funderar

Hej! Jag får ju liksom inte tummen ur.. Hmmm.. Funderar på en liten bloggpaus,,, eller fortsätta på den jag haft ett tag kanske snarare... Känner ingen motivation för tillfället.. Men men,, vi får se, den kanske kommer tillbaka snabbare än jag tror..

Well well,, vi hörs

XOXO

förlåt

vet att jag hade lovat bilder o rese-story idag, men har verkligen inte hunnit... det kommer i morgon.. ;). har vart o röjt på stadt nu...

I morgon är det em-final... Lägger in en bild på min nya idol.. VÄRLDENS snyggaste fotbollsspelare..

SERGIO RAMOS


GRYM

Har precis kommit från stockholm, där jag varit o gjort fystester för poishögskolan. Gick galant.. klarade allt hahahaahahahahah.. så¨åååå glad.. nu ska jag till världens bästa sandra o dricka redbull-vodka o fira fira...

Hemma

Så var jag hemma igen efter nästan 3 veckor i varmare breddgrader... Sträckkörde från italien på 22 timmar. Kom hem kl 2 i natt. I eftermiddag ska jag till sthlm en sväng men är hemma i morgon igen.. Ett litet projekt som avklaras där uppe, som jag inte tror jag kommer klara.. Skriver efteråt vad det är. fast många vet ju redan.. men men...

Har mycket att berätta från resan men har inte riktigt tid idag känner jag... Så det får bli i helgen.. Då ska ni även få se MASSA fina bilder... Det lovar jag... Idag ska jag springa lite, köpa våtdräkt, packa upp lite m.m.

Hörs sen eller så..

XOXO

Smarta vi

Jag och Fredrik är nog båda, två av världens klantigaste, flummigaste människor.. Händer grejer heeela tiden.. Förut åkte vi ut o skulle tanka bilen, så vi slipper det i morgon bitti.. När vi åkt iväg en bit, (är ju inte ¨så jättelätt att varken hitta eller köra i prag) så kommer vi på att Hmmm bensinkortet ligger nog kvar på rummet. Ställer om GPSen o styr tillbaka till hotellet. När jag hämtat kortet så konstaterar vi att macken som ligger granne med hotellet hade funkat lika bra :) Åker dit istället.. Men att få upp tanklocket är tyvärr en omöjlighet... Då har la vi låst bilen o fattar inte alls varför det inte funkar.. hmm jaja.. Det löste sig det med tillslut.
 
Vi hade dessutom ett litet problem med rummet förut. När vi kom tillbaka från stan så funkade inte nyckekortet.. Jag springer raskt ner till receptionen o gnäller lite, varav tjejen berättar för mig på knacklig engelska att vi skulle ha checkat ut idag... ÖHHH NÄEEE.. I morgon säger jag på min toppengelska *not*. Berättar hur det ligger till o hon kikar o inser att det är dom som gjort fel...

Jaja.... Kul att det händer grejer iaf hahaha..

Hörs sen XOXO

varmt varmt

Hej!
En obeskrivlig hetta i Prag idag. Och mitt i denna värme var vi på shoppingtur.. hehe... Fredrik höll på o dö i första affären redan, men han fick hålla ut hahaha.

Här är vad jag shoppade..







Köpte även en jääävligt grym flaska sprit



Dan före dan

Hej! Måndag idag då.. Det syntes utanför fönstret när vi vakna. Trafiken utanför hotellet har tidigare varit lugn men nu är det långa bilköer. Har nyss vart nere o käkat lite frukost. Gött med hotellfrukost även om den är lite spartansk. Med internet på rummet är det som hemma, fast ändå annorlunda. Läser NLT och Lidköpingsnytt och lyssnar RixFm på webradion haha.. Nu ska vi strax åka in till city och göra stan osäker. Kanske blir lite shopping idag. Igår var vi ju lite mer kulturella :) Tar lite kort o lägger upp sen igen tror jag. Sen från i morgon är det ju inte lika troligt att jag har internet längre. Vi hörs senare.. XOXO

Fotboll

Hej!
Sitter på hotellrummet o dricker liite rött J.P och kollar fotboll, lyssnar på musik o läser lite bok. Tänkte att vi skulle gå ner till hotellbaren i andra halvlek mellan tyskland-polen. Blir mycket fotboll, men det är ju liksom lite syftet med resan :)

Såå jäkla gött med internet på rummet. Det lär vi nog inte ha i de andra länderna tror jag. Men men, den som lever får se.
Handlade mat på KFC förut o tog med till hotellet.. Var riktigt gött. Har inte käkat mat därifrån förut, trots att det är en världskänd kedja. Men MMM...



