Fin tid :)

Fick en tid i spåret som jag är nöjd med. Har inte sprungit på flera veckor men fick ändå en helt okej tid.. Vädret verkar inte va nåt vidare ikväll. Kanske är bäst att städa lite hemma om det skulle bli ändrade planer så det blir balkonggrillning...

Fick inbjudan till brorsans 30 fest på posten idag.... Kollade upp gästlistan o det verkar vara mycket av hans gamla kompisar med som jag känner sen långt tillbaka så det kan nog bli en riktigt röjig fest om jag känner dem rätt :)

 Ska hoppa in i duschen strax... Tänkte göra 100 situps först för o fixa lite magrutor ;) haha..



XOXO

pluggat massor

Åhh nu har jag verkligen vart världens duktigaste o pluggat i 4 timmar. Har faktiskt fått klart 1 ½ arbete... Såå nöjd med mig själv.



Tänkte faktiskt fortsätta denna rediga dagen med att göra spåret osäkert o springa en runda. Kan va rätt skönt i det fina vädret. Då kommer jag känna mig så förtjänt av öl o grillat ikväll också hihih.. Näe nu ska jag ge mig iväg ..

Hörs snart

XOXO


Dagens

Dagens sysselsättning: Plugga, åka till stan en snabbis o köpa lite dryck inför kvällen, grillning o vårbrasa på skogshyddan.
Dagens bästa: Att våren är här på riktigt :)
Dagens sämsta: Denna satans allergi.. Hade nog bestämt mig för att försöka klara mig utan kortisonsprutor i år eftersom det inte är bra för kroppen, men tänker nog om igen nu.
Dagens tv: Blir nog ingen tv idag.
Dagens frukost: Grovt bröd med goudaost.
Dagens lunch: Hmm inte funderat ut än.. Men kanske nån pasta med lite kalkon, craime fraische, svamp o vad jag nu har hemma
Dagens kvällsmat: Något grillat... Antingen kött från majåkersaffären eller korv..
Dagens godis: Har lite naturgodis hemma.
Dagens låt:  Sköna maj välkommen ;) eller vad den heter.
Dagens klädsel: Hmm inte bestämt än.. Men blir nog en av de nya klänningarna ikväll osså tar jag med lite extra kläder till senare tider :)
Dagens köp: Något från bolaget kanske... O nåt till min bror som fyller 30 i morgon. Fast han ska ha fest på norges nationaldag så han får nån bättre present då.
Dagens mys: grillningen med mina härliga vänner förstås. Johan, jonas, andreas mfl.. Vi umgås alldels för sällan numera.
Dagens sjuka: Allergi bara..
Dagens saknad: lugn o ro
Dagens humör: jag är väl alltid glad o trevlig.
Dagens träning: Har funderingar på ett varv i spåret sen.. men inget är bestämt.
Dagens sötis: Mina härliga vänner..

Pluggar

Hej! Nu har jag suttit o pluggat i en timma o tyckte jag behövde en paus.. Håller på o skriver ett arbete i socialpsykiatri om psykiatrireformen "Psykädel". Kanske inte är så många av er som inte läser psykiatri som har koll på vad det är men iaf :)

Ikväll blir det nog en cykeltur ner till skogshyddan där vi tänkte kika lite på elden o sen grilla lite på egångsgrillar o dricka lite öl.. Man får ju passa på när vädret är på topp :)

XOXO

Nya kläder

Fixade lite bilder på de nya kläderna..

 
Köpte 2 likadana klänningar fast olika färger på Vero Moda. Perfekta på våren/sommaren eftersom de är fina som linne, tunica och klänning tack vare att man kan välja hur lång man vill ha den. Bara 159 kr styck :)

 
Detta linnet Inhandlade jag på Gina Tricot.. Blir fint till nåt svart eller vitt i sommar..

 
Ett oranget nagellack från H&M. Lyser upp vardagen :)

Köpte även en svart "kofta" typ.. Men den har jag på mig så jag orkar inte fota den ;)

Gynnat kroppen ;)

Hej på er!!

Har tagit en lång promenad med Sandra. Vi gick till Villa Giacomina typ, o sen svängde vi in nånstans o gick en skogsrunda tillbaka... Var ute i 1 ½ timma.

Sen gick vi förbi gymet o la oss o solade en stund. Visserligen är det sol ute nu, men det gynnar ju att ha lite färg innan man börjar traska runt i kjol o linne. Jag har ju dessutom väldigt ljus hy så det är vidrigt fult när jag är osolad ;).



Ska bli såå skönt att vara ledig i morgon.. Hoppas det fina vädret håller i sig.. Borde plugga.. Kanske kan lägga mig i pappas trädgård o plugga o sola :).

XOXO


Veckans

Veckans att göra : 
Vart i skolan mån o tis, grillning o kanske lite öl onsdag kväll Fira brorsan som fyller 30 på torsdag, Ledarmöte på skogshyddan på lördag fm, Fest på lördag kväll..
Veckans bästa: 
Solen och att vara ledig flera dagar från skolan
Veckans sämsta:
Att jag har typ 3 miljoner skolarbeten
Veckans Låt: 
Hmm Kate Ryan- Ella Elle´La
veckans film:
Hmm ingen aning..
Veckans vill ha:
Vill ha en burberry eller gucci bikini..
Veckans projekt:
Att vi ska få ordning på tjejernas serieindelning i innebandyn
Veckans vill!!:
Bli klar med massa arbeten och att solen fortsätter va framme

Shoppat

Jag har för tillfället ingen större motivation o blogga känner jag.  Inläggen kommer när dom kommer. Men men.. Det kanske kommer tillbaka snart... Idag har jag vart i skolan en sväng. Har vart på stan lite nu o shoppat... Tänkte lägga upp bilder, men mitt batteri i kameran var dött så jag håller på o laddar den.. Så jag hoppas att det kan komma bilder lite senare. I morgon är det valborg då. :) Kanske blir lite grillning eller så på kvällen... kan ju va mysigt nu när vädret är så fint oxå...



Tänkte faktiskt grilla nån Chorizo (klaga gärna på stavningen om den är fel) sen... Men fredrik ville tydligen inte ha så då kanske det är bättre o steka ändå.. ¨

XOXO

Tuff dag på jobbet

Var en jobbig dag på jobbet. Det är väl iofs en del av charmen med att jobba med människor. Att du aldrig kan förutse vad som händer... Att jag var ute igår kanske oxå bidrog till att det blev jobbigare att jobba. Tur att jag jobbade med goa Maria.. Hon ska tyvärr sluta på jobbet snart :( Det är tråkigt...  På vägen hem köpte jag godis... Fick lite hybris när jag var inne i affären o handlade smågodis för 65 spänn.. Hmm bra Hanna.. NÄE.. Jaja har typ ätit 5 godisar nu o har redan tröttnat... Men det kommer nog inte bli gammalt ;)



Jobba snart AHHH

Har haft en slapp förmiddag o bara blegat tv o spelat football manager.. Jag går riktigt bra med Djurgårn nu haha..
Ska börja jobba kl 14.. Det ska inte bli sååå kul. Är så osugen man kan bli på att jobba idag. Slutar 21:30 ikväll. Blir bättre på uppdatering i morgon igen... ;).

XOXO

Röjt

Ursäkta min dåliga uppdatering under dagen. Har haft fullt upp. Började dagen med en svänf på stan men fredrik o hunden Bram. Blev ingen shopping (man blir lite stressad när killen står o stampar utanför affären)... Var o hälsade på fredriks mamma en sväng. Sen åkte jga hem till pappa o anita som hade besök av Anette som jag o pia bodde hos när vi var i Singapore. Var trevligt o träffa henne igen.

Fredriks kusin o hennes kompis var hemma hos oss en sväng innan dom skulle till danfesten. Käkade lite pizza o så...

Drog till Lisa sen o körde lite förfest... lite folk från gbg o så där.. Mycket trevliga människor iaf... Gick fram till stadt o insåg att kön var gigantisk.. Snackade med storebrorsan som var på väg til Delicious o hämtade upp mig med taxibilen :).. Provade stans nya ställe för första (o förmodligen sista) gången. Var trevligt där, men alldeles för lite folk för det stora stället... Min andra bror var oxå där så det var kul o röja loss med syskonen. :)

Jaja.. dags o svoa...

XOXO


Grattis Carl

Det känns jobbigt att säga men det blev Carl som tog hem segern i dagens tävling. Inte lätt o slå nån som gör 34 poäng i första rundan för säsongen.. O andra sidan så hade jag nog knappt vunnit om han gjort 20 poäng så att säga att jag förlorade bara för att han var bra är synd.. Det var precis lika mycket för att jag var katastrofalt dålig.. Men men. Spelade iaf upp mig lite på slutet.

Nu ska jag dra iväg till 95ornas innebandyträning. Hade tänkt va med o spela själv, men konstaterade att mina klubbor ligger i bilen som är i skara. Får spela med en gammal o- hookad klubba som jag hitta i garderoben.

