Packa

Jess : Slatter är en "sjukdom" i knäna som många yngre tjejer får när dom håller på och växer. Dom ger en ett par bra knäskydd och låter det sedan vara...

Nu ska jag åka till exets lägenhet och packa fler lådor. Börjar bli riktigt uttråkad på det nu...Hoppas packa ca 4 stycken idag också åker jag in o packar några i morgon.. Vore skönt att slippa greja med det på måndag när det ska flyttas in.

Skola idag kl 12.30. Tränar 95orna kl 15.30 ska träna med mitt lag på gymet kl 18. Sedan bär det ut till skogen gissar jag. :)

Hörs sen
POK

JÄVLA KNÄN

Nu får det vara nog... Nu söker jag hjälp för mina knän. Det hela startade redan på högstadiet när dom konstaterade att jag hade slatter (nåt som varenda högstadietjej har). Detta skulle växa bort... Jag har nu blivit 23 år och får ondare och ondare för varje dag. Idag har jag BARA haft ont när jag kört bil, gått i trappor m.m. Dessutom fick jag gå av träningen en halvtimma för tidigt för att det verklígen inte gick längre.. Sprang runt och led i ca 1,5 h innan jag bestämde mig för att köra lite FYS istället. Dagar efter träning är jag dessutom så stel så jag haltar.... Jag har bävat för att ringa till bittra folk på vårdcentralen men nu är det fan dags..


Marknad

Nu har jag kommit hem precis. Vart med mormor och Nisse i Nossebro på marknad.. Eller marken som mormor säger..

Igår kväll bestämde jag mig för att inte stänga av ljudet på telefonen så jag skulle höra när hon ringde. Av nån konstig anledning har jag ändå stängt av det.. Så när jag vaknar har jag 2 missade samtal och 2 meddelanden.. Mormor var inte nöjd på mig när jag ringde upp.

Iaf så köpte jag en plånbok, 3 filmer och ett par örhängen i Nossebro.. Allt för drygt 200 kr... Vilket kap.

Om en stund ska jag hänga lite med Hanna som har vart sjuk ett par dagar men börjar bli bättre nu o ville se lite folk :).

Träning kl 20 ikväll.

POK

Saknar

Saknar mig darling nåt enormt nu när jag ska sova... Hmmm i morgon är det redan onsdag sen är det torsdag o då kommer han hem.. :)





I morgon om vädret är bra så blir det Nossebro marknad med mormor.. haha vilken grej :) Tänk om man kunde hitta några billiga gardiner, det vore inte helt fel.
Träning i morgon kväll. Hoppas jag inte har lika ont i foten då som nu. Om mina csn pengar kommer i morgon så kan det bli ett par nya innebandyskor.. Det skulle gynna både fötter o knän kan jag lova.


Kikat möbler

Hej! Var bara en kort sväng i skolan idag oxå... Sen åkte jag till exets lägenhet och packade kartonger.. Idag blev det köket som blev nedpackat.. Blev 4 kartonger och ändå är jag inte klar där än...

Drog iväg med Pia o kikade lite möbler o grejs. Hittade faktiskt ett par fina tv bänkar äntligen.. Nån på jysk och nån på EM. får se hur mycket cash jag vill slänga ut.

Ikväll händer inget vad jag vet.. Funderade på att följa med Pia till gymet men jag har satans ont i min fot så det blev inget med det.. vad har hänt tro?

Nu ska jag kika på inreda.se vad jag ska beställa för kakeldiesign... Inte långt kvar tills jag får min lgh nu hihihihihi

psykiatri

Så är det dags att bege sig till skolan igen då. En psykiatrilektion står på programmet. Hoppas innerligt att jag inte behöver vara med på socialpsykiatrilektionen i eftermiddag.. Är nästan klar med den kursen, bara 1 studiebesök kvar typ. Ska försöka packa fler lådor i gamla lägenheten i eftermiddag. Annars är det lugnt idag. Tisdag är ju typ enda innebandyfria dagen numera. Ganska skönt faktiskt.

På lördag ska jag åka på en träningscup med det härliga 94/95 gänget. Ska bli riktigt kul att äntligen få se dem spela match :)

Hej hej

forts av helgen

Så nu har jag ätit en god sallad. Mmmm...

