Hmm

Tränat.Benhinnorna kraschade.. INTE BRA
Sarah kommer hit snart... Då ska det tjötas o skvallras massor och lite alkohol ska intas.. Harrys kan få celebert besök. BRA..

Melissa horn BRA

Kan inte planera helgen trots att jag troligen är helt ledig. Inte bra.

DUSCH BRA

Måndag

Hejsan hejsan!! Så var det ny vecka igen o babe är tillbaka på jobbet :(.. Jag har också jobbat idag.. Dom ringde i morses o frågade om jag kunde jobba, så 7-15 har jag slitit...

Var hemma en stund nu och ska snart göra mig redo för träning. Idag skulle vi tydligen ha mycket teori inför onsdagens träningsmatch och helgens DM (där jag nog inte är med).. Ska iaf bli gött o träna lite..

I morgon har jag ingen planerat.. Får väl se om jag ska jobba igen men jag tror inte det.. Annars ska jag nog åka och köpa kakel iaf..

Igår bokade vi milanobiljett så om ca 6 veckor sticker jag till Italy :) När vi är där möts Milan och Roma.. Får väl se om jag kan få med mig dom andra brudarna på det...

Borde nog gå i skolan i morgon oxå gissar jag... Fasen på tal om det måste jag läsa lite franska ikväll.. GAHH...

Näe dags att byta om o ladda... Hörs





Lista

Har inte så mycket att göra så drar till med en lista

Klädsel
Vad har du på dig idag:
För tillfället jobb/myskläder.. Men ska snart duscha.. Sen blir det svarta jeansleggings, blekt tvättad jeansskjorta, svart flätat skärp och ev en schal..
Vad använder du just nu för skor: Har för tillfället ett par svart reebok men drar säkert på mig mina vita converse sen
Favoritfärg på kläder: Svart

Senaste person som
Sov i din säng:
Calle
Du pratade med: Calle
Du delade en drink med: Minns ej men det var säkert min älskling här med..
Du gick på bio med: Är det en skräll att det var calle????
Du gick på stan med: Hmmm det kommer jag faktiskt inte ihåg...
Skällde på dig: Det är inte så ofta folk skäller på mig..

Senaste
Låt du hörde:
Sitter o lyssnar på spotify men det är calles lista så det är inget bra.. ska kolla.......The Darkness
Film du såg: Vi satt och tittade på old school i fredags..
Mat du åt: Pizza
Kram: Min babe
Puss: samma som ovan..
Fest: Kräftskiva förra helgen
Känslan: Glad
Ilska: Igår när inget gick som jag skulle... Jag är rätt lugn men jag blir arg när jag inte klarar av saker.. Då kan jag bli helt tokig...
Resa: Tunisien i Maj
Glädje: När jag tidigare idag konstaterade att biljetten till milano inte var dyrare än att jag kan åka med.
Dröm: Minns ej faktistk..
Boken du läste: Läste ut Emma- mias dotter idag... hemsk men bra-
Personen du träffade: Min Familj.
Personen du pratade i telefon med: Jessica
Personen du fick sms av: Jessica
Gången du åt en 7-eleven korv: Korv vet jag ej men jag åt deras pasta för typ 2 v sen..
Gången du var utomhus: För en stund sen gick jag till och från bilen..
Gången du sov: I natt
Gången hela din familj åt middag tillsammans: 100 år sedan..
Saken du köpte: Pizza

Om dig

Namn: Hanna
Ålder: 24
Smeknamn: Assur
Syskon: 2 bröder
Sysselsättning: Jobbar, pluggar spelar innebandy
Bra egenskaper: tålamot, trevlig, glad
Dåliga egenskaper: Dålig förlorare
Linje/klass: På gymnasiet samhäll.
Hårfärg: brown
Ögonfärg: Blågrågrön
Skostorlek: oftast 39.

Ny resa ska bokas

Hej! Har inte mycket kul att berätta om de senaste dagarna.. Mitt vanliga jobb har avlösts av badrumsrenovering... Nu är det iaf inte sååå mycket kvar innan kakelkillen ulrik kan komma och börja flytspackla..

Jag ska till Jessica om en timma.. Vi ska boka flygbiljett till Milano.. 13-17 oktober ska spenderas i Milano, hos Christine.. Ska bli sååå roligt..  Inte helt vanligt att jag bokar två utlandsresor under samma vecka. (bokade ju thailand häromdagen.) Så inom ett halvår blir det nu både :

    och            

Milano                                                                           Thailand


endel har det bra va????


en dag som alla andra,,, typ

Hejsan! Vi håller på o grejar här hemma som vanligt. Jag har satt upp hängare i klädkammaren, diskat, tvättat och ställt in grejer i köksskåpen idag. Calle har dränerat för fullt.. han är så duktig som ligger o krälar under huset. Jag skulle ALDRIG vilja byta med honom..

Var en stund i skolan också. Hade bara en engelska lektion idag men det gick jättebra..

Ska träna kl 20 sedan kommer micke och johanna hit igen och nu ska vi försöka boka biljetterna till thailand.. Blev ju ingen bokat sist... Tycker att sidorna är krångliga och priser ändras varje sekund typ.. Men men hoppas vi hittar nåt bra iaf..

Jag har lyckats tappa bort mitt ena knäskydd.. Som tur är så har jag några gamla liggande... Men jag får köra med blått på ena o svart på andra knäet.. snyggt!!!