Sen ska vi hämta hunden o köpa kött. Grillning ikväll.. Fint det.. Men blir inomhus-grillning. Vågar inte riskera att ha hunden på balkongen.. hmmm

XOXO


Grattis kalmar

Kalmar FFs spelare kommer få iskall champagne när dom vinnerSM- guld, eftersom dom kan lägga den på kylning redan nu.. Efter7 omgångar ligger de såpass mycket före 2an att det knappt går att ta igen. Grattis Kalmar!!!



 strax iväg till skolan o ha den vidrigt tråkiga redovisniningen.. Har inte ens fattat vad det är man ska lära sig.. Fick fråga runt lite igår på msn, vad en jordfelsbrytare var... Fick hjälp av en som hade kopplat sin fel, så när åskan slog ner hade husets alla prylar gått sönder.. Hmmm vi får se hur redovisningen går ;)

Golf i eftermiddag. Prestigefylld match mellan mig o brorsan.. Psykningar är ej förbjudet haha..
 VS

Måste borsta tänderna nu...
XOXO


God natt

Djurgården fick en straff i 2a halvlek.. Så 1-1 blev reslutatet efter att Qurinho slagit in straffet på bästa sätt :)

I morgon börjar dagen med skola kl 8. Ska ha en redovisning i el-säkerhet.. Skyndar mig därifrån o slår sedan ut kl 11.20 på golfbanan. Räknar med att vara klar där vid 15 tiden.. Snabbt hem o byta om o sen ner o träna tjejerna i  innebandy kl 16. På kvällen har vi fått hem hunden bram, som vi ska passa över helgen. I morgon kväll blir det lite grillning hemma o kanske ett glas vin... Kanske till o med kan sitta på balkongen o äta. Har ju kvällssol.

Hörs i morgon..

XOXO

ahhhhh

Har laddat för AIK-Djurgårn hela dagen... Så går det 3 minuter innan AIK gör 1-0. AIK har haft hela 1a halvlek, fast på slutet kom dif tillbaka lite, så det var synd att en halvlek inte är 60 min för då kanske det hade stått 1-1.

Var ute o gick med Lisa förut o har pluggat elsäkerhet.. Det måste vara det tråkigaste jag läst under hela min utbildning. Usch! Men nu kan jag allt om Volt, watt och ampér...Om nån "fastnar" i ström typ, så ska du peta med en pinne tills den släpper ;)

Hej hej

lisa, plugg o fotboll

Redovisningen i skolan gick bra.. Vet inte om det är bara jag som känner så, men jag anser att hela social omsorg kursen känns så jävla vänsterinriktad. Det gör mig väl egentligen inget, för det leder till endel skojiga diskussioner :) Men det hela är ändå lite störande..

Haha jag talar ofta innan jag tänker.. Idag pratade vi om hur vi tänkte om våra hem. Och om man kan se vad det är för slags person när man kommer in i hemmet.. Min första kommentar är iaf... Aaahh men man kan ju faktiskt komma hem till nån o tänka "fan vilket skabbigt hem". Precis när jag sagt det så ångrade jag mig, o förstod att det nog inte var riktigt så läraren menade.. men men..

Nu ska jag ringa till lisa också ska jag läsa igenom kapitlet som vi har redovisning på i morgon. Handlar om el- säkerhet. Ikväll är det mycket spännande fotboll på tvn.. AIK-Djurgården.. AHHH ytterst spännande...

   VS   

home for lunch

Polisen i skolan var verkligen intressant. Han var en av 5 i detta polisområde som arbetade i huvudsak med droger.  Jag har själv aldrig provat nån drog (alkohol o tobak räknar jag inte i detta just nu), o jag kommer troligen aldrig att göra det.. Jag vet folk som har hållt på, men jag har själv aldrig fått nåt erbjudande av dem. Jag är stark nog att tacka nej om jag skulle få det, men tänk på stackars 16åringar t.ex. som får ett erbjudande. Man hör bara alla fördelar och man tycker att det känns jobbigt att säga nej. Första gången du provar finns risken för överdos, som kan leda till döden. Du har ingen aning om vad det är för något du provar om du inte framställt det själv. Näe hårdare straff till alla som langar tycker jag.. Och givetvis även till de som brukar droger...


polisen i skolan

Sitter o äter en stabil grötfrukost nu :) Var ju på kostföreläsning igår, o då brukar man alltid vara redig ett par 3 dar efteråt innan man faller tillbaka in i gamla vanor. Kostrådgivaren rådissade iaf alla bantningsmetoder som GI-metoden, atkins m.m.



Nu ska jag till skolan. En polis ska komma o prata om droger, missbruk o så. Blir nog intressant. Funderar på att fjäska så han fixar in mig på polishögskolan ;)

I eftermiddag har jag en redovisning i social omsorg.. Får hoppas att det går bra trots att jag inte pluggat alltför mycket. jaaja.

Måste dra...
XOXO


Pluggat o sålt bil

Åkte hem till brorsan förut o satt o schtekte i hans trädgård, samtidigt som jag pluggade socia omsorg. Sedan ringde andra brorsan o ville sälja bilen som jag lånat i en vecka. En subaru Impreza som går bra som skam. Åkte med honom bort till biltjänst o sen körde vi runt o gjorde massa ärenden i hans andra bil. Fick köpt allergigrejer. det var bra...  Ska åka till idrottens hus o va med o träna tjejerna sen. Direkt efter det ska jag till gymet för att gå på en kostföreläsning. Det blir bra det. På fredag har vi bokat in en golftid.. Ska bli riktigt kul o köra 18 hål. Hoppas på att det går lysande. Brukar konstigt nog alltid vara som bäst i början på säsongen.. Förstår inte varför jag blir sämre ju längre sommaren går :)


Klättra o sola

Ledig dag idag.. Såå härligt! Har visserligen en redovisning i morgon, men tänkte lägga mig i solen o läsa till den sen.. Ska iväg o klättra en timma nu. Världens bästa o roligaste träningsform på gymet..  hehe.. Ahh ska hämta hanna o 10 min. kanske borde göra mig i ordning :)

XOXO


myten om norrmän

Det sägs ju att norrmän är lite dumma... Den myten (?!) blev påspädd lite extra om man såg Champions Leauge semin..  94e minuten. Liverpool leder med 1-0.. Då gör riise ett självmål.. Inte så att den råkar hamna på hans fot eller så.. NÄE han nickar in den med all kraft han har i huvudet..  Otagbart för målvakten.. SÅåå klantigt..
Men vet du vad? You´ll never walk alone... (jag håller egentligen på arsenal, men dom är ju ute sen länge ).

Nu ska jag sova..
POK


Fotboll

Tog en promenad med Sandra förut.. Vi drog iväg till stenhammar o traska lite.. Roligare o gå nånstans som man inte ser dagligen :) Sitter o kollar fotboll nu.. Liverpool- chelsea. Håller egentligen inte på nåt av lagen, men hoppas nog på liverpool.. Torres är ju alla kvinnliga fotbollsfans bästa vän ;)


Glass utomhus :)

Efter att vi varit på hjälpmedelsförrådet så åkte jag o hanna o köpte glass på Läckögrillen :) Riktigt gott.. Större mjukglassar än dem får man leta efter... Mitt schema för sommaren hade kommit på posten o det såg bra ut.. Var ltie orolig att jag hade fått jobbtid den 12 juli, samma dag som vansbrosimningen men det var lugnt,.. Jobbade fredag dag o söndag kväll bara hehe :). Hade även ett par lediga tisdagar så man kan få sin årskonsumtion av måndagsklubbar :)

image84 
Min granne o klasskamrat. Världens näst bästa Hanna :)

Lunch

Är hemma en sväng på lunch. En felix paj idag :), Ska snart iväg till hjälpmedelsförrådet.

HÖRS SEN

image83

Guten nacht

Dags att sova nu!. I morgon gäller följande. 8.15-10 föreläsning i socialpsykiatri. 10-12 planering av demensdagsprojektet. 13-15 studiebesök på hjälpmedelförrådet.. Det blir gööörbra..  Tänkte jag skulle lägga mig i tid idag så att jag slipper köra koffein/sockerchock i morgon :)

Vi hörs i morgon..

XOXO

mötet

Var ett mycket spännande o givande möte.. Hmmm ska inte säga för mycket för man vet aldrig vem eller vilka som läser ens blogg, men det verkar iaf finnas folk i vår förening som jag kanske kommer att ha svårare att ha ett samarbete med.. Men men.. Sånt är livet. Tog iaf en väldig tid pga att vissa var arga från att de kom o hade svårt o tala med normalt tonfall utan att höja rösten... Nu ska jag se på tv...

