Älskar!!!

Jag älskar mitt nya hus, Visserligen är det för tillfället en byggarbetsplats men bara att kunna sätta sig på terassen o äta frukost gör det underbart. :) Ikväll blir det grillning och rosé vin här och sen kör vi på en måndagsklubb på stadt :)

Nu måste ja duscha.

Pöss

hetta i min lgh

Jag älskar värmen utomhus... Men när det är 27 grader i lägenheten så kan det bli lite för mycket... Har på mig korta short o kortärmat men tyå dööör av värmeslag ändå..

Jobb i morgon 7.30-14 sen vidare packning hela natten... På fredag får vi huset.. då kan jag sitta på terassen :)


Packar

hallo! Jag håller på o packar för fullt.. Fast nu är kartongerna slut så jag väntar på min älskling som ska komma hem med 16 kartonger!!!!  Men han kommer nog inte än på ett par timmar så jag får väl fixa in i tidningspapper så länge och packa i de väskor jag har hehe...

samtidigt som jag packar tittar ja på tennis men det går åt h********* tror jag..

Åt good mat förut... Stekte lax, champinioner o tomater, kokade färskpotatis och gjorde romsås... MMMmmm

Dags att packa vidare.

jag kan oxå va trevlig

Jag var just en trevlig flickvän. Jag skickade just ett mobilt presentkort på en mc flurry till min hårt arbetande älskling.. :) Gå in på mcdonalds.se o skicka till dem du tycker förtjänar en glass i värmen ;)

Vem fan vill packa???

Hej! Har precis kommit hem från jobbet.. såå skönt när man kan komma hem lite tidigare ibland...
Jag tänkte jag skulle gnälla lite över att vi inte fått vårt hus än.. Inte såå kul att sitta i en lägenhet utan balkong nu... Men jag tänke faktiskt att jag ska åka bort till brorsans hus o sätta mig i trädgården där... Ska nog dessutom köpa med en marängswiss glass från donken.. mmm smaskens... Borde egentligen greja här hemma och packa lådor men om jag slänger i en tvättmaskin bara så kan jag nog göra resten sen...

trött

Hej! Är hemkommen efter en jäkla nice helg på kusten,. I torsdags var det först ikea i gbg där vi beställde ett kök som ska komma om 5 veckor... Jättefint tror jag dt blir.. Vi styrde bilen mot grebbestad där vi blev välkomnade men goda pajer och vin. La oss rätt så tidigt.

På fredagen grejade vi med att sätta upp partytält m.m. Vi dansade runt midsommarstången, drack champagne o åt snittar hos farbror åke och kerstin och sen gick vi ner till vår stuga för att starta kvällens festligheter med sill, snapsvisor och massa härliga släktingar. Det blev rätt sent och vi hamnade på fest i grannstugan där jag hittar calle badandes i deras pool,, ;)

Sov länge i lördags och efter kl 16 åkte vi vidare till Smögen där Ida, stefan, jimmy, linda, sandra o johan hängde på camping med sina husvagnar. Halva styrkan åkte till lysekil för att kolla crusing men jag, bejb, stefan o ida var kvar och drack lite vin o spelade spel.. Riktigt mysig och alldeles lagom ansträngande kväll..

Nu är jag trött som en gnu men jag borde packa lite lådor... gahh vad tråkigt..

har inte orkat lägga in bilder än..

PÖSS

Shopping

Har vart o handlat lite på Gina.

det blev denna randiga topp

 




Som är snygg till dessa jeansshorts...

Mormor

Hej! Skulle blogga föråt men kom inte in.. wierd.. Nu kommer mormor alldeles strax.. 3 min sen redan... konstigt..
Hörs sen
<puss

Surt sa räven

Vi får inte vårt kära hus förrän nästa torsdag nu tyvärr.. Dom hann inte städa ur så fort.... Lite tråkigt men ändå inte hela världen eftersom vi ändå ska till kusten i helgen. Vi ska ändå få komma in och mäta köket så vi kan beställa det som tänkt.

