Villa

Ser ut att bli förlust för villa. Iaf så ligger dom under med 3-1 efter 30 min... I läget 2-1 hade dem en straff som de brände o strax efter det fick hammarby en straff som de förvaltade på bästa sätt :(

Nu ska det läras ordkunskap

Fick låna en bok med massa ordkunskap av goa therese... Hennes sambo andreas berättade även lite om fystesterna o så som han gjorde förra året.. Bra info.

Har hämtad fredrik i skara o handlat lite.. Ska käka varma mackor efter bandyn.. Gött de.. :) Är lite nervöst nu när matchen börjar närma sig.. :)

Hoppas ni får en kanonkväll!!

Ansökan inskickad:)

Nu har jag skickat in min ansökan till polisen, via nätet och skickat alla bilagor dvs betyg, högskoleprov, jobbintyg och simtest. Hoppas dom kikar mer på mitt betyg än högskoleprov bara.... Om en timma ska jag åka o hämta fredrik, så nu tänkte jag träna lite ordkunskap.. Det måste jag bli mycket bättre på innan svenskatestet i april..

ÅHHH vad härligt

JAG KLARADE DET!!!! 
 
Simtestet som jag bävat för i flera år och som gjort att jag inte sökt till polisen förrän nu.. Jag bara bestämde mig bara för att åka dit också gjorde jag det... Vanliga simingen var inga problem. Ryggsimmet var lite svårt för det var så mycket folk så man simmade in i folk.. Att hämta dockan på botten var det svåraste precis som jag räknat med..Men det gick fint de med hihihih... Är sååå glad nu!!! Ska till farsans jobb o kopiera lite papper sen o troligen så skickar jag in allt i eftermiddag så jag är av med det... Så nu ska jag börja ligga i för svenskatest och konditons-test m.m. Är sååå laddad nu :)


fredag

Har precis skjutsat iväg fredrik till jobbet. Ska snart käka lite frukost o sen åka till badhuset för o få det nedrans simtestet avklarat hmm.. ser inte fram emot det precis... Men det är nog skönt när det är gjort.. I eftermiddag har jag redovisning i skolan.. Ska även ordna en grej till i skolan.. (hanna,you know what haha). Ikväll ska jag va hemma o kolla på villa på tvn.. Sista och avgörande av 3 kvartsfinaler.. Blir spännande :)

Annnars i helgen händer lite olika grejer.. Match i morgon i tidaholm. Sista bortamatchen för säsongen :(. Fest i morgon kväll. Flera pluggande kompisar som kommer hem så det bli "gamla gänget"som festar ihop. ska bli jättekul..


Söndag är fri än så länge o så hoppas vi att det förblir. På mån o tis har vi studiedagar.. Och om vi har tur så ska min grupp i skolan åka till skövde och vara med på en obduktion... Men det berodde på om dom fick in nåt lik under helgen.. Creepy ...

Aja ska fixa mig frukost nu.. hörs sen.

Besviken

Åhhh vad grinig jag kan bli ibland.. Fattar mig inte på det manliga könet ibland.. Om man frågar efter någons åsikt o jag svarar ärligt vad jag tycker så kan man fan inte bli sur.... Då är det lika bra att besluta själv utan att fråga mig... Ursäkta att jag kräver viss del av tid.. jaja...

ska upp tidigt i morgon o köra fredrik till jobbet så jag kan ha bilen under dagen.. Ska ju till badhuset på morgonen och sen till skolan..

god natt

plugg

Har läst massa arbetsmiljö nu.. Inget kul alls. massa lagar o skit.  fy..

Annars e allt trökigt just nu..

hörs kanske sen

Haft besök

Christine och Jessica o hennes lille son casper har vart här o hälsat på en stund. Var jättekul o träffa dem.. Var längesen sist :). Satt bara o tjöta lite...

Skolan gick fint. Gick typ från 9-15 idag men eftermiddagen bestod av psykiatri som är såå himla kul!!! Tycker bara att det blir mer o mer intressant för varje föreläsning/redovisning som går.. Sitter o pluggar arbetsmiljö nu... Inte så kul, men har föreläsning i morgon så det är liksom inte mycket att göra åt..  Ska åka till badhuset och göra simtestet för polisen i morgon bitti/förmiddag.. Spännande o se om jag klarar av det.. Simma är la inte så svårt, men jag ska även dyka efter en docka o simma med den en bit och det är de jag oroar mig för hehe...

Ska plugga vidare nu.. hörs sen


God morgon

Hej på er!!

Nu ska jag strax till skolan. Ska ha heldag med social omsorg på förmiddagen och psykiatri i eftermiddag... Blir nog ganska lugnt för jag tror inte läraren skulle vara där på S-O lektionen och psykiatrin är såpass rolig :). I eftermiddag åker jag förhoppningsvis till Jessica o hälsar på.. Hoppas bara tiden räcker till I morgon ska jag ha en redovisning i arbetsmiljö så jag måste hinna plugga ikväll oxå.. Usch o fy vad tråkigt.. Längtar till helgen..!!!

Hanna- med rätt att klaga

Då har jag tagit steget och blivit medlem i moderata ungdomsförbundet. (nej jag är inte för gammal för det, man får vara upp till 30 år). Får ofta frågan om varför jag röstat på moderaterna och vad kan jag ge för svar mer än att jag tycker att dom verkar ha vettigast åsikter. Håller givetvis inte med dem i allt till punkt och pricka, men vem kan hitta ett parti som tycker som en själv i alla frågor. Jag anser att individen själv har rätt att bestämma över sitt liv och det är väl en av de stora grundpelarna i deras poitik. Ska bli kul att vara lite mer engagerad än att bara gå och rösta var 4e år.



God natt på er


dagens

Dagens sysselsättning: Skola, lämna in lönerapport, skriva pers brev o påbörja ansökan
Dagens bästa: Att jag löste det så himla bra med den borttappade koden :)
Dagens sämsta: Att jag skulle se på avsnitt 1 av kungamordet förut men det funka inte.
Dagens tv: Gossip girl och rent hus..(fy fan vad äckligt)
Dagens frukost: Macka o yoghurt (som vanligt)
Dagens lunch: Blev macka då oxå
Dagens kvällsmat: Lasagne.. Gjorde massor.. Blev 6 lådor över..
Dagens godis: Flipper... favoritgodiset.
Dagens låt: Haahahha Arvingarna.. Eloise..Fick på den förut o fick nostalgifeelings
Dagens klädsel: Ojojoj.. jag har typ samma kläder som igår, bara en annan blå färg på tröjan.. Sorry ;)
Dagens köp: Mat!!
Dagens mys: Att träffa fredrik.. Har inte sett honom sen måndags kväll typ.
Dagens sjuka: Ont i knän.. (måste göra nåt åt det snart.) 
Dagens saknad: Hmm skolmotivation...och ett färdigt simintyg och en scanner
Dagens humör: Tiptopp
Dagens träning: Ingen träning idag...
Dagens sötis: Kajsa som skrev något som gjorde mig glad :)

Skrivit personligt brev

Vad svårt det är att skriva ett bra personligt brev! Man vill får fram alla sina bra sidor, men ändå vill man absolut inte verka skrytig och dryg. Hmm har iaf knåpat ihop ett första utkast av ett pers brev till polisen. Eftersom jag är född i en familj där pappa o ena brodern jobbar på Nya lidköpingstidningen (jag har oxå jobbat där) och min andra bror skriver. fotar och driver en tidning så har jag mycket hjälp att få iaf.. Med tanke på mitt Högskoleprov resultat så krävs det nog att jag gör ett bra intryck med hjälp av mitt brev.  Tänkte oxå skicka med en kopia av mitt gymnasiebetyg så att dom ser att jag inte är så osmart som hp visar.. ;).. (helt fel ämnen för mig på högskoleprovet)

Nu har jag suttit o kikar ett avsnitt av gossip girl.. Åhh det måste vara en av de bättre serierna som visats. Det bästa av allt är att alla i serien alltid har såå vrålsnygga kläder.. helt sjukt!! Dessutom ser jag avsnitten utan text så jag kanske blir lite bättre på engelska under tiden ;) (oj vad ambitiös jag verkar nu haha).



Ska snart lägga mig, men jag är inte trött än.. Väntar på ett avsnitt till men det kanske är bättre att se i morgon.. Funderar på att ta en tripp till badhuset i morgon.. Vi får se... borde träna på att dyka.. :).

ansökan

nu har jag varit duktig o fixat massa grejs som ska fixas till polisansökan. Dessutom har jag skrivit ett lååååångt brev om mig själv så att dom ska tycka att jag skulle bli världens bästa polisstudent :)... Bara simtestet kvar att göra.. Kanske på fredag.. annars nästa vecka.. huu kommer inte klara det... Kanske borde åka dit o träna lite dykning på fredag o sen göra testet på måndag.. :)

Skolan

Nu ska jag till skolan.. Lite stressad. Bara en föreläsning idag.. Alltså ledig i eftermiddag.. Inga andra planer för dagen,,, hörs sen

Dagens

En sen dagens då.. borde egentligen typ sova nu, men det finns så mycket annat att göra. :)

Dagens sysselsättning: Skola, polismöte, träning
Dagens bästa: Polismötet  
Dagens sämsta: Redovisningen i social omsorg.. usch
Dagens tv: Har faktiskt inte haft på tvn. men somnar nog till svensson svensson
Dagens frukost: En macka med räkost och yoghurt
Dagens lunch: Hamburgare (hemmagjord)
Dagens kvällsmat: Ingenting..
Dagens godis: Åhhh är så jävla sugen på godis osså måste ordet dyka upp.. fan.. har ju intet godis hemma så det är bara o va glad ändå..
Dagens låt: Har nog inte hunnit lyssna på musik heller tyvärr..
Dagens klädsel: Mina blå earnest sewn jeans, ett tiger bälte och en blå, stickad lyle´n scott
Dagens köp: Inte handlat något...
Dagens mys: En Härlig träning
Dagens sjuka: Frisk som en nötkärna.. Men ont i knäna efter träningen..
Dagens saknad: Bilen.. Har fått cykla runt idag.. Det är jag inte van vid.. hehhe
Dagens humör: Ifeel wonderful tonight
Dagens träning: Innebandy
Dagens sötis: Hemb och andreas som båda två så kärvänligt lånade ut klubbor till mig :) ..

Polisinfo

Var på ett "möte" hos polisen förut... Det var två stycken poliser som berättade massor inför och om polishögskolan. Jätteintressant. Jag ska ju söka för första gången nu och jag fick faktiskt en del bra info med mig.. Jag vill ju helst läsa på distans om den möjligheten finns, men nu var det inte säkert att den skulle finnas kvar i fortsättningen så då får det bli pendling... Men chansen att komma in är inte så värst stor tyvärr..



Mötet höll på till strax efter halv 9 och den tiden började min innebandyträning så det var bara till att skynda på :) Körde en härlig träning med lite fys och nya övningar... Jag är verkligen puckad när det gäller nya övningar.. jag fattar liksom inte,.. Antar att det kanske kan bero på min dåliga koordination, för så puckad tycker jag inte själv att jag är i andra lägen .. haha...

Funderar på att gå med i muf förresten...  har blivit mer o mer intresserad av politiken på senare tid.. Kanske skulle jag fortsatt på europaprogrammet där jag gick ett tag.. då kanske jag hade jobbat i bryssel nu hahaha.. näe nu ska jag äta, duscha o sova..

klant!!

