Sova snart

Fredriks mat var kanongod. :) blev en o en halv flaska vin oxå.. NICE!!! dags o sova nu tror jag.. Upp i morgon o gå till stan (som jag skrvit tidigare). åhhh hörs i  morgon.

Still me still now

Världens bästa kille

Kom hem från jobbet för en stund sen. Har fått blommor, och fredrik håller på med maten. Kroketter o entrecoté o vin. Gulligt värre :). Ska käka strax. Jobbet gick fint o fort. Upp till stan i morgon. Systemet iaf. Hörs kanske sen eller i morgon.


Still me still now

Världens slöaste dag

Åhhh har suttit o kollat igenom typ 90 sidor i en grupp på facebook. Är verkligen såå lätt o bli sittande där en stund. NLT hade idag "gnällt" över att en politiker i stan hade facebook o bara massa tjejer som vänner typ. Fan vad onödigt skrivet. NLT är en lokaltidning som ska skita i vad våra politiker gör på fritiden.. jaja..

Måste käka nåt innan jobbet. VAD? Har inte gjort nåt på förmiddagen nu. bara bäddat o slagit in paket.. satt upp lite gardiner oxå iofs. O plockat i ordning.. Borde skura kök o badrum men skjuter upp det till morgondagen.. Det är jag bra på.. Ångest över allt plugg jag har kvar innan jul. MÅSTE ta tag i det i helgen,. MÅSTE!!!

Jaja,, fixa mig o käka lite nu. skriver nog nåt inna jag går till jobbet.. ska försöka hinna med o skriva en arbetsansökan till sjukhuset oxå. Sommarjobb, men annonsen låg redan ute. Man skulle nog vara färdigutbildad, men att söka skadar ju inte ändå.

Still me still now

Kikar boende

Håller på o kollar runt på lite boenden i italien. SKa ju vara där en vecka i sommar (bila). Kollar vilket ställe som verkar bäst, men verkar vara typ samma på alla ställen. Blir iaf på Adriakusten i norra italien. I närheten av venedig. Vill åka nu... Har slagait in lite julklappar. Ska jobba om ett par timmar. Sen hoppas jag att det finns mat klar o kanske en flaska vin när jag kommer hem vid 20 tiden.. Vi får väl se ;).

i morgon fest här,, ska bli riktigt skoj.

Still me still now

Ska sova

Nu är det dags att gå o lägga sig. I morgon är det NLT. fan vad gött o få ligga kvar i sängen o läsa den så länge man vill.. Det kallar jag vardagslyx. Borde åka o införskaffa en våtdräkt nån dag oxå. Ska bara fixa med hanna dit oxå. Den ska inhandlas i mitt ex affär.. spännande :). Görtrött nu.. (gör=jätte på västgötska ) :) . Vet inte om jag skrivit det men min match i helgen är inställd :(. Blir lagfest iaf, o det är ju tur iaf .. hihihi..

Still me still now

HEJA UGGLAN

goder afton

Sitter o gör inget o hoppas på att bli trött... funderar på att fixa lite bilder på mitt julpynt.. Men orka... Jobbar i morgon 16-20, så det är rätt lugnt. Lite käk o sen börjar dom typ gå o lägga sig.. Sen går det i ett till kl 20 när man går hem.. Ja tiden går faktiskt allmänt väldigt fort när man jobbar på ett äldreboende. Det är gött.  Trivs faktiskt väldigt bra med det jag gör nu, fast jag hoppas ju ändå på att kunna läsa vidare till polis nån gång i framtiden. Men men, jag anser att man inte behöver ha allt klart med barn, helt klar utbildning, hus, giftemål innan man är 25.. Man kan faktiskt ta det när det passar sig. Tror iaf att polis är ett väldigt kul o intressant yrke. Det måste man väl iofs tycka om man ska bli det för det lär ju varken vara lönen, miljön eller arbetstiderna som lockar direkt ;)

handlat på la redoute rean

La redoute har precis avslutat sin 3 timmar korta rea. Hann precis på minuten med att beställa ( hannajävlel ;) ), eftersom det trasslade, vilket inte är nån suprice när det gäller min dator.

Zooma   Den klännningen för 144 kr :)

också fick fredrik en skjorta  

Zooma  75 spänn..

Hoppas det blir bra...

hungrig

Sitter o kollar på ett gammalt OC avsnitt på tvn. Åhh saknar verkligen den serien. Helt underbar. Börjar bli hungrig, men fredrik kommer la hem om en stund, så det är lika bra o vänta. Har fått upp ljusstakar, juldukar o lite gardiner nu... Blev mysigt som skam. Bara köket kvar då, som jag som vanligt sparar till fredrik för att han ska göra NÅT här hemma. well well. blir la jag som står o fixar köket i helgen ändå..

Still me still OC.. rimmade nästan,, men bara nästan

julshoppat

Nu har jag kommit från stan. Får iaf ett par rosa lacktights i julklapp av mormor. Skulle hittat nåt mer var tänkt, men jag hitta inget kul, så jag får nog pengar oxå antar jag. Fick dessutom en stjärna till fönster. Den ska jag sätta upp sen när jag städat ordentligt. Hjälpte dem o välja julklappar till brorsans ungar. Det blev en FIFI docka till den lilla o en brat till den stora. Hittade oxå en julklapp till min bror. Vem vet om han läser här, så jag vågar inte skriva vad. :). Nu ska jag ta tag i städandet här hemma. Köpte förresten 2 röda löpare oxå. behövde bara en men det var en för 79 eller 2 för 99 så man får ju inte vara dum.

Still me still julstädning

regn

Ska fixa i ordning mig o dra fram till mormor på stan. Fan regnet öser ner.. Kul det är att inte ha någon bil då. hmmm fredrik jobbar ju 2 mil hemifrån så han måste han den varje dag tyvärr. När får käka lite frukost nu. Hörs sen, så får ni veta vad jag shoppat.

Still me still now

God natt

Oj vad klockan blev mycket (oj där dök mitt pensionärs-jag upp igen ) :). Dags att sova.. är ju en dag i morgon oxå. O då ska jag hänga med mormor o kanske lyckas snika en fika eller lunch på stan... fast blir nog fika för annars rör det nog runt lite för mycket i den gamla damens rutiner ;).. Ska dra i mig en ipren innan jag lägger mig så jag slipper värk i både mage o rygg :) hmmm jag är nog gammal egentligen alltså.. Ryggont från träningen, magont för att jag är tjej. OK!!!

Still me still now

bacardi breezer blueberry???

Satt o kolla på thailandkort o  konstaterade att när vi var där drack vi jämt bacardi breezer blueberry... Nån om vet om man kan köpa det i europa eller så.. För på systemet finns det la inte iaf. Eller är det bara en asiatisk grej. vore konstig.
om nån vet nåt o denna dryck så TELL ME!!

