodde,,dvs att vi inte hade lektion. Om dom hade rätt eller inte, det är mer än vad jag vet..
Så kollade jag nyss kalendern o konstaterade arbetsmiljö-lektion i morgon kl 8.30. Skickar mess till H och frågar om vi ska gå vid 8 ungefär,, varav hon svarar att vi inte har något förrrän betygssamtalet vid 11... Hmmm är det jag som har så fruktansvärt dålig koll, eller är jag mer ambitiös än andra.. I allafall så är jag rätt så morgontrött, så jag beslutade mig för att lita på H:s omdöme... hihihi..

Kvällen har vart soft.. :) Blegat lite tv o så..Om ni inte har hört winnerbäcks nya låt strimmor så måste ni höra det.. ska kolla om jag kan hitta den på youtube o lägga upp den :)

I morgon är det skola vid 11..Sedan jobb 14-21.30 och efter det bär det av mot harrys :) Vi tänkte sitta på uteserveringen o dricka lite o tjöta skit.. mysigt.


Inte den uteserveringen, men dock en uteservering :)



Hörs i morgon.
XOXO

Skattepengar

Var inne på skatteverkets hemsida o kikade. Det verkar som om skatteåterbäringen kommer nästa vecka :) :) :)
UNDERBART!!! Gynnar när jag ska utomlands hihihi..

VG

Hahaha fick VG i social omsorg. Hon tyckte att mina skriftliga arbeten inte var värda mer än G, men eftersom det var JAG som pratade och höll uppe våran grupp i diskussionerna så gav hon mig VG.. Det lönar sig med andra ord att ha stor käft ;)...

Hmmm

Idag fick jag en inbjudan på posten.. Det var från moderaterna som ville bjuda in mig på en mingelkväll i skövde. Verkar jättetrevligt.. Tiden var 18:30 och senaste dag att anmäla sig var 4 juni... Tyvärr hade dom missat den LILLA detaljen, alltså vilket datum detta var.. Hmmm...SMART! Undra hur många såna här lappar dom egentligen har skickat ut haha.. Hon som står som kontaktperson lär ju ha lite att göra om man säger så hihiihi..

Helt slut

Ojojoj.. På träningen sprang vi först en sväng. Sen körde vi lite löpningar med klubba och boll.. Haha jag säger bara klubbteknik. INTE min starkaste sida :) Men jag var med och körde iaf. Sen blev det lite gräsinnebandy. Det är väldigt kul men VÄLDIGT jobbigt..hehe... Dessutom var vi bara 2 i varje lag så man får springa endel. :)...

På vägen hem åkte jag förbi spåret och tog ett varv i 2,3an. Kändes skönt och inga känningar i knäna.. Hemm körde jag lite styrekträning (armar och mage) innan jag duschade... Så det blev ett riktigt långt träningspass för mig idag. Men det gynnar...

I morgon ska jag till skolan för en kursutvärdering och lite betygssamtal. Hoppas nog på ett VG i social omsorg, men vi får se...

Hörs sen
XOXO

Sååå redig

Åhh har även skickat iväg utvärderingen nu... Härligt.!!! I morgon ska jag ta tag i uppgiften jag ska komplettera och helst VG/MVG uppgiften jag har kvar i socialpsykiatrin. Vore såå skönt att vara klar med allt på fredag så jag har en vecka på mig att fixa allt inför resan.. Är en hel del.. :)

Sitter o ser å sjunde himlen nu.. Eftermiddagarna på 5an är bra... Går i ett med sjunde himlen, gilmore girls och what about brian.. :) Träning kl 18 då..

XOXO


Duktig

Hej!

Har redan gjort klart etikarbetet. Blev inte så långt men jag får hoppas att det duger iaf. :) Ska försöka mig på utvärderingen i omvårdnad nu också. Vore såå skönt att kunna släppa den också.. Sen har jag iofs det jobbigaste kvar. Att komplettera en grej som jag gjort helt fel typ.. Men men.. Jag har ju grunden på den iaf. 

Ikväll träning då.. Hoppas vi blir några stycken.. Tänkte kanske ta med lite klubbor o bollar så kan man köra lite teknikgrejer :) Kan ju vara kul för dom att få känna på lite innebandy igen efter några veckors uppehåll :) 

Nu ska jag fortsätta plugga o maila iväg detta arbetet till vår lärare.

XOXO

Mätt på goda saker

USCH!! Jag har käkat alldeles för mycket godis + 1 mc flurry... Är proppmätt trots att jag inte ätit nån mat typ idag.. UUÄE..

Ledig i morgon... Ska bli klar med etikarbetet och helst även göra en utvärdering i omvårdnad.. Sen är det bara en komplettering och en uppgift för högre betyg kvar.. Hmm kanske låter som ganska mycket men jag ser iaf det ljus i tunneln som jag inte såg för en vecka sen :)

Annars i morgon då.. Träning kl 18.. Blir ensam tränare i morgon. Det är lite trist.. Men mikael ska på fotboll, Håkan ska fota och Sarah är i stockholm. Jaja vad gör väl det.. Blir lite löpning och lite ruscher typ.. Om det fina vädret håller i sig så kanske löpning i sanden kan vara bra hihihi... Jag får väl iofs också springa med så skadeglädje är väl inte aktuellt..



Jag har ju som jag skrivit tidigare skoskav på hälen.. Igår innan jag skulle springa, så satte jag på ett skoskavsplåster. Tydligen ska man ju inte DRA bort dom, utan vänta tills det lossnar, men det fattade väl inte jag, som börjar slita i det stackars plåstret efter träning... River bort halva såret så det (okej känsliga läsare, läs inte vidare här) det flyger av sårskorpa o kommer var m.m.... Inte såååå fräscht.. Nu dröjer det ju ännu längre innan jag kan ha vanliga skor.

Ont i halsen

Hej på er!

Brukar ju alltid va vaken så jäkla länge på kvällarna. Så igår hade jag tänkt plugga till dagens redovisning efter fotbollen. Tyvärr så var jag JÄTTETRÖTT då... så jag orkade inte hålla mig vaken. Fick ställa klockan tidigt i morse istället o plugga då. Well well redovisningen gick iaf galant. Fast jag hade missat att läsa på boarderline, men det gjorde inget. Kunde lite iaf.

Har skrivit ett arbete i Social omsorg och skickat in precis nu. Om arbetslöshet... Som vanligt i sociala omsorgen så dyker min högerlagda politik in lite överallt i arbetena.. Har fått uppfattningen av att läraren inte delar mina åsikter så vi får hoppas hon inte går på det när hon sätter betyg. ;)

Ska egentligen spela golf i eftermiddag, men känner mig inte alls fit for fight.. Har ont i halsen, är förkyld och hängig.. Dessutom fryser jag trots den härliga värmen ute... Tror det istället kan bli gossip girl, desperate och lite godis framför tvn och tycka lite synd om mig själv. Skulle dessutom hemskt gärna orka skriva ett arbete till..

   +     +     = en slööö kväll

Fotboll

Hej!

Fick gjort ett arbete i skolan idag. Skönt!! Var och tränade sedan.. Både jag som har världens skoskav och "torres" som hade "träningsvärk" lyckades ta oss runt hela runda rundan.. Sen körde vi lite fotboll :) sex stycken tjejer där idag så det var fler än vanligt :)
På vägen hem köpte jag glass på mc donalds.. Nån ny sommargrej.. Hur god som helst.. Var kladdkaka i botten på den :) Mmmm

Ser på Sverige-Slovenien nu... Träningsmatch, men är kul att kika ändå... Sen ska jag läsa om Psykoser och Neuroser.. Ska ha redovisning om det i morgon... Hmmm hoppas det går bra.

I morgon eftermiddag blir det en golfrunda med fredrik o hans pappa i Lundsbrunn.. Gillar inte den banan, men men det går la bra.. Ska bli kul att komma ut iaf :)



Nu ska jag fortsätta se på fotboll

XOXO

Ny vecka

Hej på er!

Sitter in da school o försöker plugga. Tyvärr går det inget bra. Håller på att skriva om mobbning på arbetsplatsen..  Svårt... Men men...

Ikväll är det träning. Vi ska springa 4 km... Härligt!! Får se om tränarkollegan har kommit på nån bra undanflykt.. han har tydligen träningsvärk... vafan jag har skoskav o gnäller inte. well well...män är la gnälliga av naturen :)

Nu ska jag plugga vidare... Hörs sen

XOXO

Goder afton

Hej!

Har vart dålig uppdatering idag märker jag.. Hat ju haft lite annat att göra. Var i gbg...  Biljettköpet gick fint.. Traskade in en snabbis på ikea, men var ute efter 10 min ige o hade handlat för 29 kronor.  Gick upp o käkade. Blev faktiskt inte köttbullar, utan en räksallad.. Så duktig var jag :)

Åkte hem igen sen.. Var o handlade en sväng på hjertberg. Blev lax, yoghurt, champinoner.. haha ni som vill ha hela handlingslistan får säga till.. hahaha

Inte gjort nåt på kvällen.. bara blegat tv.. ska lägga mig om en liten stund.
 Vilket meningslöst inlägg detta känns som..
I morgon ska jag plugga i skolan iaf..

XOXO

En natt med mycket sömn

Har sovit massa timmar!!! Sååå skönt. Har sovit allldeles för lite den senaste tiden så det var gött att få ta igen lite :) 
Nu har jag tänkt mig att jag ska plugga en liten stund. Sen vid 13 tiden blir det gbg för att hämta biljetter o kika en snabbis på ikea. :) Har inga pengar o handla för nu. Men behöver två garderobsknoppar iaf, så det kan vi nog kosta på oss haha.. Tänkte även att vi skulle käka där.. Kanske köttbullar och potatis. Det brukar bli så på ikea :)

Näpp nu ska jag öppna mina böcker o va duktigt en liten stund.. 
XOXO 

Biljetter!!!

