trött som få

Hejsan!

Sitter här vid datorn  o käkar frukost. Ska jobba snart. Först jobb 7-13.30 och sen tillbaka o jobba 16.30-21.30. Härligt värre. Sen blir det hem o göra mig i ordning snabbt som skam för att dra iväg till lisa o rickard.

Igår kväll satt vi bara hemma o tog det lugnt o hade det mysigt. Åt lite räkor, avocado, kex o ost o sånt gott. Tror några godisar slank ner oxå men dom förträngdes ;)

Vi hörs i eftermiddag eller i morgon..

Puss

Kaaallllt

Hej! Sitter i soffan och ap-fryser. Svinkallt jue..Sitter dessutom och nyser massvis så frågan är om den kombinationen betyder att jag är på väg att bli förkyld eller om jag fryser för att jag bara har linne på mig och nyser av allt slipdamm som jag fått in i näsan idag... hmm förhoppningsvis är det de sistnämnda.

Började iaf dagen med ett besök hos frisören. Blev en klippning med mycket uppklippt så jag typ kan ställa upp det om jag vill fast det långa är fortfarande långt :) Blev bra iaf (tycker jag själv åtminstone hehe).

Sen drog vi vidare ut till huset i lavad o fortsatte på renoveringen. Börjar faktiskt se slutet på det nu. (på övervåningen iaf). Alla väggar är färdigmålade, golven färdiga, målat fönster... Det som är kvar är ju att spika lister och dra upp el och vvs men dom grejerna sköter darling bättre än jag :)

Nu ska jag nog väcka Calle o tvinga med honom ut på stan.. Tror han är måttligt sugen men vi måste ändå förbi systemet så han får snällt traska med.

I morgon jobb hela dagen sen fest och på söndag kväll jobb igen.. Denna helgen kommer jag träffa darling alldeles för lite. Tur vi ska åka bort o bo på hotell nästa helg :) Kanske blir en tur över till danmar då oxå :)



En bild från förra gången vi var i danmark :) Haha gör en snygg min som jag ALLTID gör på kort


Puss

gilmore girls

Sitter o kikar på första säsongen av gilmore girls på dvd.... Fick för mig att jag skulle kolla hur gammal hon som spelar rory var (född 81, hon ser mycket yngre ut) och hur gammal Jared Padalecki var som spelar personen som gav pottfrillan ett namn, Dean.... Fick då fram en bild på Jared hur han ser ut nu och han har hmmmmmm ändrats. :)


viktoria o daniel

Jag äääälskar att läsa om kändisar.. jag vet att det är ytligt, att dom är vanliga människor (är kungafamiljen oxå det??) osv men jag tycker att det är kul o spännande o läsa om det iaf.. Så nu i veckan när nyheten kommit ut att viktoria o daniel ska gifta sig så läser jag allt jag kommer åt. Läser ALLA texter om dem på typ aftonbladet och igår satt jag o kollade på den drygt 16 min långa preskonferensen..:)

Men det stora frågan är ju: hade jag vart lika intresserad av kungafamiljen och detta bröllop om jag inte hade tyckt att Daniel är en av sveriges hetaste celebriteter. Han är ju trots allt grymt vacker o se på.. :) Fast jag blev lite besviken på hans kläder... Han ska ju ha en lite slapp look med en keps som pricen över i:et. Men men det passar sig kanske inte för en blivande prins...



Här är han i sitt esse

Trött tröttare Hanna

Hej på er!

Har jobbat natt nu..Borde sovit en stund till men det gick inte minssan.. Tur det bara var en natt.
Igår vilade jag mig på eftermiddagen, sen åkte jag o handla lite o åkte förbi cheapy. Hade lovat darling o kolla efter golvlister och golvfärg... Lister hittade jag bra men vad DYRT det var med golvfärg.. 500 spänn för 1 burk.. Lär ju säkert behöva 2 burkar iaf.. hmpf...

Nu ska jag käka lite och sen om 2 h är det dags o träna 95orna. Skulle ju egentligen åkt iväg på match med dem på söndag men nu ska jag jobba istället så då skulle snälla mikael ta hand om det så jag måste lämna över dräkterna o berätta lite om vilka som är med och inte osv.