önskelista

En liten lista på vad jag vill ha i julklapp!!!

Våtdräkt Kan vara väldigt bra att ha i det troligen kyliga vattnet under vansbrosimmet
Längdskidor Visserligen har vi bestämt oss för att åka vasaloppet sist av klassikergrenarna, men det skadar väl inte att ha åkt nåt innan. Har bara åkt längdskidor 1 gång i vuxen åldern o då tyckte jag att det var riktigt läskig i backarna. O jag tror att dessa backar är lite värre än de som finns i spåret i hovfjället.
Uggs Varma o sköna skor för bandy o långa promenader
Sällskapsspel I min familj tävlar vi mot varandra. Alla hatar att förlora. Alla älskar att spela spel...
I love NY tröja. Åhh dom är ju såå fina. En sån grå som finns på gina, fast på den står det I love YO, så det är ju inte så kul.
Rosa lacktights. Åhh är ju såå fint ihop med nån svart klänning. Har sett att det finns på gina tricot. Kanske kan säga till mormor i morgon att jag vill ha dom i julklapp.
EM-biljett Biljett till någon av sveriges matcher vore ju inte fel, men vi ska dit med brorsan o co, o det verkar som om pappa med fruga oxå ska dit, så den som lyckas få biljetter vill troligen behålla dem :(
Svarta skinnhandskarOkej jag vet man borde redan ha det, men jag har det inte.
Hög svart kjol köpte en på ellos, men den ska jag skicka tillbaka för den satt inget vidare. Har sett en på gina som är värd att kolla in.

Gucci partyväska Antar att jag inte får någon, men får ev köpa en själv när jag åker till sthlm den 27 dec. Vi får se.. kanske kanske.
Nyårsblåsa Jag vet, jag skrev nyss att jag är sugen på att bojkotta nyår, men jag ska banne mig ha en fin klänning på mig, om jag så ska sitta hemma o glo på tv.
Den här från Hm var väl söt

Jag vill ha massa mer saker, men detta är det jag orkar skriva ner.

VAD ÖNSKAR NI ER???

Still me still now


Fråga olle

Sitter o kikar på fråga olle. Sanna bråding är faktiskt tuff!!! Har jävulsk mensvärk.... :( Inte kul. Skulle anmält mig o betalat till festen på juldagen förut, men det gick fan inte o betala med ica kortet, typiskt. då får fredrik betala :). Juldagen brukar iaf vara årets roligaste gåutdag. Låg hemma med vinterkräksjukan förra året så då missade jag. Får väl ta igen det dubbelt upp i år då. Eller 3-dubbelt eftersom jag helt seriöst överväger att bojkotta nyårsfirande i år. Men vi får se.

Ska sova nu tror jag. Gäller att vara pigg när man ska ut o leta efter stakar med mormor ;)

Still me still now

Längtan efter sommar

Vill inte ha höst/vinter. vill ha SOMMAR!!! I sommar är det fotbolls-em ju. Vi ska bila  ner till österrike eller schweiz (där sverige spelar), sen någon eller några matcher o troligen bo på camp-sweden. Sedan blir det faktiskt en vecka någonstans i norra italien ihop med brorsans familj. Ska bli så jävla roligt!!! Idag har jag jobbat o städat. I morgon kl 11 är det stan med mormor. Ska plugga i morgon också. Sen ska jag städa färdigt och eventuellt adventspynta. Sitter o ser på top model nu. Tycker att Hawa ska vinna. :) Hon e lite cool.

Vi hörs kanske sen igen

Still me still now

Alldeles för tidigt.

Vrååltrött när jag vaknade. Hade dessutom nåt fruktansvärt ont i ryggen. Fan innebandyn är det roligaste jag gör, men jag börjar tvivla på om det är värt det när mina knän o min rygg får ta så jävla mycket stryk. Har svårt att gå i trappor flera dagar efter varje match (bor på 4e vån dessutom). Vände mig lite plötsligt igår o stäckte till ryggen, vilket gör att jag inte kan böja mig ner, ont när jag sätter mig. Härligt att jag ska iväg o jobba inom vården nu med tunga lyft m.m. Jaja jag får väl spela den här säsongen ut så får vi se sen. Kanske är åldern som tar ut sin rätt ;)

Måste åka o jobba nu.. Ledig i morgon. LÄNGTAR!!!

Still me still now


Väntan på träning

Har fått på mig en vit function t-shirt o fredriks snygga långa italyshorts. :) alla mina shorts låg i tvätten. Men det gör inget för dom här är vrååålsnygga... :).Måste hämta tävtten i källaren innan vi åker,,, USCH!!!


Still me still now

Julhandlat

Har vart på stan med hanna o handlat julklappar nu.. O är i princip färdig. Kanske nåt mer till min ena bror o mormor, men vi får se. Handla till bror, styvbror, styvsyster, brorsans tjej, mormors sambo, fredrik, brorsans ena dotter... De andra handlade jag till tidigare. :) SKÖNT!!! På torsdag får det nog bli storstädning o kanske uppsättning av ljusstakar m.m. kul!

Ska äta köttfärssås nu. o sen träna innebandy.
Still me still now

slutat för dagen

Kom precis hem från jobbet, o ska ta en dusch. Sen ska jag o hanna fram till stan o köpa lite christmas gifts. Har köpt en del, men långt ifrån alla. :) Nu har det ju vart julskyltning på stan oxå så det kan vara lite mysigt att gå o kika. Pratade med mormor precis. Vi ska gå på stan på torsdag för hon har lovat att jag ska få nån fin julstjärna/ljusstake av henne osså tyckte hon att det var bäst att jag fick välja själv. Hon  e såå go.

Innebandyträning ikväll. Vill egentligen stanna hemma eftersom träningen är slut kl 22, så man är inte i säng duschad o klar förrän typ 23, o sen börjar jag ju 7 i morgon igen. Men missade förra träningen så för att få spela match i helgen är det väl bäst o gå idag.

Nu ska jag hoppa in i duschen så hanna slipper bli otålig. *om någon inte har fattat det än så är jag inte schizo eller nåt sånt som pratat om miga själv i andra o tredje person o sånt, utan min underbara kompis är också min namne ;)*

Still me still now

Sova

Nu ska jag sova. börjar 7 i morgon igen. USCH!!! jaja,,Vi hyrde en film förut.. Gangster... trodde att med både persbrandt och kjell bergkvisk kunde den ju inte va fel.. Men jo det kunde den.. se den inte.. Bara om ni skulle vara lika kära i persbrandt som jag är så ni sitter o ser en film på två timmar för o få höra honom skratta typ 2 ggr,, well well.. sleeping now.