Prag är en RIKTIGT fin stad!!!

trevlig dag

Hej på er!

Idag har vi vart på stan.. Har kikat i gamla stan, på rådhuset o så. Vi har även sett Karlsbron... Är väl inte så jättekulturell egentligen men det är kul o kika när man är här. Har tagit lite bilder under dagen som ni kan få se :)



Jag framför Karlsbron ( har haft lite problem med elektriciteten (hårtorken), därav min skabbiga frisyr).



Fredrik på en Restaurang i city..



Tynkyrkan i gamla stan...Byggd på 1300 talet..:)

I Prag!

Hej på er!

Skriver fortare än jag trodde. Vi har med oss en dator o på hotellet i prag, som vi stannar i tills på tisdag morgon har trådlöst internet! Åhh gud vad bra.. Resan igår var lång men gick finfint. De sista 15 milen var genom nån jäkla kringlig bergskedja.. Väldigt fint, men det gick väääldigt långsamt.. Inga längre stopp på vägen utan bara 5 min pausar för o kissa o byta förare typ.^Åt gjorde den som inte körde, i bilen hehe...

Nu ska vi när o kolla vad hotellet erbjuder för frukost.. Hörs sen

XOXO


I natt bär det av

Hej! Har grejat hela dagen med packning, matlagning m.m.. Har inte vart en lugn stund, men hann iaf få lite god, grillad mat av Fredriks föräldrar.. Åker nu inatt/morgon bitti.. Ska duscha nu o fixa håret lite o sen lägga mig ett par timmar. Det kan gynna när jag ska köra bil massor i morgon. Får se vart vi hamnar i morgon kväll.. Kommer troligen inte orka hela vägen till Prag på en dag, men vi får se.. Annars kanske vi tar en övernattning i Berlin eller så..
Håller på o bränner ut massa skivor nu.. Såå trött på det.. Brände en ljudbok med 19skivor.. hmm kul.. Nu bränner jag musik.. Ska även fixa en fotbollsskiva sen..

Jag vet inte när vi hörs nästa gång, men kika gärna förbi här ibland för att se... Nåt lär jag skriva.. Sen är jag hemma den 26e igen...
HÖRS..
XOXO Gossip girl

stressad

Hej !
Hade vrålkul igår...  Idag har jag grejat o handlat o så hela dagen.. Allt inhandlat o klart nu.. bara packning kvar... Nu ska jag iväg på fest hos brorsan.. hörs i natt eller i morgon...

XOXO

Hej

Nu har jag kommit hem från kvällen/nattens äventyr...
Det var en mycket trevlig kväll... Kanske kommer några dina bilder i morgon,, vem vet???
Gahh ska sova snart... I morgon har jag bilen hemma.. Då ska jag handla massa grejs på apoteket.. o handla Y3, en flagga m.m.

I morgon kväll ska jag till mi kära bror johan.... härligt...

Jag säger som lövely victory
Pussciao

Packar

Hej!
Sitter o käkar en macka med makrill i tomatsås på... Det är verkligen gott :) Håller annars på och packar för fullt.. Eller inte packar i väskorna, men lägger fram. Är fruktansvärt mycket som ska med. Eftersom vi bor på ett typ lägenhetshotell (sembo), så ska vi ha med egna lakan, handdukar o sånt. Dessutom tänkte vi laga endel mat, så då ska man kastrull, stekpanna m.m. (Det ska finnas där, men jag vill ha fräscha grejer hehe).  Märker likheten med min mamma när jag packar ner värmeljus och duk hahaha.


Mamma och jag för massa år sedan :)


Sen verkar bara "sverigegrejerna" ta upp en väska... 4 tshirts, en långärmad, gul-blå hårband, gult o blått nagellack, flagga m.m. m.m..



Här bor vi i Italien.. 12 pooler finns det inom hotellområdet. Och jag som inte gillar att bada i pool ;)

Ska åka till mormor om en stund.. Ta en fika o snacka lite skit.. Måste ju träffa henne innan jag ska åka bort i nästan 3 veckor.

Ikväll blir det lite vin o uteservering med några från klassen.. Fira att sommarlovet startat hihihi...

Ska duscha nu. hörs sen
XOXO

Shopping

God morgon! Nu har jag tagit bilder på det jag shoppade igår..


En sverigetröja att dra på lite kyliga matchkvällar i Österrike.. :) Denna köpte jag på peppers herravdelning faktiskt..