XOXO

Veckans

Veckans att göra : 
Gå i skolan hela veckan utom onsdag
Har två redovisningar. Social Omsorg och arbetsmiljö.
Ledarmöte ikväll
Kostföreläsning på sirius på onsdag kväll
Hundvakt i helgen
Klättra nån dag i veckan, o springa spåret minst 2 dagar.
Veckans bästa: 
Att solen har börjat komma fram. Hoppas den stannar.
Lön+csn på fredag
Veckans sämsta:
Fint väder = allergi..
Veckans Låt: 
carola/johnsons melodifestivallåt.
veckans film:
Tid o se film känns inte så troligt denna veckan.
Veckans vill ha:
Vardagskläder.. Är alltid på jakt efter VANLIGA kläder... Men köper alltid bara klänningar..
Veckans projekt:
Ta tag i alla skolarbeten som jag borde gjort för typ 100 år sen...
Veckans vill!!:
Att solen fortsätter visa sig..

Trööötttt

Satt på en föreläsning om hygien inom vården... Var vrååltrött.. Höll på att somna konstant i en timmas tid innan vi fick lite rast så jag kunde ladda kroppen med både socker och koffein ;). Bra gjejer ibland :)
Har knappt 2 timmar hemma nu innan jag ska iväg på ledarmötet i klubblokalen. Skulle nog möta Sarah på vägen dit. Köpte ett nytt vackert, rosa block på Åhlens som jag ska skriva innebandygrejer i tänkte jag.. Lika bra att ha ett separat block för det så jag inte blandar ihop det med alla Psykiatri o omvårdnad hehe..

XOXO

Skolan

Sitter i skolan o har fruktansvärt tråkigt. Alla berättar om sin praktik. Väldigt långsamt. Ska hem o äta när detta är slut. Sen ska jag tillbaka på en föreläsning i em. Ledarmöte ikväll kl 18. Ska bli spännande;)

Allergi!!

Så var allergin tillbaka.. Vaknade nyss med kliande ögon o rinnanade näsa. Får sticka till apoteket sen o fixa alla prylar som behövs för vår/sommar halvåret... Har ju fått kortison sprutor de senaste åren för att överleva. Kanske egentligen är lika bra att fortsätta med det.. Får la ta o slå min läkare en signal.


Lista

Är inte riktigt sugen o lägga mig än.. Så en lista

Lista

1. Hur gammal är du om fem år?
Då är jag 28 bast.. Hemskt

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Lotta och Leif

3. Hur lång är du?
Jag är cirkus 173 cm lång

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Såg precis på Pretty Women

5. Vem ringde du senast?
Fredrik

6. Vem ringde dig senast?
Therese

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
17:30 Pip.

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Ringa, men ibland är mess jäkligt bra

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Skilda

10. När såg du senast din mamma?
Den 25 Augusti 2004 tidigt på morgonen.

11. Vilken ögonfärg har du?
Grumlig.. Alla regnbågens färger i dem. Men skulle vilja va brunögd.

12. När vaknade du i dag?
Vid 10 ungefär tror jag. Har inte sovit ut på evigheter så det var gött.

13. Vilken är din favoritjulsång?
Last Christmas och Christmas time

14. Vilken är din favoritplats?
Koh Samet i Thailand ligger bra till

15. Vilken plats föredrar du minst?
Råsunda ;)

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Jag är gift, har 2 barn och jobbar som polis. :)

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Fula gubbar ;)

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Haha förut när jag o fredrik satt o kolla på ett kort där jag verkligen sticker fram huvudet för att komma med ;)

19. Hur stor är din säng?
180 cm bred så jag gnäller inte... Men det ligger ju visserligen en till i den som tar upp typ 160 av de centimetrarna.

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar you know

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Med...

22. Hur många kuddar har du i sängen?
2 fast brukar bara sova på max 1. Ibland sover jag utan kudde. det är gött..

23. Hur många landskap har du bott i?
Västergötland, Jämtland och Stockholm. (ligger i 2 landskap så jag vet inte vilket)

24. Vilka städer har du bott i?
Lidköping, Stockholm och Östersund

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Jag ÄLSKAR skor, så självklart föredrar jag det

26. Är du social?
Ja osocial är inget jag brukar bli anklagad för o vara..hehe

27. Vilken är din favoritglass?
Det är daimglass.

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Cheesecake

29. Tycker du om kinamat?
Ja absolut! Fila små lättel....(fyra små rätter på Svinesiska.. )
30. Tycker du om kaffe?
Japp.. Helt svart ska det va..

31. Vad dricker du till frukost?
Vatten.. O yoghurt

32. Sover du på någon särskild sida?
Alltid på vänster.

33. Kan du spela poker?
Japp det kan jag.. Är rätt så duktig faktiskt

34. Tycker du om att mysa/kela?
Jovars..

35. Är du en beroendemänniska?
Näpp det är jag inte

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Japp Christin..

37. Vill du ha barn?
Japp det vill jag.

38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska, tyska, spanska och teckenspråk.. Men allting e ju relativt ;)

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Ja 2 ggr, men jag har aldrig varit skadad själv.

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Havet utan att blinka..

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Jag lägger mina kläder på kläder, nöjen, alkohol och vackra män. Resten slösar jag bort. :)

42. Äger du dyrbara smycken?
Yes.. Har endel ärvda grejor

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Gossip girl

44. Kan du rulla med tungan?
Japp det kan jag

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Hmmm vet inte..

46. Sover du med gosedjur?
Gosh jag är 23 år. NÄE

47. Vad har du för ringsignal?
Hilma som sjunger lille gris..

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Det kanske ligger nåt på farsans vind, men jag är inte säker.

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Locket till aromatkryddan

50. Flirtar du mycket?
Inte nuförtiden.. Men jag är riktigt bra på det.. I get want I want.. haha näe, men jag är grym på det.

51. Kan du byta olja på bilen?
Byta? Jag kan fylla på om det är det som menas.. Osså har jag lärt mig att byta lampa.

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Faktiskt inte.. Men det kan nog vara en tidsfråga... Fast jag kör aldirg så jag riskerar körkortet.

53. Vilken var den senaste boken du läste?
I taket lyser stjärnorna läste jag i skolsyfte

54. Läser du dagstidningen?
Läser NLT och Aftonbladet regelbundet.

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Japp det gör jag.

56. Dansar du i bilen?
Hmm jag brukar koncentrera mig på att köra, men visst diggar man ibland.

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Rix FM garanterat..

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Hmm ingen aning faktiskt..

59. När var du i kyrkan senast?
Svårt...Nån begravning.

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Thomas Björk tror jag..

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
tors-sönd på hultsfredsfestivalen. Iofs så sov jag inte en enda natt i tältet så det kanske inte räknas. Annars 2 nätter i halmstad.

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Oj ingen aning faktiskt...


Pretty woman

Sitter o kikar på världens bästa film, Pretty Woman. Det är verkligen en av världens bästa filmen.. Richard Gere är inte så liiite het. Han är född 1949 vilket gör honom till världens hetaste 59 åring ;)...Fint det :)


Prisutdelare :)

Satt i seket länge, men behövde inte göra så mycket. Fixade lite musik i pausarna typ. :) Åkte hem o käkade lite men åkte tillbaka för o kika på finalen. Fick agera prisutdelare.. Var spännande. Typiskt bara att Håkan var där med kameran o tog massa kort som kommer läggas ut på hemsidan just när man är halvbakfull, osminkad o har gårdagens frisyr hehe.. jaja..

Ska kika om det kanske kan va nåt spännande på tvn ikväll.. I morgon är det skola igen.. För första ¨gången på drygt 4 veckor :) Ska bli kul!!

XOXO


Sekretariat

Ska iväg till Idrottens hus om en stund o hålla koll på lite tid o kanske prata lite i mikrofon... IBK-cupen är i full gång. Håller la på där ett par timmar.. Hörs sen

XOXO

Hemma

Så var man hemma efter en helt ordinär kväll på harrys. Kul som alltid! Blev bara 1 enda bild tagen eftersom batteriet i vanliga kameran var trssigt............

image82

Men kul hade vu iaf

Outfit

Tog på mig den nya klänningen.. Känner att jag kommer gå o få dra upp den hela kvällen, men men vill man va fin får man lida pin sägs det ju :) Den är väldigt tajt dessutom så kvällsmat idag fick bestå av en avocado ;)


image81

klantigt

Hade tänkt ta bilen bort till therese o ställa den där.. Sen helt plötsligt märker jag att detta raderats ur mitt minne så jag sitter med en öl i handen.. Hur glömsk får man bli.. jaja jag gillar ju taxibilar så det får la bli en sån då.. Hmpf..


Tänkvärt

Vi kom o tänka på ett av dagens i-landsproblem förut..