Over and out

Test

Hanna tyckte jag skulle göra detta testet, o eftersom jag gillar tetser så är det klart jag gör det :)

BRUKAR DU:

Peta dig i näsan:
Näe, gör hellre andra grejer
Titta på dig själv i spegeln: Jorrå, vem gör inte det
Gnälla: JAAAA..
Skrika: Japp det oxå
Sova: Ja, helst jämt.
Ha ångest: Det händer, men det är dumt att ha det i onödan. 
Skada dig själv med flit: Why would anybody do that???
Ta mediciner du inte borde ta: Knarkare NEJ
Vilja dö: Varför. det gör man ju nån gång vare sig man vill eller inte
Drömma mardrömmar: Huga...
Drömma sexdrömmar: Näe, varför drömma?? ;)
Ta droger: Är godis o kaffe droger :)
Försöka vara annorlunda: Ja, ibland passar det sig inte att vara flummiga hanna :)
Klä dig i svart: Gillar svart
Gå till kyrkan: Nej!!!
Gå i skolan: Ja!
Röka: Nej
Ljuga: Bara när det behövs
Hata folk: Bara älska, inte hata
Lita på folk: Nej för fan,, är paranoid

VEM:

Saknar du:
Mamma
Vill du döda: Alla spindlar
Rörde dig sist: Fredrik
Vill du slå: En person i ett annat lag, som slog mig med klubbn på smalbenen en hel match
Vill du kittla: Ingen, vet hur obehagligt det är att bli kittlad.
Kramade du sist: Fredrik
Vill du prata med: Hanna, får ringa henne innan jag lägger mig
Skrek du på sist: Skriker inte på folk. Håller käften o tjurar när jag arg
Vill du vara som: En kvinnlig variant av persbrandt :)
Sårade dig sist: -----
Vill du bli galet full med: Pia. det var längesen, får bli på åbofärjan om en månad.
Gjorde dig riktigt glad senast: I söndags när vi vann världens bästa match var det jubel o glädje
Fick du sms från senast: Det handlade om fredriks julklapp, mer kan jag inte skriva för han kanske läser här 
Ringde dig senast: Fredrik *suprice va*

HAR DU:
För många vänner:
Nej. umgås bara med de jag verkligen tycker om.
Förföljelsemani: Haha näe men jag o hanna förföljdeett tag. Vi skuggade kajsson utan resultat.
Tvångstankar: Måste kolla så dörren är låst typ 17 ggr innan jag kan sova
Någon annan psykisk sjukdom: Dåligt med det
Någon fysisk sjukdom: Allergier då :)
Någon skada: Knän o rygg
Färgat håret: Har vart blond, mörkbrun, blåsvart (14 år) m.m.
Brutit några ben: Nej det har jag inte
Några piercings: Nej
Egen dator: Jajjemän
Bra självförtroende: Det är alltid på topp!!!
Kysst någon: Nope aldrig,,, kanske nån gång då
Köpt kondomer: Hämtat på ungdomsmottagningen
Sagt jag älskar dig till någon idag: Ja
Bjudit ut någon: Japp, själförtroendet är ju alltid på topp så ;)
Varit kär: Jopps
Dumpat någon: Ja, många gånger
Stulit någonting: Ja, en studsboll av en kompis när jag var liten
Lämnat landet: Jadå
Tuttat eld på nått: Nej
Gjort något olagligt: Kört för fort

HUR:
Går du: Öhh wierd fråga 
Svarar du i telefonen: beror på vem som ringer
Fördriver du tiden: TVn, träning, skola m.m.
Mycket pengar har du: För lite
Tjänar du pengar: CSN
Ofta diskar du: Min diskmaskin diskar ofta
Ofta städar du: För sällan.
Många stör du dig på: Åhhh rätt många
Ofta träffar du din familj: Om fredrik är min familj så varje dag, min ena bror flera ggr i veckan. dom andra mer sällan
TROR DU:

Att du kommer bli något: Jaa jag ska bli polis
På gud: Nej för fan
På rymdvarelser: Jag är ingen freak, så NEJ
Att folk tycker om dig: Dom jag umgås med gör nog det, dom andra skiter jag i vad dom tycker, men jag är nog snäll
På ett liv efter detta: Nej, det tror jag inte... när det är slut är det slut
Att fiskar kan tänka: japp det tror jag.
Att du kommer leva länge: Jag har slutat o tro på sånt, har förstått att det värsta kan hända även dig själv. Men jag hoppas på att jag ska slippa saker som gör att man dör för tidigt.

Måndag

Hej, Nyss hemkommen från min praktik. Går bra o är okej kul. Nu har vi tvätttid, men fredrik har lovat o sköta det eftersom jag fått göra ALLT det sista, men jag får la iaf plocka i det i kassar eftersom jag kom före hem. Har ätit lasagne idag, för typ 10 gången på 10 dagar... börjar bli sådär trött på det nu, men ska laga köttfärssås ikväll. Köttfärs i andra former går ju fortfarande bra :). Är jävligt sugen på glögg, men vill inte ha saftglögg utan vinglögg. Mycket godare!!! Får la vänta till kvällen med det iaf. Känns lite alkisvarning på o dricka det själv kl 14 en måndag ;).
Lugnt ikväll.. Kanske gör nåt med hannisen.. Vi får se om hon orkar med mig.. haha vi var på Ica o handla igår jag o hanna, hon kunde inte med o ta nån vagn, för att det var bara pensisar som hade det.. så jag fick hämta den, köra den o lämna tillbaka den.

Tog förresten världens gooaste seger igår. 3-1 hemma, efter att ha legat under med 1-0.. massa publik (nåja). Synd bara att inte den segern kom lite senare, eftersom vi ska ha vår första lagfest på lördag. Ska bli jävligt kul så vi får se till o göra om bediften då.

Still me still now

saknar dig

saknar dig varje dag, varje sekund. idag är den 3 år sen 2 månader o 3dagar sen. Går verkligen inte en enda dag utan att jag saknar dig. Det finns ingen bättre... kommer inte gå en dag i mitt liv, som jag inte tänker på dig. wierd. varför händer allt ont de bästa? Kan någon förklara det för mig. Varför skulle just jag förlora min mamma alldeles för tidigt? VARFÖR?? Jag kommer aldrig släppa den frågan. Jag hade behövt dig nu, som alltid. Ingen förstår mig!!

TRÖTT

Klockan är alldeles för tidigt när jag är ledig, men det måste städas o fejas innan mormor kommer, dessutom vill jag hinna till stan o köpa en köksmatta (o kanske nåt till kvällen) :) Var o kollade när fredrik spelade innebandy igår, seger 11-8. Hade tänkt käka lite ost, kex o så efteråt, men eftersom fredrik trots att vi planerat detta inte visar nåt intresse av o skynda sig, trots att jag dessutom ska köra hem honom o väntar så blev det inget, eftersom vi nte kom hem förrän ca kl 23... Hatar !!!!!!!!!!!!! nu ska jag plocka fram min söta rosa dammvippa. orkar inte damma seriöst med trasa o grejs idag. Fredrik har lovat o dammsuga, men han har inte gått upp än, så jag kan börja drömma om det antar jag. HMM HATAR!!!