Idag har jag  och Jenni vart på mediamarkt och kikat efter vitvaror. Fick en offert på ett väldigt bra pris på de grejer vi ville ha så det lutar nog åt att vi handlar iaf ugn, häll och kyl/frys där.. Diskmaskin tar vi nog på ikea och fläkt har vi inte hittat nån bra än.. Fläktar är för övrigt SJUKT dyra... Vill ha en frihängande, svart o det är inte så vanligt så dom tar ut rejäla priser för dem.

Nu har jag plockat i ordning lite här hemma och ska diska av o sen lägga mig...

I morgon förmiddag kommer mormor och Nisse hit för lite fika. Dom ville dessutom se vårt nya hus så jag lovade att vi skulle åka förbi det o kika.

Calle kommer hem i morgon.. saknar honom mängder... Konstigt att man kan sakna nån så som man träffade senast igår morse... ;) På torsdag drar vi till grebbestad

huset

Eftersom jag hela tiden skriver om mitt hus så måste jag ju visa det... Så här har ni det.



Världens bästa vecka??

HEEEJ!

Så var det måndag igen då... Veckorna går sjuukt fort.. fatta att det snart är juli... Men först ska vi ta oss igenom denna roliga och lite stressiga vecka.. Idag har jag gjort massa ärenden som rör huset. Jag startade med att kolla kakel på vänersten.. Åkte vidare till kommunhuset där jag skrev el-avtal och fixade vatten, avlopp och sophämtning. :) Stack sedan till Skara och kikade lite möbler,, Det fanns endel snyggt men ingenting inhandlades....

På torsdag får vi huset!!!

På eftermiddagen var jag hos Lisa en sväng och satt på hennes balkong o tjötad lite,, trevligt trevligt.

Sitter o tittar på mean girls nu.. Borde lämna tv:n och köra nåt vettigt men jag har ingen lust alls..

Hörs


Söndag

Hej på er! Oj vad det var längesen jag bloggade ;) Det blir så när det är mycket att stå i... Har haft en kanonbra helg..
I fredags var vi ute på stan en bra stund. Handlade lite kläder och fixade typ 1 miljon ärenden.. På kvällen köpte jag och min älskling jättegod mat.. Vi åt lite räkor medans vi lagade mat och sen blev det färskpotatis, laxfilé och romsås. Fisken direkt från fiskbilen.. Mmmm det godaste jag ätit på länge. Till det delade vi en flaska vin. Så mysigt så...

I lördags var det återigen ärenden som behövde fixas på förmiddagen.. Vid lunchtid kom Calles kusiner från Karlstad. Vi åt lunch på roma och åkte hem för att göra sig i ordning. Igår kväll var det en världstrevlig 25+30 årsfest för calles syster och hennes kompis ute på spiken... Väldigt lyckat med kanongod mat, dryck och trevligt folk.. :)

Idag har det vart en ganska seg dag men vi har iaf vart ute på spiken och hämtat vår bil och då passade vi på att ta en glass där ute.. Spiken är faktiskt mitt favoritställe runt Lidköping tror jag... (förutom min tomt då  hehe). Kanske är det för att det är såpass likt västkusten och grebbestad som jag älskar..

Nu ska vi göra oss i ordning och åka ut till lavad för att äta middag hos svärfar och Anki. Kristin skulle ta med rester från festen igår osså skulle vi tjöta lite.. trevligt.

Veckan som kommer ska jag börja packa så smått, klippa mig, ringa o fixa el-avtal, sophämtning, försäkring m.m för på torsdag får vi ju huset och då är det ganska bra att ha allt sånt fixat.

Ska slänga mig in i dushcen nu..
PUSS

Grebbestad

Hejsan! Sitter i stugan nu o chillar lite medans pappa är ute och klipper häck. Vi har sedan i måndags grundmålat staketet 2 ggr. idag har det vart regn HELA dagen så vi har inte målat ett endaste penseldrag. Men men jag sitter i stugan o äter jordnötter och läser inredningstidningar så mig går det ingen nöd på. Ikväll ska vi äta räkor, innan vi traskar upp till farbror med familj och kikar fotbollen där.

Igår målade vi men vi hann även med en vända på stan (det lilla som var öppet. säsongen börjar ju inte förrän om en vecka.) Jag fick ett par skor av min käre far för att jag målar så bra :).