Hur klantig får man bli??.. Fredrik är på väg till sthlm o kör vår bil.. I bagagen ligger mitt fodral med alla mina innebandyklubbor.. Träning ikväll.. Smidigt.!!! Hitta iaf en klubba i en garderob här hemma.. Troligen den första klubban jag spelade med för typ 10 år sen...  Får väl se om den går o spela med.. kanske jag kan låna en klubba av nån på träningen.. spelar tyvärr inte åt samma håll som de flesta så vi får se om jag kan få tag på nån :)


Tisdag

Kom precis hem från skolan... Haft en redovisning i social omsorg.. Hade inte läst särskilt mycket... Men det handlade mycket om bistånd o sånt så det var bara att utgå från sina politiska åsikter ;) Märkte att jag nästan lät lite arg ibland hehe..   Jag tycker givitvis inte att det är fel av alla att leva på bidrag/bistånd, men jag vet många människor som inte gör mycket för att förändra sin situation när dom gör det... Som tycker att livet är ganska skönt när man slipper jobba/plugga och sånt har jag svårt att förstå och acceptera. Dessutom pratade vår lärare mycket om hur synd de var om de stackarna som fick leva på en sån minimigräns, men då konfronterade jag henne med att vi som pluggar får inte mer än vad dem får o vi försöker göra något av våra liv och vi klarar oss minsann.. oss är det ingen som tycker synd om... Sen vet jag att det finns många som kan ha andra problem som gjort att dom hamnat fel o självklart ska inte dom få svälta ihjäl o bo på gatan. (riktigt så känslokall e jag inte ) ;). Jag tycker bara att VISSA kanske borde försöka ta tag i sin situation och inte snylta på samhället...  

 

Tur att jag inte har en stor blogg för då hade många hatat mig nu ;)

Idag har jag fullt upp.. Ska göra nåt skolarbete nu har jag tänkt.. Sen ska jag till polisen på en typ rekryteringsträff kl 18... Där får man lite hjälp hur man ska lägga upp sin ansökan o så tror jag.. Direkt efter den är det innebandyträning.. Ska bli riktgit kul o träna idag med tränarna som var med i lördags,. Dom verkar bra...


Mina bokfynd

Åkte till bokrean inatt.. Var lite mysigt o gå där inne mitt i natten.. :)
Fick med mig några fynd hem.

Dels de två jag ville ha, alltså en europa-atlas och boken flyga drake. Sen fick även ett par böcker till åka med hem.
En shopaholics bekännelser av Sophie Kinsella. (fick en shopaholic i new york i julklapp men har inte hunnit läsa den än)
Stjärnfabriken av Clare Naylor och Mimi Hare. Har hört att den ska va lite bra.
Sen köpte jag även en pophits bok,.. Lirar ju lite gitarr ibland när ingen hör på.. :)

Allt detta för 270 kr... Helt perfekt :)



Bokrea

Åkte ut till golfbanan förut.. Skulle ge dom ett papper osså tänkte jag kombinera det med årets första golfslag typ.. Hade vart kanonväder hela dagen, men när jag hade typ 1 min kvar tills jag var framme så började regnet ösa ner.. så bagen fick ligga kvar i bagaget.. Tråkigt!!!

Om en stund ska jag o hanna åka till bokrean som börjar kl 24.. hehe... Är egentligen inte så jävla bokintresserad.. Inte mer än att jag skulle kunna vänta tills i morgon iaf, men det är lite kul o se vad det är för folk där o kika lite.. Ska iaf försöka få tag på en europa-atlas att ha när vi bilar i sommar som ett kompliment till gpsen.. Sen har jag hört att boken flyga drake ska va bra... så kanske inhandlar en sån med :)
                                


I morgon skola hela dagen.. hur ska det gå när jag ska ut o ränna såhär på natten :)

Veckans

Veckans att göra : Skola. 3 redovisningar. Fest hos falck o susanne på lördag.
Veckans bästa:  Att påsklovet börjar på fredag :)
Veckans sämsta: redovisningarna. Och att innebandysäsongen är slut
Veckans Låt:  Låten till carina berg. Och nordmans melodifestivallåt.
veckans film: Efter att ha sett mastermind igår så ska jag aldrig mer se nåt annat än komedier.
Veckans vill ha: En bil utan punktering
Veckans projekt: Att orka igrnom den jobbiga skolveckan trots att jag har vråålont i halsen o troligen kommer bli förklyld
Veckans vill!!: Mitt svar just nu : SOVA :)

Strålande solsken

Vad härligt det är att vakna av att solen lyser in genom fönstret... Först vaknade jag iofs innan kl 7 av att rekryteringen ringde. Fick tacka nej till jobb idag eftersom jag ska iväg o ta en spruta :(.

Det hade vart riktgit gött om man hade haft sol på balkongen nu, men den brukar inte dyka upp förrän vid 15 tiden tyvärr..

Idag kommer csn pengar oxå o kanske lönen om inte den dröjer nån dag extra, men tyvärr så blir denna månaden riktigt fattig ändå... En saftig golfräkning som ska in+ att bilförsäkring, el, tv-licens o fredriks csn envisas med att dyka upp samtidigt.. Dessutom borde vi försöka betala av en liten del av sommarens semesterresa.. Jaja det få bli en no shopping-no party månad..

Åhh om vädret håller i sig så skulle det inte vara helt fel att gå ut o slå lite på golfbanan i eftermiddag.. Golfbegäret börjar återkomma.. :)


Ett steg närmare SM-guld

Villa vann första kvartsfinalen med 6-4 o var mycket bättre än bajen.. En seger till nu så är "vi" klara för semi.. vore kul!!!

Ska lägga mig o kika på wallanderfilmen nu...

Hörs i morgon.. Då ska jag få spruta i armen.. Usch och fy!!!

Kvartsfinal

I eftermiddag är det bandy... Första kvartsfinalen av tre... Vårt Villa möter Hammarby... Ska bli kul o titta på ... Den här gången SKA jag ta på mig tillräckligt med kläder.. Lyckas alltid förfrysa när jag står där ;). Annars händer inte mycket ikväll. Fredrik spelar match så jag kollar väl det sista på den när bandyn är slut.

Nu sitter jag o dricker en smoothie... Väldigt god :) 


Fest

Var fets här ikväll.. Vi var inte många..6 pers.. men det räckte gott... Blev lite drinkar o en halv tequilashot m.m. men i det stora hela lugnt...  Utom för dom två yngre där tequilan slog till direkt.. eller om dom var allergiska mot lime kanske :)

Jag o fredrik hamnade på stures en sväng.. Stod o tjötade med 2 gamla ledare o styrelsemedlemmar m.m i IBK, bosse o caina.. 2 verkligen härliga människor som jag gillar men som är så olika när man träffar dom privat o inom föreningen... Jag gillar dom iaf väldigt bra.... 

Fredrik är nu o spelar poker hos en kompis o jag ska sova nu... vi hörs i morgon..

pöss på er

Ingen match :(

Mullsjö-packet kom aldrig... Dom hade inga folk... Idioter...Det finns något som kallas att höra av sig...Men det hade tydligen dom inte hört talats om...Så vi var uppvärmda och klara... Blev en träning istället... Inte lika kul men det är lika bra o göra nåt när man ändå är där...

Ska duscha o käka nu, sen kommer lite folk hit ikväll... Blir trevligt..

Hörs sen


Brakfrukost o scrubs

Käkade en riktig lördagsfrukost bestående av 2 varma baguetter och ett ägg :) bra med frukost när man ska spela sen. Kikar på scrubs.. Jag älskar den serien.. På mitt förra jobb slutade jag ofta runt kl 24, då var det scrubs på tv när jag kom hem så jag var fast  serien på den tiden :)





Ska in till stan en snabbis om en stund..

Tobbe

Tobbe i en annan del av köping är min stora idol :)


Match

Spelar match 15.30 mot mullsjö... KUL! laddad... Kom o kolla ;). Sen kommer marie, lans o hemb från laget hit osså kommer johan o några andra kompisar... Det blir nice..

Mormor Hanna

Haha det var tydligen ingen läsare som ville ge sig till känna :) Keep reading bara ;).
Min hemmahelg blev till 2 festdagar..  Igår ringde brorsan o fråga om vi ville gå ut en sväng med honom efter barnkalaset... Javisst sa vi, så vi var på bowlighallen o kika o sen blev det stures en sväng... På bowlinghallen hände en lite (o)lustig grej..Folk brukar alltid säga att jag ser ganska ung ut... typ 17-18... (blir 23 snart)... Men igår var det en gubbe på cirka 50 bast som börja tjöta med mig o trevlig som jag är så stod jag kvar o tjöta lite.. Jag plocka upp o kolla på min mobil där jag har brorsdotter hilma 2 år på bild... Varav gubben frågar "är det där ditt barnbarn???" ÖÖÖÖHHH NNNNEEEEJJJ...   Jag gick därifrån sen men han ger sig inte o försöker istället släta över det hela genom "men man kan ju faktiskt va mormor om man är typ 30-35"... Hmm nej!!



Så mitt ungdomliga utseende har la gått över till att ja blivit en gråhårig tant.

Vilka är ni?

Brukar kika min statiskik varje dag.. O den visar att jag har ett par besökare... Ungefär samma antal jämt..
Det är inte ofta jag får kommentarer så jag är lite nyfiken på vilka ni är som läser.. Är det bara min kompisar eller finns det någon utanför mitt vanliga liv oxå??? VEM ÄR DU?? :)

Mina vänner

Namn: Hanna Birgitta Söderström.
Födelsedag: 10 April 1985
Hårfärg: Brun
Ögonfärg: Grumlig. Blandning mellan blå, grön, grå o kanske nåt annat
Syskon: 2 äldre bröder. Carl och Johan. Sen har jag 2 plastisar som heter Hanna o Jesper
Mina Intressen: Spela innebandy och golf. Shoppa
Det roligaste skolämnet: För tillfället är det nog socialpsykiatri men förr tyckte jag idott och lite samhällskunskap
Den bästa film jag sett: Hmm svårt.. Crasch är väldans bra..
Idrottsgren jag är intresserad av: Innebandy och golf då. Sen tycker jag att fotboll är kul o kika på. Och bandy förstås när man är från lidköping
Den bästa bok jag har läst: Gömda-serien av liza marklund. Och allt av denise rudberg
Person jag beundrar:  Åhh många. Människor som hjälper andra. Wiinerbäck, reinfeldt, folk som accepterar andra som de är, de som inte gnäller på allt o alla.. mfl..
Den bästa popgrupp/artist jag vet: Winnerbäck!!!
Den bästa låt jag har hört: Fix you med coldplay ligger högt på listan iaf..
Djur jag tycker om: Gillar faktiskt hästar tro det eller ej :) Har ridit i 4 år när jag var yngre och tycker fortfarande att det är jättekul!
Mitt favorit TV-program: OC, One Three Hill, Gilmore Girls och Numera Gossip Girl
Den godaste mat jag vet: Inbakad fläskfilé och 4 små rätter från restaurang rubin :)
Jag avskyr mest: Falska människor och folk som gillar att gnälla, men även de som inte kan glädjas åt andras framgångar...OCh AIK
Jag gillar bäst: Fredrik, familjen och vännerna, skolan, Harrys, sommaren, resa m.m.
Min högsta önskan: Att få ha ett bra liv med de persoer jag bryr mig om runt omkring mig..  Sen vore det ju inte fel att få massvis med pengar eller att resa jorden runt :)
Vad jag helst vill bli: Jag vill helst bli polis... Om jag inte blir det så skulle det vara intressant o jobba med psykist sjuka... Får en sån inriktning på det jag läser nu men att kanske läsa vidare till psykiatrisjuksköterska eller nåt annant..