"jag orkar faktiskt inte stå i kö för o bara köpa en grej för 50 spänn" :)

Shopping

Ahhh nu får jag sluta handla.. Blev lite shopping i trollhättan... Nu är pengarna slut. Fast en utång ikväll klarar ekonomin oxå :)

image77 
Ett par sommaskor från Stadium

image78

Denna klänningen köpte jag igår på Vero Moda.

image79

Denna fick jag av Pappa o Anita igår... Den är från Gina Tricot

image80

Denna underbart söta klänning inhandlades på gina tricot.. Den kanske blir användbar ikväll.. :)

Trollhättan

Gårdagskvällen var jättetrevlig. Försökte blogga när jag kom hem, men lyckades inte komma in.. Fick e jättegod pasta o lite vin m.m. Fick även lite presenter. En bok, pengar och en klänning :)



Ska snart åka iväg till trollhättan med Therese. Kika lite kläder. Har nog inte tänkt handla nåt direkt, men vi får la se om jag hittar nåt.  Ikväll så ska jag hem till therese tror jag så ska vi ¨gå ut o kika lite.. Blir trevligt :)

I morgon ska jag sitta i sekretariatet på innebandy.. Såg till att jag inte behövde börja för tidigt..Så vid 12-13 nångång skulle jag komma.

jaja vi hörs senare.. Ska lägga upp lite bilder sen. Dels på klänningen jag köpte igår, men även på den jag fick av pappa o anita. Kanske även nån mer om jag köper nåt i trollhättan..

XOXO

Skönt med innebandy i jeans

Som jag skrev tidigare så gick svenskaprovet bra :) Är sååå glad. Fick 35 rätt av 42 tror jag... Så nära max har jag inte varit under dom 12 (+det jag läser nu) åren jag gått i skolan ;). Motivation är tydligen viktigt heehe..

Nu har jag vart på 94ornas innebandyträning.. inga 95or där idag dock.. Hade på mig jeans o en tjock tröja. Hade inte riktigt räknat med att va med o spela... hehe men det var kul.. Nu blir det till att hoppa in i duschen o slänga kläderna i tvätten ;). För övrigt så har jag skrivit på hemsidan att skottet är min styrka på plan,... Efter 3 missade skott ångrade jag detta grovt... Satte en sen som tur var ;).



Ska till farsan o anita ikväll o käka lite.. Hoppas på ett glas vin oxå kanske ;) O det tror jag nog att det blir om jag känner dem rätt. :) I morgon ska jag nog åka med Therese till Trollhättan tror jag... Sen pratade vi om att gå ut på kvällen.. Har ju köpt en ny klänning idag som måste visas upp :)  Kommer nog en bild på den i morgon.. :).. Märkte just att jag skriver en jävla massa smileys, men vad gör det egentligen :) :) :) :) :).

CUL8R


Grym

Mobilbloggar från skövde. Klarade svenskaprovet. :). Hur glad hon helst. Har köpt en klänning för att fira. ;) hörs sen. Xoxo

God natt

I morgon har jag mycket spännande att göra.. Ångrar lite att jag berättat för alla att jag ska göra polistestet, för nu är jag säker på att jag kommer faila... Jaja det går som det går.. Om det inte går bra så får jag väl se denna första gång som bra träning..

Klockan 16 ska jag ner till idrottens hus o va med på en innebandyträning.. Det är 94orna som tränar, men jag tror att kanske några av "mina" 95or är där oxå..

I morgon kväll är det middag hos farsan o anita.. Så dagen kommer gå fort i morgon.. Ska nog hinna med ett par blogginlägg oxå hoppas jag :)

God natt.
XOXO

Haft 2 fikabesök :)

Hade brorsan o hans familj här förut på fika.. Var mycket trevligt. Fick två väldigt fina kuddfodral som jag önskat mig och ett kakfat i flera våningar. :)

image76

När dom gått hem så ringde Fredriks syster Lina. Hon o Alexeij ville komma förbi o låna film. Så det blev en fika till. Dom hade även lilla Bram med sig. Deras hundvalp som vi ska vakta nästa helg.  Hon är sååå söt.

Sitter o tränar lite ordkunskap på datorn nu... Dags för polisprovet i morgon.. Känner på mig att det kommer gå åt helvete.. :(.

Jaja... hörs snart
XOXO

Last day

Sista dagen idag på "jobbet". Väldigt blandade känslor. Tack förresten för alla kommentarer igår..Svara på kommentarer ikväll. Åhhh skulle ge min pengablomma som jag fick av mormor för att få gå o lägga mig o sova igen.. hmpf..

cul8r. haha kan egentligen inte förkortningar,,, men tror att det blev rätt.. annars får ni gnälla.
XOXO

En dag kvar nu

Så var det bara 1 dag kvar på praktiken. Lite tråkigt oxå faktiskt.. Men rätt skönt..  Har fått prova mitt första stickande idag :) Bara ett HB i fingret men iaf.. ;)..   
          
                    


Djurgår´n fick bara oavgjort mot örebro tyvärr, men Dagens hunk Sebastian Rajalakso fortsätter att snitta 1 mål/match.. Det lovar gott inför framtiden ;)

Ska la gå o lägga mig om en liten stund, men är lite för pigg än.. Är ju bara 1 dag kvar nu, så nu kan jag la va lite trött om det är så..

I morgon eftermiddag kommer brorsan o hans familj hit på födelsedagsfika.. En vecka sent men iaf ;)

XOXO


jag älskar sverige

kolla in MUFs vårkampanj http://www.jagalskarsverige.se/. Verkar väldigt bra. Ska kika mer på det ikväll efter jobbet..


dagens hunk

Jag vet.. Det var längesen dagens hunk var på tapeten.. Men nu kände jag att det var dags igen.. Han är ung, han är vältränad, han är fruktansvärt söt och framförallt... Han är för tillfället världens hetaste DJURGÅRDARE i flera bemärkelser..  Här har ni honom..

SEBASTIAN RAJALAKSO







dagens

Dagens sysselsättning: Fika med mormor. Praktiken på kvällen
Dagens bästa: Födelsedagspresent från mormor o nisse ;)
Dagens sämsta: Praktik. Hade BEHÖVT va ledig idag
Dagens tv: Inget  i guess. Prioriterar datorn framför tvn
Dagens frukost: Wienerbröd o cheescake
Dagens lunch: Hmm får nog käka spagetti innan jobbet.
Dagens kvällsmat: Kanske spagetti här med.. Får se vad jag kan hitta på annars ;)
Dagens godis: Massa fika
Dagens låt: Hinner säkert inte lyssna på nån musik
Dagens klädsel: Jätteblå jeans från Vila o en orange topp från gina tricot
Dagens köp: Ingenting antar jag.
Dagens mys: Träffa mormor
Dagens sjuka: så gott som frisk nu
Dagens saknad: lugn o ro
Dagens humör: jag är väl alltid glad o trevlig.
Dagens träning: Ingenting
Dagens sötis: mormor :)

Dyr blomma?

Fick en fin blomma av mormor i present :)

image75

mormor på väg

Väntar in mormor.. Hon brukar ofta vara sen så jag kan la räkna med att hon kommer om en kvart eller nåt..  Fick panik när jag tog fram cheesecaken ur frysen förut o var säker på att det var ½timmas upptining.. osså var det visst 2 timmar.. Hmm jaja. har ställt den i fönstret mot solen :)


God natt.

MSN konversation mellan mig o "coach" håkan

Håkan: Nu ska jag sova. god natt
Hanna: Sov gott, syns på lördag
Håkan: Lördag???
Hanna: på cupen
Håkan: Det är på söndag
Hanna: Nejnej den är på lördag
Håkan: Hanna nu är du trött. Gå o lägg dig.

Håkan hade rätt, jag hade fel.. Lika bra att erkänna.Men hur klantiga är IBK när dom lägger det på en söndag. Halva grejen med såna evenemang är ju festen o hur kul är det att röja loss på en söndag..??

näe nu går ögonen i kors. Nu får jag sova..

XOXOXOXOXOXOXO


finbesök i morgon

I morgon klockan 11 kommer mormor o Nisse på besök. Dom ska få lite fika bestående av wienerbröd och cheesecake. Alltihop är köpt.. Kanske får nån present om jag har tur :) Har vart o handlat precis... på vägen hem ringde pia. Hon var på väg från jobbet. Vi möttes upp vid wennerberg o stod o tjöta en kvart eller nåt...  NICE!
I morgon kväll så är det jobb som gäller.. Sådär kul.. Men men.. vad gör väl det..

XOXO


Officiellt.. :)

Nu har det kommit ut på wildcats F95s hemsida..
såhär står det ..


IBK Lidköping F95

Hanna ny lagledare för F95!

Nästa säsong så kommer F95 att få en fast lagledare. Hon heter Hanna Söderström och är 23 år. Hanna började spela innebandy när hon var cirka 14 år så snart har hon spelat i 10 år. Idag så är Hanna med i U-laget och spelar och fick i slutet på säsongen äran att bli kapten i laget.

Hanna har varit målvakt större delen av tiden och faktiskt stått ett par säsonger i A-laget. Men hon fick ge upp målvaktskarriären på grund av knäproblem. Idag så spelar hon helst forward om inte tränaren säger något annat.

Hanna har även tillfrågat en kompis att bistå så kanske blir det två nya lagledare/tränare framöver. Hanna kommer att ingå i den tränargrupp som idag redan finns för F94/95. Den består idag av Mikael Madisson, Sarah Hermansson och Håkan Svensson.