Still me still now

Trött

Gick bra på "jobbet". Är rätt lugnt på kvällarna. Men nu ska jag snart lägga mig. Börjar kl 7 i morgon. Tur att jag bor 5 min därifrån så man slipper gå upp alltför tidigt iaf :) När jag kom hem så käkade jag lite o plockade ordning lite. Mormor kommer ju på lördag o då måste hemmet blänka :)

Ska sova nu för att orka med morgondagen. Jobbar bara till 12.30 så jag har hela eftermiddagen fri. Dessutom ledig lördag

Still me still now

Mot praktiken

Har praktik i eftermiddag. Om jag inte sagt det tidigare så är denna termins praktik på ett äldreboende. Känns väldigt givande när jag jobbat inom det tidigare. Hmm kunde lika gärna jobbat o fått betalt. men icke!! Jaja ska bre mig en smörgås o ta med till jobbet. är bara 4 timmar idag så varm mat känns överskattat. har vart hängig hela dagen, tog en prommis med hanna förut, o har bara slappat sen. Behövligt.!!! Åt lite rester av lasagne för en stund sen. Ikväll får det bli rester av gårdagens pasta. LAT!!! Pratade med mormor nyss. Hon ska komma förbi o fika på lördag, Mysigt´!!, hörs sen

Still me still now

Gilmore girls

Sitter o ser på gilmore girls. Det måste vara världens mysigaste program. sen är det nog one three hill oxå.. efter det får jag göra mig i ordning inför kvällen-.

Onsdag

Ledig idag också. Härligt!!! Vaknade vid halv tio o låg o läste tidningen en bra stund. Blev sedan lite frukost bestående av 2 mackor och yoghurt. Stack till gymet o tränade 2 pass. Först spinning, sen core. Var gött. Kvällen är inte färdigplnerad än. Antingen sitter jag hemma med fredrik o kollar fotboll o käkar nåt gött. fredrik slulle börja sent i morgon så var sugen på att dela en flaska vin. Annars blir det fotboll på harrys. Är lite sugen på det. men alla andra tråkiga människor vill va hemma.
Nu ska jag fixa käk iaf. Det blir färsk pasta med bacon o svamp typ. Ska försöka fixa ihop nåt gott :)

Still me still now

eyy

Förresten så har jag inte skrivit om matchen i söndags. vi åkte till mullsjö o förlorade med 11-2. Gjorde mitt första mål för säsongen. SKÖNT. Blir så stressande när man spelar match efter match o inte sätter dom. blir bara svårare o svårare.. men nu känns det bra iaf ;) då får vi vinna nu på söndag oxå då

sent

För en timma sedan skrev jag att jag skulle lägga mig, nu ska jag det iaf. Hmm väldigt törstig, vill ha saft. får kolla vad som finns hemma. Är nog bra o ösa i sig lite socker innan man ska somna,, haha who cares. hitta iaf inga väskor, men fastna på facebook, lätt att bli beroende där

still me still now

Hej

Jag är verkligen dålig på att uppdatera. Mycket att göra och magkatarr är anledningen till detta. Men nu är det bättre. Igår började jag min 4 veckor långa praktik på guldvingen. Gick bra, men är ledig i dag o i morgon så det var en väldigt lugn start. Idag har jag verkligen inte gjort nåt. Tog bara en lång promenad med hanna förut, men det slutade med att vi käka choklad på vägen o varma mackor när vi kom hem, så det hade någ varit nyttigare att stanna hemma hahaha. Sitter o kikar på  guccis hemsida. Ska till stockholm en sväng efter jul, eller ska åka till åbo, men bokade ett tåg så att jag hinner kolla stan oxå. Är SÅÅ sugen på en ny gucci. Hade ju en, men som jag berättat i nåt tidigare inlägg så blev den snodd på min cykel. Vill iaf ha en ny, men funderar på att köpa en vintage.

I morgon blir det Lunchträning. Har bokat in mig på 2 pass i rad. Börjar med lite spinning (som jag hatar), o fortsätter med ett corepass. Kan väl vara lite gynnande med tanke på att morgondagens fotboll ska ses på Harrys, o där är det väl ingen omöjlighet att det intas lite vin eller så då :)

Nu tänkt jag strax lägga mig. Ska bara drömma mig bort bland lite designerväskor först :)

Still me still väsksugen

Har sprungit

Vart ute o sprungit. blev bara ett varv idag. Var så satans kallt+ att ja var tvungen o skjutsa fredrik. (undanflykter är bra ibland) Blir utgång ikväll, men lite lugnt, eftersom det är match i morgon. Ska duscha nu o åka fram till stan o gå på systemet.

Hej

Dagens outfit :)

 eftersom jag inte lagt upp nån outfit på länge så kommer här en precis innan jag ska ge mig ut i löparspåret :) Jag lovar att inte gå klädd sån här hela dagen :)

Fix you

Har suttit nu hela morgonen o lyssnat på fix you med coldplay.. Så Jävla bra är den... GRYM!!! Inget på planeringen idag. Ska väl träna nåt, men kan inte bestämma mig för om jag ska springa eller spinna.Sprang 5 km igår. Var såå jäkla gött, men jag har dåliga knän så jag måste tänka på att variera min träning för att dom ska hålla bättre så kanske är det dumt att springa idag med.. HMM.. Sitter o kikar med folk vad som händer ikväll. Är lite sugen på fotboll/utgång men ska spela match i morgon, så vore bäst o va hemma. men man kan la ta det lugnt om man går ut i så fall. Hmm näe får försöka rycka upp mig nu, klä på mig nåt vettigt bästämma vilken träningsform som regerar idag och byta låt ;)

Hörs sen

TRÖÖTTT

Var på popquiz igår... var riktgt kul får jag säga. hade tänkt o dricka nåt glas vin. vi beställde in 4 flaskor plus andra grejer (på 4 pers), så är smått hängig idag. Hade nog tänkt o gå ut ihelgen, men nu struntar jag nog i det istället. Får bli tv tittande ikväll. o fotboll i morgon. Kom förresten 5e sist typ på quizet... hade behövt nån äldre i laget. Men vi borde fått pluspoäng på namne, dirty henry (han som håller i tävlingen heter henry), dessutom jubla vi varje gång när dom drog dom rätta svaren, vilket måste göra  att folk trodde vi var segrare innan resultatlistan kom fram. hehe
Ska till skolan nu o göra ett grupparbete. Kommer förresten få timanställning när jag är klar me min praktik. Perfekt :)
Hörs sen

Still me still tired

Fest ikväll :)

Ikväll blir det Harrys och popquiz. Sitter o dricker en cube o väntar på att kajsa ska hämta mig... Idag ska vi vinna. var med en gån förra säsongen o då balev vi 2a. Redogör i morgon för hur det gick. kanske kan lägga ut en bild oxå om jag kommer ihåg o ta några kort :)

Hörs

Trött

Hallo. Jag har ingen blogginspiration för tillfället.. Jag har ingen inspiration till nåt för den delen.  Känner mig lite hängig o sådär allmän. Men det är la för att det är höst. Brukar vara så då :(. Ska väl käka nåt, men köket ser ut som fan (fredriks uppgift), så jag har ingen lust att gå in där. Börjar praktiken nästa vecka. men har så jävla mycket skolarbeten kvar så det kommer gå åt helvete de med.