Så nu får alla kopiera den här o lägga in i sin blogg så att alla lär känna varandra bättre :)

I´m the worlds greatest

Åhhh får verkligen rysningar av denna härliga låten


JAG ÖVERLEVDE!!!

Jag överlevde sprutan... Iofs så var det här bara ett test o den riktiga sprutan ska tas på måndag men iaf...

Var på brandstationen förut.. Var spännande.. Vi fick prova o släcka en eld på en docka genom att lägga en filt över.. Och sen fick vi testa olika brandsläckare :).. Vi letade lite efter de brandmännen som brukar vara med i almanackan men dom dök aldrig upp tyvärr...





Sen blev det en lunch med Hanna på Italia.. .Hittade pappa där vilket resulterade i att det blev gratis.. Helt perfekt!!
Ska städa lite nu o sen kl 17 är det kalas för brorsans ungar...

sååå skönt

Igår kväll var jag lite trött så jag tänkte kolla på efterlyst i sängen... Men jag SOMNADE!! Orkade liksom inte kolla klart... Så nu har jag sovit 9 timmar i natt.. Det har jag inte gjort på evigheter... Nu är jag iofs tröttare än någonsin, men jag antar att jag får igen det sen :)..

Ska strax iväg o träna på att släcka eldar eller nåt... Sen sprutjäveln... Om jag inte skriver nåt mer här så är det för att jag inte överlevde den... Jag är tveksam på om nån dött av sprutan men om inte annat så måste ju nån bli den förste ;)..

Skräpmat o godis

Har känt mig lite hängig o halvdan idag o tänkte åtgärda det med lite skräpmat... Kinamat bestämdes o vi skulle ringa o beställa.. Tyvärr var restaurangen stängd... Tänkte åka in till stan o beställa nåt på den libanesiska restaurangen istället. Tyvärr så var den oxå stängd... Kanske är nån asiatisk högtid eller nåt nu.. Nån som vet  det??? 
                      



Tillslut så bäställde vi varsin pizza. Jag har inte käkat pizza i år tror jag så det smakade väldigt bra.... Köpte även godis så det blir en mycket onyttig kväll...  Sitter o kikar på kustbevakarna nu.. Sen är det efterlyst...

Bara 1 dag till helgen

Då var det återigen torsdag då.. I morgon fm ska vi på studiebesök på brandstationen.. Ska bli kul men jag kommer troligen bara vara nervös för sprutan hela tiden...
Har precis käkat en macka med makrill i tomatsås på.. Det är verkligen underskattat för det är precis hur gött som helst ju. Det finns ju även i smidig tub numera :)


Ikväll händer ingenting.. Ska förbi pappa o hämta hans bil sen.. Behöver bil i morgon när jag ska skynda mig från brandstation till skolan där jag ska ta sprutan. ...

VAD SKA NI GÖRA I HELGEN??

Hemma på lunch

Har vart i skolan sen 8. Social omsorg.. Först lyssnade på en föreläsare som kom från socialen... sen skulle det komma en annan men den dök tyvärr aldrig upp så vi fick se en film om tablettmissbruk som var ganska så intressant.. Köpte med mig en fiskgratäng hem som jag nu har käkat upp. Ska snart tillbaka till skolan o lyssna på en psykiatriföreläsning.. Ska blir jättekul!! Tycker ju att hela psykiatridelen är såå spännande. :)

I morgon ska jag ta en spruta.. Det ska INTE bli så kul!! Jag HATAR sprutor... Usch!! Resten av min klass fick den förra terminen, men eftersom jag hade fått en cortison-spruta relativt nyss då så fick jag vänta..


Bojkottar videobutik

Igår när jag skulle hyra Oceans 13 så gick det inget vidare...  Kom ut till bilen o upptäckte att hon stoppat i 12an istället i fodralet.




Hanna:
Ursäkta men det blev fel film.. 12an istället för 13.
Videotjejen: Aha öhh ehhh (kikar lite).. Öhhh 13 var inte inne..
H: Ahh men då vill jag inte ha 12an ändå för den har vi sett
V: ahh men 13 är ju slut.. Du får välja en annan film
H: Men jag vill inte ha en annan film, det är till  min sambo jag hyr o han ville inte ha nån annan...
V: Ahhh fast du måste välja en annan..
H: Fast då vill jag ha mina pengar tillbaka istället så att jag kan hyra nr 13 nån annanstans..
V: Aaahhaa.. (blir skitsur)... Men kan du inte välja en annan istället..
H: NEJ ge mig mina pengar!!
V: Hmpf... här....

Gick sedan vidare till statoil o hyrde filmen jag ville ha :)

God natt

Börjar skolan vid 8 i  morgon så nu är det dags o sova. Hittade bra paket till småtjejerna och har under kvällen sett vårt kära bandylag på tvn... Det värsta är när man hör folk från Lidköping prata i tv eller radio.. Vilken dialekt vi har... Det låter för hemskt hehe.. jaja.. Alla dialekter har väl sin charm (utom skånska).








Näe vi höres i morgon...Redan torsdag då igen... veckorna går alldeles för fort.. snart påsk ju


Nytränad

Nu har jag vart på ett härligt spinningpass... Gillar när ledaren är lite hård sådär.. Så han/hon typ tvingar en o pressa livet ur sig...  Ska duscha, äta o åka in till stan om en stund... Regnet öser ner så det är tur att bilen finns utanför o väntar på mig :)



dagens hunk

Dagens hunk (efter tips från fredrik hehe)

Ola Rapace


wallander

Igår kväll så gick det inte att blogga.. Nåt trasslel med blogg.se

Nu sitter jag o kikar på sista delen av wallander... Har faktiskt inte sett någon av de filmerna förut men den är riktigt bra... :) Ska strax åka o köra ett spinningpass så jag får spela in slutet på filmen o kika sen... I eftermiddag ska jag ut o köpa presenter till Märtha o Hilma oxå... Annars lugnt idag.. Ska försöka göra ett socialpsykiatri arbete sen oxå..

Väntan

Hade 2 timmars väntan mellan metodövning och redovisning... Eftersom hanna ligger sjuk o därför inte var i skolan så var det så tråkigt... Så jag cyklade hem... Ska käka lite innan det är dags att åka tillbaka.. 

En lista

En lista som jag snodde från lilla jess


1. Hur gammal är du om fem år?
Om exakt 5 år 27, men om fem år 2013 blir jag 28
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Mina klasskamrater o lärare
3. Hur lång är du? Jag är faktiskt 173 cm öh
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Bridget jones dagbok tror jag
5. Vem ringde du senast? Hanna
6. Vem ringde dig senast? Fredrik, han ville att jag skulle kasta ut hans jobbnycklar genom fönstret
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Gött, ja det kan jag göra... Vet inte när jag kan gå, men hoppas på senast 14.30
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?  Är betydligt smidigare att ringa, men ibland är mess bra
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? 25 augusti 2004 tidigt på morgonen :(
11. Vilken ögonfärg har du? Grumlig..
12. När vaknade du i dag? Klockan 06:45 ringde klockan
13. Vilken är din favoritjulsång? So this is christmas
14. Vilken är din favoritplats? Koh Samet i Thailand ligger högt på listan iaf
15. Vilken plats föredrar du minst? Är inte så förtjust i soptippar
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I ett hus på majåker med 2 barn o fredrik kanske ;)
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Spöken
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Låg o asgarva igårkväll när jag såg på svensson svensson
19. Hur stor är din säng? Den är faktiskt 180 cm bred, men fredrik ligger ju i halva
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med
22. Hur många kuddar har du i sängen? 1. Tycker även att det är gött o sova utan kudde
23. Hur många landskap har du bott i? 3 stycken Västergötland, Jämtland och Stockholm som iofs ligger i både sörmland och uppland... Men jag bodde ju i norra sthlm så det var nog uppland då kanske ;)
24. Vilka städer har du bott i? Lidköping, Stockholm och Östersund
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor o strumpor tack
26. Är du social? Ja verkligen...
27. Vilken är din favoritglass? Sandwich i like a lot
28. Vilken är din favoritefterrätt? Annsofis hemmagjorda after-eight glass
29. Tycker du om kinamat? Jovars, men inte thaimat.. ja det är stor skillnad
30. Tycker du om kaffe? Jajjemän det gör jag
31. Vad dricker du till frukost? Faktiskt vatten ;)
32. Sover du på någon särskild sida? Sover på rygg eller vänster sida
33. Kan du spela poker? Japp.. Älskar o spela texas hold ém
34. Tycker du om att mysa/kela? Jorrå
35. Är du en beroendemänniska? Näe det skulle jag inte tro att jag är
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Japp christine
37. Vill du ha barn? Ja det vill jag absolut
38. Kan du några andra språk än svenska?  Jag kan engelska, lite tyska, en aning spanska o teckenspråk.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Jag har åkt med andra men inte för att jag varit skadad
40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet... alla gånger havet
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, fest o resor.. resten slösar jag bort :)
42. Äger du dyrbara smycken? Japp det gör jag
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?  Just nu är det gossip girl
44. Kan du rulla med tungan?  Nej det kan jag inte...
45. Vem är den roligaste människan du känner? Jag vet inte... Känner många roliga
46. Sover du med gosedjur? Ursäkta??? NÄE
47. Vad har du för ringsignal?  Vayamos companeros (kan ej stavningen)
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Näe det har jag inte tyvärr
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? En colaflaska med röd etikett..
50. Flirtar du mycket? Jag gjorde det förr :) jag är grym på det
51. Kan du byta olja på bilen? Byta???? Fylla på kan jag iaf...
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej det har jag inte fått...
53. Vilken var den senaste boken du läste? Började läsa lasse anrells bok häromdagen..
54. Läser du dagstidningen? Japp jag läser NLT också läser jag aftonbladet/expressen titt som tätt..
.55. Prenumererar du på någon veckotidning? Jag får veckorevyn..
56. Dansar du i bilen? Hehe sitter o diggar med gör man nog ibland iaf
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Rix fm i duschen i morses
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Satt o pluggade igår... då skrev jag om stroke..
59. När var du i kyrkan senast? En begravning
60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Bosse
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? 3 nätter i hultan
62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? Fredrik på alla hjärtans dag när han hade köpt örhängen till mig :)

Snyggast bil i stan

Nu har vår bil den fina silvriga färgen igen.. Den grå-bruna har varit mer synlig sista tiden ;). Stack förbi fredriks föräldrar o hämtade lite fyllda matlådor. Väldigt gött o ha hemma...Dom e sååå goa..

Var förbi o köpte sofis mode oxå.. Fanns en rosa hög kjol i den som jag blev lite kär i... Från HM, men vårt hm där jag bor är såå dåligt så dom lär nog aldrig få in den tyvärr.. Får kolla om den finns på nätet kanske..