Vill ni veta mer om Hanna så kan ni gå in på hennes profil i truppen och läsa mera om henne.

Vi hälsar Hanna välkommen till F95!


Dagens

Dagens sysselsättning: Praktiken, ge info om mig till håkan.
Dagens bästa: Näst sista förmiddagen på praktiken.
Dagens sämsta: Att biljävleln kostar 7500 spänn
Dagens tv: Hmmm ingen aning.
Dagens frukost: En macka, vaniljyoghurt och juice
Dagens lunch: Spagetti och köttfärssås
Dagens kvällsmat: Kommer nog bli biffar, potatis o brunsås
Dagens godis: Inget (hoppas jag hehe)
Dagens låt: I´m yours med jasonMraz idag oxå
Dagens klädsel: Sjukhuskläder helt i blått ;)
Dagens köp: Service o reservdelar till bmwn..
Dagens mys: Solsken
Dagens sjuka: Förkyld, men när är jag inte det :)
Dagens saknad: Ledighet
Dagens humör: toppen
Dagens träning: Ingenting
Dagens sötis: DU

Biljävel

Lämnade in bilen för ett par dagar sen... Nu var den klar att hämta.. Notan??? Jo 7500 spänn.. KUL!!!! Näe... Vi har ju märkt att bilen gått konstigt på tomgång det sista o att den typ kan stänga av sig hux flux.  För att hitta vad felet var så var man tvungen o göra felsökning o grejs vilket är dyrt. Felet var att slangen till vevhusventilationen behövde bytas.. Sen var ALLA grejer till bromsarna dåliga o behövde bytas, typ bromsklossar+skivor... Dessutom var ALLA filter i bilen kassa.. Tennstiftet var dessutom bytt osså är en vanlig service gjort.. 7500... Goa pengar o kasta ut.. Well well bilen bör la va i toppskick om den ska gå till italien i sommar...

åhh

Jag har aldrig varit så här trött i hela mitt liv. Ändå somnade jag rätt fort igår med hjälp av de svåra orden ;) Längtar tills i morgon då kvällsjobb väntar... Är verkligen ingen morgonmänniska.. Inga planer för eftermiddagen men borde städa lite här hemma så jag kanske kan bju in ´mormor på fika i morrn innan jobbet. jaja vi får se.. Måste sticka..



XOXO

God Natt

Dags att sova nu kära bloggläsare. Tänkte öppna min ordkunskapsbok. Det brukar innebära att jag somnar lätt, för det är såå tråkigt ;). Börjar 6,45 i morgon igen. Härligt härligt. Blev för övrigt bortbjuden till farsan o anita på fredag kväll. Kan bli trevligt.

Vi hörs i morgon..
XOXO

Tränare

Nu har jag tackat ja till att bli innebandytränare nästa säsong. :) Ska träna IBK wildcats F95. Fick erbjudandet igår o funderade lite, men tycker att det verkar skitkul o har nu tackat ja... Hoppas på att få en medhjälpare men än så länge står jag ensam.... Ni kommer få följa hur det går i bloggen. :)

XOXO

Köttfärssås o spagetti

Håller på o lagar äkta italiensk mat :) Ska bli gott. Börjar bli vrööööl-hungrig... Hammarby- AIK står på på tvn.. Som Difare hoppas jag nog antingen på oavgjort eller seger för Hammarby.. AIK är jag verkligen inget stort fan av.. USCH!!  Jobbar dag i morgon igen.. tråk tråk..

Nu är maten klar..
Hörs sen
XOXO.

Ska ju berätta vad det är jag funderat på sen oxå som jag skulle berätta ikväll... Ska bara berätta för en viss annan person först...

Tänd ett ljus



Tänd ett ljus i fönstret för engla klockan 21 ikväll.

Slutat jobba

Så var veckans första jobb avklarat... Gick finfint.. Väldigt lugnt idag o lite patienter.. Om en liten stund ska vi åka o handla.. Tänkte hinna med apoteket innan dom stänger oxå.. Behöver magkatarr tabletter och nässpray. Nässpray finns det kvar men datumet gick ut för ett tag sen så det kanske är bäst att fixa ny ;)

Hörs sen

XOXO

Usch vad tidigt

halv 6 står klockan på o jag ska precis bege mig ut i köket för att fixa lite frukost.. Är inte det minsta hungrig tyvärr, men det kommer jag bli om jag inte äter minsann... Hoppas att jag orkar med jobbet någorlunda bra iaf... Ska ladda upp med ett helt medicinförråd i väskan bestående av alvedon, nässpray, koffeintabletter och sinova.. Så är de bara att ta vad som behövs:)



Ska även försöka ta ett beslut under dagen, som om jag valde själv redan hade sagt ja till, men med tanke på vissa grejer så måste fredrik få va med o bestämma... Men det lutar nog åt ett ja iaf. :) Vad det är kan jag berätta ikväll...

Hörs sen
XOXO

Veckans

Veckans att göra : Praktiken på sjukhuset hela veckan utom fredag. Då är det svenskaprov för polishögskolan. Hjälpa till under sponsorcupen på lördag.  
Veckans bästa:  Polistestet ska bli kul.. (om det går bra)
Veckans sämsta: Att jag fortfarande är jävligt hängig. Och att jag nog kommer få köra praktik i helgen eftersom jag vart sjuk denna helgen.
Veckans Låt:  Jason Mraz- I´m yours
veckans film: Ingen aning.
Veckans vill ha: Mer TID!!!! Mindre o göra..
Veckans projekt: Bestämma mig för en grej som kan bli kul om jag tackar ja..
Veckans vill!!: Att praktiken ska vara avklarad.. Det är kul men tar tid som jag inte har denna veckan..

God Natt

Nu ska jag strax gå o lägga mig. Om inget oförutsett händer under natten så ska jag jobba i morgon... Kl 6,45- 15,30... i morgon eftermiddag händer inte mycket.. Vi ska nog åka o handla bara.. Var längesen vi handlade mycket så det är nödvändigt nu. hehe... Kommer nog va dödstrött när jag slutar i morgon eftersom jag fortfarande är lite hängig... jaja.. godnatt med er... vi hörs i morgon..

XOXO


Engla död

Så har "42- åringen" erkänt mord på engla och även på pernilla som försvann för ett antal år sedan. Någonstans har man nog hoppats att Engla skulle finnas välbevarad nånstans. Tankarna finns hons dessa flickors familjer o bekanta... Vad får en människa att göra såna saker??? Det är nog inget man nånsin kan förstå..

Ska lämna in bilen

Ska lämna in bilen i morgon bitti.. Det är ingen idé o fråga vad det är för fel på den, för då skulle jag få berätta hela dagen. Skulle troligen gå fortare att berätta vad som inte är fel på den... Näe.. Vi ska byta lite på bromsarna.. Förhoppningsvis bara klossarna, men troligen har vi väntat för länge så det gått in på skivorna.. Sen har det blitt nåt annat fel på bilen som gör att den stannar ibland bara sådär... Sen läcker den olja oxå.. Kanske går o göra nåt åt det oxå.. Vi får la se.. 

image74

ut en sväng.

Nu ska vi åka ut en sväng. Ska bli gött o se nåt annat än lägenhetsväggarna för en stund. Vi ska till Skara o hämta lite papper på fredriks jobb, sen ska vi till fredriks pappas jobb o kopiera o greja.. Osså ska vi förbi min bror o kika om man kanske får nån present ;).

Hörs sen..


Guten morgen

Feberfri idag :) Bara lite ont i huvudet o bihålorna som följd.. Men bihålorna får jag ju alltid problem med.. Men har lite tabletter av olika slag hemma så det ordnar sig .:) Ska bara ta det lugnt hela dagen.. Ev ta en kortare promenad i em om det fina vädret håller i sig. Ska kika djurgården-halmstad på tv oxå sen..

La mig o kolla på playa del sol igår kväll. (har det på dvd). Det finns verkligen ingen bättre serie. Riktig jävla humor är det :) Det MÅSTE komma en säsong 2 nån gång..

hörs sen..
XOXO

God natt

God natt på er kära läsare... I morgon hoppas jag på att vakna uppsom en frisk o kry människa... Vore kanon om jag kunde jobba på måndag... Känner att jag vill vara HELT feberfri en dag innan jag jobbar, eftersom jag jobbar med människor som i många fall är mycket sjuka... Hoppas då på att ha den dagen i morgon.. Tänkte kika på Djurgården-Halmstad i morgon på tvn... Annars inget spec..

RÄNDERNA GÅR ALDRIG UR


AHHHH

Hjälp!!! Min ålder har kommit ikapp mitt ungdomliga utseende. Har (förmodligen i samband med min 23 årsdag) fått nåt veck under mitt högeröga... Det måste vara nåt tillfälligt... För jag är inte sååå sugen på att börja bli rynkig när jag är 23...Shit.. smörja med bra krämer från o med i morgon..
AHHHHHHHHH


Äsch

Det gick inte så bra... men men... jag får väl försöka vidare... HMMMMMM

Kul med kommentarer

Jag är verkligen inte bortskämd med kommentarer i min blogg (kommenterar aldrig andras bloggar heller så jag får skylla mig själv), men idag hade jag fått tre stycken.. :)TACK!!! Blir verkligen glad när nån skriver.
Tänkte kolla om jag kunde lyckas ändra lite utseende på bloggen, fast det har jag iofs försökt med typ 100 ggr förut utan resultat, men iaf ;) Får se om det går...