En långskjorta.  Perfekt att ha varma dagar.. Även snyggt med ett bälte till. Denna kommer från Gina Tricot




En enkel vit topp i lite pösigare modell.. Från H&m




 

Svart linne, också i lite Loose modell.. Även det från H&M

GAHH god natt

Ojojoj vad klockan sprang ifrån mig. Nu måste jag verkligen sova.. VERKLIGEN!!!

Hörs i morrn..

go natt på er

Dagens

Denna dagens kommer på begäran från Jess.


Dagens sysselsättning: Göteborg med Jessie :)
Dagens bästa: En helmysig dag
Dagens sämsta: Att jag är katastrofalt dålig på att köra bil inne i göteborg. Höll på att bli överkörd av en spårvagn, fick en gubbe efter mig som hytte med näven och buss som tutade på mig.
Dagens tv: Gossip girl förstås.. O lite på jackass filmen
Dagens frukost: Macka med makrill i tomatsås på
Dagens lunch: Mc donalds kållered
Dagens kvällsmat: Mos med ketchup
Dagens godis: Vanilj milkshake
Dagens låt: Ingen speciell idag
Dagens klädsel: Svarta leggings, svart tunica och mina hawaiians.
Dagens köp:  Vit-blå randig långkjorta, 2 Hm toppar, sverige "träningsoverallsjacka" o lite ikeagrejs
Dagens mys: Heldag med Jess.. :) O glass med hanna
Dagens sjuka: Ont i fötter o knän efter heldag i flipflop
Dagens saknad: Mer pegar (fast iofs kom skatteåterbäringen idag)
Dagens humör: Toppen
Dagens träning: Oj vad jag har burit möbler...
Dagens sötis: Alla som jag känner :)

Härlig dag i Göteborg

Hej!
Har vart i göteborg hela dagen. Åkte halv 9 och hade som första mål ikea i kållered.. (bäckebol i all ära, men kållered är "the place to be").. Jag shoppade inte så mycket där. Bara lite småsaker..

Sedan tog vi en tur in till city...Jag har aldrig kört i de centrala delarna av göteborg.. Men som vanligt är jag optimistisk och tänker lite som Bengtzing "hur svårt kan det va"... Hmm tyvärr så var klockan ca 16, dvs rusningstrafik. Vi hade iaf gps så det var bara en felkörning (ja, man kan köra fel med gps).. :) 



Sen hade vi faktiskt en nära- döden- upplevelse..  Det kom ett trafikljus som visade rött för mig.... Jag ställde mig bakom bilen framför och konstaterar att Hmm, det är nog inte så bra att jag står rätt över spårvagnsrälsen.. Paniken börjar komma så smått, men jag är medveten om att backen kanske borde läggas i.... Tyvärr så är det första gången jag kör jessicas bil, så jag har inte en blekaste aning om hur man får i backen på den... Jessica får slänga sig över växelspaken o lägga i backen, också kommer vi bort från språren.. Ca 5 sek efter detta så ryker en spårvagn förbi...VI LEVER iaf...
Tacka vet jag Stockholm. Sååå mycket lättare trafikstad.. Och älskar tunnelbanor framför spårvagnar.

Blev lite shopping i centrum..Ska försöka lägga upp lite bilder på det jag köpte i morgon.. Men vi får se... Kan som vanligt inte lova nåt eftersom jag är fruktansvärt lat.

I morgon blir det till att börja med bad med Hanna. Sen ska jag till mormor o fika vid 15 tiden och på kvällen blir det lite festande med några i klassen.. Fira sommarlovet förstås ;)

Hörs sen XOXO

God natt

God natt med er.

Nu ska jag lägga huvudet på kudden... Götet i morgon med jessica då.. Lite check på stan och ikea..
Blir nog inte mycket shopping, men är kul att kika iaf ;)

Hörs i morgon

XOXO


Sprungit

Nu har jag vart ute o sprungit spåret på ny rekordtid... Åhh vad jag önskar att jag hade åkt bil till spåret idag... Ta i såpass mycket i värmen och sen inte ha något vatten vid mål var inte kul.. Hade visserligen kunnat ha en flaska stående vid cykeln, men jag är lite rädd för att nån som går förbi får för sig att kissa i min flaska eller spotta i den eller nåt.. haha ja jag är lite konstig jag vet....

ÅÅÅHHHHHHHHHHHH NNNNEEEEEJJJJJ.... kom just på att jag glömde kolla tvättid på vägen upp.. Får gå ner o göra det nu.. F*N..

Ska köra lite styrketräning här hemma om en stund o duscha sen..

well well..