Dålig uppdatering

Dåligt med bloggning idag. Har vart i skolan och dessutom tränat 2 pass på gymet. Core och step.
Coren var roligast. har ju ingen koordination.. :(. Ska lägga mig nu, har en föreläsning i psykologi i morgon, Ska bli kul! Om ni inte har sett det här klippet så måste ni se det! Persbrandt är en sån man!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Ks-2VJC4Ffs

Jag har kikat på det halva dagen :)

Sova nu. Börjar kl halv 9 i morgon.

Still me still now

go natt

Har tränat innebandy, bara 4 pers på träningen. Vi brukar vara 10-15 typ, vet inte vad som hänt med folk. Gick bra iaf o var rätt kul ändå... vi träna lite skott med nya klubban vilket behövdes. Har försökt minska ner min hook på den här, vilket är svårt

SALMING ZETA 89 4Match nu på söndag i mullsjö. Skoj! har inte spelat på ett par veckor.

I morgon till skolan halv 8 för att plugga lite innan vi börjar kl 9. Sen ska vi träna core halv 1. Blir kanon..

go natt på er

Still me still now

Träning strax

Ska snart åka o träna innebandy. Nice! hoppas det går bra på träningen så man spelar från start på söndag... I morgon blir det 2 pass på gymet.. Ett corepass och ett step. Ska bli härligt! Datakunskap i morgon förmiddag. sista lektionen.. hmm inte färdig än, så det är inte så bra. :(. men det ordnar sig, får la greja hemma o sen skicka det till honom eller så.. Eller ägna hela morgondagen åt datorerna. Usch får rysningar.

Still me still now

Fotbollsgalan

Åhh jag hoppas att ingen missade fotbollsgalan. Sveriges 3 hetaste män i samma tv ruta.. :) Ljungberg, Zlatan och Persbrandt. Har det inspelat på dvdn så jag kan kika lite när jag jag känner för det. Zlatan=charmigast, Ljungerg= snyggast och persbrant= coolast :)

Tidig morgon, pluggande o snö

Klockan är halv 9, jag är ledig idag men ska plugga ihop med hanna hela dagen så jag ska dit om en stund. Klockan 11 ska jag till Sirius (gym), och prata med en tjej om medlemsskap o få personlig tränare m.m. Bra att nån som kan, lägger upp ett schema inför klassikern. Snöade utanför fönstret nyss. Det var andra gången i år. Förra gången var förra veckan. Vi satt då i cafeterian på skolan när vi märkte detta. Och av någon anledning fick alla runt vårat bord panik o började skriki ut detta, vilket ledde till att inom 2 sek så visste hela skolan att det snöade :) Äsch vem har sagt att jag är normal. "Det är ni som är dom konstiga, det är jag som är normal" :) Efter mitt möte på sirius så åker vi till skolan o pluggar istället. Känns som att det är lättare att plugga där..

Nä lite frukost nu. Får nog bli yoghurt o müsli idag :)

Still me still now

Fan

Var otacksam bara. var det... Tänk på hur du prioriterar ibland. Vad är viktigast. Tänk över det ibland.

husvisning

Har vart på husvisning. Trevligt läge o så, men mycket att göra på det. well well.. Kikar vidare. Ingen panik!
Det var billigt iaf. under miljonen än så länge. Men kanske berodde på att det var mycket o göra. Ska åka o träna Muskel-styrka på sirius om en stund, måste ju börja träna inför tjejklassikern. ska bara käka lite kyckling med pasta först (micromat). lite lat idag.. det får man när man ändå ska träna. :)

Berättar senare om passet om jag inte är HELT slut :)

Still me still i hårdträning

typiskt

Är en frukostmäninska som kräver frukost. Så finns den ingenting hemma.. Ingen yoghurt inget bröd.. Hmm jaja ska bara ha APU-info i skolan så det går nog fort, får åka hem o äta sen. Hittade iaf två riskakor att trycka i mig ;)

Still me no frukost

Film

Har sett på hata göteborg nu... Lite småmysig film, men med ett väldigt konstigt slut..hmm gillar vi inte.. Är aset trött, men lär la vara vaken en stund till. Har börjat känna mig lite bakfull nu på kvällen, men det är ingen fara.. Är ruskigt sugen på skräpmat, men SKA INTE köpa nåt.. hmm

Still me

Fars dag

Var som ni kan se i nattens inlägg hemma ganska sent från festen. Men det var riktigt kul. Har vart o firat fredriks pappa på fars dag. Dessutom fyller han år i veckan så det fick bli dubbelt firande.

Var ute o gick i en timma förut. Härligt!!!

Ska nog se en film ikväll, antingen supersize me eller Hata Göteborg.

Hörs sen

Still me still now

Hemma från festen

Kom precis hem från festen. Var riktigt kul faktist. lite jobbigt först eftersom jag inte kände nån,men efter en stund o ett par glas vin så ordnade det sig. sitter o dricker ett par glas vtten nu. GYNNAR MIG i morgon. ska till fredriks pappa i morgon. han fyller år osså är det ju fars dag...

Annars en riktgit lugnt dag i morgon...

Dålig svenska beror på att kl är 03.31 och på vinet.

Still me still now

DAGENS outfit

123317-16

Idag har jag strumpbyxor från MH
vit t-shirt HM
jeansklänning från Vero Moda

Kommer nog en ny outfit sen innan festen om det hinns med :)

Nya inköp

     

Shoppade lite nytt idag. En skinnklol från gina tricot
En (inomhus) jacka från samma ställe i blankt material
Halsband från HM
Köpte även ett par lila örhängen och strumbyxor.

Morrn morrn

Smoothie har börjat bli en frukostvana... En bra frukostvana. Ska fram till stan strax. Inhandla något inför kvällen kanske :) Är lite sugen på en skinnkjol o vet att dom har en snygg på Gina tricot. Får nog springa in där. Hm kanske har nåt annars.Inte sugen på att lägga för mycket pengar, men nu har jag ju förstått att mina kläder från ellos inte kommer förrän efter 25e så då har jag ju dom pengarna att shoppa för nu istället:) har dessutom vart duktig o köpt masssa julklappar redan så hela den smäller kommer inte nästa månad. duktigt va                         





Har ni köpt några julklappar än?