I lördags kväll var det kräftskiva hemma hos darling. Var sketkul!! Lagom mycket folk o bara askul!
Dom andra åkte in till stan men jag o calle blev kvar där ute.. Ingen idé o åka in 2 mil o sen tillbaka.

Igår fick vi lite hastigt o lustigt köra upp calles pappa till stugan i torsby. Lagom härligt en dag efter kräftskiva hehe men men det gick fint och Ove bjöd på kinamat i Torsby,... Mycket gott.

Idag var jag i skolan en sväng. Sen packade jag lådor i fredriks lägenhet. Blev 5 lådor men fortfarande lika mycket grejer kvar känns det som.. men men.. det ska nog bli bra. :)

Har vart i idrottens hus idag halva dan. Först tränades mina 95or i 2 h och sen var det dags för egen träning direkt efter... sådär lagom pigg nu haha..

Se lite på tv nu o ringa o kolla hur darling har det i sthlm..

Hörs i morrn.

PS: min dator hittar inget nätverk så jag kan inte lägga in bilder.. DS

Måndag igen

Hej hej.. Har inte vart hemma ett skvatt i helgen. I fredags drog vi iväg på en grym konsert med Backyard babies och Takida i Huskvarna. Var riktigt kul! Har ju sett backyard massa ggr och visst att dom var grymma men blev mycket positivt överraskad av Takida där jag bara hade hört curly sue förut.

Lördagen startade med föräldramöte för tjejerna jag tränar i innebandyn. Det gick kanonfint och vi hann även med att ta kort med de snygga lagjackorna vi ska få.. Såhär bra lyckades jag med min bild. haha gladare människa får man ju leta efter iaf.



Måste ner o käka.. fortsätter sen


Skola och träning

Idag börjar skolan 12.30. Sen har vi en lektion till vid 14. Hoppas den inte håller på alltför länge för jag börjar ju träna innebandytjejerna kl 15.30. Får la ta med mig klubborna till skolan. Tur jag åker bil så jag slipper dra på alla prylar i skolan hehe.

Jag har bytt position. Har alltid spelat forward förr men kommer nog bli back den kommande säsongen. Känns bra och jag spelade faktiskt lite back i slutet på förra säsongen.


En match förra året där jag (längst fram i rött med knäskydd) tackar för matchen, då jag hade äran att vara kapten.

Ack ack min gamla stela kropp

Hej på er! Jag är såå trött i kroppen. Det var återigen en kanonrolig innebandyträning men jag känner i kroppen att jag blivit äldre hehe.. Kanske låter konstigt för så jättegammal är jag ju inte men det märks skillnad mot när man var typ 18 år och smidig.. Nu har jag verkligen ont i hela kroppen efter träningspassen.

en sådan skulle jag behöva...


I morgon är det skola som gäller, sedan innebandyträning för 95orna och sen har min darling kommit hem som jag saknat nåt fruktansvärt i veckan :) Ska bli sååå kul!! Blir nog till att sova i Lavad i morgon för på fredag är det fixning inför lördagens kräftskiva..

Nu ska jag sova.. O vila som gamla benen :)

You know you love me

eyy

1) Vad gjorde du för 10 år sedan?
För 10 år sedan var jag 13 år. Hade nog börjat högstadiet för ett par dagar sen.. Ohh vad spännande det var. Jag älskade att rida men ganska snart tog killar större del av intresset. Jag var hyperkär i en mycket äldre kille som jag aldrig fick ;)
2) Vad gjorde du för 1 år sedan?
Hmm för ett år sedan packade jag nog för fullt. För i morgon är det ett år sedan jag åkte till Bulgarien och dessutom förlovade mig. En förlovning som inte slutade som tänkt.. Men då var jag lycklig iaf :)
3) Fem snacks du gillar?
Dillchips, flipper, polly, chilinötter och dumle
4) Fem sånger du kan hela texten till?
Ingen mår så bra som jag, fix you, goodbye my lover, amanda och making enemies is good
5) Fem saker du skulle göra om du var miljonär?
Åka till Australien, boka in mig i pojkvännen och kompisarnas resa till thailand över nyår, Köpa en fin bil, om jag hade många miljoner skulle jag köpa ett fint hus, köpa ett wii med singstar :)
6) Fem dåliga vanor
Att älska chips, komma på undanflykter att träna, skjuta upp skolarbeten, inte diska direkt efter maten, inte lägga ut tvätten direkt.
7) Fem saker du gillar att göra?
Spela innebandy, mysa med darlingen, umgås med mina vänner, leka med mina brorsöttrar, shoppa.
8) Fem saker du aldrig skulle klä dig i eller köpa?
crocs,
eccoskor, öhh kommer inte på mer grejer.. jag har nog haft det mesta..
9) Fem favoritleksaker?
bratz, barbie, lottospel, studsmatta, gungor
10) Fem personer jag skulle vilja se göra denna undersökningen?
Hanna, Helena, ljungberg, persbrandt, oksana andersson

