Förresten

Så kom aldrig telefonsamtalet i fredags så det blev ingen utgång... Kanske kommer det innan nästa helg... Vi HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!!!

Igår var jag på stan med therese en stund. Vi (hon) shoppade och fikade lite... Tack för fika o trevlig stund på stan...
På kvällen var det grillning i vinninga.. blev en trevlig kväll..

Nästa fredag är det bygdegårdsfest.. det kan la ALDRIG bli annat än kul? På lördag är det tjejfest hos pia.. Fullt upp nu fram till midsommar på helgerna.. det blir så när värmen kommer men det är kul.. :)

Ska snart åka o äta glass med christine...

PUSS

Nya soffor

Vi har köpt soffor idag :) en 3a och en 2a.. Nån som vill köpa en vit ektorp ???

  +  

Fina va????


Fanns även en fåtölj/gungstol till som var rätt snygg men vi får fundera lite på den..




Vad tycker ni om den?

Hemma

Hejsan!
Nu e jag hemma och jag har haft en heeelt underbar vecka... tyvärr så har jag ingen blogglust så vi får se när det kommer tillbaka... Det har i vilket fall varit sol och 30 grader hela vecka.. Vi har solat, badat, åkt fyrhjuling i öknen, åkt piratskepp, shoppat m.m.

Nu sitter vi som på nålar och väntar på ett viktigt telefonsamtal... hmmmmm..... Kanske blir det partaj ikväll, kanske blir det tv....

Hej hej

Snart åker jag



Hejsan... sitter o väntar på att bosten ska komma innan jag åker.. Så fort den kommit sticker jag... Får bli nån frukost på vägen för jag har inget hemma o börjar bli rätt hungrig.. Well well.. Bilden ovanför är på stranden i port el kantaoui... :) Jag ska tänka på er när jag ligger där o pressar i morgon... :)

PUSS H

Snart åker vi :)

Tjena... Long time no seen... My misstake ;)

Helgen som varit då :) I fredags var det kontraktskrivning. det gick helt smärtfritt och alla signaturer satt där som skulle. Nästa projekt på dagen var komvux där jag sökte lite kurser, bara för o ha nåt o göra på dagarna.. Stack sedan vidare till systemet o inhandlade lite öl inför lördagen,., Kl 14 hade vi möte på banken för att prata lån.. Även det gick utan bekymmer och när vi kom ut från mötet åkte vi till birgers för att fira med glass i solskenet, innan vi stack vidare till dagens andra fastighetsförmedling för att lägga ett bud. :) Så nu är vi för tillfället högsta budgivare och så får vi hoppas att det förblir :) Fredagskvällen var lugn.. En sväng i garagaet.. Käk på roma med goa komisarna och tv tittning i soffan..

I lördags kom jake hem till oss kl 9 på morgonen.. Vi startade upp med lite frukost och öl.. Kl 12 spelades ju nämligen vår första match i älvaslaget... Det gick inget bra... 3 raka förluster blev resultatet och när tidningen med alla resultat kom idag så gjorde jag konstaterandet att det bara fanns 1 lag som var sämre än oss... hmmm haha. Fortsatte festandet under kvällen men gick aldrig ut.. Flyttstädning väntade dagen efter..

igår städade vi HELA dagen... Sen var det hem. Calle packade sina tunisienprylar och sen ZZZzzzzz..

Idag ska jag göra a lot of ärenden.. Fixa med bilen (tror jag ska be storebror om hjälp att kolla olja o greja), åka till apoteket, skicka iväg paket, tvätta, packa m.m. I morgon fm åker jag upp till stlhm.. Har ingen brådska o ska hänga vid kungens kurva tills calle jobbat färdigt.. men jag åker väl när jag vaknat o så tror jag.

Får se när vi hörs nästa gång.. hinner jag så blir det innan resan, annars när jag kommer hem

PUSS H

Tjenna

Hallo hallo!

Hade besiktning på huset i morse... Gick la sådär men allt är löst nu och kontraktet skrivs i morgon och jag tror att båda parterna är nöjda.. Så slutet gott allting gott :)

I morgon är det kontraktskrivning och sedan Banksnack, sen får vi se vad som händer... Dom kanske inte vill ge oss nåt lån men vi får hoppas på det tills dess iaf :) Måste även ladda upp med systemvaror till älvaslaget i morrn.. :) Vi ska fixa nåt bålaktigt är tanken.. 

Ikväll blir det lugna gatan..  Ligga i soffan o blega tv låter som en oerhört bra idé...

Hörs.
XOXO H

Vädret i Sousse

Har lagt in 10 dagars Vädret i Tunisien som favorit och kikar varje dag nu.. Det ser bara ut att bli varmare o varmare.. Vi åker ons morgon

Onsdag: 23 grader och sol
Torsdag: 24 grader och sol
Fredag 27 grader och sol
Lördag 27 grader och moln...