XOXO

Ogillar betner

Jag sitter o kikar på Sverige kramas o pussas och förstår mer o mer varför jag o alla andra i sverige går runt o är lite hemligt småkära i Björn Gustavsson... Samtidigt förstår jag inte vad alla ser i Magnus Betnér. Jag klarar inte av killen... Visst är han smårolig ibland.. Men hans komik går ENBART ut på att trycka ner alla andra. Jag skulle oxå kunna vara jätterolig om jag skulle sitta o dra alla människors dåliga sidor... Hmm jaja.. alla får ju tycka olika..

               

Nu har jag gått från att inte äta nåt på typ 4 dagar till att ha vräkt i mig en tasty o co. Orkade inte hela, men har ju nu min mat varit helt gratis sånär som på nåt glas saft sen i onsdags så var jag fan värd o ta det största dom hade på donken...  Hmmm fick nog en LITEN rabatt... betalade för en tastymeny, men när jag öppnade påsen hade jag plusmeny och 2 dipper :) Kontakter gynnar ;)

Fredrik är hos casper o dricker grogg så jag är själv hemma.. Blir nog uppe ett par timmar till om det är nåt vettigt på tv...

XOXO

lista

Tio saker, två alternativ

1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Hår
3. Katter eller hundar? Hundar
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Några få bästa vänner hellre
5. TV eller Internet? Hmm internet
6. Coca-cola eller Pepsi? Pepsi
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Vild utekväll
8. Pengar eller lycka? Pengar gör en lycklig tror jag på.. Så pengar ;)
9. Dag eller natt? Dag
10. MSN eller mobil? Mobil

Tio "Har du någonsin..."

1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? Nej det tror jag inte
2. Brutit ett ben? Nej, det har jag inte gjort
3. Gjort nåt du ångrar? Hmm ja... men gjort är gjort
4. Hoppat Bungee Jump? Nej, är nog lite för feg för det
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja det har jag
6. Ätit en hel tårta? Nej.. Tårtor e rätt stora
7. Gjort bort dig offentligt? Haha.. Det gör jag jämt, men jag kan ta det.
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Jodå
9. Gråtit när ett husdjur dog? Har bara haft 2 guldfiskar så näe
10. Velat försvinna? Japps

Tio Senaste...

1. Telefonsamtalet du gjorde? Fredrik.
2. Telefonsamtalet du fick? Mormor fråga hur jag mådde
3. Personen du va med? Hmm har legat sjuk i flera dagar.. Men har la iaf vart i samma lgh som fredrik ;)
4. Roligaste grejen som hänt? Kan inte komma på nåt nu... Att min feber e på väg nedåt kanske :)
3. Du va i en bil med? Fredrik
4. Gick på bio med? Anita o jag var på Flyga Drake
5. Va och shoppade med? Var o shoppa med Kajsa o Josse på överby o torp förra fredagen
6. Du kysste? Fredrico
7. Du skrev till på myspace? Jag har inte myspace
8. Du kommenterade? Hannas blogg
9. Du tillbringade natten med? Fredrik
10. Du kramade? Fredrik i guess

Fortfarande sjuk

Kommer få vara hemma hela helgen också.. Sååå tråkigt... Kände mig lite bättre i morse o tänkte att jag kanske var feberfri, men så var inte fallet... Hade fortfarande typ 38 grader... Så jag sa när jag ringde till praktiken att jag inte kommer i morgon heller.. Vill vara helt feberfri en dag innan jag går tillbaka.. Sov iaf bra inatt.. Brorsan var förbi o lämnade filmer till mig förut.. ska lägga mig o kolla nu.. :)

XOXO

Sjuk

Blev jättesjuk inatt o fick 40 graders feber.. Inte kul alls! Har legat o sovit hela dagen typ o tempen ligger på runt 39 hela tiden...  Har orkat sitta uppe typ 1 timma nu, men får lägga mig snart igen... Kommer vara dålig uppdatering tills jag mår bättre...

XOXO

Svensson Svensson

Idag kom svensson svensson säsong 2 på posten. Sitter o vilar mig lite o kikar på det.. Åt precis 2 mackor o sen en bit kladdkaka... Var väldigt gott.. Den fick jag av Hanna förut.. Min egna väntar ja med tills fredrik föräldrar kommer...  Den blev nog bra iaf, men grädde och riven,mörk blockchoklad på. :) Hörs sen ikväll..


XOXO


bakar

Håller på o bakar en kladdkaka.. Ena brorsan kommer förbi om en stund o ikväll kommer fredriks föräldrar. Äldsta brorsans familj och mormor kommer i morgon.. Pappa o hans fru är i San Tropez över helgen... Avundsjuk JA!!!  Så dom ska gratulera mig nästa vecka.. Anita lovade mig en prinsesstårta iaf ;) Dom ringde mig förut o berättade att havet låg 25 meter från balkongen... Hmmmm..



Nu ska jag riva lite blockchoklad..

Hörs sen

XOXO

Lista

En lista såhär på förmiddagen...


Lovar du att vara ärlig? Det ska man alltid va, men jag lovar inget
Du heter: Hanna Birgitta Söderström
Smeknamn: Assur
Låt just nu: Jason Mraz- I´m yours
Om du röker: Nej. Har kanske rökt 2 cigaretter sammanlagt i mitt liv
Beroende av:  Skor
Favoritkaraktär(er) i bok: Serena i Gossip girl böckerna
Vem behöver du mest just nu: Familjen o vännerna

Vad tror folk om dig:
Flera personer har faktiskt fått ett första intryck av mig att jag är snobbig..
Stämmer det: Verkligen inte
Vad får du oftast komplimanger för: Mina ögon faktiskt.. Konstigt för jag tycker själv att jag har fula ögon ;)
Vad säger du för att imponera på någon: Att jag ska göra tjejklassikern :)
Hur imponerar man på dig: Man är grym på golf o landar på green på utslaget på 17e i Lidköping.
Brukar du skratta för dig själv? Hehe det händer nog titt som tätt.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "Åhhh kanske hämtar den på lunchen. Från Fredrik när han får veta att han glömt sin plånbok hemma.
Vilken är din favoritmålning? Ojojoj kan inget om konst....
Vart bor du: I Lidköping
Trivs du där: Ja det gör jag verkligen.
Festar du mycket: Japp det gör jag...
Vad har du för mobiloperatör: Comviq/Tele2 fastpris-abbonnemang
Är du allergisk mot något: Öhh skulle jag skriva allt jag e allergisk mot så skulle jag bli klar i morgon.. Men kan ju börja iaf.. Pollen, gräs, djur, nötter, frukt m.m

Nästa mål i ditt liv: Att komma in på polishögskolan
Hur svarar du i mobilen: Hallooooo
Vem ringde du senast: Jag ringde till min bror Carl
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Det var mormor och hon ringde och gratulerade mig på födelsedagen
Antal sömntimmar i natt: typ 7 tror jag
Sov du ensam: Nej, bredvid fredrik
Tycker du om din pappa: Ja det gör jag givetvis..
Brukar du komma i tid: Hmm måste medge att jag är dålig på det.. Men försöker bättra mig för det är så jävla nonchalant o komma sent.
När mår du bra: När solen skiner och jag är ledig. Och när jag spelar innebandy/golf.
När blev du fotad senast: Höll på o fotade massor i lördags när vi festa.. Fast fotat av en fotograf var la innan jul när jag o syskona tog kort
Vanligaste färg på dina kläder: Svart är vanligast helt klart
Vad tycker du om fötter: Jag har fotfobi faktiskt.. tycker det är vidrigt med fötter
Är du smart: Hmm beror på hur man menar.. Jag hade okej betyg i skolan o är påläst om vad som händer i världen o så.. Men sen kan jag ibland kläcka ur mig dom dummaste kommentarerna..
Är du aktiv i skolan: Jovars... Pluggar o ligger i.
Vem/vilka saknar du just nu: Saknar alltid min mamma.. Speciellet på födelsedagar o sånt...