I morgon ska vädret vara bättre så vi målar ena sidan på staketet innan vi åker hemåt till Lidköping. På fredag ska det städas o fixas inför helgen för vi ska ha nattgäster i form av Calles kusiner som också dem ska gå på Calles syster Kristins 25 årsfest ute på spiken. Nästa vecka ska jag faktiskt börja packa ner lite i lådor. Böcker, lite porslin o sånt som man inte behöver.. Vi får ju vårt hus på torsdag (förhoppningsvis) men vi bor väl kvar i lägenheten ett så länge vi har den eftersom det ska renoveras så mycket.. För övrigt så ville dom skriva över även huset i Lavad nästa torsdag så vi slipper stå med 3 boenden i en månad vilket vi hade räknat med.. UNDERBART!!!

Nu stack pappa in huvudet o ville ha hjälp i trädgården... Hörs
POK

God morgon

Hejsan! Så var det söndag igen.. Det gör faktiskt inget.. Brukar inte gilla dem eftersom Calle åker natten sön-mån men nu ska jag o pappa till grebbestad i morgon vilket ska bli trevligt.. Sen ser jag ju bara framemot den 18e..Då vi får vårat underbara hus... eller ja,, underbart i dagsläget är väl kanske inte rätt ord men det ska bli världssnyggt. :) Vi har tänkt att beställa ett kök ganska snart eftersom det tar ett tag innan det kommer men först behöver vi ju mäta o greja... Efter lite "olika åsikter" verkar vi nu iaf ha kommit överens om både badrum och kök så det är bra..

Idag ska jag rösta..Moderat såklart... Hoppas att alla ni går o röstar.. Vad ni röstar på bryr jag mig inte om, så länge man visar att man inte tänker finna sig i vad som helst.. Röstar man inte så kan man inte gnälla sen heller.
Jag har verkligen för mig att jag har nåt mer på planeringen idag men kan inte komma på vad... hehe.
I morgon ska jag till grebbestad med pappa. vi skulle måla nåt vad det var..

Igår jobbade jag.. sen hade vi en verkligen trelvig tjejkväll hos pia/på stadt.... När klockan var 1,45 hämtade jag jackan o traskade hemåt. Väl hemma var jag hur pigg som helst o låg o tjatade hål i huvudet på calle i typ en timma innan jag somnade hahah..stackarn hade legat o sovit i flera timmar då..

Oj vilket långt inlägg det blev...
Pöss på er

Helg

Hej! Ingen som gratuleade mig till husköpet med en kommentar :(.. jaja jag känner la de flesta av mina läsare så jag kanske pratat med er ;)

Idag har vi vart på banken och hos mäklaren.. Kontraktet är skrivet och handpenningen betald.. Lägenheten är uppsagt... Vi får nog nycklarna redan dagen före midsommarafton men sen åker vi ju bort så vi får starta jobbet veckan efter... Calle ska börja med badrummet och jag ska börja med väggarna i sovrummet :)

Ikväll ska vi på bygdegårdsfest..Till middagen där ska jag o min babe dela en flaska mousserande vin för att fira..
I morgon eftermiddag jobb o sen fest hos världens bästa pia som fyllt år.
Söndag e lugn

Nästa vecka ska jag nog till stugan i grebbestad ett par dagar. Pappa ville ha hjälp o måla lite där..

Nu ska jag se vidare på tennisen... Hejjjjja ROBIN frisk humör, det är de som susen gör..

NU!!!!!!

Nu är det klart.. Nu kan jag berätta.. Vi har köpt HUS!!!! Idag ringde mäklaren och sa att säljarna accepterat vårt bud och kontraktet skrivs på fredag.. Är så sjukt jävla taggad för detta nu :) Huset är i stort renoveringsbehov och ALLT ska göras om men nu känns detta bara hur kul som helst... (vi får väl se vad jag säger i vinter när vi hållt på ett halvår o det inte ens är halvfärdigt haha)... Huset ligger i ett jättefint område här i stan och det är en stor hörntomt med både närhet till skog och stan.. Kan inte vara bättre faktiskt..