Still me still now

Hemma

Hemma från carl och annsofi nu. Var vädigt trevligt. Käkade tacopaj och godis. Drack vin, vanilla sky, baileys .m.m. Spelade spel. Trodde du ja hette det. Vann första gången. Andra gången blev det nåt fel, så annsofi vann ;). wierd...
Stan i morgon förmiddag... see ya then

Still me still now


Helg

Då var det Fredag igen då. Veckorna går ruskigt fort. Var i skolan och skrev ett grupparbete om olika röntgenmetoder. Det var faktiskt intressant. Sen åkte ja o hanna o handlade lite kyckling m.m. osså gjorde vi kyckling, klyftpotatis och tsatsiki. Väldigt gott blev det. :) Skulle åka och möta upp vår vän kaj på skolan men han hade tyvärr åkt hem,, typiskt.... Idag blir det käk hos brorsan. Har vart o inhandlat lite vin som ska drickas upp. Köpte även en vinare i farsdags present.

I morgon blir det en sväng på stan. Ska på fest i morgon kväll hos nån ute på landet som jag inte känner.. Hanna som drar med mig. Men det blir nog kul...Men jag tänkte iaf att det kunde passa sig med lite nya kläder, så man ser lite anständig ut ;)

Vad händer ikväll?

Still me still now


mitt val föll på smoothie

Smoothie med banan, frukt och bärDet blev en smoothie iaf. Vaniljyoghurt, lättmjölk, Hallon, blåbär
MUMS

Mot skolan.

Var inte alls sugen på att gå upp idag o snoozade alldeles för länge. Men här har jag tid att sitta ändå :)
Hemskt väder ute.. Finns inga dåliga kläder, bara dåligt väder. Göra grupparbete i skolan idag. om provtagning m.m. I eftermiddag ska jag o hanna plugga ihop. Nödvändigt!!!
Ska fixa mig lite Früstuck nu...Frågan är om jag ska fixa mig en smoothie, eller ta yoghurt o müsli. Smoothie är la lite nyttigare, men orka... ska till brorsan o dricka vin o käka ikväll ju, så det kunde vara bra med nån nyttig frukost iaf ;) borde ju börja hårdträna för klassikern snart. Börjar med cyklingen eller simningen beroende på om vi några biljetter till EM, (kan krocka med cyklingen). I så fall får vi cykla allra sist.. Efter vasaloppet.  Jaja.

Hörs sen

Still me still now

God natt

11/12 rätt på aftonbladets modetest.. hehe. mest tur tror jag. Nu ska jag sova.. Upp kl halv 9 för i morgon kommer tidningen. I min stad kommer tidningen bara mån, ons, fre. Så det blir lite lyx när man kan ligga kvar i sängen o läsa den. Fått upp 2 nya krukor i fönstret. Bruna. Inköpta igår, Har letat bruna krukor länge men bara hittat fula. Men igår så var jag inne på Coop o av alla ställen så hittade jag det där.. Mysko..

Hörs i morgon.

still me still now

Trött

Hade tänkt o bara ha en hemmakväll , men sen kom jag o fredrik på att vi skulle ta en promenad. Tittar ut genom fönstret o kontaterar att regnet fullkomligt öser ner.. hmm. Jag som är lite rastlös av mig måste ju då göra nåt annat. Kommer på att min bror spelar handbollsmatch. Så vi åkte dit o kollade en sväng. Gött o komma ut o göra nåt. Tycker att de är rätt tråkigt o bara sitta vid datorn och tvn hela dagen.

I morgon ledig, men ska träffas med gruppen kl 10 o göra ett arbete. Sen på kvällen ska vi hem till brorsan o hans familj o käka. Vi bjöd in oss själva. Mycket enklare att vara där eftersom dom har 2 barn på 4 och 2 år. Men vi lovade att ta med vinet iaf så får dom stå för maten :) Annars lugnt i morgon.

Vad ska ni göra i helgen??

Hungrig som stryk

Är verkligen superhungrig. potatis o biffar står på spisen.. vill ha mat NU!!! Har suttit vid datorn hela dagen. Inget liv!! jaja.. hörs sen

teknisk

jag lagade kameran.. Jag slog på den så den blev hel. HÄRLIGT.. var riktigt ledsen där en stund.. objektivet hade ju blivit snett, så jag tänkte att om jag slår till ordentligt hårt så kanske det blir jämt, o alltihop åkte in o sen funka den igen. LYCKA... var inte såå sugen på att punga ut flera tusen på en ny kamera IGEN, eftersom den andra gick sönder i bulgarien i somras. Hoppas bara att kameran inte har fått men för livet nu o börjar trassla.. får nog skaffa en drulleförsäkring iaf, för det är ju med 100% säkerhet inte sista gången jag glömmer nåt, ramlar o gör sönder dyra jeans eller tappar typ datorn i golvet,,, hmm

FAN

Köpte ny digitalkamera i september. ett par tusen spänn, 10 megapixlar m.m. Nu är det så att jag har en förmåga att alltid klanta mig så jag borde förstått att jag skulle ha en drulleförsäkring på den. (Tex så glömde jag min gucciväska med Ipod plånbok m.m. i på cykelstyret för nåt år sen, den har jag inte sett sen dess). Men jag ska ändå inte ha nån drulleförsäkring på kameran. Tog lite kort förut.. POWWWF sa det så låg den på golvet o objektivet har blitt helt snett o inget syns på displayen... Så det var ett par tusen åt helvete då.. Kommer inte bli några outfits längre då... eller bilder överhuvudtaget. :(

borde städa o plugga, men sitter här

Har rätt mycket o plugga egentligen. I medicinen ska jag göra ett arbete om frakturer. I ergomin har vi nån grej,. Har rätt mycket kvar i datakunskapen. , gillar inte datan.Har iaf redan fixat MVGt på en ergonomigrej som de flesta ska göra i morgon. Det känns skönt. Skulle egentligen vart ledig i morgon, men vi bokade in en träff med vår grupp mellan 10-13 typ så det blev inget med det. snart helg då. fan vad veckorna går fort.. det är helt mysko. Borde städa hemma oxå,, Det lär det ju inte vara någon som gör åt mig tyvärr. Hmm får la göra det nu, så att jag kan gå hem till hanna o plugga sen... Hemmakväll ikväll.. ska bort i morgon och på lördag så det blir skönt. sitta o se på efterlyst (med dörren låst ) :).