RESA

Åhh jag vill resa bort.. Behöver inte vara långt.  Vill komma ifrån tråket här hemma. 1 natt på hotell, 1 flygbiljett med ryan air eller vad som helst.. får nog boka nåt... Nån som har nåt förslag på ställe dit det är skönt att komma bort en sväng??


Backyard

Ni vil väl höra första singeln på backyard babies nya skiva. Många har nog redan hört den men här kommer den iaf :) Lyssna och njut

Fuck off and die- Backyard babies


var f*n är solen

Nu har jag vaknat typ 700 mornar i rad och titat ut och sett THE BAD WEATHER!!!!
Igår kväll försökte jag adressändra.. Det gick inte. Jag hade tydligen skrivit in fel adress.. HEEE skulle inte tro det! Jag vet la fan vart jag bott senaste 2 ½ år... Men men, får la försöka idag igen kanske.

Idag ska jag och Christine ut på utflykt. Vi är båda lediga så vi tänkte styra bilen mot Kinnekulle. Har fått nys om att en viss HOT celebritet har köpt hus där så detta måste ju bara kollas upp liksom. Jag är dessutom hemligt dööökär i denna människa.



Kan ni inte gissa vem det är!!!

Ikväll klockan 20 är det träning. Har träningsvärk sen i måndags men vad gör väl det?

I morgon skola o träning, sen kommer äntligen darling hem. Förlåt att jag tjatar om det hehe.

borde ha lagt mig

Alla stora bloggare har ju så att folk får fråga vad dom vill veta ibland... vill ni veta nåt om mig så hojta till. som ni märker så älskar jag att svara på frågor... Jag antar att ingen kommer fråga nåt.. Men jag skulle bli sååå glad..
hihihi.. god natt

massa frågor (och svar)

Är det okej att döda djur för att få mat eller kläder, fast vi kan ana att djuren lider?
Ja. Främst mat. Vi lever i ett kretslopp.

Är det moraliskt acceptabelt att döda i krig för att försvara sitt land?
Går ej att svara på men jag tror man räddar sig själv i slutändan

Är det okej att en rik person köper en fattig persons njure för 1 miljon kronor?
Ja

Är det okej att köpa sexuella tjänster om den som säljer får 1 miljon kronor och ingen hallick får några pengar?
Ja, det tycker jag.

Är det moraliskt acceptabelt att höja priset på en snöskyffel från 150 kr till 800 kr när det snöar?
Hehe ja varför inte. Försäljaren vill väl tjäna pengar

Är det acceptabelt rätt att begå självmord?
Jag anser att det är egoistiskt att begå självmord men ingen som inte varit där har en aning om vad som pågår i deras huvuden.

Är det acceptabelt att ge dödshjälp?
Har faktiskt funderat endel på det. Väääldigt svår fråga. Tycker nog att det är acceptabelt ibland, men det kan bli så fel också.

Är det okej att döda en för att rädda fem personer?
Skrev nyss att det aldrig är rätt att döda... Men vem vet vad man själv skulle göra när man hamnar i situationen.

Är det viktigt att den som mördare får sitt straff även om vi vet att han aldrig kommer att göra om det?
JA!!!Hårdare straff i Sverige.


Märkeskläder eller secondhand?
Märkeskläder.. Usch för saker som nån annan haft

Mac eller PC?
PC, fattar mig inte på mac

Liknar du en kändis?
Hmmm näe...Det tror jag inte. Fast jag själv är ju lite kändis

Bästa låten i världen?
Losing my religion med REM.

Är det ok med vita lögner?
Ja det är okej.

Vilken dokusåpa skulle du helst vilja vara med i?
Big Brother haha..

Hur många timmar sover du per natt?
ca 6 timmar

Favoritsåpa alt. dokusåpa?
För tillfället Gossip Girl

Vilket lands matkultur tycker du bäst om?
Oj! USAs haha.