Ska strax gå o lägga mig. Skola hela dagen i morgon. Metodövning på förmiddagen och redovisning (ovanligt va) på eftermiddagen.. Innebandyträning på kvällen..

Hörs i morgon om jag inte hittar o lägger upp kjolen strax..

Tvätt o biltvätt

Håller på o tvättar i källaren o städar o diskar m.m. Härliga sysselsättningar hehe.. Ska även tvätta bilen sen. Har vi nu fått en BMW så ska den bannemig hållas i gott skick oxå :). Var med H på på hennes hemliga projekt här, men hon vill fortfarande hålla det hemligt så jag får la hålla käft om vad det är :) Fick lunch hos brorsan förut. Han visade även vart dom skulle bo i sommar i kroatien och italien. Ska bli kul när vi är i italien samtidigt. Bor visserligen ca 2 mil från varandra men det lär nog gå taxi, bussar m.m. Dessutom är vi ju på bilsemester så det går ju att ta bilen o sen kanske sova över om man vill dricka nåt på kvällen.. jaja det lär ju ordna sig :) Har redovisning i morgon igen.. Om stroke. Kan inte så mycket om det så får läsa igenom det sen..

Nu vill fredrik ha datorn tillbaka.. Vi måste ta tag i o skaffa trådlöst snart... men vi lyckas alltid skjuta upp allt.. Måste även skicka in ett papper som golfklubben vill ha men det är jag oxå för lat för ju :(

Brorsan

image45

Nu ska jag till brorsan o leka lite med mina brorsdöttrar och käka lite lunch... Blir fint det...

Hörs sen

En liten stulen lista

Jag snodde en lista från Hampus http://www.elvish.blogg.se/ Han diggar liksom mig blondinbella :)

1. Värsta känslan?

 När klockan ringer på morgonen

2. Bästa känslan?

 När man vaknar av klockan på morgonen o inser att det är fredriks som piper :)

3. Din första tanke när du vaknar?

 Nej nej nej,,, lite till 5 min.. kanske 10.. okej en snooze iaf

4. Vilken ringsignal har du på din mobiltelefon?

 Vayamos companeros

5. Har du någonsin varit kär?

 Absolut

6. Vad har du på väggarna i ditt sovrum?

 Jag har vita tapeter, 1 hylla, 1 ram med lite kort i.

7. Vad har du under sängen?

 Tavlor :) DOm som borde vart på väggen

8. Ser på?

 Gossip Girl, Beckfilmer, Nyheter o sporten, en annan del av köping m.m.

9. Lyssnar på?

 Mycket svenskt. Typ Winnebäck, Kent, Jakob Hellman.. Men lyssnar även på typ "partymusik" o så..

10. Skriv nått smart!

 Hanna
11. Om du fick träffa vem du ville död eller levande, vem?

Hmm det är nu den stora frågan är om man ska verka lite redig o skriva nån typ politiker eller om man kör som man verkligen tänker.. Hmmm Hugh grant eller persbrandt..

12. Vad stod det i ditt senaste mottagna SMS?

 Just det! Lägger in det i telefonen... Från fredrik när jag påminde honom att vi ska betala biljetterna till fotbolls-em idag.

13. Vad vill du bli när du blir stor?

 Jag vill bli polis...

14. Hur skulle dina vänner beskriva dig?

 Snäll o rolig kanske.. o flummig

15. Vilket är ditt lyckligaste ögonblick?

 Har många sådana... kan inte välja ett...

16. Vad skulle du vilja vara världsmästare i?

 Golf... Vore inte fel att tjäna multi på sitt intresse...

17. Vilken kroppsdel klarar du dig utan?

 Min högra lilltå... Fast jag har iof hört att den gör väldigt mycket av balansen..

18. Vilken superhjältekraft vill du ha?

 Jag vill kunna flyga... eller förvandla saker.

19. Vad är du beroende av?

 Makaroner och för tillfället cocosbollar... :)

20. Vad skulle du ta med dig till en öde ö?

 Golfsetet..
21. Hur gammal är du egentligen? 
 Ibland 3 och ibland 67... Beror lite på... Men blir snart 23 in real life


Hur tar man en sån kommentar ;)

Fick göra redovisningen själv. Det gick lysande bra. Min lärare sa att jag verkade väldigt påläst..hehe jag ögna igenom det en gång igår kväll..Men men... Sedan sa han att han trodde att jag hade en naturlig fallenhet för att samtala med psykiskt sjuka.. Givetvis kul o höra eftersom jag tycker att den biten är det mest intressanta av  utbildningen...Men kan en sån kommentar oxå betyda att jag e typ schizo eller nåt ;).haha jag vet inte riktigt.. :)
Skönt iaf o va klar för dagen redan.. Kanske borde plugga lite hemma nu...

dagens

Dagens sysselsättning: Skola, tvätta köpa paket
Dagens bästa: Ljust på morgonen
Dagens sämsta: Trööött
Dagens tv: Nyhetsmorgon
Dagens frukost: Havregrynsgröt o knäckemacka med räkost
Dagens lunch: Bakad potatis
Dagens kvällsmat: Ingen aning
Dagens godis: Cocosboll
Dagens låt: Dhoom dhoom (se tidigare inlägg)
Dagens klädsel: Svarta jeans från cheap monday och en svart stickad gant tröja
Dagens köp: Presenter till Märtha o Hilma
Dagens mys:Redovisning *not*
Dagens sjuka: Grannen
Dagens saknad: En vinterjacka som inte fäller så förbaskat mycket dun.
Dagens humör: Fine Fine
Dagens träning: Kanske nåt pass i em.
Dagens sötis: Hanna

tidigt morgon

Ska iväg till skolan o ha redovisning snart. Hanna är sjuk men hon är såå go så jag får låna hennes bil... Får la se om det blir någon redovisning.. Förhoppningsvis så är det en kille med i vår grupp oxå så att vi kan redovisa vi två annars får det la bli uppskjutet.. Annars händer inte mycket idag.. Tvätta i eftermiddag.. Kanske ger mig ut på stan en svång o letar födelsedagspresenter..

Hörs efter skolan

En grymt bra låt



När jag var i Thailand för ett par år sedan så var denna låten väldigt populär på uteställena.. Vi tyckte den var grym o ville ha den på skiva, men det var inte det lättaste o få tag på den när vi inte visste vad låten hette, vem som sjöng eller nåt annat... Det enda vi visste var att refrängen gick nå i stil med drompatsale ;) så det försökte vi sjunga för alla försäljare.. Tillslut med hjälp av thailändska vänner fick vi tag på den... Nu har skivan vart borttappad ett tag men jag hittade låten på youtube... Lyssna för det är en grym partylåt :)

Veckans

Veckans att göra : Gå i skolan mån-fre och plugga hemma. Fira märtha 4 och Hilma 2 på fredag, Spela match på lördag o umgås med pia o niklas på lör  kväll.
Veckans bästa:  Gå hela veckan i skolan. Är rätt gött o ha rutiner
Veckans sämsta: Kylan... Att det är så fruktansvärt kallt ute. Jag väntar på våren
Veckans Låt:  bang en boomerang
veckans film: Ingen aning faktiskt...
Veckans vill ha: En ny vinterjacka, men eftersom golfavgiften ska in denna månaden så blir det ingen..
Veckans projekt: Hitta fina paket till märtha o hilma :)
Veckans vill!!: Bli klar med dom arbetena jag hamnat efter med i skolan..Inte så många än, men om jag inte gör dem så blir det bara jobbigare ju längre det går.

PLUGGGGGG

image44

Såhär ser det för tillfället ut i min soffa eftersom jag sitter o råpluggar socialpsykiatri... Redovisning kl 9 i morgon..

Såg på en annan del av köping förut. Dom är ju bara såå härliga :)
Var på innebandy med sarah förut.. oavgjord match 5-5.  Ska lägga mig om en stund, borde plugga mer men orkar inte,,

carolina gynning



Hur tuff är inte carolina gynning ??? Ja rådiggar henne totalt :) Satt precis o kollade reprisen på "i huvudet på gynning". Hon är sig själv o skiter i vad folk tycker om henne...Lite som blondinbella faktiskt ;)... Jag är en av de som inte har något emot blondinbella heller. Kikade klippet från nyhetsmorgon med bloggarna blondinblla och stinalee mfl förut... va kul o se..

Gillar ni dessa "bimbos" gynning o bella???

Söndag

Kvällen igår var skitkul... Bowlingen gick inget vidare men jag kom inte sist iaf...Alltid något :) Gick till harrys o käkade.. En toast med oxfilé o grejs blev det för min del. Drack lite vin, drinkar m.m. Dansade loss senare på kvällen o rockade...

Idag vaknade jag sent, men jag är väldigt pigg.. Ska snart traska iväg till idottens hus o kika när fredrik spelar match.. Har precis käkat pizza. Var så duktig så jag gjorde den själv.. Hade tyvärr i lite för mycket vatten i degen så den blev så kladdig så det inte gick o kavla den, vilket ledde till att degen inte blev så tunn.. men men.. vad gör det egentligen.. :)

Redovisning i morgon.. hmmm inte börjat läsa än. Inte bra...


stan

Ska till stan med hanna om en stund. Inte handla något spec utan bara kika runt lite.. Ska även till systemet en sväng... Klockan 17 hämtar vi mormor o sedan ska bowlinghallen intas av hela vår (ganska stora) familj :).. Ska bli riktigt kul, men min äldsta bror är HELT säker på att han kommer vinna o låter inte blyga med hur bra han är.. hehe.. så nu är det upp till bevis carl... :)

 

Seger

Vann matchen med 6-4.. Sååå härligt. Var jämt långt in i matchen.. Jag gjorde ett mål. Fakiskt med backhanden... :) riktigt snyggt hehe..... Då sa hemb att jag äntligen gjorde skäl för mitt bloggnamn dinidol, eftersom jag efter mitt mål blev hennes stora idol. Det gick dock över fort ;).

Ska snart duscha... Men e så lat så jag måste vila mig lite först :) I morgon kanske det blir en sväng på stan.. Sarah kanske ville med om hon inte var för bakis hehe...

Hörs i morgon

Match

Nu ska jag strax iväg o spela match... Möter Hjärtum hemma. Tänkte att jag skulle göra 5 mål idag ;) vi får väl se hur det blir med det...  Sen blir det nog direkt hem o sova antar jag... I morgon ska vi spela bowling med hela familjen. Lite tävlande, drickande o  sen mat o utgång på harrys.. Ska bli riktigt kul! Lite sugen på en vända på stan i morgon.. Får la se om jag får med nån ;)

Önska mig lycka till nu ;)

Lista

Märkeskläder eller secondhand?
Märkeskläder

Mac eller PC?
PC

Liknar du en kändis?
Hmm inte vad jag vet

Är det ok med vita lögner?
Ja verkligen...

Hur många timmar sover du per natt?
8 ungefär.. fast inatt var det bara 4

Det här vill jag bli när jag blir stor
Jag vill bli snut

Detta skulle jag vilja prova på
Vågsurfa. Jag har iofs provat det, men jag vill lära mig ordentligt

Den här personen skulle jag vilja kasta en tårta i ansiktet på...
N

Det här får mig att bli alldeles vansinnig...
Dryga människor

Vilken egenskap vill du helst se hos andra?
Att folk visar respekt

Hade du något smeknamn när du gick i skolan?
Näe inte direkt, men i min familj har jag blitt kallad hannis... O hanna panna blåbär o assur..