Efter innebandyn kommer darling hem. Underbart!!! I morgon kanske kanske kanske jag ska laga inbakad fläskfilé till honom.. Det är det godaste som finns men det tar sån jäkla tid....jaja vi får se. Näe nu tror jag att mina korvstroganoff rester från igår ropar på mig från kylskåpet

Puss

oteknisk

Jag förstår inte hur man ska kunna lyckas lägga in 2 bilder från gina i samma inlägg när man måste lägga in det som html. Denna top tror jag i vilket fall skulle va väldigt snygg till den tidigare nämnda kjolen. En blandning mellan sött o lite rockigt typ. :) Får väl se vad det kan bli. Jobbar sedan eftermiddag på söndag igen så det får bli en lugn fest i vilket fall

Kjol

Hej! Skulle egentligen gått på fest på lördag men nu ska jag jobba till 21.30 så vi får se hur det blir men annars hade jag tänkt inhandla en sån här kjol




Hade det inte vart snyggt med en topp istoppad och ett par pumps

Darling


[  MY LIFE WOULD SUCK WITHOUT YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ]











Ny blogg blev gammal

Hejsan! Har vart så trött på denna bloggen ett tag så jag beslutade mig för att börja om med en ny.. Sagt o gjort så startade jag en på blogspot. Men nu för en stund sen så blev jag så arg att jag inte fattade nåt så jag avbröt den bloggen.. skulle fasen vilja ha en ny men vi får la se.

Hej hej

Hej! Jag har aldrig nåt intressant o skriva för tillfället känner jag.. men men take it or leave it ;)

Idag har jag vart o målat i brorsans studio igen... Är helt okej kul faktiskt..bättre än o inte göra nåt för rastlösa mig...

Har börjat kika på ny bil! Audi RS4... Vi får väl se.. Baby är ju väldigt spontan av sig o kan ångra sig från dag till dag... Den ser iaf ut som en vanlig familjebil men har närmare 500 hk.. coolt ;)

Har även börjat kika mer på ett annat hus.. Ett stort 1½ plans... very nice.. Men vi får se vad det kan bli när det andra huset är sålt..

I veckan finns inga större planer... Ska iväg till töreboda för sista sammandraget med 95orna på söndag. Väntar på nästa helg istället då jag o baby ska till Malmö o gå på hema o villa mässa.... Fråga lite frågor o snika lite kataloger (o godis o pennor o sånt såklart om det finns, man ska snika allt man kan på mässor haha).

Nu ska jag duscha...

XOXO

Torsdag

Hej hej på er! Haft en bra vecka tyvärr med lite ångest över att jag inte fått jobba men ikväll ska jag iaf va på majgården ett par timmar. Hoppas det är nån som är sjuk o har tänkt va det hela helgen (hyggligt o säga så hehe) så jag kan få jobba i helgen....

Annars är det kalas för mina båda brorsdöttrar ikväll. Dom fyller egentligen 22e o 26e men dom åker till sälen på lördag så det får bli firande idag.. Vi får väl se om huvudpersonerna är vakna när jag kommer efter jobbet, vid 21.

I eftermiddag kommer även min älskling hem. Det tycker jag är bra...

Annars en lugn helg utan planer... skönt skönt...

Hej hej

Ny vecka

Hej hej!

Ny vecka igen då! Gillar ju som bekant inte måndagar. Nu på morgonen har jag iaf pluggat lite o fyllt i sommarvikariats- ansökan. Ska skicka in den sen. Ska även förbi biblioteket o låna böcker idag tänkte jag. Har faktiskt inte varirt där på typ 100 år men har så svårt o somna när inte Calle är hemma så att läsa lite kanske inte är fel.

Får inte missa gossip girl kl 14.45 sen. Missade det igår.. träning 15.30 med 95orna.

Annars händer inget spec idag. Har ringt till dem som brukar ringa mig när det finns jobb och frågat om dom hade nåt men det fanns ingen men nu vet dom iaf att jag vill jobba.

Ska göra mig i ordning nu.. hejhej

Googla sig själv

Man får googla sig själv :) Det är kul att googla sig själv.. Man SKA googla sig själv. Jag har precis googlat mig själv

Om man googlar mitt namn på bilder så ligger jag som bild nummer 2.. Coooolt... Jag är KÄND...