Favorit dryck på morgonen: Vatten faktiskt
Rakar du benen: Ja, givetvis
När brukar du gå och lägga dig: Vid halv 12 ungefär 
Är du blyg: Näe de vore nog synd o säga
Sysslar du med någon idrott: Innebandy, golf, gymet, springer....
Vill du hellre ha mail än brev: Brev e kul ibland.. men det får man aldrig längre.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja det gör jag absolut
Har du spytt offentligt: Näe jag tror inte det..
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Då skulle jag gå in i killars omklädningsrum för att höra vad dom pratar om..
Använder du stjärnor eller kajal: Kajal.
Vem/vilka betyder mest i ditt liv? : Min familj
Är du bortskämd: Hmmm av mormor ;)

födelsedagsfrukost

Ordnade en kanonfrukost till mig själv.. Orkade inte riktigt allt tyvärr men såhär gott såg det ut :)

image73

Födelsedag

Idag fyller jag 23 år... Älskar att fylla år, men inte att bli äldre hehe... Jag o jess brukar köra på att vi lyckades stanna vid 19... Så det är ju tur :) Får se om nån vågar sig hit ikväll när jag var sjuk igår, eller om vi väntar med firandet tills i morgon.. Jaja iaf så ska jag gör mig en god frukost sen med hemmagjorda tekakor och ägg. :) Sen kommer nog Svensson Svensson säsong 2 i brevlådan idag.. Så det blir mysigt o kika på det :)



Hörs sen..

XOXO

I´m yours


Tråkigt

Det är fruktansvärt tråkigt att vara sjuk.. Nu har dessutom alvedonen slutat verka så det är nog dags för 2 nya...
Har inte gjort mycket idag. Låg i sängen till typ kl 16.. Såg på lite film, men somnade ifrån allting... Ska va hemma i morgon oxå.. Har haft feber under dagen o så, o eftersom jag jobbar med mycket sjuka människor så är det dumt att chansa.. Ska se på ett gossip avsnitt nu o sen blir det sängen... Hoppas på att orka städa litegrann hemma i morgon..Blir la inget kalas i morgon men kanske på fredag istället...

Hörs i morgon

XOXO

Ack Ack Ack

Stackars mig som är sjuk!! Vaknade o gjorde ett konstaterande att jag inte orkade öppna ögonen.. Märkte att hela kroppen smärtade och att huvudet kändes som att det skulle sprängas.. En temp senare o jag förstod att influensan nått mig!!!! NEJ!!! Har egentligen inte tid att vara hemma från praktiken på sjukhuset, men jag kan ju inte gärna gå dit o smitta nån dödsjuk.. Då kan han/hon ju dö pga mig :/.  Jag som fyller år i morgon.. Men jag har alltid haft en förmåga o bli sjuk på födelsedag/jul m.m.


Jaja ska tillbaka till sängen nu... Kanske slå på nån gammal film.. Pratade med brorsan.. Hans fru kanske kommer förbi o lånar mig en Astrid Lindgren film sen.. Finns det nåt bättre när man är sjuk?

XOXO

tjuvlyssnat.se

Har suttit o läst på tjuvlussnat. se nu.. Fan vad kul det ääär.. Fattas ju bara att jag kommer komma med där nångång eftersom jag lägger kommentarer i den klassen så gott som dagligen.. Det handlar inte alltid om osmarthet,, Utan lika mycket om att prata innan man tänker,..

jaja ska sova nu god natt

XOXO

Mina nya skor

Sitter i soffan o provar min nya skor :) Har ett par likadana fast röda o vet att dom är obekväma ett tag i början.. Får kanske ta en promenad med dem i morgon.. Jag är medveten om att det är massa smulor på mattan.. Hade fest i helgen o ska städa i morgon ;). ni får ursäkta :)

image72

Jobbat färdigt

Kom hem från jobbet för en stund sen.. Gick fint.. Nu har jag ätit lite daimglass med chokladsås.. Eller tvärtom kanske.. Blev rätt mycket chokladsås hehe...


Hade tänkt städa när jag kom hem, men orkar verkligen inte.. Är totalt slut ;)  I morgon ska det upp tidigt o städas.. Sen jobbar jag 14.30-21.30 på sjukhuset...

Klättrat

Nu har vi klättrat färdigt. Är helt slut o mör i kroppen hehe...  Är nåt fruktansvärt kul faktiskt :) Har bokat in en ny tid på fredag.. Säkringen gick fint. Vi kom ihåg hur man kopplade alla rep :)

Lyckades även troligen få många på gymet o undra vad vi höll på med... Jag har kommit rätt långt upp på väggen o stod o pustade ut lite o kikade hur jag skulle komma vidare... Pustade nog rätt högt... ´Sen känner jag att jag är på väg o ramla och säger därför högt o ljudligt "jag kommer, jag kommer".... Inte nog med det.. när jag kommer ner så tappar jag balansen o lägger mig på matten o säger med samma högljudda röst.. Åhhh här skulle jag vilja ligga kvar hela dagen :) :) Hmmm..

Nu bakar jag bröd tro´t eller ej... Brukar aldrig gå bra när jag bakar.. Jag lyckas alltdi göra sönder nåt, eller så får jag slänga det jag gjort.. Jag har la tidigare nämnt när jag ställde in den varma plåten på glasskivan i kylskåpet så att den sprack ... hmm kock eller bagare kanske inte är jobben för mig.. Nu ska jag ut o knåda deg.. Tog 2 fina bilder på klättringen..


image70 Jag redo

image71 Andra Hanna dödstrött efter klättringen

Klättring

God Morgon! Hoppas ni sovit gott!

Håller på o kokar ett ägg o brer en macka... Ska ju klättra mellan 10-11.. Tror vi kommer va totalt slut efteråt.. Sist var jag ju trött efter 5 min :). Kanske tar med kamern o tar nåt kort.. Fast är svårt o ta när man klättrar eftersom vi bara är två o då bör ju en klättra o en säkra :).

Ska storstäda sen när jag kommer hem och sen jobba kl 16.. Blir en goo dag tror jag :)

Vi hörs sen, om jag överlever klättringen.. :)

XOXO


Fått mina älskade skor

 Så har äntiigen mina goooa converse kommit :) Fick med mig Hanna o traska bort o hämta dom förut.. Sååå fina.. :)

Jobben gick fint.. Nemas problemas som man säger.. :)

I morgon klockan 10 ska vi klättra... Haha spännanade o se om vi kommer ihåg vad vi lärde oss i söndags.. Annars är det nog inte så bra kanske :) Jobbar 16-20 i morgon... Ska städa oxå,,, har börjat nu på kvällen men en viss person fyller år på torsdag o kanske bör bju hit lite folk.. o då kan det ju inte se ut hur som helst :)

Jaja have a good time

XOXOXOXOXOXOXOXOXO

hemma på snabbvisit

klar på första jobbet.. det skulle bli apt så jag fick gå lite tidigare.. ska dra till äldreboendet om en kvart typ.. ingen rast o ingen vila... kastar i mig lite mat nu o va tvungen o blogga lite :)

XOXO

Måndag morgon

Var lite orolig att jag inte skulle somna inatt, men det gick fint.. Läste lite ordkunskap innan jag somna o det kan ju få vem som helst trött :) Ska åka iväg till sjukhuset o jobba om en stund, sen vidare direkt till mitt jobb på äldreboendet.. Hoppas på att hinna hem o slänga i mig nåt snabbt o äta, men vi får se... Annars får jag snika lite mat på skattebetalarnas bekostnad ;) Nädå.... I morgon inget jobb på sjukhuset... Bara äldreboendet 16-20 så det är en rätt slapp dag .. skööönt.. Skulle vilja dra o klättra nån dag med, men det får bli senare i veckan...


Flyga drake

Precis vart på bio och sett på flyga drake.. Riktigt jäkla bra film alltså.. Köpte boken för ett tag sen men har tyvärr inte hunnit läsa den än... Filmen var rätt tuff o se.. Visar hur världen verkligen ser ut på andra håll i världen.. Barnhandel, våldtäkter (sker visserligen här oxå), krig och andra hemskheter...  Jaja... nu ska jag sova... Börjar ju som jag sagt tidigare kl 6,45 i morgon o jobbar till kl 20 så jag borde va någorlunda pigg :)

Hörs i morgon..

XOXO 

egopics

image63 
Jag o josse

image64

Jag och redbull-vodka

image65

Jag, Kajsa o Josse fular oss..

image66

Kajsa o jag utanför stadt

image67

SKÅL!!

image68

Haha.. bästa bilden :)

image69

Hanna (inte jag) o Kajsa på Harrys

Trött söndag

Är lite slö idag efter att ha vart ute 2 dagar i rad... Man börjar kanske bli lite gammal... :). Var jättekul ute igår...  Träffade massa roliga folk... Kvällen slutade på torngrillen.. Hmmm pita med kebab är inte fel kl 3 på natten ;)

Idag har jag vart på Sirius (gymet jag tränar på) och gått en säkringskurs för klättring.. Gymet har en stor klättervägg o nu får jag säkra folk.. :) Jag o Hanna tänkte att vi skulle dra dit nån dag i veckan nu o klättra... Fan vad jobbigt det är för övrigt... Klättrade 2 ggr o var helt skakig i kroppen efteråt..

Nu ska jag strax dra bort till pappa.. Jag o Anita ska gå på bio o se flyga drake.. :) Egentligen borde jag va hemma o lägga mig eftersom jag är på 2 olika jobb i morgon o därför jobbar mellan 6,45 - 20... Men men, det går som det går..