Hur var du som barn?
Jag var nog rätt så lugn o snäll tror jag, men vad vet jag egentligen

Betyder kärlek mer för dig än vänskap?
Ingen kärlek utan vänskap ;)

Hur ofta lagar du mat hemma?
Minst 1 gång om dagen

Vad skulle du göra med ett friår?
Hmmm vet faktiskt inte.... Pluggar ju nu  så jag kan inte ha nåt friår

Hur svarar du i telefonen?
Om jag svarar i hemtelefonen "hej det e hanna", mobilen "hallooooo"

Är du pinsam på fyllan?
Hahha vem är inte det ibland liksom

Vilken var din första konsert?
Jumper haha... ni vet tapetklisterbandet

Favorit tv-program?
OC, one three hill, gilmore girls och nu Gossip girl

Hur ser en perfekt ledig dag ut för dig?

Sova ut, träna, sola, kolla tv.. kanske en utelunch

Är du vidskeplig?
Näe det är jag inte

Vad har du alltid velat göra men aldrig vågat?
Jag fruktar inget :)

Vart går din drömresa?
Cuba eller thailand igen

Vill du säga förlåt till någon?
Näe verkligen inte

Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig?
Snygg=Lycklig

Vad är lycka?
Att uppnå målen i Maslows behovstrappa :)

Vilket djur skulle du vilja vara?
Jag vill inte va nåt äckligt djur...

Har du någon fobi?
Läskiga gubbar...

Vad är det pinsammaste du gjort ?
Jag ryckte en chipspåse ur händerna på en som jag trodde var min kompis.. det var tyvärr nån annan... :)

Thailand

Har hämtad de 2 på landvetter nu.. Man blir ju inte så lite sugen på att åka alltså...  Har varit där 2 ggr o bättre ställe finns inte... (har iofs inte vart i centralamerika, så dit skulle jag oxå vilja). Är vråltrött nu o borde kanske lägga mig o sova en stund, men skulle kännas skönt o röja lite här hemma oxå... Hmm

För övrigt så snubblade jag o ramlade på första trappsteget upp förut ;)

Vad ska ni göra idag


oj vad tidigt

Åhh åker iväg om 15 min...Fan det är ju vid denna tiden man ska lägga sig... Typ... Har sovit mellan 4-5 timmar iaf.. skönt de.. Fick förresten världens finaste alla hjärtans dag present igår..  Ett par örhängen med hjärtan i guld o en liten diamant i.. Såå fina..

Ikväll innebandymatch... Vi ligger näst sist o vi möter jumbon hehe.. kan ju hoppas på seger :)


Snart mot gbg

Var på husvisning förut... Hmmm ingen vidare standard på det boendet... Att dom får ut vad dom vill ha för det huset tvivlar jag mycket starkt på. De radhusen är väldigt bra planerade med 2 vån + källare (gillestuga), men just detta var nog inget att ha....

Klockan 20 över 4 i natt ska jag träffa hanna oxå ska vi åka till gbg för att hämta hennes föräldrar på landvetter... Kommer va sååå trött.. Så nu tänkte jag lägga mig o slå på ett avsnitt av OC o försöka sova..

Hörs i morgon..

brist på bloggmotivation

Hej på er!!

Har sån brist på motivation för tillfället.. Känns som att mina dagar för tillfället oftast följer samma mönster.. Skola, jobb, träning, innebandy m.m. Hmmm har inget vettigt o skriva idag.. Jobbade 7-14.30. Har suttit vid datorn ett par timmar nu. Har ont i magen så orkar inte laga mat, men har stoppat in en microlasagne på värmning.

Kanske ska kika på ett hus ikväll :) Det är ju kul iofs. I natt (i morgon mycket tidigt) åker jag med Hanna till landvetter för o hämta hennes föräldrar...

Jaja nu pling Lasagnen..

Jobb o bandy

Klockan 06.50 i morse ringde telefonen.. Rekryteringen... Fråga om jag kunde jobba 7-14.30 vilket jag givetvis kunde.. upp raskt o dra iväg till jobbet... Ska jobba i morgon igen samma tid... Ska cykla till jobbet då,,, Inget emot o cykla egentligen... Men klockan halv 7 en vintermorgon kunde jag gjort bättre grejer.

Efter jobbet var jag på stan en sväng.. Köpte bara batterier typ,.. Och en liten grej till fredrik... Är ju trots allt valentines day i morgon ;)...

Nu har jag precis vart o kikat på bandy. Villa- motala... Gick 5 min inna slutet men då ledde villa med 11-6 så det gick nog bra :).. Nu kanske det blir lättare motstånd i kvartsfinalen o med andra ord närmare sm-guldet hehe...

Ska käka nån macka nu o sen sova...

Gossip girl

Såg det första avsnittet av gossip girl men har missat de 2 andra pga innebandyträning. Men nu ska jag strax sätta mig o titta på avsnitt nummer två tänkte jag... Mysigt.. Verkar vara en sjukt bra serie, men man kan väl inte tänka sig nåt annat när det är samma skapare som gjorde OC. Köpte korv med mos på OK på vägen hem från träningen.. Det var nedrans gott


Hotell

Sitter o kikar hotell i Prag och München inför sommaren..  Finns så himla mycket o välja på ju... Men för 500 verkar man få ett bra hotell i prag men ett sämre i münchen.. hehe.. jaja

C vitaminer

Nu har jag vart o köpt ett rör med inte så goda c-vitamin brustabletter... Känns som att jag är konstant förkyld nuförtiden så jag tänkte det att c-vitaminer e ju bra och eftersom jag är allergisk mot i princip all frukt och inte äter särskit mycket grönsaker så kan jag nog ha brist på det...  Så nu ska jag göra ett försök att bygga upp immunförsvaret med bokstaven C.  

dagens

Dagens sysselsättning: Skola, tvätta köpa paket
Dagens bästa: Ljust på morgonen
Dagens sämsta: Trööött
Dagens tv: Nyhetsmorgon
Dagens frukost: Havregrynsgröt o knäckemacka med räkost
Dagens lunch: Bakad potatis
Dagens Ingen aning
Dagens godis: Cocosboll
Dagens låt: Dhoom dhoom (se tidigare inlägg)
Dagens klädsel: Svarta jeans från cheap monday och en svart stickad gant tröja
Dagens köp: Presenter till Märtha o Hilma
Dagens mys:Redovisning *not*
Dagens sjuka: Grannen
Dagens saknad: En vinterjacka som inte fäller så förbaskat mycket dun.
Dagens humör: Fine Fine
Dagens träning: Kanske nåt pass i em.
Dagens sötis: Hanna

tränat

Har vart på gymet en sväng. Gick en timma på löpbandet o gjorde situps bara. Innebandyträning ikväll så det är onödigt att vara helt slut då. Nu ska jag snart laga mat.. Idag blir det nötfärsbiffar och potatismos.. Ska bli jäkligt gott faktiskt..

I eftermiddag har jag inget på planeringen.. Kanske kanske kanske lite pluggande.. sen ska jag plocka i ordning lite här hemma o så..

hörs sen

Träning

Ska iväg o träna med Hanna strax. Blir lite styrketräning.. Tycker egentligen att det är rätt trist, men man får väl köra en sväng på löpbandet eller så... Borde ta kontakt med min PT för att få lite hjälp i gymet.. Är så jäkla dålig på att fatta hur man gör med alla maskiner..

Nu ska jag leta hotell i Prag och München. Hoppas på att hitta nåt centralt lyxhotell, gärna med spa för ca 500 kr.. Tror ni jag lyckas hahaha... näe det kan vara vad för skit som heslt.. :) ska ju bara sova där..


EM biljetter

Glömde ju att skriva att vi fått svar på om vi får några EM biljetter.. Blev vouchers till semi o final bara, så förmodligen inget eftersom sverige troligen inte kommer så långt... Men vi kämpar vidare genom att försöka få på annat sätt... Hmmm hoppas det lyckas..

Inget skara

Blev inget skara tyvärr.. William hade blivit sjuk... Har vart hemma hos brorsan o dom hela dagen istället. Vi var ute o gick långt.. Gick bort o kollade på hästarna m.m. Snart ska jag o fredrik käka lite räkor osånt.. Det ska bli väldans gott...

Vart o slängt grejer på tippen oxå o skulle pantat flaskor men det glömde vi.. Man får ju försöka va lite miljövänlig iaf ;)...

Fixa maten nu (inte så mycket o fixa men ändå )..

Still me still hungry

Skara

Då ska vi strax åka till skara då, jag, Märtha, Hanna o william.. Ska bli riktigt kul.. Bada o leka för fullt.. Kanske prova vattenrutchbanan, fast den kanske inte är för barn iofs... Har hört att det ska finnas nån liten strand iaf för den yngre generationen. Så det blir nog lattjo


Still me still now

Bridget jones

Har suttit o kikat på bridget jones dagbok.. Har sett den massor förut men den är fortfarande lika bra :) Och hugh grant är ju lika hot som vanligt :)...

Nu är jag så trött så att ögonen snart åker ihop.. Inte bra.. Får göra mig i ordning för att lägga mig.

 I morgon är det bad på programmet då.. Skriver kanske inte förrän efter det men vi får se

Still me stil now

lekdag i morgon

I morgon är det bestämt att jag o hanna ska ha heldag med våra respektive brorsbarn.. Märtha o william, båda 3 år gamla. :) Hade från början tänkt oss boda borg i skara men det har tydligen gått i konkurs så då tänkte vi oss nåt lekhus eller så men dom var antingen tråkiga eller långt borta... 

Men nu är iaf Skara badhus inplanerat.. Eftersom det är sportlov så finns det säkert 3 miljoner jobbiga ungar där men man får undvika dom jobbiga. Om inte Hanna ska jobba på eftermiddagen åker vi nog o kollar om man kan komma in på boda borg trots konkursen om så inte är fallet blir det nog ett mc dolnalds besök... Happy meal gör väl alla barn glada :)


Trollhättan

Ska till trollhättan en sväng med hanna.. Gå på överby o kika... Det blir kul i det trista vädret.. Har inte så mycket pengar så blir väl ingen storshopping direkt men :(.

Städning

När jag var yngre så fick jag alltid städmani när jag var bakis.. Detta försvann med åren men idag har det kommit tillbaka.. :) Det är väldans bra.. hehehe.. Ska stoppa i en diskmaskin nu

Gårdagen m.m.

Gårdagen var väldigt trevlig... Vi käkade, kollade melodifestivalen, drack tequila o tjöta massa skit...  Sedan fick vi skjuts av min goa granne till stadt.... Var kul där inne oxå.. Träffade folk som jag inte sett på evigheter som var jävligt kul o tjöta med. :) Lyckades snika mig skjuts hem oxå... Kim skulle ändå skjutsa hem nån annan så då var det bara o hoppa in i bilen ;)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer men jag känner mig nästan oförskämt pigg så kanske kan bli någon form av träning lite senare.. Antingen ett pass på gymet eller så kanske jag tar det långa benet före o drar en runda i skogen..Den som lever får se...

Hörs sen

Melodifestivalen

Amy Diamond och Christer Sjögren vidare då.. Hmm Amy var rätt bra så det kan jag förstå.. Men att Michael Michailoff inte ens kom med bland de 5 första var la en jäkla skräll.. Den var ju bäst!!! Sjukt! Christer Sjögren är väl ingen större favorit men han är la populär bland de äldre antar jag..