Fredag den 13e


Undra om det händer nånting läskigt idag... Nu ska jag till stan med Hanna. Ikväll blir det biljard.. Möjlien bowling men jag hoppas på biljard... Jag är såå fruktansvärt dålig på bowling jue... I morgon innebandy i vänersborg.

Hej hej

torsdagar är bäst

Hej på er!

Torsdag idag då :) Jag gillar torsdagar allra bäst. Min babe kommer hem och helgen nämar sig :)

Sitter o väntar på att klockan ska bli 12 då pappa ska komma på besök o äta lite lunch. Har iofs inte börjat med maten än men jag tror det går rätt så fort.  när pappa sticker tillbaka till jobbet får vi se vad klockan är. Är det inte så mycket så kanske jag svänger förbi brorsans fotostudio o målar lite annars sitter jag framför datorn o väntar av tiden till 15.30 då ja ska till idrottens hus :)

Vad händer i helgen då tro? I morgon blir det till att greja o fix i huset. Ska skruva upp dom sista gipsskivorna och sedan måla för fullt.

I morgon kväll, inga planer.. Kanske skulle mysa till det med lite räkor o vin eftersom vi ska bort på alla <3 dag. På lördag ska jag iväg med 95orna till vänersborg och spela. På lördagskvällen blir det mat hos brorsan på kinnekulle.
 
Söndagen börjar med barnkalas. Brorsans båda ungar fyller år och det ska vara kalas för kompisar på förmiddagen och jag har lovat att hjälpa till.. Kan nog bli en upplevelse.. Kanske aldrig i mitt liv vill ha barn efter att ha varit där ;)

Nu ska jag laga mat..

XOXO

God natt

Hej!

Nu har jag suttit och läst igenom 25 sidor om att bygga på sjölunda (heter det på eller i sjölunda??). Allt verkar bra o tomterna är billiga.. Det är bra!!! Sa just till calle att man kunde välja på alla värmesystem, han svarade att han då ville ha fjärrvärme men nu när jag tittat vidare verkar det inte som att det fanns o välja på.. hmmm typiskt.. får berätta det i morgon. :)

I morgon kommer min far hit o äter lunch. Ris o någon grytbitsröra får det bli. Sen är det innebandyträning med 95orna... Blir bra det. Sen är det ju torsdag i morgon förstås så min käre babe kommer hem... Längtar massvis efter honom.

Såg på scrubs precis o turk sa nåt såå fint till carla så jag fick fälla en liten tår : Jag vet att jag älskar dig för när jag ser på dig så ser jag framtiden med minibuss, barn m.m. och det skrämmer mig ingenting... Lät mycket bätte när han sa det men iaf ;)

Ska sova nu..
XOXO

Lista

Hanna (misshannie.blogg.se) hade satt in en lista i bloggen.. Jag har 100 andra grejer jag borde göra... Men först ska jag göra den.

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[ ] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x] Jag blir lätt brun.

[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.

[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[ x] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.

[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.

[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar.

FAMILJ
[ ] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.

[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.

[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[ ] Jag studerar.
[x] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet

[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[ ] Jag börjar också gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har kissat på mej av skratt.

[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.

[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsa.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.

[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.

[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.

[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[x] Jag har varit i ett casino.

[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.

[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har skidat.

[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[ ] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.

[ ] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.

[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN

[ ] Jag är singel
[x] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.

[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.

[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[x] Jag har varit otrogen i ett förhållande.

[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.

[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET

[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.

[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.
[x] Jag är Hetrosexuell

[ ] Jag är homosexuell
[ ] Jag är bisexuell

ÄRLIGHET

[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.

[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.

[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN

[ ] Jag är rädd för att dö.
[ ] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.

[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.
[ ] Försökt ta livet av mig själv.

MATERIALISM

[x] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.

[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.

[x ] Jag äger något från Benetton.
[x] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.

RANDOM

[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.

[x] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[ ] Jag svär ofta.

[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.

[x] Jag är petig med grammatik.
[x] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.

[ ] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.

[x] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.

[x] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[ ] Jag tror på spöken.

[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[x] Jag älskar mörk choklad.
 
[x] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[ ] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv


målning

Hej på er!

Nu ska jag ner till brorsans studio o måla väggar... Sen ska jag till mormor o äta.. Veckan har börjat bra.. Igår middag hos storebror o idag hos mormor haha... På lördag blir det hos bror igen.. vad skönt jag har det ;)..