Håller på o lägger upp bilder från helgens bravader, men det kommer i nästa inlägg... Bjuder bara på ett smakprov här:)

image61

Sekretariat

Umgicks med Märtha en stund..Var mysigt.. Vi hann med att hälsa på pappa o anita, gå på stan, titta på innebandy och äta på mc donalds... Nu ska jag strax åka tillbaka till innebandyn för o hjälpa till lite... Har bränt ut en skiva precis, så vi kan få lite bra musik o pausarna.. Kajsa skulle oxå komma bort så det blir kul o sitta o tjöta om gårdagens bravader :) Kommer hit folk sen o festar... Blir kul.. Samma folk som igår+några till:). Hmm tänkte ju fixa in bilder här från gårdagen men det får nog bli i morgon för jag ska va på idrottens hus till 18,45 o 19 kommer folket.. :)

Hörs sen...

XOXO

Leka med märtha

Hade skitkul igår.. Fixar nog in lite bilder sen.
Nu ska jag åka o hämta Märtha. Carl ska jobba o annsoi o hilma är sjuka, så jag tänkte att det kan va kul för Märtha (är kul för mig oxå iofs) o komma ut lite... Blir nog en vända på stan o kanske ett besök ¨på donken eller så :)
Har på mig nya jeansen, nya scaren o nya skorna... Helt nya Hanna.. Bara min I love NY t shirt som inte e ny... :)

Hörs sen

XOXO

Shopping

Blev lite shoppat i Uddevalla/trollhättan.

 Dom här skorna från Dinsko... Coola va???

 Solglasögon i "rayban-stuk" från Gina tricot

 En topp från Cubus

 En rutig scarf...

 Jeans från Vila


Är väldigt nöjd med alla min inköp.. Dessutom hann vi med systemet o beslutade oss för o köpa lite olika grjer o dela på allt.. Så det blev lite bubbelvin, vodka, jäger o cider :) Till det köpte vi lite räkor, bröd, ostar o så... Ska bli jättemysigt o kul :) Vi blir nog inte så många. Men i vilket fall är det jag, kajsa o josse som äter, sen kommer nog några till :)

Hitta en fin bild på mig o kajsa som togs i sthlm en gång :)

image60

Sovit som den prinsessa jag är :)

Åhh vad skönt det var med sömn!! Vaknade dessutom av att solen lyste in genom fönstret och då kan det ju inte bli bättre.. :) Ska åka iväg till Uddevalla om en timma.. Ska slänga i mig lite frukost o så innan. Idag behöver inte frukosten bestå av red bull haha...

image54

Uddevalla i morgon

Ska hämta Kajsa o Josse i Uddevalla vid torp kl 10 i morgon.. Sen ska vi ta lite lunch och Shopping där tänkte vi innan vi sticker hem till Leschöping :)

FInns lite saker jag vill ha :)

En party-top.. Gärna lite tight,. Har rätt mycket klänningar/tunicor o sånt så jag vill ha ett vanligt linne...

Satin Thread Through Cowl Top  denna från http://www.asos.com/ skulle jag kunna tänka mig. Den är öppen i ryggen vilket är väldigt snyggt. Kanske inte så tajt men ändå.. :)


Diamante Twist Backless Top  Annars har den här, oxå från www.asos.com länge varit en favorit som det aldrig bli av att jag beställer.

En scarf.. Är sugen på en rutig scarf för att dom är rätt snygga... Men jag vet vilket tjöt det kan bli på folk som tycker att man inte kan ha vissa kläder om man inte röstar på det parti dom förknippar med dessa kläder... Är väl egentligen bara o skita i såna människor, men är jobbigt såna folk. Jaja, blir kanske en ändå... Är ju faktiskt snyggt till min svarta skinnjacka o mina vita converse. Dessutom är det ju rätt kul o provocera lite :)



Reebokskor.. Kommer jag nog inte köpa,  eftersom mina converse inte ens har kommit än,men det finns ett par liknande på din sko som kanske kan bli mina. Men reeboken har iaf kommit i massa balla färger... Dom från Dinsko finns i Svart, vitt o rosa.. (lyckades tyvärr inte få nån bild på de rosa )

    VS                Sneaker  Sneaker

Jeans.. Kommer jag nog inte köpa denna månaden, men mina älskade earnest sewn har gått sönder, men ett par nya såna lär dröja iaf.. Dom kostar endel.. Kanske ett par från typ monki/cheap monday eller liknande

Bikini...Behöver jag verligen en ny.. Det enda som är nödvändigt på denna lista... Men eftersom man får ångest a´la 1000 av att prova, så det är lika bra att skjuta upp den in i det sista..

Vad tycker ni jag ska satsa på först.. behöver lite smakråd :)


Skickade

Var inne på www.laredoute.se nu o såg att dom skickat mitt paket... JAAAAA... vilken bra dag det har vart än så länge :)

älskar skatten IDAG

Wihooooo.... Fick min deklaration idag o får tillbaka 3600 spänn.. :) Det låter verkligen bra..  Jag tycker att Sverige har för höga skatter, men när återbäringen kommer så älskar man skatten. :) haha...



Jobbet gick fint... Var nere på röntken o kika... Hände lite andra grejer.. Men jag vill inte skriva för mycket, med tanke på att jag har en sekretesslag o följa.. Man vet ju faktiskt inte... Anhöriga till någon, som känner någon som skulle kunna ligga där kan ju läsa här o Lidköping e en liten stad... Men men.. Allt gick fint iaf..

Ska till lina o käka tårta ikväll.. GÖTT!!!! Har för övrigt käkat tårta 2 dagar i rad på sjukhuset... Hmmm tur jag bara är där i 4 veckor ;)...



Väntar fortfarande på mina skor.. VILL HA DOM!!! 

Ska duscha nu... hörs sen

XOXO


inte 1 minuts sömn

Ibland när jag ska upp tidigt får jag nån jävla knäpp som gör att jag INTE KAN somna.. Det är fruktansvärt.. Ligger o vrider o vänder mig o får mer o mer ångest för att jag borde somna.. Hade en sån natt inatt.. Hur fan ska jag orka va på jobbet från 6,45-15.30. Hoppas verkligen att det går i ett så man inte hinner bli trött.. Käkar iaf en rejäl frukost nu som även ska motverka trötthet... Koffeinet kommer genom en redbull.. Sockerchocken från honungsvatten och lite längre fram idag blir det koffeintabletter... Hmm hur nyttigt det är vet jag inte men i morgon är jag ledig så det är bara 1 dag iaf.. Hmmmm


God natt

Sov så gott kära bloggläsare :)
Ska upp klockan 05:20 tänkte jag så sängen kallar... Ska somna till ett svensson svensson avsnitt tänkte jag :) Den andra säsongen släpps för övrigt den 9e april (dagen innan min födelsedag inte att förglömma) och är beställd sen långt tillbaka..  :)




jaja vi hörs i morrrrrrrrnnnn..

XOXO

Fin låt

Den här låten är ju hur fin som helst... Är ledmotivet i nån reklam för tillfället...

Jobbat

Nu har jag vart på min praktik på kirurgen. Ska snart lägga mig, för jag börjar där kl 6,45 i morgon bitti igen.. Sen ska jag vara ledig fredag-söndag. Det ska bli skönt. I morgon kväll ska vi hem till fredrik syster som har fyllt år...

På fredag ska jag hämta Kajsa o co i Uddevalla.. Dom har flyttat till Oslo, men ska va hemma över helgen.. Ska bli sååå kul o träffa dom. Var hur länge sen som helst ju. På fredag blir det till att gå på 2 invigningar i stan.. Stures ska öppna sin rockbar o sen har även den nya klubben som jag inte kommer ihåg namnet på premiär.. Där ska Adam Tensta livea på fredag :)

På lördag Ska jag sitta i sekretariatet när F94 spelar DM.. Blir nog rätt kul.. Tänkte prata i mikrofonen så jag får synas o höras lite hahaha... Blir nog faktiskt fest på lördag med. Verkar inte bättre hehe..

Näe nu är det nog dags för mig att sova tror jag.. Har förresten fortfarande inte fått mina converse-skor som jag väntar sååå på.. Får nog kika i min blogg när jag beställde dom... för det kunde ta typ 10 dagar tror jag,.,, hmm vill ha dom NUUUU Måste sola innan helgen... Är kritvit känns det som..


Tillbaka

eftersom det inte har gått att logga in på ett par dagar så har det vart dåligt med bloggande :(
Sitter hemma med magkatarr.. inte bra...  beror nog på att jag har saker att tag i men att jag är expert på att skjuta upp det..

Var ute i lördags kväll.. Var kul.. Blev eddies.. I söndags var det lugnt.. Hyrde en one tree hill box, som jag fortfarande kikar på :) Igår jobbade jag.. Var med o kikade på endoscopi avdelningen.. Var verkligen intressant o se.. Igår kväll var det bio med Hanna.. Vi såg angel.. Den var okej men inte jättebra..

Nu ska jag återgå till oth.

XOXO