TYCKER NI ATT RÄTT BIDRAG GICK VIDARE???

Lördag

Hej på er!

Blev förlust igår i matchen med 3-2... Gjorde ett mål men det hjälpte inte tyvärr... Men var iaf en bra match trots allt. Motståndarlaget spealde väldigt tufft, på gränsen till fult så idag har man ett par blåmärken ;) Käkade på max på vägen hem. Såå gott.

Idag har jag vart på stan 2 ggr.. först var jag inne o köpte fikabröd vid 10, sen var jag o köpte ett linne och en vinare lite senare.. Mormor var här och fika en sväng. Det var mysigt..

Nu har jag vart o gått 5 km i spåret o solat mig efter det så nu känner man sig på topp.. Ska strax hoppa in i duschen. Hämtar upp helena vid 17 o därefter therese. Sen ska vi handla lite tacosgrejs, fixa mat, dricka lite o sen gå ut.. Blir väldigt kul o mysigt.. Blir ju inte att man träffar sina gamla kompisar så mycket länge tyvärr så det ska bli jättebra.. :) 

Nope duschen ropar på mig... Har en duschradio i duschen o det är min bästa pryl !!! Det kan jag tipsa alla att köpa :)

Hörs sen

Shopping

image41    Hög kjol från Hm


image42   Halsband och örhängen från guldfynd

Sportlov :)

Jo det är sant.. jag har faktiskt sportlov för första gången på typ 100 år.. SÅåå härligt :)

Var på stan en sväng o inhandlade en kjol (som jag tänkte ha i morgon), ett halsband o örhängen. Hade ett presentkort på guldfynd som jag var "tvungen " att handla upp hehe..  Kommer nog bilder på grejerna senare..

Nu måste jag städa... Hade egentligen inte tid att gå på stan så nu får jag städa dubbelt så fort..

Planer för kvällen???

Dagens

Dagens sysselsättning: Skola, städa o spela match
Dagens bästa: Kort dag i skolan. ca 8-11 
Dagens sämsta: Att matchen ikväll är så långt borta
Dagens tv: Nyhetsmorgon
Dagens frukost: 2 rostade mackor o yoghurt
Dagens lunch: Kanske pasta o pastasås
Dagens kvällsmat: Troligen nåt på vägen från matchen.. kanske donken eller så
Dagens godis: Ingen aning.. troligen ingenting
Dagens låt: Lundell- Eye of the tiger.. finns bättre uppladdningslåt?
Dagens klädsel: Jeansklänning, svarta tights.. vita långa strumpor, svarta stövlar
Dagens köp: Mat
Dagens mys: Match
Dagens sjuka: Inget direkt
Dagens saknad: Ledighet!!!
Dagens humör: Tiptop
 Dagens träning: Innebandy match
Dagens sötis: Mina lagkompisar

Skinande rent

Hemmet skiner kanske inte riktigt än. Men det är iaf på god väg... Har plockat ordning på all ren tvätt o fixat lite pappersjobb o sånt.. . Ska snart sova.. Arbetsmiljö i morgon. Min jobbarkompis som lärare minsann hehe... Sen ska jag skynda mig hem o se till så  att lägenheten blir klinisk ren innan jag ska iväg på match.. Åker ca kl 17..

Helt slut

Nu har jag vart barnvakt.. Är kul men oj så jobbigt.. Har lekt med barbie+bratz, ritat, sett på bolibompa m.m.

Har plockat i ordning lite hemma nu. Ska fortsätta i morgon.. På lördag fm kommer mormor o fikar.. Blir trevligt.. Men det måste ju se fint ut då och i morgon kväll spelar jag match....Bortamatch far away... Hoppas på årets första seger :)

Hemma en snabbis

Skolan gick fint.. Det var en dietist som föreläste på morgonen så det var ganska kul,.. Blev en utelunch o sen psykiatrilektion..  På psykiatrin snackade vi missbruk.. Alkohol och narkotika.. Spännande..

Ska käka lite o sen iväg o va barnvakt.. Tror jag ska tvinga dom stackars barnen o leka på lekplatsen så jag får lite sol på mig :)

Ikväll borde jag städa lite... Har sagt att vi kan ha fest här på lördag, men det ser ut som helvete. Dessutom spelar jag match i morgon kväll så då hiner jag ju inte heller.. jaja

hörs sen

Social omsorg

Social omsorg måste vara det tråkigaste som gud har skapat.... Vår obeskrivligt sega lärare gör inte saken bättre. Man sitter o känner att ögonlocken åker ihop osså blir det en väldigt låång blinkning.. Detta händer om och om igen i ca 3 timmar.. Vad ska man ta sig till..
Tugga tuggumi är ett väldigt bra alternativ för att hålla sig vaken, vatten är bra att ha. Men bäst av allt e iaf koffeintabletter. 2 stycken o du är pigg o klar under hela lektionen... Perfekt... nu ska jag åka iväg.. hörs sen


Guten nacht

Nu är det dags att sova... Håret är platt o tänderna rena ;)Skola 8-15 i morgon och barnvakt på kvällen.. Så blir nog inte mycket bloggande.. Men jag försöker få in nåt inlägg iaf... Har världens tråkigaste lektion på morgonen så en mobilblogg kanske kan bli aktuellt.. hehe

Fråga olle

Sitter o kikar på fråga olle.. Det är verkligen lite roligt. Trevliga gäster som består av elin kling och karl-petter. :)

Har duschat precis.. Måste platta håret innan jag lägger mig annars ser det ut like hell i morgon..

Dagens

Dagens sysselsättning: Skola och jobb
Dagens bästa: Flipper
Dagens sämsta:  Den lååånga väntan på akuten
Dagens tv: Fotboll turkiet-sverige
Dagens frukost: 2 mackor med philadelpia, kalkonkött o gräslök
Dagens lunch: Fisk med mos o citronsås
Dagens kvällsmat: Falukorv o makaroner.
Dagens godis: FLIPPER
Dagens låt: Vet inte vad den heter.. men med petter o nån tjej.. det är så logiskt nånting går den..
Dagens klädsel: lee jeans och koola anna tröjan som jag köpte i helgen
Dagens köp: Massa mat
Dagens mys: Krocka med ugglan hahahaha. hanna you know what I mean :)
Dagens sjuka: Man blir ju lite sjuk här o var så fort man kommer in på sjukhuset
Dagens saknad: Sömn.. jäkligt trött
Dagens humör: Kanonbra
Dagens träning: Hanns inte med
Dagens sötis: Personen jag spenderade timmar med på sjukhuset e såå go.

Flipperbegär

Har vart o handlat med hanna nu... När vi var i affären kom vi på att vi ville ha flipper-godisar.. tyvärr så sålde dom inte det så vi fick åka till en "godisaffär" typ.. När vi kom in så hittade vi inga o vi fick typ panik båda två... Gick runt o leta som 2 knarkare som letar kokain... Hmm tillslut när vi var på väg ut  ur affären så hitta vi dem... ÅHHH underbart..Så nu har jag tryckt i mig 2 stycken på kort tid.. hihihi...

Kikar fotboll nu.. Tråkig match..

här händer det oväntade grejer

Trodde det skulle bli en lugn dag på jobbet.. lugnt blev det iofs men på ett annat sätt än jag väntat mig. Jag fick åka med en av de boende där jag jobbar till akuten.. Har typ aldrig vart på sjukhuset så det var ju spännande iofs.. Men vilken väntan... Det personalen gjorde kanske sammanlagt tog 30 min.. 4 timmar har vi suttit där... jaja nu är jag hemma iaf.. käkar lite. har inte käkat sen innan 11 typ så var vrålhungrig... Ska åka o handla med hanna om en stund. Bandyn struntar jag i.. för stressigt... kikar slutet på fotbollen sen.. hörs sen

trötttttt

Ojojoj vad trött jag är idag. Inte det minsta sugen på att sitta på föreläsning hela förmiddagen...

Jag skäms lite för hur oinsatt jag är i valet i USA... Brukar ändå ha någorlunda koll på vad som händer... Men ingen koll alls här.. hmpf..

Äsch jag är så trött så jag kommer inte på något att skriva.

hörs sen

Volontär

När jag är klar med skolan efter jul så skulle jag tycka att det var jävligt intressant att jobba som volonär  i ett par veckor. Mest spännnande men förmodligen oxå väldigt jobbigt skulle va att jobba med barn som har drabbats av Aids.. Håller på o söker lite info...

Någon som vet nån organisation som sysslar med detta?

Dagens

Dagens sysselsättning: En låång promenad, semleätning, träning
Dagens bästa: Att det var så härligt väder
Dagens sämsta:  Att jag är förkyld så det är svårt att få luft när man tränar
Dagens tv: Blev en film. Legally blonde
Dagens frukost: Lite salladsrester från kylen
Dagens lunch: En semla
Dagens kvällsmat: Kycklingfärsröra med pasta o curry
Dagens godis: En glass o semla
Dagens låt: Lundell- kär o galen
Dagens klädsel: Jeans och en ulltröja
Dagens köp: Var på väg att handlapå asos men kollade mitt konto och insåg att det får vänta
Dagens mys: fika med hanna och se på film.
Dagens sjuka: Ingen luft på träning :)
Dagens saknad: Mer en längtan men Sommaren
Dagens humör: Helt strålande
Dagens träning: Innebandy
Dagens sötis: Jag själv :)


dagens hunk

Idag är dagens hunk en författare..

                        


JENS LAPIDUS

Tränat

Nu är jag hemma från innebandyträningen. Träning utan tränare idag faktiskt men det gick bra ändå :)
Nu ska jag strax duscha o sen sova..
 
I morgon är det skola på förmiddagen. Sen jobbar jag 3 timmar på eftermiddagen.

På kvällen blir det nog till att titta på bandy. Vårt kära Villa Lidköping har hemmamatch. Om det inte regnar förstås, då är det bättre o sitta hemma o kika på fotbollslandslaget, eftersom våra politiker i stan aldrig får tummen ur o bygger en bandyhall. well well.

Hörs sen

Polis

Har suttit o kollat på polisens hemsida en stund. Får nog söka för 1a gången nu iår. Ska bara göra det jäkla simtestet... Jag gillar inte o bada så att dyka efter en docka är inget jag längtar efter direkt.. Men men... Dessutom har jag bara gjort ett högskoleprov och det var så dåligt så jag känner att jag kanske borde göra ett till o försöka få lite bättre :)

Kollade på Legally blonde förut o elle i filmen får en verkligen o tro på sig själv o bli säker på att man klarar det man vill :)

Ska strax åka o träna innebandy.. är rätt förkyld men får la gå dit o köra en liten stund iaf :) Får spela in gossip girl o se dt när jag kommer hem :)

Vad ska ni göra ikväll? Gossip???

Måste dra.. hej hej 

Ytlig, jag????

Jag har tänkt o skaffa en ny mobil snart... Då kan man kanske tänka att det ska vara en som har alla finesser och funktioner som man behöver.. Men Icke.. Jag har kommit fram till att utseendet är viktigast!!!

Jag ska ha en telefon som funnits på marknaden så länge att den knappt går att få tag på längre... Tror inte att kameran är nåt vidare och den har nog inget vidare minne men jag ska ändå ha en sån här från motorola och dolce gabbana..