Vilket intryck gör du på andra?
Snäll och lite flummig tror jag.

Det här vill jag bli när jag blir stor
Jag vill bli polis

Detta skulle jag vilja prova på
Att surfa i Australien

Den här människan skulle jag vilja kasta en tårta i ansiktet på.

P, A, M m,fl

Det här får mig att bli alldeles vansinnig...
Falska människor

Berätta tre saker som människor skulle bli förvånade över att veta om dig?
Höll på med boxning när jag var yngre, har bott i Östersund ett kort tag, är släkt med Andreas Isaksson ;)

Vilken egenskap vill du helst se hos andra?
ärlighet och humor

Hade du något smeknamn när du gick i skolan?
Inte i skolan men brorsan kallar mig för Assur.

Hur var du som barn?
Jag var lugn o snäll...tror jag haha.

Vad tycker du om fildelning?
Bra! För mig iaf. Men winnerbäck och backyard babies får man inte ladda ner. Dom är värda pengarna.

Varför bloggar du?
För att jag tror att andra är intresserade av mitt liv haha. näe för att jag tvcker det är kul o skriva

Betyder kärlek mer för dig än vänskap?
Det betyder lika mycket.

Vad kan man leva utan?
Spindlar och Ärtsoppa

Vilket är viktigast hos din partner?
Humor, attration m.m.

Har du funnit Harmoni i ditt liv?
JA!

Hur ofta lagar du mat hemma?
Nästan varje dag.

Vad skulle du göra med ett friår?
Jag skulle dra till australien, surfers paradise och surfa och jobba.

Hur svarar du i telefonen?
I mobilen " heeeej" I hemtelefonen " hej det är Hanna"

Är du pinsam på fyllan?
Haha who´s not. Fast jag brukar sköta mig rätt bra.

Vilken var din första konsert?
Jumper i Skara en gång tror jag :)

Hur ser folk dig?
trevlig, lättsam, glad... Det är vad jag hoppas o tror iaf. Och flummig förstås

Människa som gör dig enbart glad?
Calle, Hanna, Christine, Pia, Carl m,fl....

Värsta känslan?
Att förlora någon man tycker om.

Favorit tv-program?
Gossip girl

Hur ser en perfekt ledig dag ut för dig?
Ledig fredag... J

När grät du senast?
Hmm nån vecka sen när jag tyckte att en person var dum i huvudet.

Är du vidskeplig?
näe det tror jag inte.

Vad skulle du vilja ändra i ditt liv om du fick ändra på vad du ville?
Jag skulle byta min utbildning mot polisutbildningen.

Skulle du vilja vara med i kungafamiljen?
Japp.. jag kan tänka mig att gifta mig med carl-philip. Han är heeet.

Vad har du alltid velat göra men aldrig vågat?
Kan inte komma på nåt. Vill surfa, men det vågar jag.

Vart går din drömresa?
Australien eller Kuba

Vem är ditt drömragg?
Calle är mitt drömragg!! Finns ingen annan jag vill ragga på... Fast jag ska ju spana litegrann på persbrandt förstås..


När blir man vuxen?
När man skaffar ICA bankkort...o det har jag ju så.

Vill du säga förlåt till någon?
Näe det gjorde jag för ett tag sen så nu har jag nog ingen o säga förlåt till hoppas jag


Vem är din hjälte?
Fredrik Reinfeldt ;). Och Torres

Vad tror du på?
Mig själv. Det är viktigt

Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig?
Snygg= Lycklig ;)

Vad är lycka?
Att vara kär J haha oj vad sweet jag har blivit.

Vilka personer beundrar du?
Mig själv för att jag alltid går mina egna vägar. Och människor som kämpar för det de vill/tycker.

Vem var din första kärlek?
Hmmm.. Kim som jag var ihop med på högstadiet var den första jag grät över iaf hehe..

Vem har makten i ditt liv?
Den har min rektor :)

Har du mobbat någon?
Alla har nog retats lite som barn, men mobbat någon har jag inte gjort

Vilket djur skulle du vilja vara?
Öhh APA

Har du någon fobi?
Tjocka ostskivor..Det är äckligt som skam.

Har du snattat någon gång?
Nej! Jag är en snäll flicka.