Ännu en solig dag

Hej!
I förmiddags var jag på stan o gjorde lite ärenden och träffade jessica en sväng.. Sen åkte vi till jessicas lägenhet o kikade lite. I morgon ska vi till ikea :). Jag har inga pengar att handla för. Alla min besparingar går åt till resan..

Nu har jag o Fredrik varit o tvättat bilen. Ack så vacker den blev :) Sen inhandlade vi även lite resgrejer.... Tänkte göra 2 pastasallader att ha med på vägen när vi åker.. Så vi köpte lite kyckling, bacon m.m. till dem.

Idag gjorde jag även ett KLIPP!!! Hittade en Sverigetröja i barnstorlek på stadium,,, för 24,50 :) Satt saom gjutet.. Dessutom fick jag ett par shorts med... Men där passade inte riktigt strl, 134/140, så dom kan Märtha få och växa i ... haha... Fick även köpt en ansiktsfärg på stadium. Så nu har jag 3 sverigetröjor, ansiktsfärg, skor o lite annat.. Vill även ha en stor flagga men det ska köpas senare i veckan.

  

ZLATAN!!!

Sitter o kikar på cirkus zlatan... Coolare människa än han finns inte. jag lovar!!! ZLATAN for president !!!


fotboll

Sitter o kikar Sverige- Ukraina nu. 0-0 än så länge.. Ingen jättekul match, men man kan väl inte vänta sig nåt annat i ett genrep där ingel vill riskera o bli skadad o så. Men men,, kul ändå.



Ska iväg till Fredriks föräldrar efter fotbollen och käka lite..

Det var för övrigt inte sååå trökigt o ligga på stranden förut. Blev typ 2 ½ timma. Har bränt mig lite vid bikinilinjerna typ, eftersom jag hade ny bikini idag. Men men, så går det när man inte smörjer in sig.. Lär la få göra det i Italien iaf eftersom vi lär ligga där nere hela dagarna då.. Bränner mig inte annars så lätt så jag brukar klara mig bra utan solskydd, men nu med alla risker o sånt som man hör varje dag så blir man ju lite orolig. Hmmm

Hade beslutat mig för o springa idag, men tiden räcker inte till... Får bli 4 ggr nästa vecka istället :)

Hörs sen
XOXO


SOMMAR!!!

Åhh det är verkligen typ högsommar ute. HÄRLIGT!!! Ska åka ner till playan om en stund och träffa Sandra. Att jag badar känns väl inte helt troligt, men jag kan ju alltid doppa tårna kanske.. Synd jag inte köpt nån våtdräkt än för då kunde jag ju badat i den hahahaha.

svalnas1.jpg (10493 bytes)

En bild från "Lidköpings riviera" svalnäs. Idag blir det nog villabadet men annars är svalnäs överlägset.
¨
Senare idag blir det lite kalas hos fredriks föräldrar. Tänkte göra klart mitt sista skolarbete ikväll så jag kan lämna det bakom mig sen. Vore såå skönt.

Nu ska ja packa ner lite nödvändiga playa-prylar..

Hörs sen
XOXO

little miss sunshine

Hej på er! Har vart väldigt dåligt bloggande idag och igår.. Igår jobbad jag 14-21.30. Åkte sedan hem o gjorde mig iordning o åkte bort o drack vin hos zandra. Blev en skojig fest o vi slutade på harrys :) vilken skräll.. haha...

I förmiddags åkte jag bort o träffade Mia en sväng på klassfotbollen. Var såå skönt väder så det var gött o komma ut lite innan jobbet..

Jobbade 14-20.30 idag.. Gick jättebra, precis som igår :) Är själv hemma ikväll så jag har suttit och tittat på Little miss sunshine. En riktig tjejfilm. Var lite inne på att gå ut idag också, men nu är jag såå glad att jag valde att stanna hemma. UUÄÄEE är inte det minsta sugen på att dricka o träffa folk. haha.. Får nog tillräckligt av det den närmsta tiden ändå med klassfest på onsdag, fest hos brorsan på torsdag (om jag går), sen nästan 3 veckor utomlands.. hmmm.. Tänkte köra igång o städa lite nu.. haha.. spelar väl ingen roll när man gör det, bara det blir gjort.. eller hur? Men får nog låta bli dammsugningen, annars blir inte grannarna glada på mig..:)

Lite bilder från festen hos Zandra


Pia, Anne och Zandra



Jag och Pia



Zandra och Frida



Anne, Zandra, Pia och Jag



Hahaha.. Var ju tvungen att ta med det... Tur att Pia inte läser min blogg, då hade hon dödat mig :)