Har köpt biljetter till Grekland - Sverige :). Ska hämta dom i morgon i gbg. Lika bra att åka dit, så kan man passa på att kika in på ikea hihihi. Åhh nu ser jag inte så lite fram emot den 10 juni :)

Sitter o kollar på schlagern nu!! Tycker att piratlåten är grym, lettland tror jag det är men är inte säker.. Danmark var bra och likaså ukraina... Jaja hoppas såklart mest på perelli :)



Hörs sen
XOXO

lördag!

Hej på er.!

Gårdagskvällen var trevlig. Blev dock inte petter, utan hamnade på stadt istället... Kul att hänga med innebandytjejerna iaf ;) Kanske kommer lite bilder nån gång om vi har tur ;)

I morses åkte jag till stan och köpte ett krocketspel till min bror som fyllde år. Åkte vidare till brorsan o fikade lite där och gratulerade honom.. Satt ute i solen en stund. Härligt! Vi skrev även en lista på saker man bör ta med på semestern..

Var ute o sprang ett varv för en stund sen och nu har jag ätit lite lax och sallad.. Var jättegott!



Ska hoppa in i duschen om en liten stund. Ikväll ska vi ut och käka med Fredriks föräldrar, hans syster o hennes sambo. Ska bli trevligt. Sen blir det nog lite tittande på Charlotte på tvn. Heja sverige!!!

Nu ska jag duscha.. hej hej

XOXO

Fredag!!!

Hej på er!!

Var hos frisören klockan 9. Hon packade även på mig en klippning. Hon tyckte att det behövdes haha.. Jaja vad gör väl det. Blev mycket nöjd iaf :) Så nu är jag blondin då.. Skönt att folk har lite bättre förståelse när jag talar innan jag tänker :)

Åkte sedan till Överby med Hanna. Köpte ett par springskor som jag tänkte testat idag, men nu har jag kommit på att jag inte vill tvätta håret igen när frisören gjort det fint, så jag får masa mig ut i morgon eftermiddag istället. Köpte även ett par låga pumps i trollhättan..




Nu har jag precis vart på stan en sväng med Pia. Vi kikade bara en snabbis men handlade inget..

Ska göra mig i ordning inför kvällen på Deliscious, där Petter spealr ikväll... Jag lyssnade mycket på petter när jag var yngre, men inte så mycket nu men det ska bli kul att se honom iaf hihi.


YOYO

trevlig eftermiddag

Hallo!

Åkte hem till jessica en stund o hälsade på förut. Är mysigt o trevligt.. Kommer nog bli mer nu när hon ska flytta in 200 meter från där jag bor.. :) Då får vi sitta på jess fina innergård och sola på en parkbänk :) Hennes son Casper blir större för varje gång jag ser honom, o han börjar asgarva varje gång han ser mig.. Hmm är det positivt eller negativt..haha..

Har vart o handlat lite nu till stackars fredrik som ligger sjuk här hemma. Tänkte dra ut o springa men väntar tills i morgon.. Kommer säkert vilja prova mina nya skor i morgon o med tanke på halvmilen igår så får jag lugna mig lite :) Har så mycket spring i mina ben nuförtiden så jag förstår inte vart det kommer ifrån.. hihihi..


 Tror det kan bli ett par sådana från asics.


Fick MUFs tidning "blått" i brevlådan idag.. Har bara hunnit bläddra genom den snabbt men ska läsa den noggrannare ikväll :)











XOXO


Trevlig morgondag väntar

Hej!
Studiebesöket var jätteintressant. Tänkte försöka få praktik där nästa termin.. Hoppas Hoppas!
Åkte till stan o fixade lite ärenden efteråt. Hämtade och skickade paket.. Bokade tid hos frisören, kollade löpardojjor m.m.
Inga mer planer för dagen. Funderar på att springa ett varv,  men det kanske är onödigt. Bättre o springa i morgon när jag fått nya skor.. :)

Pratde med en i ibk (styrelsemedlem, hmm mr IBK) igår.. Han sa att han tyckte jag skulle börja stå i mål igen.. Troligt med mina knän. Jag sa att om han fixar en operation så mina knän blir bra igen, DÅ kan jag stå i mål... Han föreslog att spela på sprutor.. Hmm NÄE!!! Är ju fan nöjd att jag kan springa varannan dag nu. Blir jag målvakt kommer jag inte kunna gå ju.





I morgon börjar jag dagen med ett frisörbesök kl 9. Ska bli blond tänkte jag :) Bara slingor men iaf..  Blir fint nu till sommaren. Sen ska jag o goaste hanna åka till trollhättan o köpa löparskor till mig o kika lite i affärer. MYS!!
I morgon kväll kommer lite tjejer hit (om fredrik blivit frisk, annars får vi va nån annanstans) , osså ska vi gå på petter på kvällen :) Jag gillar petter.. Får nog sätta på hans skiva nu.. Har bara bananrepubliken o det är ju gammal men iaf :)


God natt

Nu ska jag sova.
För sent som vanligt... hmmm..

hörs i morgon
XOXO

Ser på fotboll

Hej!
Kom bara 2 tjejer på träningen idag.. Vi beslutade oss för att åka iväg till råda och springa halvmilen. Går ju ändå inte att göra nåt kul på så få personer. Men tjejerna som var där (+ vi 3 tränare som var där), var jätteduktiga o sprang utan nåt gnäll :) Ska vi fortsätta med sån här träning så blir det SM- guld :)

Sitter o kollar CL finalen nu.. 1-1 står det.. Håller nog på ManU tror jag. Visste inte vilka jag höll på när matchen börja eftersom jag inte håller på nåt av lagen, men ju längre matchen har gått har jag kommit på mig själv att hålla på United. :)

I morgon ska vi på studiebesök på ett behandlingshem (för kriminella ungdomar tror jag) här i stan..  Blir väldigt spännande...

XOXO

Träning

Nu ska jag iväg och träna försäsong. Är inte laddad alls.. Har haft rikligt med intressanta diskussioner idag.. Hmm spännande... Jag spelar i en förening full av starka viljor. Det är härligt. hahaha..

Ikväll blir det nog att kika lite fotboll kanske.. champions Leauge final mellan chelsea och ManU.

Hörs sen

Over an out

Sovmorgon

Hej!

Eftersom pluggandet igår inte blev nåt bra så beslutade jag och Hanna att vi åker senare till skolan idag istället och kommer dit utsövda haha. Hon har samma nattvanor som jag, dvs väldigt sena.

Ska iaf till skolan om en stund. Idag ska jag få pluggat massor.. AHhh fick tillbaka ett stort arbete jag gjort som jag var tvungen o komplettera. Läraren tyckte att jag hade gjort det för mycket medicinskt och får lite omvårdnad.. 



 I eftermiddag ska jag skicka iväg lite paket som jag sålt via tradera.



Klockan 18 är det försäsongsträning igen.. Borde nog lägga upp nån plan inför träningen för det är väl jag och sarah som håller i det idag oxå.. Vi är så himla få på träningarna tyvärr så det är svårt att komma på roliga övningar på typ fyra personer.. jaja

Nu ska jag gör mig i ordning..

XOXO

God afton

Hej på er!

Vart ute o åkt lite bil med Hanna.. Vi letade efter en affär som hon ska till i morgon. Vi var ute o kikade mot kållandsö typ. Hmm ja vi var här o där som man säger. Nu är jag sååå fruktansvärt godissugen så jag skulle kunna döda för det. Hittade lite blockchoklad i skafferiet som får duga. haha...  blockchoklad som inte ens är gott



Tänkte lägga mig om en liten stund o har föreslagit för hanna att vi ska dra lite senare än vanligt till skolan i morgon så vi båda får sova ut... Har blivit sena kvällar det sista minsann. jaja smällar man får ta. Sova kan jag göra i graven ju.

Undra om det är godare med smält blockchoklad hmmm kanske är värt ett försök :)

XOXO
GOSSIP GIRL

Piggare

Hej!

Var fruktansvärt trött hela förmiddagen. Tror det hela berodde på flera olika grejer. Dels för lite sömn kanske, men även mensvärk och allergi... jaja sov ett par timmar i soffan förut och är mycket piggare nu.

Jag o Hanna åt en lunch på Madonna förut. Mysigt. Har kollat seriestarten på gossip girl nu.. Åhh vad bra det är :)



Tänkte ta ett strög med Hanna, men får inget svar från henne. Vad gör hon??? Får nog skicka ett mess oxå, hon sitter kanske inte vid datorn ;)

XOXO

Plugga

Sitter i skolan o pluggar... Tänkte plugga Etik och arbetsmiljö idag.. Det kan gynna.. Vill bli klar denna vecka..Kommer aldrig bli det..

Har aldrig vart såhär trött förut

  1. Jag har aldrig förr varit såhär trött i hela mitt liv.
  2. Det är tisdag.. Tråkig dag. Ingen träning, långt kvar till helgen
  3. Allergin flödar.


Vilken tråkig dag!!!


dags för träning

Nu ska jag byta om till träningskläder. Idag är det jag o Sarah som håller i trräningen. Mikael skulle nog oxå komma ner en sväng men blir sen och Håkan jobbar kväll...  Men jag o Sarah fixar nog detta galant :)hihihi.

Käkade precis lite kyckling, ugnsbakad potatis och tsatsiki.. Elle inte så lite förresten.. Vräkte i mig haha... Jaja..det var gott iaf..