God natt

Hej!
Mötet gick lugnare till väga än väntat hehe. En och annan skandal men inget värre än vanligt hehe.
Efteråt plockade jag upp christine oxå åkte vi till donken o drack varsin kaffecool. Mmm vad goda dom är.



Is, espresso och vaniljmilkshake i en härlig blandning.

Måste säga att idag saknar jag min darling more than ever... Väntar bara på att torsdag kväll ska komma så han kommer hem från hufvudstaden. Ska bli underbart härligt o spendera hela helgen med dig.. Fre är det backyard babies konsert i huskvarna och lör kräftskiva i calles hus i skogen.  Trodde ärligt aldrig att jag skulle säga detta.. Men det är väääldigt mysigt att vara ute på landet hehe..






Årsmöte

Nu ska jag äta mat och bege mig till ett årsmöte med innebandyn.. Dom här mötena kan sluta precis hur som helst. Folk kan argt lämna lokalen, skrika på varandra och ibland är man så gott som säker på att några kommer ryka ihop...Ser med spänning fram emot detta :)


Backyard babies

Nu har jag köpt Backyards nya skiva. Den ä grymt bra. Farsans fru anita kom in o och var lite nyfiken vad det var för musik. Låten som stod på gillade hon inte men hon ville ändå höra nästa och hör och häpna där kom en BALLAD!!! BYB är inte kända för ballader. Men den var grymt bra precis som hela skivan och anita tyckte också låten var fin :).
Nu är det bara att lära sig alla låtar innan fredag så man kan rocka med....

Skolstart

Idag var det dags för 1a dagen på höstterminen då. Den sista av tre terminer för min del.. Var i skolan kl 9 i morses vilket var tufft eftersom jag var ute igår. hehe. Men vi höll bara på typ en halvtimma så jag ska inte gnälla.
 
Efter skolan blev det en fika med Pia, Niklas och Bosse i kopparporten. Gick på stan en sväng med..Tänkte köpa backyard babies nya skiva men den fanns inte på åhléns och ejs skivor var stängt så jag ska ringa o kolla om dom har den i skara.

Ska på Backyard babies och takida på fredag i Huskvarna. Ska bli jättekul!!! Älskar backyard babies o har sett dem massa gånger men nu var det längesen.


En spontan måndag

Hej på er!

Måndag igen då. Veckorna går sjukt fort. Vilket iofs är bra eftersom darling är borta mån-tors varje vecka och jobbar i sthlm. Idag hade jag inget planerat men dagen har gått ändå. Var och tog en fika med Hanna på 3B förut. Mysigt. Hade inte varit där på evigheter så det var väldigt fint nu. Ska åka till idrottens hus om en stund. Först ska jag vara tränare för 95orna i 2 timmar sen blir det egen träning med damerna i 1 ½ timma.

Ikväll blir det utgång. Dags för sista måndagsklubben. Ska bli kul. Förfest i Vinninga hos Maries kompis. Ska visserligen till skolan kl 9 i morgon men det får jag överleva hehe.



Härliga Marie som är en av dem jag ska ut med idag. Vi spelar även innebandy ihop :)

Kräfskiva

På lördag är det kräftskiva hemma hos Calle. Detta bestämdes lite hastigt i värmland. Vi var inne på ica och gick förbi frysdisken..

Calle: Kräftor, kräftskiva är kul
Jag: Aaah
Calle: Det har vi hos mig på lördag.

Så var det bestämt. Ska bli kul..


TV-SPEL

Jag skulle verkligen vilja ha ett tv spel. Jag har ett xbox. Det gamla. Men jag vill ha ett nytt som jag kan sjunga singstar på, och köra guitar hero. Heslt vill jag ha ett wii men dom kostar ju endel.. Kikade lite på ps2. Fanns för 1000 spänn men samtidigt känns det onödigt o köpa något halvdant, då kanske jag ångrar mig o vill ha nåt nyare snart igen.

Nintendo Wii inkl. Wii Sports bild från www.elgiganten.se

Kanske får vänta till jul och önska mig av mormor.. Hon gav mig mitt xbox för ett antal år sedan.


en trevlig fest

Var hos Micke och Johanna igår på en mycket trevlig fest! Här är lite bilder från festen


Calle



Johanna, Arvid och Calle



Johan och Hanna grejar



Jag och Jakob. Varför gör jag ALLTID miner på kort??