Sålde min soffa idag... Hmm.. Får inte de nya sofforna förrän i morgon så just nu sitter jag på en köksstol o blegar tv... inte sååå bekvämt. ;)

Jag är i vilket fall världens gladaste idag.. Håller på o planerar hur vi ska ha det... Köket kommer bli en blandning av lantligt och modernt. Vita luckor med pärlspont typ och svarta vitvaror (svartvaror???) ochbänkskivor..

Badrummet är vi inte riktigt överens om men om jag bestämmer så har vi vitt kakel men inne i duschen ska det vara blå mosaik... Calle gillar inte den blå ideén så vi får se...

Jag älskar vitt så det mesta kommer nog bli ganska ljust med lite roliga inslag.. Hoppas på att det blir jättefint... :)

Nu ska jag sitta vidare på min pinnstol o leta blå mosaik ;)

PÖSS

denna eviga väntan

Hej hopp!!

Sitter här som vanligt o väntar på ett ytterst viktigt besked... Känner på mig att det blir negativt idag med.. men det återstår att se... Den dagen det positiva kommer ska ni få veta... Det lovar jag... Känns som att det kan bli dumt om man skriver för mycket och fel personer av nån anledning skulle komma in på sidan.. Men snart får ni veta....

Ska snart fixa mig lite lunch..Sedan ska jag ner till studion o fixa lite...I eftermiddag är inte planerna klara.. beror på vad klockan blir. när jag e i studion...

I morgon ska jag jobba (gå bredvid) på den avdelningen jag ska va i sommar.. Ska bli kul. Det är ju en demensavdelning så det är lite annat än de andra jag brukar vara på.. Ska bli riktigt spännande med nåt nytt.. I morgon eftermiddag kommer min babe hem då.. Det blir myyys.. Förhoppningsvis präglas fredagen av grejer som har med beskedet ovan att göra. Dessutom ska vi hämta våra nya soffor... det är några som hört av sig o är intresserade av soffan men än är den inte såld.. kom o köp!!!

fredag kväll bygdegårdsfest, lördag jobb och sen tjejkväll hos pia.. Sön inget planerat..

Mat nu... Pöss

Grinig

Jag skulle fått in pengar från en grej för typ 2 veckor sen men dom har inte kommit än.. behöver dem för att kunna betala räkningarna..

Sitter o vill se robin spela tennis men nån stönande brud för tyvärr tiden i rutan istället. .. Skulle lämnat in böcker på biblioteket förut men glömde det så jag får åka ut igen när tennisen är slut..

Våra soffor har kommit in nu så vi får la hämta dom till helgen.. :).. Synd vi inte har ett hus o ställa dem i ;)

Ska kika vidare på tennisen nu o hoppas få se vår käre lidköpingspöjk... :)

Inget hus idag

Nope... Ägarna tyckte inte att vårt bud var tillräckligt så vi lugnar oss lite och letar vidare... Vi kunde väl ha lagt mer pengar för att få det men det går säkert på 700 000 eller nåt o renovera så det blir kanske lite mycket.. Men vi får se,,, ska kika på ett annat hus nästa vecka men det är egentligen för litet så vi får se vad det kan finnas för utbyggnadsmöjligheter i så fall.... Vi sitter ju inte i sjön utan har en lägenhet som går att bo i även om det är lite liten, men det blir o andra sidan billigt o bra...

Har vart o kikat på karnevalen nu... Det var la som vanligt att all bf klasser var bebisar, alla op klasser var pensionärer och dom som hade gått in för det går samhäll och natur.... Så har det vart i alla år...(själv gick man ju samhäll så man var duktig hehe)

Ikväll/natt börjar danska paradise hotell på 6an... :) det ska ses...

Nu fick jag ett sms av min darling där det enbart stod PUSS.. Han e för söt ibland..

SOMMAR

Sommaren är här... 1 juni likaså... Härligt!!! I morse var det besiktning av volvon.. Det gick så gott som bra.. Blir ett återbesök men det var nåt som calle kunde ordna själv iaf... Efter frukost hos Carl skjutsade jag den blivande norskan christine till uddevalla...

Kom hem för någon timma sedan och bör (läs måste) städa under dagen...

Igår var det btw en bra idrottsdag i sverige..Zlatan som vann skytteligan i italien och söderling som slog ut nadal.

                

Nästa vecka ska jag till grebbestad ett par dagar... hoppas detta vädret visar sig då...