Oj skulle ju fixa grejer innan träning.. måste dra
xoxo

dagens

Dagens sysselsättning: plugga och träna tjejerna
Dagens bästa: Träning
Dagens sämsta: Att det inte blev nåt plugg i skolan, hanna mådde dåligt.
Dagens tv: Inget bestämt. kanske nån serie i eftermiddag
Dagens frukost: 2 mackor med skinka o yoghurt
Dagens lunch: Kommer bli kyckling, potatis i ugn och tsatsiki
Dagens kvällsmat: Kanske rester från lunchen haha
Dagens godis: INGET, inte efter gårdagen ;)
Dagens låt: Fascination med alphabeat
Dagens klädsel: Jätteblå jeans, svart brottarlinne o en grå kofta
Dagens köp:Inget vad jag vet,, behöver nya joggingskor men det får bli på fredag
Dagens mys: hmmm
Dagens sjuka: Frisk som en nötkärna
Dagens saknad: SOl
Dagens humör: Toppen
Dagens träning: Försäsong med löpning och fys
Dagens sötis: Den som kämpar bäst på träningen ikväll :)

Bra band

Fick tips om ett riktigt bra band för ett par dagar sen... En dansk grupp vid namn Alphabeat.. Kanske är sånt som folk känner till, bara jag som är seg.. vem vet? men bra är dom



Harpan

Jag har fastnat i Harpan.. Har suttit halva kvällen o spelat... Hmm tror nog nästan att det är lite geek-varning på det va ;) haha... jaja det är kul iaf... Spindelharpan går oxå bra, men den är inte lika kul


underbara älskade

Har precis kikat på underbara älskade. Hade inte sett det tidigare, men den var riktigt bra faktiskt.. Känsliga sidan av mig kom fram på slutet där, så tårarna var nära hahaha... Känsligare människa får man leta efter. ;)

Zlatan är för övrigt inte så dålig... 2 mål o avgör hela ligan.. coolt värre.. :)

göteborgsvarvet 09???

Har vart hemma hos farsan o anita o fikat. Anita påminnde mig att jag igår lovade att springa med på göteborgsvarvet nästa år...haha.. TROLIGT!! 2,3 mil eller vad är det.. Det är ju fan 10 ggr så långt som jag brukar springa...  Får skylla på att knäna inte klarar asfaltslöpning.. Hahaha

bilder från gårdagen

Vilken skräll att jag lägger upp bilder. Det händer inte ofta.. Men nu ska jag alltså slå på stort :)



Min bror johan, evys mamma Ida och Fredrik



Pelle görglad :)



Farsan och Daniel



Jag och brorsans fru Annsofi.



Mina två bröder. Johan som fyllde år och Carl



haha vilket roligt kort.. Ser ut som att det är 3 olika kort som jag klistrat ihop. Längst till vänster har vi Kim, sen år det Åsa och Evelina och till höger Daniel




Martin "greven" gör hhmm superman eller nåt



Johan ville gärna få slut på bålen o det löste han genom att gå runt med hinken och sugrör. Här ser ni bevis på att annsofi nappade på erbjudandet :)



Linda och Olle



Fredrik och annsofi. Ganska sent :)


Gossip girl

Gossip girl maraton på 5an nu.. Hur tur kan man ha en dag som denna :)


Trevlig afton :)

Hej på er!

Hade världskul igår.. Var ett jäkla hålligång.. Blev nog kanske VÄL mycket, men det skyller jag på att drinkarna var FÖR billiga och framför allt FÖR starka.... Beställde en redbull-vodka o märkte att havla glaset var fyllt innan redbullburken öppnats.. jaja hade jäkligt kul o mår prima idag o det är väl ändå  huvudsaken :)

Tappade för övrigt en kyckling på foten när jag kom hem igår... det gör ont. Skulle plocka fram kyckling ur frysen o då satt 2 stycken ihop.. Tyvärr så slant dom ur handen o landade på min tå... haha.. varför får jag såna klantskdaor jämt.. En annan gång slant jag på växelspaken i bilen o bröt en nagel o fick ont i fingret. hahahaha..

XOXO

Hektisk dag

Hej på er!

Vaknade rätt sent i morses.. så går det när man är vaken länge på nätterna.. Man kan nästan se nåt samband där :)
Åkte fram till stan en sväng o tänkte köpt nåt kul o ha på mig ikväll , men hitta inget så det får bli nåt gammalt. Vi ska ju va i en lada typ så det kan bli kallt.. Så det kanske får bli jeans. Gillar inte att ha jeans när jag går på fest, men men.

Köpte med lite bullar o åkte bort till farsan o tog en fika med honom. Nice. (han fick för övrigt äran att köra dit ikväll).

Städade lägenheten förut.. Blev fint.. Syns skillnad mot förut o det är inte positivt för det betyder att det var smutsigt förut haha..

Nu har jag vart ute o sprungit spåret. Ny rekordtid :) Nu känns det som att jag ska klara polistestet galant. :)
Nu måste jag duscha... Carl o annsofi kommer om en halvtimma.. Ska duscha, fixa håret, välja kläder (bara det kan ta en timma), sminka mig och fixa naglarna.. öhh bör nog skynda mig en aning..

Vi syns i vimlet ;)

XOXO

Snart god natt

Hej!

Jobbet gick galant. Smärtfritt idag.. Det är skönt ibland. Sitter o kikar hocket nu, men sverige ligger tyvärr under...
I morgon står lite olika saker på programmet. Städa är nummer 1 efter som folk kommer hit på förfest.  Brorsan+fru och farsan är det som kommer. Så ska vi ha lottdragning om vem som kör dit.. Hoppas inte på mig. Har köpt en flaska blue nun.. 


från skolan- till jobbet

Kom precis hem från skolan.. Har faktiskt fått en del gjort vilket känns väldigt bra.  Rekryteringen ringde förut o fråga om jag kunde jobba ikväll mellan 16-20. Hade inget planerat så det fick bli så. Ska käka en findus fiskgratäng nu, sen kanske jag kan snika mig lite käk på jobbet oxå vid 17 tiden om jag har tur.. Tog även fram 2 kycklingfileér ur frysen igår så borde ätas... Frågade Hanna om hon var sugen, men vi får la se..  Tyckte det kunde va gott med kyckling, potatis i ugn och tsatsiki o kanske dela en flaska rött till det..


ahhah hatar skolan

Har blivit klar med ett arbete nu.. I Etik. Usch och fy.  Etik är egentligen ganska intressant, Men 4 klasskompisar har varit inne i vårt grupprum o hälsat på och ALLA har varit färdiga med allt o redo för sommarlov, medans jag o Hanna har typ 10 arbeten var kvar.. jaja så har vi haft en lugn termin innan.. det har nog inte de andra haha,,

Ska försöka mig på något annat arbete nu.. Får se vad det kan bli.

XOXO Gossip Girl

trött som skam

God morgon god morgon!

Fredag idag.. Ska slänga i mig lite frukost, åka till skolan och plugga. Igår sa vi först att vi skulle åka vid 8, sen ändrade vi till halv 9... Innan vi la oss igår så skicka jag till Hanna o fråga om vi inte kunde ta 9? Och för en stund sen skicka hon o ville ta 9.20.. haha.. jaja det är ju inget vidare väder så man kan ju lika gärna sitta hela dagen i skolan.



I eftermiddag ska jag ge mig ut och springa spåret. Hoppas knäna pallar bara. Funderar på att ge fan i och vara med på en av försäsongsträningarna(bara stå bredvid) nästa vecka.. Känns som att 2,3 km är det jag behöver kunna till polistestet och på uppvärmningen springer vi bara ca 1,4 tror jag... jaja.. Vi märker hur knän och benhinnor mår.

Ikväll finns inget planerat än. Kommer nog vara själv hemma så det kanske skulle va kul o hitta på nåt.. Men vi får se.. Kan vara gött med tv/data kväll oxå.



PS: På tisdag börjar säsong 2 av gossip girl!! Längtar

XOXO Gossip girl

Oförskämt pigg

Hej på er bloggläsare o vänner :)
Jag gör inte mycket alls faktiskt.. Var o handlade en sväng med Hanna förut. Vi var på willys. Jag vägrade handla. Jag hatar willys. Eller rättare sagt så hatar jag affärer som jag inte brukar handla i. Jag brukar handla på hjertberg. Där vet jag vart jag har det jag vill ha så det går fort som skam.... Nu har jag 4 msn konversationer öppna samtidigt.. jag skriver mer här senare.. öhh hej

Vart på stan+ny mobil

Har vart på stan med Hanna nu. Köpte faktiskt ingen (tro det eller ej), men det blev en mycket ogynnsam fika, bestående av en gigantisk muffin och varm choklad (det har jag inte druckit på 100 år) med grädde och marchmellos i.. Hmm hur fan stavas det? På vägen hem hämtade jag min nya telefon! Sååå snygg.. tyvärr fattade jag inget på den. Har ju sonyericsson nu o det skiljer endel på dem. Men jag ska nog lära mig .


Snodde bilden från www.letsgodigital.org

Ledig en vecka

Nu var skolan slut för idag! Nu ska jag vara ledig till nästa torsdag.. Ska bli väldigt skönt. Vi klarade ju av alla muntliga redovisningar rätt tidigt, så det är därför jag är ledig jämt nu :) Fast jag har typ 100 skriftliga arbeten kvar, men dom ska jag ta itu med nästa vecka..

Ska strax sticka till Hanna. Hon har bjudit över mig på fiskgratäng. Smaskens tänkte jag :). Vi funderar på om vi skulle göra nåt kul sen, så vi får la se. Har inga pengar direkt men nåt kan man säkert hitta på..



