Snart helg

En skoldag kvar med lite självförsvar och lite redovising :) Lite tårkigt att självförsvaret är slut. Har adhd människa som jag är tyckt att det var skönt att inte bara sitta still.
I morgon kväll är det fest o bowling :) Jag är sämst i världen på bowling men det blir nog kul ändå :)
Sen blir det nog utgång. Kanske blir kvar på bowlingen eller går till kks.

Annars är det lite husbygge som gäller i helgen..

Ska se idolresultatet snart o sen sova...
gonatt.

Tuesday

åkte kl 8 till skolan, kom hem kl 16 o fortsatte plugga en stund till. Nu har jag plockat lite här hemma lagat + ätit lasagne och kollar på idol en sväng nu.. Sen måste jag åka o handla lite.. Min grupp i skolan kommer hit i morgon o pluggar o kaffefiltren är slut... INTE OKEJ!!! så det får jag åka o köpa..

Det är ganska mycket nu som ni ser :/ men det är helt okej.. Idag var det en dag utan självförsvar i skolan. Bara teori.. ganska skönt men nu är man jävligt taggad för att köra i morgon igen :)

Hmm räkningarna skulle jag ju betala med ja.... får göra det i morgon..

Nu ska jag köra igång diskmaskinen för nu är det reklam...

Over and out


Jippi

Nu är min älskling hemma. Det är det bästa jag vet :) Han är det bästa jag vet... Jag köpte blommor till honom idag.. Tacksamheten var inte enorm.. han frågade om inte vita rosor var till för begravningar... hmpf killar ;)
Idag har det vart självförsvar igen.. Var grymt roligt idag och det gick jättebra.. Provade en grej på calle förut o det gick bra... han flög :)

Näe nu ska jag fösöka få igång fejjan vilket inte verkar funka ;)

POK


i rymden finns inga känslor

Har vart på bio med fröken katten.. :) filmen med titeln i rymden finns inga känslor var grymt rolig o kan rekommenderas. :)


Hallo igen!!!

Här är jag :) Jag har vart försvunnen ett halvår o plötsligt fick jag en tanke att jag kanske skulle blogga. wierd! Sen sist har det faktiskt inte hänt så mycket! Jag har fyllt 25, Jag har haft jobb på två olika avdelningar. Vårt utbygge har tagit fart för fullt och jag går i skolan igen. Kanske var litegrann ändå :)

hojhoj