Höstlov o ny mixer

Hej. Höstlov. Skönt att sova på morgonen, men har arbeten att göra hela dagarna.. Var o köpte en mixer för en stund sen, men det var tyvärr trasig, så jag åkte o bytte den. Men nu har jag iaf ätit en god Smoothie med Vaniljyoghurt, frysta jordgubbar och hallon och melon.. Mums. Ska skriva om lite sjukdomar nu tänkte jag. Måttligt sugen på det.. men men , är väl inte så mycket o välja på liksom. En promenad med hanna sen, och en simtur med therese är vad som är inplanerat idag. En sväng till farsan ikväll...
Har ni recept på nån god smoothie?

Still me still now

helg o höstlov

igår var vi o käkade ute med pia o niklas, var väldigt trevlig.. pasta på italia blev bra för mig :) ikväll blir det lite fest. Ska bli kul, var längesen jag var ute nu.i morgon blir det till o titta på fotboll. är väl tyvärr nästan avgjort med finns ett liten liten chans fortfarande att Djurgår´n tar det. HOPPAS!!! har suttit o spelat Football manager hela dagen, Ska städa lite, eftersom det verkar som om festen blir här.

Vad händer hos er ikväll?

Still me still now


Lov

Nu har man höstlov en vecka då. kommer iofs bli en vecka men massa plugg, men skönt att kunna sova längre på morgnarna o så iaf :). Lugn helg. ikväll blir det lite go mat o vin med sambon tror jag. Var o kikade på längdskidor o så förut. till vasaloppet. hmm dyrt värre, men men... hörs

tidigt

05.01. på väg mot ullared med hanna. shoppa lite julklappar, träningsgrejor m.m. fan hade svårt o sova inatt. brukar ha det när jag vet att jag ska upp tidigt.. dödstrött nu. men koffein i alla dess former brukar hjälpa

still me s¨till now

Klassikern

Tjejklassikern 2008/2009 är ett faktum. :) skulle vara grymt kul, och såklart bra för SSIV. Hoppas vi tar tah i det ordentligt och lyckas :)

Still me still now

Persbrant

Gunvald for president!!! Ni måste ju hålla med med??? What a man. har syndat med hanna idag, vi käkade godis till beckfilmen. inte bra. Det gynnar liksom inte SSIV (ni som läst tidigare vet att det betyder Slippa stå i vassen).
Sista beckfilmen var väldigt creeepy får jag säga. Gick en LÅNG promenad förut oxå. det var härligt.

ska sova nu

Still me still now

oavgjort

4-4 i fagerhult, efter ledning med 4-0. Men eftersom vi bara hade 3 avbytare så får vi väl vara nöjda med en poäng. Knäna gick okej med skydd o tigerbalsam, men känner nu efteråt att dom är RÄTT slitna. :(. Har satt in en lasagne i micron, vrålhungrig o orkar inte ställa mig o laga mat. micro är bäst ibland :) hade väl tänkt o ta en promenad med hanna sen, men vi får se hur knäna mår. kan ju alltid gå med knäskydden på, men dom är la lagom fräscha nu ;)

Hörs sen
still me still now

för tidigt

Usch kl är 06,46 ska.strax dra mig iväg o hämta minibuss o köra bort tioo samlingen, kl 10 är det match. sapelar forward i 2a kedjan idag, ska oxå vara framför mål i powerplay o ösa in mål :)
hörs sen
still me still now

gonatt

kom hem halv 4 från skövde, dödstrött ska sova nu. Upp kvart över 6 i morgon för att åka till Habo o spela innebandy. väldigt lite folk med så man lär få springa som en gnu. men men. inte gjort nåt idag annars. bara vart på stan en sväng o gått en promenad.

hörs i morgon.