Fick förresten en avi på posten igår, som jag tog förgivet var kläder som fredrik beställt, men idag kom kläderna i brevlådan så det måste a min nya mobil som är på avin :) Får hämta den sen hihihi... Desutom kom mina beställda, bruna hawaiian flipflop idag så det var en bra post-dag :)

Ser mycket fram emot lördag när det är fest hos brorsan på kinnekulle. Det blir riktigt galej. Är lite kamp om vem som ska köra dit o därmed få dricka cola på förfesten mellan 17-19 :) Jag, fredrik, brorsan (inte han som har festen), hans fru o farsan ska träffas innan. Snackade med fredrik o brorsan igår om vi kunde lura nån av dom som inte var där att vi hade dragit högsta kortet om det o alla vi tre råkade dra ess o nu är det deras tur.. Tror ni dom går på det???


skolan

Nu ska jag till skolan och ha världens tråkigaste Social omsorg. Jag vet att det är så att är man negativ från början så blir det tråkigt, men jag vet oxå att det med ala säkerhet inte kommer vara kul!
TRIST!!!
NEGATIV!!!

I eftermiddag ska jag eventuellt följa med sandra till stallet o pyssla lite med hennes hästar. Vi får se vad klockan blir.. jaja..

hörs sen
XOXO

Hååård träning

Goder afton!

Var bara fyra tjejer nere på träningen idag, så jag och Mikael som är ledare fick oxå vara med hela träningen. Startade med 2 varv i spåret. Varav på det andra varvet stannade vi i backen o körde riktigt hård träning. 5 gånger upp och ner i den lååånga backen.  Efter det körde vi fys med armhävningar, situps hopp av olika slag, hoppa på ett ben i sand, 90 grader mot varandras ryggar m.m. m.m. Men det var riktigt kul. Efter fysen blev det "handbollen" som jag skrev om innan. RIKTIGT jobbigt. Sen körde vi vanlig fotboll. Men en 7 mannaplan med bara 3 pers i varje lag känns oxå rätt bra..
Är iaf HELT slut nu... jaja det gynnar bra!!


Bild från måndagen, men alla på bilden var iaf där idag oxå :)


Ska blåsa håret nu innan fredrik somnar...
XOXO


dags o träna

Nu ska jag åka bort till skogshyddan o träna lite. Idag blir det intervallträning i den HÅRDA backen.. hehe.. Blir nog jobbigt. Vi får se om jag är spelande tränare i det läget, eller bara en stabil ledare som ropar "kom igen" :)  Sen skulle vi nog köra lite handboll med innebandyboll med lite speciella regler så vi ska lära dem att skapa ytor och hitta varandra på ett bra sätt.

Vi hörs sen hörrnini..
XOXO

musik

Tror ni jag har börjat städa än?? NÄDÅ!  Kom ju på att jag har lovat brorsan o fixa musiken till festen på lördag. Kanske kan vara aktuellet o börja med det nu då..

Skulle vara "hanna-musik", dvs massa tuggumipop, schlager, 80-talsdängor.. Ungefär som schlagergolvet på stadt var johans beskrivning på vad han ville ha. Han själv lyssnar ju mest på hårdrock o det kanske inte uppskattas av alla på ett dansgolv :)

Får se vad jag hittar.. Nån som har tips på nån NY bra låt,, tipsa jättegärna :)

XOXO

Onsdagsmorgon

Vaknade för en timma sen typ. Snackade med brorsan en sväng och sen ringde tränarkollegan Mikael. Det blir bara jag o han utav tränarna ikväll. Sarah skulle jobba o håkan se på fotbollsmatch. Men Mikael verkade ha fixat ihop ett mycket bra program för kvällen..

 
En bild när vi stretchar på måndagens träning. Jag till vänster i svarta byxor och blå jacka.
 

Kl 13:30 ska jag vara i skolan. Hoppas att det inte håller på allt för länge.. Har bättre saker för mig såsom att städa. Jag skriver varje dag att jag ska göra det.. men tror ni att det blir av.. :NÄE!!! Nu är det ett MÅSTE idag...Kanske skulle man ta o byta gardiner oxå. Har bruna gardiner i vardagsrummet nu, men jag kanske skulle kolla om jag har några lite mer somriga..hmm... jaja städa först. Byta gardiner sen. Allt i rätt ordning hehe..

Hörs sen! NU SKA JAG STÄDA!!!!
XOXO..

God natt

Nu ska jag sova. Bilderna från träningen igår har kommit upp.. Det var verkligen en härlig syn. 2 bilder i en slags bildserie var fina. Det var när Tauer=jag lätt gick förbi torres=håkan. Dom bilderna gillade jag,.. Sen var det även när jag (fråga inte varför) lyfte på benet o låter bollen gå under istället för att stoppa det. haha.. Desstuom finns en bild där det ser ut som att jag tacklat ner en stackars 95a.. O Håkan har dessutom skrivit som bildtext "Nya tränaren Hanna visar direkt vem som bestämmer"... Hmmmm hygglit  haha..



I morgon ska jag städa på förmiddagen.. Och kanske ev hämta bil hemma hos carl om inte annsofi skulle ha den. Skulle va bra o ha en bil till träningen på kvällen.. behöver ju ha med lite grejer o så.

I morgon em ska jag till skolan. Vi ska få besök av en tandhygienist. Hon ska troligen berätta hur man sköter vårdtagares tänder. Kan ju vara bra o veta.



Nope.. tyckte att sängen ropade på mig

XOXO

Barnvakt

Har vart barnvakt åt Märtha o hilma ikväll. Var roligt. Vi lekte med barbie, lego, såg på madicken och karlsson på taket och dansade till köttbullelåten :)

Så var EM truppen uttagen då... Henke Larsson.. Vilken jäkla skräll alltså.. jaja det är ju bra


Min stora fobi!!

Jag gillar ost! Tycker att det är gott på mackan ibland.  Tyvärr får jag slänga typ halva osten, efter som jag har en stor fobi för tjocka skivor... Det går bra i början på osten när det är jämn för då blir hela skivan lika tjock och skär man då med en bra osthyvel så går det jättebra. (har provat typ 10 olika hyvlar men bara 1 som ger tillräckligt tunna skivor).. Men så fort man skärt en bit på osten så blir den ojämn och därför när jag skär en skiva så kan jag bara lägga typ halva skivan på mackan osså får jag slänga resten. Detta är ett väldigt i-lands problem jag har.. men problem som problem..



Tisdag

Hej!
Vilken seg morgon/förmiddag jag har haft. Sytt om lite kläder. Eller sytt o sytt. Jag klippte av 2 par jeans till olika längder. Blev rätt bra faktiskt. Sen har jag lagt ut lite grejer på tradera. Får se om det blir något sålt.

Igår beställde jag en ny mobiltelefon.  En Nokia N95. Ska tydligen vara skitbra. 5 mp kamera, gps m.m. Den kommer la i morgon eller så.

Ska göra mig i ordning o käka lite o ringa Hanna. Vi har lite projekt på gång ihop.. haha...

Näe.. hörs sen..
XOXO

runaway bride

Sitter o kollar på filmen runaway ride. Den är rätt så bra... Jag missar INTE en film med richard gere frivilligt :)





Träningen gick kanonbra. Sprang 2 varv i spåret. Sen körde tjejerna lite idioten-träning och liknande, men då stod jag bara bredvid. Sen var det fotboll på programmet. Hahah jag är faktiskt kass på fotboll, Men gjorde bara ett par misstag.. Lyckades även finta bort håkan "torres" en gång o det kändes bra :)

Nu börja filmen igen

XOXO

förr och sen

för 5 år sedan

Var jag nyss fyllda 18 år. Gick i tvåan på gymnasiet och det var det året jag tyckte sämst om skolan.  Var ute o röjde endel.
för 3 år sedan

Hade precis kommit hem från världens bästa backpack-resa i sydostasien.. Hade annars en ganska jobbig tid då, eftersom min mamma gick bort hösten innan..

för 1 år sedan

Jobbade på ett jobb jag vantrivdes på.. Sökte till skolan jag går på nu.

för 3 mån sedan


Februari.. Gick för fullt i skolan..Hände nog inte så myclet annat. Spelade la innebandy för fullt.

igår

Hade värsta slappa dagen o gjorde inte mycket alls. Satt o blega tv.

i morgon


Ska plugga massor tänkte jag.

om 1 år


Går jag på polishögskolan hoppas jag.. Har tagit DM guld o fixat serieseger med F95 laget :)
om 5 år

Är jag världens bästa polis :)

pluggat

Hej på er!!!

Har gjort klart ett arbete om hypokondri och psykosomatiska besvär precis. Intressant fakitskt. Tänk er att alltid ha den ångesten att man är dödssjuk.. Shit vad hemskt.

Ringde nyss o bokade boende till vansbrosimningen. På ett hårt golv i folkets hus ska vi bo :) Frukost ingick oxå. Allt för 275 spänn så det var inte så farligt. Simmar kl 11.30 på förmiddagen så vi tyckte det blev lite stressigt att köra upp på morgonen då.




Ska fixa mig lite nu.. Fredrik kommer hem vid 15 tiden. Då ska jag sno bilen. Först åka till stan o köpa en visselpipa. Det behövs om man ska kunna köra hårt med tjejerna på träningen ikväll Moahhaah :) 


Sen ska jag förbi jessica en sväng o tjöta lite skit, innan jag åker till träningen som är mellan 18-19.30. Har ett bra förslag på träning som innfattar att springa spåret (ett kort spår) som uppvärmning, stretching, stafett i sanden, mycket armhävningar, situps, snabba starter m.m. Fast tjejerna är ju inte så gamla så det får ju inte bli för hårt heller. Men det blir nog kul. Synd att vädret är sämre idag. Hade vart gött o bada efteråt annars. :)

Hörs sen
XOXO

en lista till.. Innan sängen väntar

Tre saker som alltid finns i min...