Kikade även på den som prada har varit med och släppt men tycker det är tråkigt att den är svart... Näe får nog bli en sån här..

Och valet föll på......

En semla.... Fast med vanilj istället för mandelmassa... Då blir den godare.. Sen tog jag dessutom bort större delen av grädden med tanke på att grädde faktiskt är rätt så äckligt. Men nu har jag iaf ätit årets ranson av denna bulle...

På vägen hem stannade vi till på ica o jag råkade inhandla 2 filmer för 99 kr... Legally blone och bridget jones. Tänkte faktiskt sätta mig o kolla på någon av dem nu :)

Det är såå skönt att vara ledig.. Och när jag både vart ute o gått långt och desstuom vart framme på stan när klockan inte ät mer än 13 så känner jag mig väldigt duktig.. Lite pluggande vore gynnsamt sen.

Rekryteringen ringde för en stund sen. Ska in o jobba kl halv 2 till halv 5 i morgon.. blir bra... Väldigt lugn tid.. Så blir bara att finnas där o ge dom lite fika.. :)

Nu ska jag välja film oxå :) Mycket svåra val idag.hehe... legally blond var det längesen jag såg men i bridget jones är hugh gramt med...hmmm .svårt


Fettisdagen

Har vart ute o gått i 1 ½ timma nu.. Såå härligt.. Gick genom hela stan.. Hanna ringde nyss och ville ha med mig någonstans o äta semla... Jag är inte så förtjust i semlor... Gillar varken grädde eller mandelmassa så jag tänkte kanske ta något annat. Men o andra sidan så är det nästan lite lag på att äta en semla /år.. Så det kanske blir det ändå.. Hmm

                 VS                          


Vilket skulle ni valt???

dagens hunk

Läste gossipgirl böckerna för länge sen o är nu fast i serien :) Penn Bagdley är en skådis som förgyller programmet..





Sängen kallar

Nu har jag vart duktig med bilder o sånt.. Ska gå o lägga mig o sen ska jag sova tills jag vaknar i morgon. Eller jag iofs så sover jag ju tills jag vaknar varje dag... Men jag ska vakna av mig själv o inte av nån klocka...

Kom på att det inte finns någon dagens hunk upplagd... Det måste fixas innan jag kan sova..

Vårt nytapetserade rum :)

Det var himla kul att få in bilder i bloggen så jag tänkte att jag tar o slänger in några på våra nya tapeter oxå :) Finns inga tavlor eller så uppe än, gardinerna är alldeles för långa. Ska få på en löpare på bordet m.m. Så kolla inga detaljer tack ;)

image40

Randiga tapeter och en ljus fondvägg. Grönt kommer bli inredningsfärgen

image39

Var bara tvungen att lägga in en bild på vårt nya soffbord som väljer att kalla sig för benno. Det är faktiskt så att jag har fixat ihop det HELT SJÄLV!!!


Bilder från mitt liv


Är inget vidare på att lägga in bilder men la just över en hel drös från kamera till dator o tänkte att ni kanske ville se lite bilder från personer spm finns i mitt liv ;)



image37

Här är jag o fredrik den kvällen då vi förlovade oss.. I bulgarien

123317-34 

Här är mina 2 göörhärliga brorsdöttrar Märtha och Hilma på deras luciafirande på dagis.. Deras mamma annsofi med på bilden oxå :)

image35   Min goa sambo fredrik


image36 

2 av mina underbara vänner. Christine och terran i båstad under tennisveckan i somras :)



Skulle kunna lägga in hur mycket som helst men detta räcker för stunden ;)




Mitt 2007

Handlar om mitt år 2007.. Bättre sent än aldrig ;)

1. Gjorde du något i år du aldrig gjort förut? Jag förlovade mig
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade nog inga sådana
3. Blev någon / några av dina vänner föräldrar i år? Japp Jessica fick lille casper
4. Dog någon som stod dig nära? Nej
5. Vilka länder besökte du? Hmm Bulgarien och danmark
6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008? Inget jag kan komma på på rak lilltå
7. Vilket datum år 2007 kommer du alltid att minnas? 21/8
8. Vad var det största du gjort 2007? Får väl återigen ta min förlovning ;)
9. Största misstaget? Att jag var rätt så slapp i skolan och att jag stannade på mitt tidigare jobb alldeles för länge trots att jag mådde dåligt av det
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Inget allvarligt.. Men hafr ont i knäna o ett par förkylningar.. Hade dessutom vinterkräksjukan strax innan jul
11. Bästa köpet? Min lyle´n scott tröja som jag köpte till ett väldigt bra pris på åbofärjan.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder och golfen  
13. Gjorde någon dig riktigt glad? Jajjemän.. Många människor
14. Vilken låt kommer alltid att påminna dig om år 2007? Hmmm Visit to vienna är den första jag kommer på.. Det var en hit när vi var i hultsfred
15. Var du gladare eller ledsnare i jämfört med tidigare år? Jag var nog gladare tror jag
16. Vad önskar du att du gjort mer? Pluggat och tränat
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Latat mig... skjutit upp saker
18. Hur tillbringade du julen? Med familjen och fredriks familj
19. Blev du kär under 2007? Det var jag långt innan
20. Hur många one-night-stands? Det var väldigt få får jag lov o säga.. 0
21. Favoritprogram på tv? Playa del sol och En annan del av köping
22. Hatar du någon nu som du inte hatat i början av året? MM ja det skulle man kunna säga.
23. Den bästa boken du läste i år? Gömda-serien av liza marklund och magdalena graafs självbiografi.
24. Största musikaliska upptäckten? Miss Li
25. Något du önskade dig och fick? En BMW
26. Något du önskade dig men inte fick? En guccibag och  uggs
27. Årets bästa film? Alla nya beckfilmerna
28. Vad gjorde du på din födelsedag? Hade lite folk här som fika bara.. fyllde 22 så det är ju inte så jättemycket att fira. Men i år är det 23.. sååå mycket bättre :) *not*
29. Finns det någon som gjorde ditt år ännu bättre? Mina goa härliga vänner... O alla som bryr sig om en.
30. Vad fick dig att må bra? Sommaren.. Och att jag började plugga :)
31. Vilken kändis var du mest sugen på? Persbrandt utan konkurrens 
32. Vem saknade du? Mamma
33. De bästa nya människorna du träffade? Hmm nya... Hanna då.. Och alla sköna tjejer i mitt innebandylag :)

Goder afton

Hej Tack för kommentarerna :) Brukar aldrig få kommentarer typ så det var roligt :) Christine vad menar du med din kommentar?? Vi sjöng ju jättefint i praya :) Vi blev ju absolut inte nerkörda från scen :)

Blev la ingen promenad förut då.. Det var la ingen jätteskräll... Var istället på äckeltippen o kastade massa grejs. Var så rastlös i eftermiddags så jag drog hem till brorsan o co o  lekte o snek mig lite kvällsmat.. :)

Nu på kvällen har jag kikat lite i sofis mode och kollat på american idol. Förstår mig inte på idioter som söker när dom VERKLIGEN inte kan sjunga... Vad har dom för självbild egentligen... sikka puckon..

I morgon är jag ledig hihihihi... ska bli såå skönt.. Jag hoppas att vädret är lika fint som idag så jag kan ta den där promenaden som jag har innestående från dagen. Om jag är riktigt duktig så kanske jag går till skolan o pluggar lite. Hmmm men det är nog ytterst otroligt :)



dagens

Dagens sysselsättning: Skola och åka till tippen med matta tavlor m.m.
Dagens bästa: Soligt o fint väder
Dagens sämsta:  Åka o slänga grejer på en illaluktande soptipp är inget som rålockar...
Dagens tv: Vet inte än
Dagens frukost: macka med philadelphiaost, rökt kalkonkött och gräslök
Dagens lunch: På rhodos... Kebarbrulle.. Inte så nyttigt jag vet
Dagens kvällsmat: Har tagit upp kycklingfärs ur frysen så vi får se vad det kan bli av den
Dagens godis: Nada hoppas jag
Dagens låt: Colbie Caillat - Bubbly
Dagens klädsel: Jeans o skjorta
Dagens köp: Inget än iaf
Dagens mys: Lunch på rhodos
Dagens sjuka: Förkyld för ovanlighetens skull.
Dagens saknad: Ingenting direkt
Dagens humör: Bra men lite hängig
Dagens träning: Promenad
Dagens sötis: Ingen än..

SOL

Åhhh solen lyser,,, Det är såå härligt. Funderar på en promenad på en timma eller nåt med ljudbok i öronen...
När fredrik kommer hem så ska vi åka slänga massa grejer på tippen... Måste även hämta träpluggar för att kunna skruva ihop bordet jag köpte för över en vecka sen.

Hade en redovisning i skolan som gick kanonbra. Sen trodde jag att jag slutade men det visade sig att jag hade socialpsykiatri oxå.. jaja det gick rätt fort..

I morgon e jag ledig.. ska bli såå härligt..!!

Hörs sen


Sol i sinne, brun inne

En lista

Höger- eller vänsterhänt: Vänsterhänt... Med andra ord är jag vänsterhanna i min familj. (många tror att det har med politik o göra men det kan jag lova att så är inte fallet.. Jag är vänsterhänt o styvsyrran hanna högerhänt, altlså högerhanna.
Humör just nu: Trött o förkyld.
Favoritgodis: Polly
Kläder just nu: Jeans o tigertröja
Musik just nu: Hör bara mitt eget snörvlande ;)
Sommarplaner: Bila i europa... Sen ska jag jobba oxå.. O förhoppningsvis ha en varm o skön sommar.
Hur många kuddar sover du med: 2 stycken men ibland så tycker jag att det är för mycket o då slänger jag ner den ena på mitt äckliga golv..
Spelar du nåt instrument: Hmm jag spelade lite piano när jag var yngre.. jag var grym på blockflöjt på lågstadiet och jag har en gitarr som jag plinkar lite på när jag är ensam hemma..
Morgon- eller nattmänniska: Nattmänniska.. Fast jag är nog varken eller egentligen för jag lägger mig tidigt och går upp sent ;)
Vem är viktigast för dig: Fredrik
Bio eller promenad: Promenad till bion
Är du kittlig: Som helvete.. Ingen rör mig ostraffat
Snarkar du: Hehe jag tror inte det. men däremot har jag nåt smaskande ljud för mig när jag sover.. Säger dom iaf
Stjärntecken: Jag är vädur.. det är de bästa
Äckligaste insekten: Spindlar.. USCH
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Jag skulle vilja kunna flyga.. Det vore coolt
Vad vill du jobba som? Jag vill bli snut :)...
Stökigt eller välstädat? Välstädat fast jag vill inte städa själv.. så en städerska ska göra det
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Hmm jag vet inte... Tror inte det.. Men man ska aldrig säga aldrig
Gillar du att sjunga? Jag älskar att sjunga.. Fast andra älskar nog inte när jag sjunger hahaha.
Anser du att du är stark? I benen JA... I armarna NEJ. Är innebandyspelare. Då har man inte en armmuskel typ ju.
Vad gör du om du får hicka? Tar fram en glas vatten med sugrör i. Håller för näsa och öron samtidigt och blunda samtidigt som du dricker ur sugröret.. Jag lovar att det funkar
Vad längtar du mest efter just nu? Sommaren.. Och att bli helt kry från förkylningen.. Och när jag o fredrik ska till jönköping o bo på typ spahotell om ett par veckor :)

dagens hunk

Ohh jag har ju glömt dagens hunk.. I skrivande stund vet jag fortfarande inte vem det blir :)

   

Dagens prestigefyllda pris fick den paragauayanska fotbollsspelaren roque santa cruz... Verkligen en spelare att hålla ögonen på ;)

WOOOOWWW

Sitter o pluggar.. Det är inte vidare kul faktiskt,. Well well. går bara i skolan ett par timmar i morgon så det får gå..