Calle (troligen fullt omedveten o etiketten på bröstet)


Haha... Hanna och Sahl

Tillbaka till civilisationen

Hej på er!

Nu har jag vart i värmland. Hur mysigt som helst. Calles pappa håller på och bygger en timmerstuga där uppe och nu behövde han calles hjälp att dra in lite rör, så att toaletten ska fungera. (jag hjälpte faktiskt till jag oxå) :) Åkte hem när dom var färdiga vid 13 tiden eller så och kom hem för en stund sen.

Ikväll ska vi på en fest hos nyförlovade micke och johanna. Ska bli riktigt kul faktiskt. !! Kvällen lär nog sluta på stadt som vanligt hehe. Ska försöka komma ihåg o ta med mig kameran ikväll. Har inte tagit kort på evigheter..  Då kanske det kan komma upp några här oxå hihihihi..

På vägen hem satt vi på en restaurang o käkade grillspett..

Calle: Hur fan får man loss köttet från pinnen
Jag: Ahh määee det är ju lätt.. Dra bara av allt med gaffeln såhär..
SPLASH!!! Jag får allt i knät..
Känns som typiskt mig på nåt sätt.

Ska duscha nu.. Pusskram

Tjena svennis!

Hjulafton var trevligt men väldigt kallt. Ignorerade rådet att ta på mig en jacka. I bilen som fanns på stan fanns min golfbag med en regnjacka i. MEN lite fåfäng måste man ju vara.. Jag är ju trots allt tjej.. hehe

Ska snart åka iväg till Torsby. Jag har faktiskt vart där förut, tro det eller ej. Jorrå jag har bowlat, badat o ätit pizza i torsby. Men nu ska jag till ett ställe utanför tror jag. Blir trevligt att komma hemifrån litegrann.

Har fått en inkomst idag för första gången sen i slutet på maj.. det gynnade kan jag säga.. Hade lånat lite pengar av mina snälla bröder så nu har dom fått tillbaka det. Tänkte kika stan en sväng. Har inte råd med några större utsvävningar men kanske något nytt att ha på mig på festen i morgon.

Ska fixa mig nu
PUSSKRAM


Ska aldrig mer vara ambitiös

I morses innan jag började jobbet kl 7 så packade jag en väska med träningsgrejer så jag skulle kunna åka direkt till gymet efteråt... När jag slutat o kollar min telefon så har pia messat mig o skriver att gymet är stängt kl 13-16.. Hur kul är det då??? När man för en gångs skull verkligen försöker... hmm jaja ska snart åka ner på 95ornas träning.. Får la springa runt lite där. Ska åka om typ en halvtimma så jag hinner kolla igenom vad som finns i vårat skåp o så.. fick ju nyckeln dit av håkan igår..

Kommer kanske vara lite stressad efter träningen så vi hörs sen eller en annan dag... vet dock ej när för i morgon ska jag till värmland...

pusskram


TACK SARAH!!

Tack sarah för att du flitigt kommenterar :)


Lista från aftonbladet

Hittade denna lista på www.aftonbladet.se

Det här bör män INTE bära, enligt undersökningen.

1. Strumpor i sandaler

2. Speedos

3. Sarong

4. Snusnäsduk knuten runt huvudet

5. Shorts i Union Jack-flaggan

6. Magväska

7. Piercing i bröstvårtan

8. Fotbollströjor

9. Cykelshorts

10. Crocs eller så kallade Foppa-tofflor

Källa: Female First

Om jag skriver om denna lista utifrån vad jag själv tycker då..
1: CROCS
2: Strumpor i sandaler
3: magväska
4: Speedos
5: Shorts i Union Jack-flaggan
6: Cykelshorts
7: Sarong
8: Snusnäsduk
9: Piercing i bröstvårtan
10: Fotbollströjor

Motivering: Hatar crocs över allt. Att jag inte ogillar fotbollströjor särskilt mycket beror nog på mitt fotbollsintresse :), piercing KAN va snyggt men är lite läskigt. Strumpr i sandaler är big NONO


God natt

Har suttit o stirrat på en innebandyträning i typ 2 timmar i brist på annat.. Dom tyckte jag skulle komma ner o va med nästa träning, så så får det bli :) ska bli kul.. Är dessutom direkt efter "mina" 95ors träning så det passar ju alldeles utmärkt. :)

Var på barnteater förut. Eller snarare en trollkarl. Brorsan ringde o fråga om jag ville följa med dem förut o det var jättekul. Jag hade lika kul som 4-åringarna tror jag. hehe..