Kyl:
 Smör, skinka, kaviar 

Frys: köttfärs, wok, korvbröd

Skafferi: kaffe, riskakor och havregryn

Handväska: telefon, plånbok, nyckar

Sminkväska: solpuder, mascara, plump-läppglans

Badrumshylla: Deo, parfym, tops

Tvättkorg: Svarta kläder, handtvätt som aldrig kommer därifrån, lakan.

Skohylla: Ojoj, den är överfyllt. gul-blå nike sneakers, vita converse, svarta pumps

Förråd: Julpynt, golfbag, luftmadrass

Hjärna: Skolan, familjen, framtiden.

Jackficka: Använder för tillfället ingen jacka.

Kryddskåp: Salt, grillkrydda, aromat

Trädgård/balkong: Skräp, bord, stolar

Barskåp: Rom, Vin, tequila

Köksbänk: Knivar, micro, bröd"korg"

Fruktkorg: Är allergisk mot frukt så jag har ingen fruktkorg.


en avslöjande lista

(x) Rökt en cigarett Har inte hänt många gånger.
(x) Druckit så mycket att du spytt. Brighton är ett minne blott.
( ) Krockat någons bil
( ) Har krockat med moppe
( ) Stulit en bil
(x) Varit kär
( ) Blivit dumpad Jag har blivit nobbad, men inte dumpad. Har du väl fallit för mig så :)
(x) Haft sex på offentlig plats Hmmm
( ) Snattat
( ) Varit i slagsmål .  
(X ) Smugit UT ur dina föräldrars hem  Vet att jag smög ut nån natt när jag bodde hemma för att killen jag gilla var utanför.
(x) Blivit påkommen av någon när du har sex haha
(x) Haft känslor för någon som inte känt tillbaka Det är inte kul..
( ) Blivit arresterad Jag ska ju arrestera folk
( ) Gått på en BLIND DATE Skulle nog inte våga det
(x) Ljugit för en vän. Det har jag garanterat gjort nån gång.
(x) Skolkat Skolkade endel på gymnasiet.. Speciellt 2a året när jag inte mådde så bra.
( ) Sett någon dö  Faktiskt inte.. Har sett massor med döda, men har aldrig varit med under själva dödstillfället.
( ) Varit till Kanada
( ) Varit till Mexiko
(x) Flygit flygplan
(x) Gått vilse. Hahha säger bara hultsfred.. Nej det är inte stort och JO man kan gå vilse. Om man litar på en full kille som är bombsäker på att han hittar.. :) Han fick i vilket fall köpa en sluschpoppie till mig så jag skulle bli glad igen ;)
(x) Rest runt I Sverige Har vart från boden i norr till malmö i söder ;) Sthlm i öst o götet i väst.
( ) Besökt Washington DC
(x) Simmat I havet
( ) Känt som du skulle dö
(x ) Gråtit dig till sömns Det är inte kul.
(x ) Lekt tjuv och polis vem gjorde inte det som barn
( x) Nyligen ritat med färger Jag o Märtha satt o rita för ett tag sen. Hon är 4 år o ritar bättre än mig. Om jag ska säga vad jag är sämst på så är det rita. Rita och bowla.
(x) Sjungit karaoke Mohaha. Säger bara portugal 04.. Jag o christine lyckade tömma en hel bar på folk när vi gick upp på scen. Men vi var jättebra.. Eller???
( ) Betalat för maten med enbart mynt
(x) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra. Yeeess.. Ibland gör man saker man inte bör.
(x) Busringt Ja tänk när vi gick typ i 7an o ringde såna här 020- dejting nummer från en telefonkiosk varje rast...hahaha.. Sen har jag även tjuvringt andra gånger... men det talar vi inte högt om.
(x) Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan haha vem har inte det
(x) Fångat en snöflinga på tungan Ibland när man är riiiktigt törstig så är det bra.
(x ) Dansat I regn Vi hade en soldans i spanien.. 1990 var det.. sången gick i stil med "sol sol inget regn inget regn, sol sol inget regn inget regn.
(x ) Skrivit till Jultomten Det gjorde jag som liten. O man fick alltid en julklapp då... Typ klistermärken o sånt.
(x) Blivit kysst under en mistel Man får ju ta vara på de tillfällen som ges
( x) Sett solen gå upp med någon du tyckt om Det var en söndagmorgon för massa år sedan efter stadt.. vid båtgården.kl var la 4 eller nåt.
(x) Blåst såpbubblor Det är ju sjukt kul!!! 
(x) Grillat på en strand Jajjemän..
(x ) Gått på en fest du inte var bjuden till Hände nog på högstadiet.. O andra sidan hade jag fester dit folk kom o gick som dom ville så det gick la på ett ut.
(x) Åkt rullskridskor Åker faktiskt endel inlines.. Hade aggressive när jag var yngre o försökte trixa lite, men jag är lite för feg för det.
(x) Åkt skridskor  Ja, men jag är dålig på det.
(x) Något smeknamn Min bror kallar mig för assur.. Kommer från Assur Hanniball...
Pappas namn?
 Carl Anders Peter
Mammas namn? Ingalill Birgitta
Favoritdricka? Loka päron, äpplejuice och redbull-vodka
Tatuering? Näe... vill inte 
Kroppspiercing?
 Usch nej... Jag är en fin flicka ;)
Födelseort: Lidköping
Favorit semesterort? Koh Samet, Thailand
Har du nånsin vart I Afrika? Hmm har la teoretiskt varit det när jag var i tenneriffa... Men jag räknar det inte
Någonsin stulit en trafikskylt?
Näe det har jag inte gjort.. vad ska jag med en sån till.. Däremot skulle jag gärna vilja ha en sån gb gubbe hemma..
Favoritmat?
Inbakad fläskfilé, skaldjur, lax.
Favoritdag I veckan? Lördag
Vad gör du för att koppla av ? Jag tränar.
Meddelande till dina vänner som läser detta: All Love you all!! :)
Hur ser du dig själv om 10 år? Som en mycket bra polis.
Vad gör du när du är uttråkad?  Jag gör nåt... för jag är så rastlös så jag kan inte ha tråkigt i en min.
Vad tycker du om att få? Pengar

dagens

Dagens sysselsättning: Ingenting. Det enda jag gjort är kollar är kollar på stolar vi inte köpte och hämtat en bok hos pia.
Dagens bästa: Bara tagit det lugnt.
Dagens sämsta: Att jag inte utnyttjat solen idag
Dagens tv: Fotboll och playa del sol
Dagens frukost: En fralla o yoghurt blev det..
Dagens lunch: 1 halv pizza... Inte bra alls..Men vi köpte bara 1 o dela på iaf, så det blev inga rester som tur var.
Dagens kvällsmat: Köttbete.
Dagens godis: Chilinötter... tar dom ALDRIG slut??
Dagens låt: Your song med Elton John
Dagens klädsel: Beiga uppvikta chinos och en vit I love NY tshirt..
Dagens köp: Lite mat bara. Skulle ju köpt sverigestolar,,, Men dom såg inte alls ut som på bilden.. var blå-orange istället för blå-gul :(
Dagens mys: Bara vara hemma.
Dagens sjuka: Allergi i morses.. Men det hjälpte med tablett o ögondroppar.
Dagens saknad: Sverigestolar.
Dagens humör: Bra... bara bra,
Dagens träning: Ingen träning... I morgon är det dags igen....
Dagens sötis: Hanna som följde med mig ut förut när jag skulle göra ärenden,.. :)

Bianco

Hittade ett par såå fina pumps på http://www.bianco.com/  Tyvärr så är jag inte bra på att gå i såna klackar. :(


Asos

Sitter o kikar lite kläder...

Hittade detta snygga linnet på
http://www.asos.com/. Det var verkligen snyggt tycker jag.

Chain Halter Top   Chain Halter Top


Den här söta kjolen skulle jag inte tacka nej till. Även den från www.asos.com

Obi Belt Paperbag Skirt   Obi Belt Paperbag Skirt

AHHH

Hade äntligen tagit mig i kragen o gjort mig i ordning och bestämt mig för att åka iväg o köpa stolar (såna campingstolar i de svenska färgerna) att ta med till EM. Kommer ner till bilen och konstaterar att jag inte har nån bilnyckel... ÅHH. bilen var igår utlånad till en av fredriks kompisar och han har fortfarande kvar min nyckel. O fredrik spelar fotbollsmatch och har med sig sin nyckell.. HMMMM.........Jaja.. han kommer la hem nån gång, så jag får åka då... Men jag vill åka NU och sen dra till farsan o sola ju... Jag kan ju inte gärna cykla runt med två stolar på pakethållaren ;-). ÅHHHHH!!!!!!!!!!!!!!

Tidigt vaken

Hej på er!

Så var det söndag igen då. Men jag har ingen söndagsångest o det är ju skönt. Kan ju bero på att jag trivs rätt så bra med att gå i skolan. Och kanske även lite på att jag är ledig en hel del även på veckorna :)
Anledningen till att jag är vaken såhär tidigt, när jag var ute igår är att jag är myyycket allergisk idag. Blir bara täppt i näsan o så om jag lägger mig ner.. Fredrik ska iväg o spela fotboll om en stund så jag kommer ha ett par timmar för mig själv... Vädret är lika fint idag... Så det kanske blir en stund i farsans trädgård även idag...

Annars händer inte så mycket idag.. Är såå springsugen. Men måste vara i toppskick i morgon när jag ska springa ifrån alla innebandytjejer ;) så jag får nog låta bli det. Fan förr har jag fått tvinga mig ut i spåret 1 gång i månaden typ. Nu VILL jag verkligen springa.. Hoppas det håller i sig.

