Hmm studiefråga

Guten morgen alle leute!!

Jag läser ju i dagsläget 2 inriktningar på 1 termin. Det är ganska stressigt. Dels är det stressigt för att det är 1 miljon arbeten men mest för att det är 2 praktiker. Den ena har jag ju redan gjort nu på behandlingshemmet och den gav mig hur mycket som helst och i och med den förstod jag vad jag vill vidareutbilda mig till om jag inte blir polis.

Som det är tänkt nu ska jag påbörja min andra praktik på Intinsivvårdsavdelningen på sjukhuset om ca 2 veckor.

Jag har nu börjat överväga att hoppa av den kursen och därmed skippa 4 veckors praktik. Det kommer innebära 4 veckors ledighet (eftersom jag gjorde min första praktik när alla gick i skolan), då jag kan plugga klart alla arbeten, fixa det jag har lite rester i och jobba massor så jag får nån inkomst i december o framåt. Får ju bara 1 csn bidrag till o sen är jag helt inkomstlös så om jag kunde börja jobba redan i november varje gång dom behövde hjälp på något av dem ställen där jag jobbar så har jag större chans att få jobba vidare sen.

Ska kolla almanackan lite o se hur mycket arbeten som är kvar i sjukvården men det lutar nog åt att det blir ett avhopp. 



God Afton

Hejsan svejsan!

Har haft en bra dag idag! Vaknade vid 8 tiden. Låg i sängen o läste tidningen o sen läste ett par kapitel en en av gossip girl böckerna. Är kul att läsa om dem nu när man sett serien. Störande bara att vissa saker är samma. I serien är Serenas bror, lillebror och i boken är han storebror. Hmm skumt. När jag vart uppe o duschat kollade jag klart på Mamma Mia som jag påbörjade häromdagen... Mysig film a la 1000..

Var på stan och käkade lunch med Pia. En jättegod pasta med kyxklingspett.. Mums!!!

Har jobbat nu. Gick jättebra och det var kul att vara tillbaka på majgården där jag stormtrivs..
I morgon blir det introduktion på det nya stället jag ska börja på. Det ska också bli kul..

I morgon kväll kommer Calle hem också.. Perfekt!! Jobbar bara två dagar denna veckan.

Hörs

Höstlov med inslag av jobb

Hej på er! Kul att det fortfarande finns några som är inne o kikar bloggen, trots att jag uppdaterar såpass sällan..

Är nyss hemkommen från stan där jag ätit lunch o gått på stan med Pia. Inhandlade en present till min darling som fyller år snart också hittade jag en helloweendräkt som blir perfekt på lördag. Jag ska vara BATMAN!!!! Hittade en barndräkt som såg rätt stor ut o den passade sånär som på att den är lite tajt i halsen men det får jag stå ut med :)

Om en timma ska jag åka iväg o jobba på majgården. Där har jag inte varit sen i våras men det blir nog bra. I morgon kväll börjar jag som timanställd på ett nytt ställe. Dom ringde faktiskt o frågade om jag ville ha jobb vilket var kul! Det måste ju tyda på att man gör ett bra jobb iaf :)

Jag funderar på att hoppa av min sjukvårdsinrikting och bara läsa psykiatrin. Eventuellt kan jag ju göra sjukvården nästa termin om jag känner för det. Fast i nuläget så känns det inte som att jag vill jobba på sjukhus o jag ser inte ens fram emot min praktik på IVA. Jag kände när jag var på behandlingshemmet att det är något i det stilen jag vill göra.

Nu ska jag försöka få i mitt nåt att äta trots att jag inte är hungrig o sen blir det jobb för hela slanten..

Hörs

God morgon

Hallåhej!
Steg just ur duschen o konstaterade att foten blivit svullnare igen.. Råkade få en lite spark på den igår som gjorde skitont så utvecklingen gick väl typ tre dagar bakåt. well well inget o göra åt de.

Ska ha praktik 8-15. Får se om ja ska va med på onsdagsmötet eller om jag är på avdelningen.
Sen MÅSTE jag hem och städa, tvätta m.m... Har inte haft tid till det på evigheter jue.. Ikväll är det intervallträning i spåret men jag får nog hoppa den känns det som. Klarade bara uppvärmnngen i måndags så då är jag nog inte redo för intervaller idag .



Frukost och hårblås-time..

XOXO

stressad som alltid

Hej hej! Psykiatriprovet gick nog helt okej tror jag... Struntade i psykofarmakan.. hann inte läsa på allt så får ta den delen en annan gång.. jag tror iaf att sjukdomarna gick finfint.