I morgon ser schemat ut som följande

7-13.30            Jobb
14-15               Träning på gymet
15.30-17.30    Träning med 95orna
18-20               Hjulafton

Sen bär det ut till lavad gissar jag...

Sova nu
PUSSKRAM

promenad och bilbyte

Har vart ute o traskat en bit tillsammans med Pia o Pompe (hunden). Nu ska jag bort till calles morsas hus o byta lite bil. Calle själv är i sthlm och jobbar men jag o hans lillebror arvid skulle lösa det på ett smidigt sätt hehe.. Arvid har nämligen fått i uppdrag av sin bossande ;) storebror att tvätta Evon innan torsdag..




Vi hörs sen..

 

Här har vi pappas hund pompe som var med på promenaden..

Spontan bloggsemester

Hej på er! Det var inte igår :) Har inte haft nån lust o blogga o då har jag inte gjort det.. Man är väl lite av en impulsiv människa.

Jag har iaf jobbat o stått i men även träffat kompisar och varit ute litegrann.

Idag är jag ledig och i morgon jobbar jag min sista dag för sommaren på jobbet. Innebandyträning i morgon eftermiddag o sen kanske en sväng förbi Hjulafton. (stort evenemang som är 1 dag/år i Lidköping).

På fredag ska jag till Värmland med Calle. Han skulle hjälpa sin pappa med något i hans stuga o erbjöd mig att följa med.. Ska bli kul att se stugan som han varit med o byggt. Kommer hem på lördag igen och då är det fest hos Micke och Johanna. Det ska bli jättekul.

På tisdag börjar skolan igen. Såå skönt får jag säga.. Då blir bloggandet bättre oxå..

PUSSKRAM

innebandypremiär

Nu är innebandysäsongen igång.. Har gjort första "riktiga" träningen som tränare för F95. Såå kul. Var med o spelade själv också och är heeelt slut... Konditionen har vart bättre kan jag säga hehe.. Dags o börja träna inför lidingöloppet kanske.

Annars har jag pratat med CSN idag o fixat lite. Skulle skrivit kontrakt på min lgh men det var stängt så får ta det i morrn innan jobbet... kör kväll i morgon.

Nu ska jag duscha o sticka ut till huset på landet.. Äta lite torsk.. hmmm okej skäll på mig om ni vill..

Puss kram

Söndag.

Hej på er!
Hoppas allt är bra! Med mig är det kanon. Efter beskedet om polisutbildningsgrejen drog jag iväg hem till Erik där han o Calle satt o drack öl. Joinade dem genom att ta EN öl. Sen gick dom ut, då gick jag hem.. Jobbade 7-15.30 igår. Gick väldigt bra faktiskt. Åkte hem o duschade av mig o drog till brorsan. Fick tacos i ett hus fyllt av barn. Förutom brorsans 2 ungar var även Nellie o Stina där o röjde. hehe.. Var trevligt o gott. Blev ett par glas vin så jag fick ställa bilen och låta Calle hämta mig där. Drog iväg till Lavad o kikade film, fast jag somna i soffan.. hmm ovanligt hehe.. Jag har bara 2 lägen.. hyperaktiv eller sovande...

Nu har jag städar huset för ikväll kommer pappa o anita hem från kusten så nu får jag bo med dem i ett par veckor tills jag får min lägenhet.

Ska iväg o jobba nu. 13.30-21.30. Inte så kul tid för hela dagen går verkligen. jaja sånt är livet... Ikväll blir det väl till att umgås lite med pappa o anita.

I morrn blir det kanske en tur med das boot om grabbarna lyckas få igång motorn... Det lär vi märka. .. Annars kanske det blir jag denna gången som får simma med båten i ett rep runt halsen.. ;).

Hörs
pusskram

GLLLAAADDD!!!!

HEJ!!
 Jag har kommit vidare till pliktverket... på god väg mot polishögskolan. :) :) :) :).. Detta är alltså sista testet innan de tar ut vilka som kommer in. Alltså fortfarande en bit kvar men jag är sååå jäkla glad att ha kommit hit!!!

Idag känns livet bättre än bra, trots att jag börjar kl 7 i morgon. ..

Pusskram