XOXO

Klantiga jag

Har legat o solat hela dagen... Hade ett plåster på armen som jag glömde ta bort... Hmm är väldigt snyggt nu får jag säga när jag har en liten vit ruta på armen ;). Jag som har tänkt ha tubklännning på mig ikväll. Får la sätta på ett plåster igen.... Sitter o kollar Kalmar-Djurgården nu... 2-1 till kamlar efter 14 min.. hmmm  COME ON DIF!!!

Lördag

Hej på er!

Vilken härlig kväll det var igår. Vi satt på balkongen till strax efter 10, sen flyttade vi in.. Räkorna smakade vääldans bra. Får verkligen lite grebbestad-feeling när jag äter räkor.. När jag o fredrik åker till stugan så blir det alltid räkor en av kvällarna. Måste dit snart.... :)

När Fredrik vaknar så ska vi åka till stan. Köpa fotbollsskor till honom och kika runt lite. Sen åker vi till farsan o lägger oss på hans terass o pressar... Det är BEB som gäller.. Bära Eller Brista. Det har min familj alltid kört när vi vart utomlands förr, de sista dagarna... Fast det var innan man pratade om riskerna med solning och innan oznskiktet blev väldans tunt. Hmm nu lät det som att jag var typ 200 år.

Ikväll är det fest hos Malin och Sandra. Ska bli riktigt kul!!!

Inatt vaknade jag iaf av att jag rev mig själv jättehårt i ansiktet.. Fattar inte vad som hände. Men nu har jag iaf ont och ett inte så snyggt märke vid sidan av ögan.. jaja

Hörs sen
Still me still now

Dagens

Dagens sysselsättning: Åka till stan o kolla fotbollsskor, sola i pappas trädgård, Fest hos Malin ikväll
Dagens bästa: VÄDRET!!!
Dagens sämsta: Hmm tänkte länge men kan faktiskt inte komma på nåt dåligt
Dagens tv: Kanske nån fotboll i eftermiddag..Men inget planerat
Dagens frukost: Tror jag ska koka några ägg..
Dagens lunch: Vet inte faktiskt.
Dagens kvällsmat: Vet inte där heller. men det blir nåt enkelt eftersom det är fest sen.
Dagens godis: Sitter o trycker i mig chilinötter som finns på bordet precis.. Känns som att det kan bli en onyttig dag när jag börjar kl 9 ;)
Dagens låt:  Det kommer visa sig under dagen
Dagens klädsel: Har faktiskt ingen aning än.. Får la säga bikini då. Det lär jagha en stund iaf :) Funderar på att ha min rosa klänning ikväll. men det är satans tajt.
Dagens köp: Fotbollsskor till fredrik. Han ska spela match i morgon, men slängde sina skor när förra säsongen var slut ;)
Dagens mys: TJEJFEST med alla gooooaa järpåsbrudar..
Dagens sjuka: Ont i knäna så jag kanske inte kan träna
Dagens saknad: Pengar o köpa nya kläder för..
Dagens humör: GALANT!!! lite arg för att fredrik snarkar bara..det är därför jag är uppe..
Dagens träning: Lite kluven hur jag ska göra idag... Om jag springer idag o knäna säger ifrån så kan det hända att jag inte kommer kunna springa på typ 1 vecka. Men jag vill inte springa i morgon eftersom försäsongen börjar på måndag o då går det ju flera dagar mellan om jag inte springer.Hmmm...
Dagens sötis: Sandra o Malin som jag ska hem till ikväll :)

Om miiig

Favoriter

Färg: Svart och blårandigt
Mat: inbakad fläskfilé, skaldjur, pasta m.m.
Sport: innebandy, golf o fotboll
Djur: USCH
Glass: Cheescake-glassen som dom har på birgers
Godis: Polly
Affär: weekday
Sallad: husets sallad på miami ;)
Skådespelare: svensk: Mikael Persbrandt utländsk: Hugh Grant
Låt: REM- Losing my religion
Bokstav: H
Nummer: 5 och 32
Tuggummi: Silver-extra..Åhh tänk när man tuggade juicy fruit
Helgdag: Lördag
Årstid: SOMMAR!!!
Tandkrämssmak: Oj, vet inte ens vilken jag har.. Men colgate eller pepsodent tror jag
Radiostation: Rix fm
Parfym: Dior Jatore
Doft: Jean Paul Gaultier på killar
Kroppsdel på motsatta könet: alla


Vänner och livet

Vad vill du bli när du blir stor: Jag vill bli polis.
Hur vill du dö: Ojojoj, jag har roligare saker för mig i livet än att fundera på det.
Vem av dina vänner är mest lik dig: I sättet.. Christine kanske..
Vem är högljuddast: Pia o Hanna... Fast hanna är bara högljudd när hon ser ett tåg :)
Vem får dig mest att skratta: Hannie.
Vem har du känt längst: Jenni
Vem är blygast: Jessica när hon kommer hit på fest Mohahaha..
När grät du mest: När min mamma dog
Den bästa känslan i världen: Sol. ledighet.. som idag :)
Värsta: Morgon och höst..
Vart vill du bo i framtiden: På Majåker
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara: INGET!!!
Hur länge tror du att du kommer leva: Tills jag blir 97... o då dör jag för att jag råkar gå ut i gatan o bli påkörd. Jag o min rullator.


Har du någonsin

Varit kär: Ja, absolut
Blivit dissad: Ja, men inte dumpad
Rymt hemifrån: Nej
Föreställt dig ditt ragg naken: Ja, haha
Skolkat: Japp.. i tvåan på gymnasiet var jag lite riisig
Sovit utomhus: Ja, jag läste ju fan friskvård på gymnasiet, vi sov i vindskydd titt som tätt
Gråtit i skolan: Ja.. många gånger.
Spytt i skolan: Ja (när lärarna tvingade mig att äta ärtsoppa på lågstadiet)
Velat bli modell: Inte vad jag kan komma på.
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: Ja.. Gör alltid klantiga grejer..
Sett en död människa: Ja, massvis
Druckit alkohol: Ja..har hänt

Ätit sushi: Nej, måste göra det nån dag.. gillar ju fan gravad lax o sill..
Varit på scen: Ja..Jag älskar att stå på scen.
Snattat:  Nej. faktiskt inte..
Varit full: Ja det har hänt
Retats: Ja, det har hänt
Blivit nerslagen: Nej...o inte slagit ner heller..


Du?

Svär: Händer.Men fick inte svära hemma förr.
Sjunger bra: Hahah.. efter lite vin så har jag kanonröst (enligt mig själv).. näe jag sjunger kasst..
Dushar dagligen: Jajjemän
Tycker att du är attraktiv: Ibland, ibland inte.
Kommer överens med dina föräldrar: Jagbrukar göra det ja.
Gillar åska: Vem fan gillar åska? det är ju livsfarligt!!!
Spelar något instrument: Jag spelar lite gitarr när andan faller på och jag är själv hemma.. 
Äger en iPod: Jag ägde en, men den blev stulen när jag glömde min gucciväska på styret..Nu har jag en annan MP3
Går till kyrkan:  På Bröllop och begravningar.
Sover med gosedjur: My gosh jag är vuxen..
För dagbok: Jag skriver ju blogg. Duger inte det.?
Dansar i regn: Varför ens gå ut när det är regn?? puckat!!!
Sjunger i duschen: JAAA!!! Har duschradio, så jag sjunger alltid med.


Vem var den senaste personen:

Du nuddade: Fredrik
Du pratade i tfn med: Carl
Msnade med: Håkan R skrev preciiiis till mig
Du kramade: Fredrik gissar jag
Du skällde på: Jag skäller aldrig
Sportade med: Har sportat idag, men då var jag själv.. Men i onsdags med hela innebandylaget då


Senast du:

Skrattade: Var nog inte längesen
Grät: Minns ej, men gråter rätt ofta så det var säkert inte så länge sen
Filmen du såg: Big daddy
Tuggade tuggumi: Igår på lektionen för o hålla mig vaken
Drog ett skämt: Det gör jag jämt.


rastlöshet är bra

Blev riktigt rastlös en stund. Jag har en förmåga att bli det ganska ofta. Oftast brukar jag åka till affären o handla nåt då eller så, men nu hade vi allt vi behövde hemma ;).

Så jag fick ett jäkla ryck o putsade fönster, sorterade massa ren tvätt, städade köket m.m. Det är med andra ord ganska bra att bli rastlös titt som tätt.. Ibland undrar jag om inte jag har vissa damp-symptom. Svårt o sitta still, vill alltid ha nåt att göra m.m. hmmm kan man få det vid 23 års ålder typ?

jaja.. ska fixa i ording maten nu. Räkor, så det är inte så mycket o fixa men iaf :)

Still me still now

Härlig dag!!!

Åhh vilken härlig dag det har varit hittills idag.. hoppas kvällen fortsätter på samma sätt. Var inte i skolan så jättelänge idag, men satt till strax efter 11.. Fick gjort mycket på den tiden. Blev klar med ett arbete och kom igång väldigt bra med ett annat.

När jag kom hem packade jag ner bikinin o träningskläder och åkte bort till pappas hus. Satt i trädgården i 2 timmar.. Har faktiskt fått endel färg. Dessutom börjar mina fräknar komma fram... Hmm som om jag inte såg tillräckligt ung ut ;) Drog på mig träningskläderna o stack ut o sprang. Valde att inte ta spåret idag, utan att springa på asfalt istället. Var väl fel dag förstod jag när jag kände värmen. Hade vart skönt o ha träden i skogen som skuggar.. hehe.. jaja.. jag vet ju inte hur varmt det är när jag gör på polistestet. Sprang iaf till råda och tillbaka.. kan tänka mig att det blev 4-5 km kanske.. Körde lite styrketräning i enkel form när jag kom hem. Har duschat o grejat nu o ska väl äta något.