Har precis ätit lite lax o innan dess pratade jag lite innebandy men mannen som har samma initialer som jag HS.

Nu ska jag strax dra iväg till ett studiebesök på ambulansen, sen blir det direkt till praktiken... Härligt!!! Gillar min praktik o tycker det är synd att den är slut redan :(..

Förresten så ringde de från kommunen förut och frågade om jag ville ha jobb på ett ställe till eftersom det inte blev så mycket just nu där jag brukar vara.. Jag tackade givetvis ja!! Behöver ju jobb efter jul så det är lika bra o köra igång.. blev jätteglad :) Ska gå introduktion två dagar där nästa vecka när jag har höstlov..

Nu ska jag äta några rutor mintchoklad (är värd det efter min nyttiga lax-lunch) o sen blir jag upphämtad av Hanna om en kvart...



XOXO

pluggande

Hallohej!!

Sitter o pluggar psykiatri o försöker komma på alla möjliga ursäkter för o slippa så nu bloggar jag till och med ;)

Psykitriprov i morgon bitti, sen tror jag det var nåt studiebesök på sjukhuset o sen praktiken... Är faktiskt mysigt o göra kväll på praktiken.. Hade gärna gjort det oftare om det inte varit för alla mina träningar.

Har iaf vart nere en sväng på träningen idag o testat om foten håller för lite löpning (vilket den knappt gjorde så jag gav upp efter 20 min typ)... På onsdag är det intervallträning utomhus... kanske får prova lite då igen.

Ska plugga vidare nu..
XOXO


hmm

kom inte in på polishögskolan :(. Dålig dag idag.. Hade behövt ha min älskling hemma..... jobbar inte eftersom jag inte får stödja på foten.... brorsan på väg hit med lite tröst och lunch. sen ska jag se en film..

undra varför man är moderat o inte vill betala skatt GAHHHH

Stukade (trodde jag) min fot i söndags.. Foten blir inte bättre utan snarare sämre o sämre.. Svullnaden blir värre för varje dag och det knakar o knäcker i foten. Folk runt omkrig mig säger att det låter som om det kan vara en spricka... Får man nån hjälp???? NÄE!!! Började med att ringa sjukvårdsrådgivningen. Dom sa att jag skulle ringa distriktssköterskan på min vårdcentral så hon kunde TITTA på den.. Ville dom titta på den?? NÄE. För dom hade inte tid idag.. vafan vaddå inte tid???? Jag skulle återkomma om ett par dagar... Hoppas jag inte går o belastar en sprucken fot i onödan ett par dagar extra bara... Ringer istället sjukhuset som säger, ring din vårdcentral.. jag berättar som det är att dom inte har tid med mig. Då tycker hon att jag ska ringa andra vårdcentralen i stan där jag inte hör hemma egentligen... Hon kopplar mig dit osså får jag knappa in mitt telefnnummer.. Så nu väntar jag på att dom ska ringa upp mig.. Kommer säkert inte få komma in där heller... Då kunde jag ringa jouren efter 17 sa hon på sjukhuset... jaja gå en dag extra på jobbet kan väl inte skada... ELLER???

Jag har TID!!

Hej hej! Jag har för tillfället så ont om tid så jag hinner inte med mig själv eller nåt runt om... Skola, praktik och innebandy tar upp all min tid. Men nu har jag iaf fått tid över eftersom jag har stukat foten o hoppar runt på ett par kryckor, vilket gör att träningen får stås över i veckan.. Det var igår på uppvärmningen inför matchen som jag skulle vända mitt i löpsteget och trampar snett... Ispåse o högläge hela matchen..jaja så kan det gå när man är idrottsstjärna. det är la jag o zlatan som skadar oss ibland. hehe..

Får se hur mycket tid som kommer läggas på bloggen framöver... Nu har ju tillochmed blondinbella tagit paus o hon tjänar ju storkovan på bloggen så då måste jag som inte tjänar ett öre oxå ha rätt att ha så långa bloggpausar jag känner för..:)

Nu ska jag iaf sova...

lista

Avbryter min oförberedda bloggpaus en sväng med en lista

Humör: På topp som alltid
Gjort: Vart i Lavad, vart på stan o handlat kläder till calle, sovit
Planer: Åker strax till bror m. familj o käkar

Ser på: Snacka om nyheter står på

Lyssnar på: Lyssnade på rix fms topplista i bilen från lavad

Läser: Gårdagens NLT

Dricker: Pepsi

Äter: Köttfärsrätt hos carl snart

Bästa: Hoppas på en trevlig kväll
Sämsta: Att min plattång blev kvar i lavad så jag har skabbigt hår...

Väder: Regn och sol omvartannat