Molnen gillar vi inte... Men det är nog tillfällit och när det är 27 grader i luften är det rätt gött ändå ;)



Kväll i Port el kantaoui, den lilal staden vi ska bo i.




Nu på förmiddagen idag händer inte så mycket... Kl17 ska jag på en husvisning. Tar med mig storebror som hjälp när Calle e i Stockholm. Efter visningen ska jag till min mormor och äta lite middag.. trevligt trevligt..

Hörs
XOXO H


Besök

Halloj!

Har haft trevligt besök av Johan o Desireé ikväll. Vi har kikat semifinalen i eurovision. Kul att Malena gick vidare.. Annars tyckte jag att finlands var rätt bra... Tror det var maltas jag gillade med..

I morgon em ska jag på husvisning... Tar med mig brorsan eftersom Calle inte kommer hem förrän senare... han kommer hem i morgon iaf vilket är jäääättebra.. :)

torsdag= besiktning
Fredag= kontraktskrivning, möte på banken, ev bjuda på hus.
Lördag= Älvaslag
Söndag= Flytta ut det sista från huset
Måndag= packa o greja
Tisdag= Köra upp till hufvudstadet
Onsdag= Åka till tunisien

Visa stora bilder

Såhär ser vårt fina hotellrum ut, o vi har faktiskt lagt till lite så vi har havsutsikt med :)


Så det är fullt upp nu ....Men det är bara roligt.. Har kommit igång med mitt o brorsans projekt idag med.. :)

Nu ska jag lägga mig i sängen o läsa om folket på saltön.. Sparar en av böckerna till resan oxå :)

XOXO H

Packning

Började kika vad jag skulle ha med mig på resan förut... När jag hade vart duktig o plockat bort de klänningar jag inte MÅSTE ha med mig så återstod 9 stycken... Jag behöver fler resväskor.. Tur att Calle har lika stor väska men mindre kläder... Inte alltid lätt o va tjej...;)


Idag o resten av veckan

Hejsan !!!

Vaknade tidigt i morse o steg upp.. Har suttit vid datorn o fixat lite grejer som behövs inför mina planerade affärer framöver ;) Nu ska jag städa, plocka o diska lite här hemma.. Är måttligt sugen på o diska känner jag så det får bli sist :)
Ska oxå kolla igenom vad som ska med på resan eftersom det aldrig blev av igår...

Vet ni förresten vad det skulle kostat oss att åka arlanda express + tunnelbana till arlanda... ???? JOOO 800 SPÄNN!!!! Rena rånet... Kostar 450 o ha bilen parkerad där och det är oerhört mycket smidagare... osså vill dom att man ska resa kommunalt.... troligt!!!!

Ska till brorsan sen o fixa en grej på datorn som inte funkade igår.. Sen kan affärerna dra igång... :)

CU

dadadddadadada

Hejsan!

Ska hoppa in i duschen strax.. Idag ska jag åka till brorsans studio o greja lite... Tänkte dessutom åka runt o kika på lite möbler..  Ska inte köpa nåt nu men är ju skoj o titta iaf... Att tvätta är ett MÅSTE!!! Ska dessutom börja kika lite på vad jag ska ha med mig på resan.. Dom kläderna är ju inte använda på ett år typ så det kanske kan behövas nån strykning o sådär.. lika bra o fixa med det i veckan, så det blir klart :)

Nu kallar duschen!!

Puss

flyttstädat

Hallo!

söndag kväll. brukar va rätt deprimerande men idag är det okej. Calle kommer hem redan på onsdag och jag har lite grejer planerat i veckan.. Idag har vi flyttstädat för hela slanten... Har gått riktigt bra och vi är nästan klara, så om de nya köparna vill så får dom flytta in typ efter nästa helg och det vore väääldigt skönt... Vi ska ev bjuda på ett hus i slutet av veckan men vi får se.. åtekommer med det...

Hade tänkt åka upp till sthlm redan nästa mån för att se aik- dif eftersom vi sen på onsdag morgon åker till tunisien men nu verkar det som att calle ska va i linköping o jobba så jag tar bilen upp nästa tisdag istället.. blir lika bra det. :) DIF är ju ändå fruktansvärt dåliga nu..

I morgon ska jag hjälpa brorsan med en grej... ett hemligt projekt ;) Nu börjar nog filmen "galen i kärlek" lida mot sitt slut så då ska jag krypa ner bredvid älsklingen i sängen...

God natt...

konsert o hus

Tjaaa!
Budgivningen är över och det gicl vääääldigt bra :) Idag har vi vart på husvisning... Vill ha men måste kika lite grejer innan vi vet om det huset blir aktuellt..

Nu har jag vart på en konsert i Trollhättan. Digher som spelade (vet ej om de stavar så).. Är hungrig som skam men tänkte vänta tills min babe kom hem från garagart så jag kan kolla om han oxå vill ha mat....

Idag har vi även börjat utflyttningen från Lavad.. O morgon hyr vi nog en kärra och kör ett par lass... Då kan vi flyttstäda nästa helg och släppa allt när vi åker utomlands.. Vore såå skönt men vi får se...