 

Ikväll blir det som jag tidigare skrev räkor o lite vin hemma.. Blir gött de...
Hörs sen

XOXO

Siktet inställt på skolan

God morgon!

Nu ska jag packa ner datorn i väskan o åka iväg till skolan. Sk plugga till kl 12 idag tänkte jag, sen åker jag hem för o käka nåt snabbt och sen vidare till farsans trädgård o lapa sol :)

Ikväll blir det en kväll hemma.. Vi tänkte köpa lite räkor o vitt vin o sätta oss på balkongen, som vi har kvällssol på. HÄRLIGT!!!

Måste borsta tänderna

kör mitt uttryck från förr
Still me still now


Hemmakväll

Har haft en hel eftermiddag/kväll hemma själv och inte gjort nåt vettigt! Har vart såå skönt! Har tittat på alla eftermiddagsserier, du är vad du äter, lyxfällan, hockey och lite på efterlyst.. 

Nu gjorde sverige 5-0 i hockeyn. Skönt att se att dom kan spela :) Ska  nog lägga mig om en liten stund.. Men är inte riktigt trött än.. Ska åka till skolan vid 8 i morgon.. Pluggar nog bara till 12 o lägger mig i solen ett par timmar sen.. GÖTT!!!


Ingen träning idag.. Som jag skrivit tidigare så behöver mina knän vila en dag mellan träningarna, men i morgon får jag nog springa igen, eller om jag tar det på lördag... Får känna hur knäna känns i morgon...

Hörs sen
XOXO

Tröött

I skolan gick det bra. Var väldigt intressant att lyssna på tanten från Röda korset. Hon pratade mycket om utlandsvolontär-arbete och jag tycker verkligen att det låter intressant. Hade vartit kul o prova det ett par månader när jag är klar med skolan.

Tog en lunch med Pia på harrys. Satt på uteserverigen i solen.. Såå härligt!!! Tog ett glass på birgers till efterrätt. Satt ute även där :) Tog en promenad hem o nu sitter jag o kikar på Världens mysigaste tv serie Gilmore Girls. Sen var det tydligen OC :) Inga bestämda planer ikväll. Fredrik ska på fotboll så det blir en ensam hemmakväll..

Ledig i morgon,  men det blir lite pluggande ändå.. Funderar på att bara sitta typ 8-12 o sen åka bort till pappa o utnyttja de bästa soltimmarna i deras trädgård Vi får se vad som händer.

Tro det eller ej, men jag är SUGEN på att gå ut o springa. Tyvärr så känner jag av att jag har ont i knäna från gårdagen så jag ska låta bli.. Skulle ju kunna dra till gymet o träna styrka men det vill jag inte alls. hmmmm

Nu ska jag se klart på gilmore girls..
XOXO

Om 1 mån

Om exakt en mån har vi nyss påbörjat vår bilresa genom europa :) Ska bli sååå kul!... Kan tänka mig att jag ligger o sover på ett hotellrum i prag, ev nånstans lite tidigare om vi inte orkar sträckköra.. jaja..

Ska till skolan nu. Röda korset ska komma dit o föreläsa. Dom håller på med endel volontärarbete utomlands har jag hört.. Hoppas dom berättar om det finns nåt speciellt där dom kanske söker undersköterskor. Något som skulle va väldigt intressant skulle vara att jobba med Aids-smittade barn i Asien eller afrika.Får se om hon pratar nåt om det..

Jaja.. måste borsta tänderna nu. Osså märkte jag nyss att jag inte tagit nån allergitablett. TUR jag kom på det..

Kanske blir en lunch med goaste vännen Pia efter skolan..

XOXO

Träningsnarkomanen ;)

Jag har verkligen legat i med träningen på sistone.. sprungit o så.. Känner inte igen mig själv.. vad har hänt. Jag brukar ju vara lat.. Blev ännu mer motiverad när jag nu kom vidare till fystesterna på polisen. Desstuom är beach 2008 här alldeles snart (varför kommer man alltid på det för sent?? )... ¨Sen är det ju oxå fysträningen med 94/95 orna som är på G nu.. Vore väldigt pinsamt om man var sämre tränad än alla dem, vilket jag formodligen har, för när jag var så gammal hade jag all energi i världen... hmm inte bra... Får satsa på att komma före de andra tränarna(vilket jag troligen inte ´heller gör).. hmpf..

Iaf så var jag o tränade innebandy.. Var med o spelade i 30 min. Åkte direkt till spåret o sprang ett varv. Sen hemma gjorde jag 100 situps.. Känns skönt efteråt som man säger... Men om man slår sig själv med en hammare o sen när det slutat göra ont så är det oxå rätt skönt så det är ett ganska dåligt uttryck!!

Kollade på Djurgårn förut.. Torsk mot Hammarby med 2-0... Vafan.. Nu när äntligen kalmar tappade poäng så MÅSTE man ju ta vara på chanserna.. Näe det är nog bara o släppa tanken på ett sm-guld den här säsongen... jaja.

Kan inte lägga mig än, för mitt hår är jättevått så det måste torka lite.. Fredrik sover så jag kan inte blåsa ;)

XOXO

Pluggat

Hej på er!!!

Kom hem från skolan för en liten stund sen.. Har pluggat väldigt bra och skickat in ett arbete och nästan blivit färdig med ett till.. Vi ska köra samma sak på fredag och måndag tänkte vi. Kan vara skönt att inte ha allt kvar sista veckan, som förra terminen när man pluggade 24-7 från lucia till julavslutningen.. Hmm..

Har bokat tågbiljett till stockholm nu till den 27 juni när jag ska upp för fystester. 200 spänn tur o retur tyckte jag var ett väldigt bra pris :) Har även fixat övernattning hos jonas, så det blir en billig o bra resa.. Jonas masserade för övrigt min hand så hårt i lördags så att jag fortfarande har ont haha.. :)



Ska iväg o spela innebandy om typ 1 timma. Käka lite nu.. blir rester från igår med torsk o mos..

CUsoon

XOXO 


Jätteglad och AARRGGG

Hej! Försökte blogga igår, men texten försvann så jag sket it..

Ska vi börja med det som jag är GLAD för då. Fick ett mail från polisrekryteringen igår och jag har kommit vidare till fystesterna :) den 27 juni är tiden bokad i Stockholm. :) Ringde o försökte ändra tiden för vi är egentligen utomlands då, men vi får åka hem 2 dagar tidigare för dem var tydligen stenhårda med att byta dag.



Nu till det arga.. Eller nu är jag iofs inte arg längre men... Är lediga idag men bestämde mig för att åka till skolan o plugga hela dagen för att få nåt gjort. Upptäckte att man behövde inloggningar för att komma in på det trådlösa nätverket. Går ner till receptionen o ska fixa det, varav hon säger att jag ska ringa till serviceenheten. RInger dit o dom berättar att jag måste komma bort till dom för o fixa det... AAAHHHH!!! Nu har jag iaf kommit tillbaka till skolan o min dator funkar. Så nu är det bara o börja plugga...



Ikväll innebandyträning... Fysträning på mattor skulle det va, så jag kanske kan få träna på kullerbyttor som jag behöver kunna inför polisgrejen.. Men då vill jag även se mina tränarkollegor göra det mohahaha

Hörs sen
XOXO


Sprungit

Har vart ute o kört ett varv i spåret. Tror att det gick rätt bra... Hade nästan krafter kvar när jag gick in i mål.. Då kanske jag har kämpat för dåligt, men iaf. :) Idag gick det trögt i början.. Kände mig stel i benhinnorna o så, men det blev bra så fort jag blev lite varm.

Kunde springa i T-shirt idag o det var härligt.  Synd bara att man inte har några fickor då... Brukar ju springa med mobilen på mig  för att ta tiden... Men men,, Antingen får jag köpa nån bra mp3 spelare med inbyggt tidtagarur (borde väl finnas???) eller så kanske man kan köpa nån billig gammal klocka o ha på sig..

Ska hämta ett glas vatten nu.. Är hungrig men det får duga så länge.. Tänkte försöka med lite situps innan jag duschar o så

XOXO

Museet och lite städning

Museet gick bra,,, men jag var som vanligt väldigt trött... Jag får la sluta att sitta uppe o tjöta innebandy på msn halva nätterna.. :)

På vägen hem åkte vi förbi trollhättan o käkade på max o gick i lite affärer.. Ingen shopping idag. Hittade inget kul, vilket iofs var jäkligt bra ;).

Håller på o rensar ut min garderob nu... Jag är såå dålig på det...Hatar att slänga saker..Även om det är nåt jag knappt kommer ihåg att jag köpt, o aldrig använt så vägrar jag att göra mig av med det.. hmpf...

Hörs senare
XOXO

Museum

Hej på er!

Sitter o äter frukost nu! Ska iväg till Medicinhistoriska museet i Vänersborg om en liten stund, med skolan. Är inte för ett ögonblick sugen på detta. men men. Det ingår i en av kurserna så det är bara att åka med.

Annars idag då. Ska plugga till redovisningen om demens som vi har i morgon. Borde städa hemma. Ska boka en tvättid. Ut i spåret o springa ett varv ikväll är nog ett måste också eftersom det nu bara är 1 vecka kvar till försäsongen och jag bör sänka mig ca 4 min på 2 km för att matcha tiden jag ljög ihop att jag klara... Hmmm hahaha.. kommer nog gå jättebra..

