ledig!

Hej, jag är ledig.. massor med dagar,, jobbade tidigare 9 dagar av 10, så nu är jag ledig en vecka istället,, inte helt fel, fast men har ju inte så mycket att göra ändå, ingen annan e ju hemma. Har julpntat lite,, eller adventspyntat, köpte fina gardiner på hemtex i lördags, ossså har jag en fin ljusstake m.m. 

i morgon ska jag gå på stan med mormor, alltid lika kul ;).. vi hade bestämt att vi skulle höras denna veckan, så hon ringde igår (måndag), klockan 10.00. Sa att hon kunde på onsdag, precis som att hon är upptagen alla andra dagar, hehe. näe hon e cool. ska ut o köpa en espressomaskin som jag ska få av henne i julklapp. inte helt fel,, så är ni sugna på kaffe eller liknande sen, får ni komma till mig. :).

Idag är det nog lugnt som gäller,, funderar på att ringa kajsa o låna hennes one three hill box, men jag vet inte om jag orkar masa mig ut i det dåliga vädret,

Hade jehovas vittnen här för en stund sen, är livrädd för dem men vågar inte var otrevlig. så jag sa bara att jag hade konfimerat mig o visste allt jag ville veta om gud, o att det var lika bra att spara broschyrerna till nån annan, så tror på det dom säger. Helst vill jag egentligen säga att jag tycker att alla e idioter o att dom kan stoppa upp broschyrna nån stans o sluta trackasera mig på morgonren, men då kanske dom stoppar in en bomb i brevlådan eller nåt.

I fredags var det idolfinal,, satt o kolla med räkor vin o fredrik, hejade egentligen på erik men men.. det brukar ju gå bättre för tvåan typ.  I lördags var vi hos brorsans tjejs kusin o drack lite vin o spelade spel, trevligt var det. drog hem sen,, eftersom fredrik skull spela match på söndagen o så.

Jaja nu ska jag väl göra något vetiigare än att sitta här.. hej svejs
still me still now