XOXO

Gaaalet!!

Folk bjuder som tokiga på huset.... helt crazy :) . Det verkar vara slut på budgivningen nu.... Eller????

Forts följer.....

En lista

Hur många gånger har du varit kär? Det är hemligt tyvärr...Men jag är fruktansvärt kär nu iaf :)

Favoritgodis: Polly

Coolaste stad du har besökt: Hmm Kuala Lumpur, HongKong och Venedig.. Tror venedig e coolast faktistk..

Action eller Skräck? Komedi o drama.. Inget av alternativen

Vill bli när du var liten: journalist

När fick du din första kyss: Min första riktiga kyss var i 6:an på ett disco

Hur var du i mellanstadiet/högstadiet? Ganska vanlig tror jag.. Mellanstadiet älskade jag hästar och högstadiet killar :)

Vad är du beroende av? Citronvatten

Dagens roligaste händelse: Att budgivningen på huset fortsätter

Dagens tråkigaste händelse: Att det regnar

Dagens humör: Sehr gut

Vilka tv-program följer du? Ballar av stål

Vad gillar du mest med dig själv? Att jag alltid e mig själv

Vad gillar du minst? Att jag kan bli onödigt grinig ibland

Vad är det roligaste du vet? Att spela innebandy och shoppa kläder

Har du något motto? Carpe diem

Hemlig hobby? Smyckestillverkning

Något vi inte vet om dig? Ni vet allt

Vad ångrar du? Kan bara komma på en sak men det är privat

Vad önskar du? Ett fint hus

Vad klarar du inte dig utan? Min älskling familj o vänner

Vad gör du helst en vardag? Jobbar

Vad gör du helst en lördagskväll? Träffar lite kompisar o käkar eller så kanske..

Vad har du mest av i din garderob? Skor!!!

Drömjobb? Polis


Tisdag

Ska åka iväg o vara barnvakt i eftermiddag. Annars finns inget speciellt på planeringen... Vill börja läsa min bok om saltön men på ett sätt är det bra o spara dem till resan ... Bara 2 veckor kvar i morgon..

Buden på huset ökar :)

beställt på H&M

Tjenna! Har ägnat förmiddagen åt att leta bikini framför datorn. Hittade tillslut en på H&M. Kanske lite tråkig men jag hatar överdelar med tunna band o det är det på nästan alla.. Så det blev denna cerisa söta...




En klänning fick även följa med i beställningen... Det är möjligt att den skickas tillbaka men vi får se hur den sitter.




calle behövde badshorts och hatar att gå på stan så dessa rutiga får han traska runt i sommar.. Jag ringde o fråga om han ville se vad jag beställde först men han litade på mitt omdöme ;)

Är även sugen på att beställa denna t shirt med... Men det är ju inte för sent än... Beställningen har ju inte skickats :) Vad tycker ni ???


mon mon mon monday

Näe jag har inte börjat stamma, hade bara lite brist på rubriker som vanligt ;)

Så har vi ensam måndag i kalendern i morgon.. Alltid lika trist men jag är van så det går bra... Budet på huset har gått upp vilket är MYCKET bra!! Vi har ju hittat ett annat hus som jag skrivit tidigare o ju mer vi får för det gamla ju mer kan vi buda på det nya om vi nu fortfarande vill ha det när vi vart på visningen :)

Idag har jag annars vart hos brorsan en sväng, varit hos mäklaren en kortis, tittat in på biblioteket och ätit glass med Hanna. Ska lägga mig och läsa nån av böckerna om saltön sen men först blir det lite tv :)

XOXO

nice helg

Tjena tjena! Så var det söndag då... Det gillas inte men det får gå ändå..  I fredags var vi först uppe på kinnekulle och satt på munkängarna och firade min bror som fyllde år i det fina vädret. Sedan styrde vi kosan vidare mot vinninga där grillfest hos sahl och ida stod på programmet.. Hur trevligt som helst. Igår, lördag tog jag en tur fram på stan med Pia.. En daimstrut på torget var allt som köptes men det räckte :) Igår kväll åkte vi runt o kikade lite och så åt jag glass igen. denna gång med älsklingen. Vi tänkte sätta oss vid Lidan o käka den men det bliev för kallt så vi blev sittande i bilen :)

Idag har vi vart i Lavad o städat lite eftersom det blir visning även nästa vecka... Vi åkte även och kollade lite utanför ett hus som vi är lite intresserade av men hur det går med det får ni höra vidare om.. :) Sedan gjorde vi en utflykt till spiken för att äta en god baguette med laxröra... Extra gott och äta där vid vattnet där det är sååå mysigt.. Älskar att hänga på spiken :)(haha lät ju ganska kul)... Nu har vi precis ätit igen (låter inte som vi gör nåt annat).. Tacos blev det så nu har calle somnat i soffan och jag hamnade vid datorn.. Hörs..

XOXO