Vi hörs sen
XOXO

Pluggar

Var en mycket trevlig fest igår... Käkade lite pizza o drack muousserande vin.. haha fin blandning va ;)

Hamnade på Deliscious.. Shit vilken dålig musik dom spelar där... Det är heeelt sjukt.. BARA massa tecno utan text.. VIsst, fine om det kommer nån sån då och då,,, men inte enbart,, jaja hade ganska kul ändå...
 
Handlade mos på shell på hemvägen.. Korven var inte färdig.. hmmm stackars gustav jobbade själv o det var vääldigt lång kö. Jag o Sarah började traska hemåt, men rätt vad det är så går vi förbi en annan bensinstation,, O vem står o tankar där, om inte bästa grannen Hanna.. Skjuts hem.. Inte helt fel!!

Idag sov jag till 11 typ.. Hör inte till vanligheterna när det gäller mig, men det var gött. Har pluggat lite demens nu. Klockan 16 är det fotboll som gäller. Sundsvall- Djurgården.. :) Blir kul...Hoppas att världens bästa Sebastian rajalakso får tillbaka sin målform :)



Trött o hungrig

Mötet gick kanonbra... Vi snackade igenom mycket bra grejer... Kommer bli en kanonkul säsong. :)

Nu är jag vrålhungrig.. Har enbart ätit en tallrik med gröt idag o det var tidigt. Men ev ska hela gänget käka pizza sen så då känns det onödigt o käka nu oxå ju.. Hmmm...

Har fått sarah o gå med ut ikväll.. Kul Kul!!! Då ska vi röja minsann... hihihi.

Näe nu får jag nog ta mig en macka ändå för annars svälter jag ihjäl och det vore dumt.

XOXO

Hurtig som skam

Vad har hänt med mig??? Vaknade halv 8 o kunde inte somna om... Då hade en normal människa legat kvar i sängen o vilat o så... Men inte jag, för jag ger mig ut o springer spåret..... Jag måste va sjuk på nåt sätt..
Väckte Fredrik för att berätta att jag skulle ge mig iväg... Han tittar upp, tittar på klockan, skakar på huvudet o vänder sig om.. hahaha..  Ska strax hoppa in i duschen, men ska göra lite situps först.. Har värstaste träningsvärken sen jag gjorte 100 situps häromdagen så vi får se hur många jag klarar idag :)

   Så jäkla hett med löparkläder haha

Ska iväg på möte sen då med Sarah, Mikael, Håkan och Carina. Blir nog kanonbra...Vi skulle få kaffe o kaka o det är jag ju jävligt värd nu...

Ikväll är det fest hos Johan.. Både Björn, catrin o björkman är hemma från sina respektive studieorter och Jonas är hemma från Stockholm där han jobbar annars.. Så det är hela "gamla" gänget från förr haha..

Näe dags för situps o dusch...Sen lite frukost..

Vi hörs Sen
XOXO

Hemma o ska sova

Har vart hos en polare o tjötat ospelat lite kort... Ska sova nu... I morgon klockan 10 är det ju möte med tränarna. Då ska nästa års säsong+ sommarens försäsong läggas upp o lagen ska delas in i serier m.m. Inför försäsongen som börjar nästa vecka så håller jag på o psykar de andra o får dem o tro att jag är ytterst vältränad haha... Har kommit på nu att jag troligen bara förlorar på det i slutändan ändå.. men men... :) är kul innan dom märker att det inte är heeela sanningen. :)

Vi hörs i morgon girls and guys... Säkert bara tjejer som läser min blogg men iaf.. :)

XOXO


Vansbrosimningen

Fick förresten ett papper om vansbrosimningen på posten idag haha.. Vad har jag gett mig in på... Hela den här klassikergrejen är en rolig grej men hur dum är man inte om man väljer att
1: Simma motströms i ca 15 gradigt vatten
2: Springa i kuperad terräng o dessutom betala massa pengar för det..
3: Åka Skidor som jag gjort 1 gång i vuxen ålder o då tyckte jag att det var det värsta jag gjort..
4: Cykla 9 mil.. Fatta vad ont i röven man kommer få...

Hmmm ju mer jag funderar på det, desto dummare tycker jag att jag är som gett mig in på det :) Men ska givetvis bli kul oxå  :)

Fredag

Vaknade hos brorsan vid halv 10 typ efter att ha varit vaken ett par gånger :) man sover ju inte helt perfekt i tältsäng o med sovsäck... Men men jag är tacksam för sovplatsen ;). Fick lite frukost o blev sen hämtad av fredrik. Hade i vilket fall en jäkligt rolig o trevlig kväll igår.. Pelle fick ett hål i örat igår...  han fick för sig att han ville ha ett också tog han ett :) hmmm. 

Nu har jag vart o spelat innebandy med 94orna.. Vi var 4 tränare o dom var 4 utespelare så det blev en prestigefylld match vi "gamlingar" mot tjejerna.. hehe.. KUL! Jag tror bestämt att vi tog hem segern ;). Förstår inte vad som händer men jag blir en helt annan person på plan när jag är där som tränare.. När jag spelar i mitt egna lag så gör jag ALDRIG assist.. jag är rätt ego o skjuter gärna.. Tror inte jag hade en enda ass poäng i år... Men när jag är på de här träningarna passar jag hellre än att gå själv... Försöker väl föregå med gott exempel eller nåt haha...  Var en rolig träning iaf o i morgon är det dags för tränarmöte på skogshyddan kl 10.. Då ska vi kika på försäsongen o nästa säsong.. Skulle få kaffe o kaka.. Hmmm kaka gynnar inte min för-försäsong :) jaja..

Ikväll blir det återigen lite poker men med andra folk.. haha har inte spelat poker på 1 år säkert o nu blir dte 2 kvällar i rad.. Men jag vann ju igår så det gav ju viss mersmak haha..

Ska duscha nu!
XOXOXOXOXOXOXO

hos big brow

Sitter hos storebrorsan som fyller 30 o skriver, Fastnade här med ett glas vin i  handen, så fredrik som ska upp tidigt o jobba fick åka hem själv. Han får hämta mig när han slutar i morgon. Har fixat upp en tältsäng o en sovsäck så det blir nog kanon :)
Vi har spelat poker hela kvällen här.. Jag vet inte om det beror på att tjejer är bättre pokerspelare eller att vi dricker aningens smartare, men av 5 personer varav 2 tjejer så var det vi 2 tjejer kvar det sistao jag tog hem segern. Sååå gött.. 

De 200 kronorna kan gå åt fortare än fortast eftersom jag precis gjorde upp med brosrsan  att jag ville köpa en keps av honom i morgon bitti.. Hans företag säljer jävligt snygga kläder och förra året köpte jag en sån keps som sedan blev stulen på hultsfredsfestivalen... så nu vill jag ha en ny...

I morgon hämtar fredrik mig efter jobbet vid ca 11. Sen är det fri tid (förmodligen sovtid) till 15:30.  16 är det innebandyträning med 94-95orna. Sen sömn igen gissar jag..

hörs i morgon..Såna här blogginlägg blir för övrigt alltdi det bästa..Men de tar väääldigt lång tid o skriva :)

XOXO 

Gårdagen

Gårdagen var mycket trevlig.. Fast det blev inte riktigt som vi tänkt oss. Cyklade ut till skogshyddan strax innan 20 med grillar, dryck, mat m.m. (är la nästan en mil o cykla tror jag). När vi kommer fram så konstaterar vi att det blåser väldigt rejält där ute... Jag gick ner o tog ett kort på brasan o sen cykla vi in till stan igen. Åkte hem till oss o satte igång el grillen :).. Satt här o drack lite o tjöta, sen gick vi till harrys. Var mycket folk och lång kö, men väldigt kul när vi kom in... Mycket folk o bra musik. Hörde ta av dig din truckerkeps på dansgolvet... Det var det inte igår man hörde den. (eller nu var det ju det men)... :)  



Drog hem när dom stängde.. tänkte köpa korv på torgbron, men korvgubben var inte där!!!! VA???!! Vad är det för stil.. Han bara SKA ju stå där... Jaja fick äta en macka med potatissallad på när jag kom hem istället..
Ska  duscha nu o sen dra ut till brorsan som fyller 30... Han bor på lannnet så det är en liten bit o åka :)

XOXO


Dagens

Dagens sysselsättning: Åka ut till Kinne-Malma för att gratulera brorsan som fyller 30 år
Dagens bästa: LEDIG!!!
Dagens sämsta: Att vädret blivit sämre..
Dagens tv: Hmmm kanske en film i soffan sen eller så
Dagens frukost: Inte ätit frukost än... Men kanske lite potatissalladsrester från gårdagen ;) 
Dagens lunch: Något hos brorsan.. Ingen aning om det är fika eller mat men.
Dagens kvällsmat: Inte bestämt än.
Dagens godis: Inget hoppas jag... Ligger i hårdträning för att komma bäst tränad när försäsongen börjar ;) (andra tycker nog att det är viktigast o va tränad när försäsongen är slut haha)
Dagens låt:  Om du lämnade mig nu- winnerbäck
Dagens klädsel: Svart klänning o vita legginngs. Vita converse skorna åker nog på oxå :) Använder dom jämt :)
Dagens köp: Nånting till brorsan.. Gjorde nyss ett konstaterande att det är röd dag men :)
Dagens mys: Hmm ingen aning
Dagens sjuka: INGET! Lite regn har gjort att allergin lugnat sig
Dagens saknad: Funderade men kan inte komma på nåt..Bra va
Dagens humör: På topp om än lite trött
Dagens träning: Hmmm.. Ett varv i spåret är inte omöjligt, men ganska otroligt.. :) I morgon är det ju innebandyträning med tjejerna o jag vet inte om knäna pallar 3 dagar i rad..
Dagens sötis: Alla glada människor där ute