Still me still now

Dagens outfit

123317-9

Idag består klädseln av

tights från Vero Moda
Vita knästrumpor från Lindex
Srövlar från peperoni
Klänning från Gina Tricot
Halsband: Gammal silver-medaljong

Föreläsning

Mobilbloggar för första gången. Hehe. Sitter på en föreläsning. Inte roligt. Får lära mig allt om läkemedel. Vill åka hem. Hörs sen. Still me

smoothie for breakfast

Efter vår mycket onyttiga dag igår tänkte jag att en blåbärssmoothie kunde vara på sin plats till frukost.. får ta med lite frukt till skolan oxå om jag blir hungrig. Ska ha en föreläsning i faramalogi nu på morgonen. 8.30-11.30 är det väl beräknat men våra lärare är bra på att sväva ut på allt annat så vi får väl se... får oxå bli en prommis till skolan.. känns gynnsamt o bra.inget på schemat ikväll. skönt! Hörs sen

Still me

go natt

123317-7 

Klädsel nu på kvällen var

Jeans från Lovely (gamla, vet inte om det finns längre.. JC iaf )
T-shirt från HM
och väst från MQ

Go natt. sov gott

Sjukt


Vart ligger felet om en 18 årig kille skjuter 8 personer på sin skola?.. Är allt hans eget fel, eller föräldrarnas, skolans eller kanske samhällets. Tåls att tänkas på. Sjukt och läskigt är det iaf. USCH

julpyssel

har vart o julpysslat hos hanna... blev några fina o några mindre fina... dom fina stod hanna för o dom fula gjorde jag tyvärr.        

123317-8


blev lite glögg o julmusik oxå.. MYS!!!


Julshoppat

Satt o kollade på harry potter hos hanna (ingen av oss har sett någon av filmerna ;), när vi kom på att det är mycket roligare att gå till julsvensson o köpa tomtar :).När vi var på julsvensson så fick vi oxå för oss att vi skulle ha en julkväll så då fick vi åka o köpa glögg o skumtomtar. Sen vill vi göra julkort, så nu ska vi åka o köpa stämplar m.m. haha.. planerna kan lätt ändras :)
Får väl lägga in nån bild på mina tomtar sen och på mitt o hannas julpyssel .

Still me still now


Mat hos hanna

Ska strax gå över till hanna o käka stuvade makaroner o körv.  
 



Ska bli gott. Känns som om jag sniker mig man hos henne varje dag, men hon vägrar äta hos mig, hon säger att det beror på att jag bor för högt upp o att hon inte orkar gå i trapporna, men det kan annars bero på att hon tycker att jag lagar äcklig mat ;) Skulle ringa o fråga lite om huset, men det var lunchstängt. det borde jag räknat ut med lilltån ju.

Jaja vad äter ni idag?

Still me still hungrig

Sitter i skolan

Har datakunskap.. Fruktansvärt tråkigt, så har jag lagt ner o ska åka hem. Hörs sen

Still me still skolan

dagens outfit

123317-6 

stövlar från peperoni
Tights vero moda
gråa knästrumor HM
klänning gina tricot
halsband ur o penn

God morgon

Ska strax ta en promenad till skolan för o ha data.. åhh jag hatar det ämnet :(. verkar kunna bli fint väder idag. Ska ringa på ett hus sen o kika vad budet ligger på,, Förhoppningsvis kanske det inte kommit nåt bud, o då tänkte vi försöka sänka utgångspriset i så fall.. vi får se...När måste göra mig i ordning nu.

Hörs sen..
Still me still now

Tränat

Har vart o tränat innebandy. Har eventuellt planerat in en lagfest den 1 december :) Kul eftersom vi har så mycket nytt folk i laget o så... :)... Var en rolig träning och det kändes som om det gick grymt bra idag.. synd vi inte har nån match i helgen. Pratade med brorsan förut, kanske blir dit o käka på fredag. vore trevligt. hoppas mina kläder kommer i morgon haha.. skola i morgon efter en dryg veckas ledighet. data,, värsta ämnet. hmmm....

duscha o sova nu...

hörs i morgon

Still me still nytränad

sitter hos hanna

Har fått mos o köttbullar hos hanna. Gött mos som man säger :). Ska traska bort till gina tricot o kika lite på ett par grejer nu, hörs sen

Still me still shoppingsugen

123317-5

123317-5 hmm dagens outfit då för första gången.

Grå tröja från HM
Svart skinjacka från kaos by auluna
halsband från ur och penn
Jeans från earnest sewn
stövlar från wedins

Så.. det här gick ju bra ;)

Ska försöka bli seriös

Nu har jag ju lyckats få in klocka o en fin bakgrund på min blogg. då kanske det är dags o börja med dagens outfit också. Ska försöka fixa detta om en stund. Tyvärr så är jag väldigt ofta lat o går omkring i myskläder så det kanske inte blir outfit varje dag ;).

still me still now

världens roligaste sida

Hittade en sida som hette www.stardoll.com.
Man fick välja en kändis eller välja att göra sig själv. Sen fick man sminka o köpa kläder... :) satt en bra stund :) try it

försöker ändra utseenadet

på min blogg. men det går inget vidare. tack hanna för hjälpen iaf... fick till slut en annan bakgrund och en klocka inlagd.. får la försöka vidare en annan dag. skulle väckt hanna kl 9 i morse men jag vaknade tyvärr vid 10 så hon var vaken när jag ringde ;) .

over and out

Vill ha

Classic Short Black.. vill så gärna ha dom här.. är det ingen som ska till australien snart som kan köpa ett par till mig ???

Go natt

Har tagit 2 promenader idag, en lååång med hanna, fast vi fastna i stans glassbar så egentligen hade det varit lika bra o stanna hemma :) men sen tog jag o fredrik en kort promenad oxå. Är riktigt kallt ute alltså. Ledig i morgon oxå.. ska ringa o väcka hanna. funderar på o ringa klockan 6 typ mohahaha. Blir nog en liten walk då oxå... sen i morgon eftermiddag ska jag åka o hälsa på jessica o se på lille bebisen. träning i morgon kväll oxå.. dessutom måste väl mina kläder som jag beställt komma.. HOPPAS!!!

Go natt
Still me still lite trött

Promenad

Ska ut o ta en promenad med hanna nu. Käkade lite falukorv o snabbmakaroner precis,, Lyxmat va ? ;). Städat lite hemma.. försökt få ur vaxet ur håret som jag la i innan festen i lördags, men det är omöjligt... AGGHHH vad sak jag göra. ska plocka i ordning lite på det sista nu innan jag ska möta Hanna.

Still me still now

Lekplats

Var på lekplatsen med min brorsdöttrar häromdagen, var bara tvungen o lägga upp en bild på dem :) Var på lekplatsen med mina brorsdöttrar häromdagen. Måste lägga in en fin bild på dem :) desutom är det spännande för jag har inte lyckats lägga in nån bild förut :)

Söndag, men ingen söndagsångest

Mitt höstlov är faktiskt inte slut. Vi är lediga både måndag och tisdag oxå. Härligt. Idag har vart en lugn, slapp dag. Har inte vart bakfull faktiskt, vilket är väldigt skönt. Käkade hamburgare, strips och bearnaisesås förut,, verkligen inte bra. men men,, vi ansåg att det var bättre att laga det själva än att köpa det på donken iaf ;) alltid något.