Still me still now


JA

kunde nog bli lite golf i morgon sa brorsan. iaf 9 hål, men vi får väl så hur vädret ser ut. Golf i regn o kyla är ju ingen jättehit precis ;). Ska strax hoppa in i duschen. Bara göra lite situps först. Träning inför SSIV 2008. Detta är en förkortning jag snott av hanna som betyder "slippa stå i vassen" :). Restaurangbesök ikväll i skövde då. Får väl försöka hitta nåt bra som passar in i min nya SSIV diet :). Hade tänkt o plugga endel idag men så blev det inte. Har ju hela morgondagen på mig. Har innebandysamling halv i 8 på söndag så lär ju inte bli utgång i morgon precis. de ä bra det. Hade som plan att inte gå ut i oktober, men i fredags lyckades jag inte hålla det nåt vidare.
Nån som har förslag på bra restaurangmat?

Still me still now

hungrig

Sitter o väntar på att min bakade potatis ska bli klar i ugnen, men det tar en timma. Var ute o gick 40 minuter förut. Härligt. Fick använda mösa för första gången idag. ska åka o hämta en minibuss sen också. ska spela match på söndag o jag har fått uppdraget att köra minibussen. Har aldrig kört nåt sånt förut, men dom flesta i mitt lag är så små att dom inte har körkort, så det fanns liksom inte så mycket att välja på. Skulle hemskt gärna vilja hinna med en golfrunda till innan snön kommer. Vi får se. kanske kan få med brorsan i morgon. hmm får nog ringa o fråga nu. om jag lyckades övertala honom får ni veta sen :)

Still me still now

En lista

Snodde en lista från misshannie

Hav eller sjö
Tv eller Dator
höst eller Vår
Jul
eller Påsk
Svart eller Vit
Ipod eller Mp3
VH1 eller MTV
Rosa
eller Lila
Hund eller Katt
Guld eller Silver
Bad eller Dusch
Sko eller Sandal
Afrika eller Asien
Löshår eller Äkta
Mobil eller Telefon
Klänning eller Kjol
Blond eller Brunett
Lägenhet eller Hus
Vanilj eller Choklad
Ring eller Halsband
Jordgubb eller Hallon
Nyår eller Midsommar
Långt hår
eller Kort hår
Nagellack eller Läppstift
Bil eller Buss
Sanning eller Konsekvens
Blåa ögon eller Bruna ögon
Jeans eller Leggings
Snowboard eller Skidor
Harry Potter eller Lord of the Rings (har inte sett nån av dom)
Berg-och-dalbana eller Vattenbana
Plugga eller Arbeta
Christina Aguilera eller Britney Spears
Stjärnor eller Månen
Vinter eller Sommar

MVG

Fick MVG på ergonomi- uppgiften som ja inte hade fattat ett skit på.. Improviserade lite o körde hanna i en stålift. Underbart. Nu blir det lite pluggande. tråkigt. ikväll skövde

still me still now

Frukost

Käkar macka o yoghurt till frukost idag. metodövning för högre betyg, fattar nada. jaja,,ska till skövde o fira josse med lite middag o så ikväll, men blir driving för mig idag. hörs sen

still me still now


Ute o gått

var ute o tog 1 timmas rask promenad, riktigt kallt ute, men gött o ha gjort det. Tänkte göra lite sit-ups innan jag duschar o gör mat. bakad potatis idag med tsatsiki idag. ska bli gott.

Still me still now

redan torsdag em

Vart i skolan idag o haft föreläsning om virus o grejs o sen en metodövning. Helt okej, blev en lunch hemma eftersom jag o hanna har börjat våra nyttigare liv. Hade som plan att gå till skolan men blev inget med det. sitter nu o kikar ett gammalt One Three hill avsnitt. i morgon ska vi ha metodövning för högre betyg i skolan, har ingen aning om vad man ska göra, hoppas det löser sig :) ska nog ut o gå en sväng strax. 

Still me still now 

trollhättan

Så har man fått order av hanna nr 2 (misshannie) att man ska blogga lite oftare, vi får la se hur det går. hon drog med mig till trollhättan en sväng. köpte lite julprylar, och en stegräknare, så nu ska det traskas.. Iväg med hanna strax. fotboll ikväll hos brorsan, champagnen ligger på kylning, om sverige vinner idag o därmed är klara för EM. hörs
Still me still now