Såg på en annan del av köping förut... Åhh det måste vara sveriges bästa program genom alla tider :) Tobbe e ju så klockren... Men hoppas bara att micke blir bättre :(.

näe nu ska jag söka lite cancer o KOL info på nätet innan jag ska lägga mig..

Vi hörs antingen snart igen eller i morgon

Dagens

Dagens sysselsättning: Jobb 7-16, innebandy
Dagens bästa: Klockan 16
Dagens sämsta:  Klockan 05.50
Dagens tv: En annan dela av köping.
Dagens frukost: 2 mackor med keso o yoghurt
Dagens lunch: På jobbet. Gratinerad kasslergratäng
Dagens kvällsmat: Potatisgratäng o nån biff... (färdigmat )
Dagens godis:  Inget
Dagens låt: The frey- how to save a life
Dagens klädsel: Jobbkläder dvs jeans och svart luvtröja från tiger
Dagens köp: Inget
Dagens mys: En annan del av köping.. premiär
Dagens sjuka: Förkyld IGEN
Dagens saknad: Ledighet
Dagens humör: Bra
Dagens träning: Inget.
Dagens sötis: De som bor där jag jobbar

älskar mitt jobb

Nu har jag varit o jobbat på mitt härliga jobb. "gamlingarna" är såå mysiga.. Den avdelningen jag är på är såpass pigg för tillfället så man kan ju verkligen skoja o prata med dem... Man känner sig så uppskattad bara man tar sig tid o gör något för dem i 5 min..  Gillar den andra avdelningen jag är på jättebra också men är en viss skillnad på hur pigga de är och där blir det mest fysiskt jobb medan det blir lika mycket socialt och psykiskt där jag var idag.

Nu har jag vart hemma en timma ungefär. Käkat lite o läst igenom det jag ska ha redovisning på i morgon. Omvårdnad vid cancer/kol. Eftersom min mamma gick bort i cancer för ett par år sedan och jag o hon bodde ensamma under hela hennes sjukdomstid så känner jag att jag har koll på vad man har för fysiska, psykiska, sociala o kulturella behov utan att behöva läsa om det alltför mycket.. Det var ju liksom jag som tog hand om henne under hela tiden... Detta vet lärarna om så jag borde bli godkänd även om jag inte håller med boken i alla lägen ;)

Nu ska jag iväg o kolla när fredrik spelar innebandy. Hoppas dom vinner..

Hej hej

Jobb hela dagen

Nu har jag slängt i mig lite frukost. Ska jobba på majgården idag kl 7-16. Härligt.. Gårdagskvällen var kanon. Käkade jättegott... TP stod på programmet senare o när jag o fredrik ledde stort o bara hade en tårtbit kvar så ringde vi efter taxi... Tyvärr så hade vi "straffspark" o 3 chanser på o få en rosa bit men misslyckades varje gång så när vår taxi kom hade vi fortfarande inte fått den så vi fick ge upp o troligen så gick segern till pappa o anita.

Efter jobbet ikväll spelar fredrik match så jag lär la gå o kolla på den om jag inte är helt slut.. 

Hörs sen


På väg

Nu ska vi strax dra oss iväg till brorsans familj... Det har snöat hur mycket som helst idag så att gå/cykla finns inte med som alternativt... Inte dit iaf.. Har fixat skjuts med fredriks mamma.

Är vrålhungrig... Hoppas på god mat ;)... Undra om pappa ska visa några konster idag? En annan gång skulle han visa sitt 3 åriga barnbarn att han kunde stå på händer mot en vägg. Det slutade med att han slog i foten i bordet så att det lyfter och allt inkl mat, rödvin m.m. spills ut..... Smidig... En annan gång skulle han visa ett korttrick. Den gången lyckades han med bedriftern att fastna med lillfingret i bordet o bröt  av typ allt som fanns i handen..Den gången blev det gips i 6 veckor.. Blir spännande vad som händer idag :)

Jobb i morgon länge då... 7-16-- Är inte så sugen men kan inte gärna säga nej till en hel söndag när man får OB o sånt... :)... Behöver ju pengar till sommaren o jag ska spara alla pengar jag  jobar in..

Nu ska vi dra.

Hörs sen

dagens hunk

Har ju lovat en betydligt yngre hunk än de tidigare.. Så därför kommer här han som bara är sååå söt

JIMMY JANSSON


Dagens

Dagens sysselsättning: Stan en sväng.. Hem till brorsan ikväll
Dagens bästa: Käka hos brorsan
Dagens sämsta:  Snö
Dagens tv: Bröderna Lejonhjärta
Dagens frukost: En baguette med kebabröra
Dagens lunch: Vet inte än..kanske pasta med ostsås
Dagens kvällsmat: Vet ej, men jag har önskat tacopaj ;)
Dagens godis:  Ingen aning...
Dagens låt: The pojksnopps- jag ska ta min boll o gå till fotbollsplan
Dagens klädsel: Den rutiga skjortan  från cheap moday som jag köpte igår och ett par lite baggy jeans.
Dagens köp: Vin och baguette.
Dagens mys: kvällen... blir käk, vin kanske nåt spel.. pappa o anita ska oxå va med.
Dagens sjuka: Hes från gårdagen... ;)
Dagens saknad: Överby... lite sugen på att åka dit men kom nyss på att jag har redovisning på måndag så jag borde plugga.
Dagens humör: Toppskick
Dagens träning: Inget. kanske ska kolla om det finns nåt pass om en stund.
Dagens sötis: Fredrik

Lördag

Gårdagskvällen var trevlig.. Var på en förfest med massa järpåsare (järpås e ett litet samhälle utanför stan)..  Sen blev det bowlinghallen...Väldigt trevligt där.. Blev bjuden på massa grejer så det var ju bra :) Efter bowlingen var vi hemma hos robert o hans tjej (som heter hanna som alla andra) en sväng.. Drog till stadt en liten stund men tyvärr så kände jag mig som en pensionär där inne så jag gick bort o kolla stures istället där fredrik o hans kompisar satt i baren.. Var där en halvtimma ungefär o tog en taxi hem vid halv 2 typ...

Har vart på stan en sväng i förmiddags.. Vi hade tänkt käka frukost på stan men det var typ fullt överallt så vi köpte med oss mackor hem istället..

Ikväll ska vi hem till carl o annsofi o käka lite o kanske dricka lite vin :) Men rekryteringen ringde mig för en stund sen o fråga om jag kunde jobba 7-16 i morgon så det är la bra o komma hem i någorlunda bra tid...

Nu ska jag kika vidare på bröderna lejonhjärta som går på tvn... Verkligen en hemsk barnfilm.. Tror knappt jag såg det som barn men hade jag gjort det hade jag la blivit helt förstörd när dom dör o håller på...

Still me still now


Bada

Nu ska jag åka o bada på badhuset... Känner att simning känns avlägset så det får bli lek o plask i barnbassängen.... Den brukar ju va varm o så oxå... Hmm undra varför.. det vill jag nog inte veta just nu!!

Sedan får jag skynda mig.. Ska egentligen va hos sandra vid 18 tiden, men får se när jag blir klar.

hörs sen

Dagens

Dagens sysselsättning: Skola 9-10, Badhuset i eftermiddag, ärenden på stan, fest med bowling
Dagens bästa: Träffa järpåsgänget :)
Dagens sämsta:  Gick hem från stan o det ösregnade
Dagens tv: Troligen ingenting
Dagens frukost: 2 mackor med keso.
Dagens lunch: Makaroner o korv¨
Dagens kvällsmat: Hmm chips o vin kanske
Dagens godis:  Mousserande vin
Dagens låt: I really want you med james blunt
Dagens klädsel: Dag jeans o lyle´n scott tröja... Kväll troligen kjol.
Dagens köp: Tröja skjorta halsband och hårvax
Dagens mys: Bada med märtha o hilma
Dagens sjuka: förfrusen
Dagens saknad: Ordning hemma
Dagens humör: Finemang, men lite trött
Dagens träning: Gick från stan ;) o leka i vattnet
Dagens sötis: Hela brorsans familj som är världens bästa
Dagens sms: Hej hanna.. Kan du överraska mig hehe... från goa lille viktor

Dagens hunk

Jag gjorde just ett konstaterande att alla min hunkar är väldigt gamla... Hmm kanske är jag som blivit gammal oxå.. Men jag får väl försöka lägga in nåt litet popsnöre i morgon eller så för o få ner medelåldern ett par kilo :)

Richard Gere



Nya kläder

 



Dessa två köpte jag på stan idag

Favoritlåten för tillfället


Hemma

Nu är jag hemma.. Skolan tog bara 1 timma.. Var på stan en sväng efteråt.. köpte en slags gele/vax till håret som kommer från fructis o heter surfhair.. VIll ju att mitt hår ska se lite rufsigt ut men med sprayvaxet så lägger det sig efter 5 min... Så kom jag på att jag använde den här produkten när jag hade sån här frisyr senast.. Så jag hoppas det blir bra nu.. Priset på 55 kronor är ju oxå helt perfekt :)

Köpte även en rutig skjorta från cheap monday och en myströja från koolaanna på rean... Kanske kan fixa in bilder på det sen..

Ikväll ska jag till sandra vid 18 tiden. Har köpt en flaska mousserande som jag tänkte dricka.. Är aldrig fel! Sen är det bowling... Om jag kan komma undan att spela så gör jag nog det ;)..  Jag är faktiskt fruktansvärt kass på bowling... men men.. Kan ju skylla på vinet om inte annat :) Det är verkligen märkligt.. Jag tycker mig ha ett okej bollsinne... Har hållt på med bollsporter (innebandy, fotboll, handboll, golf ) hela mitt liv, men när det kommer till bowling så är jag alltid SÄMST... förstår inte vad det är som går fel hehe..

Ev ska jag simma sen oxå.. borde göra det.. men vi får se.. brorsan o co skulle till badhuset men om jag åker med dom så lär jag ju troligen leka o inte simma.. fast det kan la iofs vara minst lika bra träning kanske :)

Nu ska jag fixa mig lite mat..

Hörs sen

fredag

Så var det helg igen.. Ska bara ha en ca 2 timmar lång psykiatrilektion innan helgfirandet kan börja :)

I eftermiddag blir det en tur tur till badhuset för o träna lite inför vansbrosimningen...

Ikväll hade jag som tanke att vara hemma tills för en stund sen.. Fredrik skulle umgås med sina kompisar o då blev fallet så att jag valde att spela bowling med sandra o de goa "järpåsgänget"... Så  det blir la lite dricka då och ev nån utgång.. Inte så sugen på stadt med sitta o tjöta på nån pub kan ju va trevligt iaf :)

Nu ska jag bege mig till skolan o lyssna på världens flummigaste men störtsköna lärare.

Vad ska ni göra ikväll?