I mrorgon blir det forstättning på det jag har gjort idag.. + 2 engelska lektioner och träning

XOXO

Badat!!

Har precis invigt vårt nya massagebadkar... Badrummet är ju under renovering och vi konstaterade redan efter ett par dagar att det var jobbigt att vara utan dusch... Så nu har vi kopplat in badkaret i garaget och jag tyckte ju självklart att det skulle testas för bad direkt... As skönt var det och man är nästan en ny människa när man kommer ur...

Annars har dagen vart lite halvdann... Kaket vi väntat på i 7 veckor har dom på cheapy räknat fel på så det skulle gått på 50 000 om vi ville ha det.. Vi har iaf beslutat oss för ett annat nu och vi får hoppas att det blir lika bra...

Resan har inte bokats idag men förhoppningsvis blir det i morgon...

I morgon gäller skolan en stund, träning på kvällen o sen vet jag inte mer...

Hörs sen...

Hungrig

Hejsan svejsan!! Har precis betalat räkningar.. Finns det verkligen något som är tråkigare att göra??? Dessutom var det en jävla volvoräkning på 4 papp... KUL!!

Idag har vi kört skräp, försökt få ordning på min klädkammare (dåligt resultat) och nu håller calle på med dräneringen i trädgården.. Jag avskyr utomhus arbete så jag har tagit hand om räkningarna istället ;)..
 
Ska till skolan om en liten stund och ha psykologi och sen blir det lite franska senare... Inget kul att gå i skolan när calle är hemma men det får gå...

Nu är jag hungrig så jag ska nog släpa upp min käraste ur grunden och ta med honom att äta lite innan skolan... 

Ikväll beställer vi flygbiljetter.. JIHAAA

CU

Thailand here we come

Hej! Nu när jag fått 3 kommentarer så är det väl dags att köra igång igen då...  Ikväll har micke o johanna varit här och i morgon bokar vi flygbiljett till thailand!!!! Ska bli sååå underbart.. Finns inget underbarare ställe i Heeela världen.. Flygbiljetten går till bangkok men vi kommer nog  tillbringa större delen av tiden i phuket-trakten.. 19 februari bär det av och sedan kommer vi hem 7 mars igen...  :)


Ska sova nu.,...


Snälla

Nu när jag skrev ett inlägg för er skull kan väl ni skriva en kommentar för min skull... Har ni inget o skriva så skriv vad ni ska göra i helgen...

HEJ

Jag ser att jag har ett par tappra läsare som inte ger upp hoppet om att jag ska slänga in ett inlägg... :) Får göra det för er..

Vad har hänt sen sist.. Det grejas med huset, min älskling är i Norge och jag passade på att röja på krogen både i måndags och tisdags.. hade kul båda dagarna men klart roligast var tisdagen. :) :) :) *ler*.. Röjde ju som sjutton med underbara svägerskan.. Brorsan såg jag inte till direkt inne på stadt men jag gissar att han hängde mestadels på en barstol :)

Jag jobbar och står i... Har kommit på vad jag ska göra om ett år om jag fortfarande inte kommit in på polishögskolan... Men får ge det ett par ansökningar till. Jag har ju trots allt vart rätt nära.. Om jag inte kommer in söker jag en grej i vänersborg.. Träffade en person ute som fick mig att förstå att det var detta jag skulle göra.. :) Fick även höra i tisdags att jag skulle bli journalist, något jag ville när jag var yngre men nu tycker jag att det finns så många andra i familjen som kan det där bättre...Dessutom krävs det la typ 20,0 eller nåt o dit är det ju en bit.

Idag åt jag lunch i stadsparken med en annan svägerska (calles syster) i stadsparken.. mysigt såå..

Hade velat se jack wresvik idag men jobbade istället :(

Är ledig i helgen men först blir det jobb i morgon.. Mormor fyller år i morgon så det blir lite firande när jag slutat jobba... Har specialbeställt ett halsband till henne.. Ett hjärta som vi ristat in "mormor" i. Hon är ju världens bästa...

I helgen är det inte klart vad som händer än.. Om jessica får barnvakt så åker vi någonstans och röjer på lördag.. Jag tycker att hon måste komma från stan så jag har tjötat med henne men vi får se hur det blir.. Annars borde jag slipa och måla i köket så calle kan sätta upp köket när han kommer hem från sin fiskeresa om en vecka..

Funderar på att sova.... har precis konstaterat att min granne är politiker i socialdemokraterna i stan... han är trevlig ändå.. hjälpte mig med bilen häromdagen :)

Börjar få ont i halsen... Inte bra.... Har ätit mörk choklad till kvällsmat.... Ännu mindre bra... Åt på jobbet förut.. Stuvade makaroner och köttbullar... Det var riktigt gott... Väntar på mitt nya kök.. Börjar bli trött på utemat alltså.. Vill ha VANLIG mat.. Dessutom blir maten så jävla onyttig ofta när man äter ute..
 
Ojj vilket långt inlägg det blev... Kanske har saknat bloggandet... Men detta var ett engångsinlägg.. Jag är inte tillbaka än... detta var bara för er tappra som e kvar ;)

Nu ska jag göra mig läggaklar.... Ett ord som jag lärt mig av en härlig tant där jag jobbar... om ni inte fattar så ska jag borsta tänderna m.m. o sen lägga mig...

Puss