Var på gymet förut o provade på afrikansk dans :) en upplevelse. Problemet ligger bara i att jag är och har alltid varit en "bollspelare". Ingen typ danstjej, så jag har ju ingen som helst koordination. Jag kan tänka mig att jag ser lite skojig ut nör jag inte lyckas koppla ihop armar och ben ;). I morgon blir det en Låång promenad med hanna för att traska bort allt onyttigt i helgen..

Nu borde la jag gå i duscha antar jag. Ha det bra

Still me still lov


hemma

Hemma från halloweenfesten nu. var trevligt o skoj med god mat o bra musik :). Ska la sova nu, men försöker hålla mig uppe o dricka ett par glas vatten. :) kan va bra inför morgondagen. Ska gå på nån jävla afrikansk dans i morgon.. Anita o hanna anmälde mig till det utan min vetskap men det kan nog bli kul. :) Åhh vill äta skräpmat i morgon, men borde inte,,, hmm.. eller så vill jag ha det nu, men det e för sent. TYPISKT!!!  ska försöka lägga in nån bild på hur jag såg ut på festen i morgon, men det är ingen löfte :)

Still me still drunk


En lista

Blev lite sugen på en lista såhär på lördag förmiddag :) snodde en av misshannie.


Hur bor du:
I en trea ihop med fredrik
Hur och vart vill du bo i framtiden: I ett hus på majåker med fredrik o våra två barn
Brukar du komma i tid: Ja om jag vet tiden innan, men om någon ringer o säger att jag ska komma om två minuter typ så hinner jag aldrig
Vad hade du i din mun senastHmm smakade ett mc donalds pommes frites som var fredriks igår kväll.
Har du bra kondition: Nja.Spelar lite innebandy o så, men då blir man ju bättre på intervaller typ. springa 2 min, vila 2
Hur lång är du: Jag är 173 cm lång
Hur känner du dig just nu: Nöjd.. Lite trött kanske
Hur upplever du dig själv som person: Glad, lättsam, trevlig :)
Vanligaste färg på dina kläder: Svart tror jag.
Kan du laga mat: Nja, kan kan jag väl, men jag tycker inte att det är särskilt kul. .
Vad jobbar du med/pluggar du: Pluggar till undersköterska.
Vad har du på dig: Myskläder typ :)
Har du någon fobi: Spindlar och andra djur
Hade du en bra kväll igår: Var hos brorsan en sväng, var på innebandy och såg på svensson svensson. japp den var kanon.
Vilket är ditt senaste inköp: Ett par lila strumpbyxor :)
Din favoritdryck på morgonen: Vatten
Projekt just nu: Skolarbeten och utklädnad ikväll
Vilken tid gick du upp idag: halv 9.
Kan du tänka dig att göra skönhetsoperationer i framtiden: Det tror jag inte. Läpparna i så fall.
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Csn och pappa
Har du sovit i din egen säng inatt: Ja!
Vad hade du sönder senast: Vet inte, men fredrik lyckades göra sönder både glas o tallrik igår iaf :)
Senaste alkoholintag: Hmm i torsdags drack jag vin
Har du haft mörkt hår: Japp, sån är jag liksom.
Är du morgonpigg: Hmm. jag har inga problem o gå upp på morgonen, men morgonpigg är väl synd o påstå
Vem snackade du med senast: Fredrik sitter bredvid mig,o vi har bytt några ord :)
Stjärntecken: Vädur
Varm favoritdricka: Kaffe o choklad
Alkoholhaltig favoritdricka: Vanillia sky
Snällast denna vecka: Märtha
När gjorde du senast något riktigt dumt: Körde mot enkelriktat för ett tag sen.
Hånglade du med senast: Fredrik.
Saknar du någon nu: Jo alltid
Gillar du dokumentärer: beror på vad det är
Vilka språk kan du prata: Svenska, engelska, tyska, lite lite spanska och teckenspråk.
När fikade du senast: Oj, det kommer jag inte ihåg, men åt förresten en macka ute i torsdags
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Inte bry sig om mig.
Jag får ont i magen: När jag har mensverk, eller magkatarr
Senast sedda filmen: Såg på Flight 93 med fredrik häromdagen, handlar om terrorattackerna den 11 sept.

Halloweenfest

Ikväll är det halloweenfest i en bygdegård då. Ska bli roligt. Ska ha på mig nätstrumpbyxor, svart klännning dracukakragee, löständer. massa blod o smink m.m. Creeeeepyy va?? Måste in till stan o köpa ett par nätstrumbyxor bara.. tyvärr så är det bara åhlens som är öppet så vi får hoppas att det finns där.. annars hade hanna två par, men jag lär ju garanterat göra sönder dom... :).

Ska till kyrkogården o tända ett par ljus sen oxå...  Är aldrig där för jag känner att jag tänker lika bra på henne vart jag än är, men nu skulle pappa  o co dit så då kan jag lika gärna följa med.

Var hos min bror en sväng igår kväll.. jag var ju inte på topphumör. Men när jag kom dit ändrades det. Först kommer Hilma snart 2 år fram o kramar o pussar mig när jag går inanför dörren, sen kommer märtha snart 4 o säger " hanna, oj vad du ser cool ut idag" :) då kan man ju inte vara arg o ledsen längre.. Åkte och kollade på innebandyn oxå. Dom vann en "mycket spännande" match med 17- 2 :)                                                                               Beställde lite kläder häromdagen. Del den här höga kjolen    '



                      
Zooma                men oxå den här tröjan                                    Zooma

Hoppas att det kommer på måndag :) Köpte oxå ett par lila strumbyxor på stan häromdagen,, får se om vi kan matcha ihop det på nåt bra sätt .. Jag skulle vilja ha ett par svarta uggs.. dom behöver inte vara äkta.

Nån som vet vart man kan köpa/beställa uggs?

Still me still now

lite arg o ledsen

Har vart världens slappaste dag. Har blitt lite förkyld. Suttit vid datorn hela dagen. Fredrik var ledig idag också, men det var la skitsamma för han har ju ingen tid för mig ändå. Hatar att du inte förstår mig bättre. Att du inte fattar att jag när jag behöver dig som mest. FAN! jaja fest i morgon. Blir nog skoj. ska till systemet strax, får bli till o dricka öl o cider. Har blitt så fruktansvärt bakis dom 2 senaste gångerna jag druckit vin, så provar nåt annat i morgon. Ikväll får jag la kolla när fredrik spelar innebandy.. vill egentligen skita i det.. hatar det jävla laget.. men men.

Still mad still angry