My lovely brothers :)

Alla hjärtans dags tips

Hej hej! Många besökare igår.. Välkomna till både nya o gamla.. :)

På lördag är det alla hjärtans dag. Jag och min babe ska umgås med mina syskon med familjer på kvällen. Ska bli jätte-trevligt. Min babe är ingen obotlig romantiker kan jag lova så jag har gett upp det där med att fira nåt speciellt men det skulle ändå va kul o göra nåt litet så han blir överraskad. Har tyvärr inga större summor cash att spendera men är det någon som kanske ändå har nåt tips till mig på något kul man kan göra. Jag ska dessutom åka bort på lördag morgon så frukost på sängen är inget alternativ... :(

Vad vill min babe ha????



Haha han ser ju skelögd ut på bilden

tomt

Vi har hittat ett par tomter vi skulle kunna tänka oss att smälla upp ett schysst villa på... Får se vad banken tycker om våra idéer oxå. :) finns en fin vid golfbanan och många fina vid sjölunda.. Men min babe vill inte bo för nära andra människor så han tycker det är lite trångt där.. Man märker att han är bonne i grund och botten.. :)


Bild

Detta fina hus har vi båda fastnat för..
bilden kommer från www.fiskarhedenvillan.se


I would die for you

Underbar låt



gammalt hus o nytt hus

Hej på er!!!

Igår kväll hände nåt konstigt med mig.... jag blev skiiit-yr, fick huvudvärk o mådde illa...  Kändes typ som att jag hade druckit 17 vinflaskor nonstop, fast jag egentligen bara druckit vatten. Jag kunde inte gå utan vinglade bara... As- skumt. Kan det ha vart nån form av migrän? Jag har aldrig haft migrän förut men.. jaja det gick över när jag fick i mig en ipren o lite mat.

I eftermiddag ska vi åka ut och greja lite med huset i Lavad.. Både jag o Calle är så trötta på det huset att vi önskar det kunde säljas idag så vi kunde få nåt ordentligt o bo i. Min lägenhet på typ 52 kvadrat är ganska liten för 2 pers.

Igår hittade vi ett hus som vi tyckte skulle passa oss fint så vi åkte o kikade lite på det men det var nog inte så bra ändå.. Bara 1 sovrum + att taket var dåligt byggt (enligt calles mamma som e arkitekt så hon är nog att lita på när det gäller husköp ). I vilket fall så var det väl lika bra det eftesom vi bör få sålt lavad innan vi skaffar nytt... Vi måste bara få tummen ur göra klart det som behövs inför en försäljning.. Tur att jag har en handyman ;)

Lista

Tio saker, två alternativ

1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Hår
3. Katter eller hundar? Hundar
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Några få bästa vänner hellre
5. TV eller Internet? Internet
6. Coca-cola eller Pepsi? Cola tror jag
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Hemmakvällen.. men ibland utekvällen
8. Pengar eller lycka? Lycka
9. Dag eller natt? Natt
10. MSN eller mobil? Mobil

Tio "Har du någonsin..."

1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? Nej det tror jag inte
2. Brutit ett ben? Nej, det har jag inte gjort
3. Gjort nåt du ångrar? Japp det har jag
4. Hoppat Bungee Jump? Nej, är nog lite för feg för det
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja det har jag
6. Ätit en hel tårta? Nej.. Tårtor e rätt stora
7. Gjort bort dig offentligt? Det händer oftast.
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Mmmm
9. Gråtit när ett husdjur dog? Har inte haft husdjur
10. Velat försvinna? Japps

Tio Senaste...

1. Telefonsamtalet du gjorde? Sarah igår efter träningen
2. Telefonsamtalet du fick? Calle undra om jag ville luncha
3. Personen du va med? Calle
4. Roligaste grejen som hänt? Att jag e i final i radiotävlingen
3. Du va i en bil med? Calle igårkväll
4. Gick på bio med? Var med Calle, Pia o Niklas senast.. I skövde
5. Va och shoppade med? Oj har inte shoppat på länge faktiskt.. så jag minns ej
6. Du kysste? Kan ni gissa det ja?? ;) kan det möjligen va calle
7. Du skrev till på myspace? Jag har inte myspace
8. Du kommenterade? Vaddå kommenterade
9. Du tillbringade natten med? My darling
10. Du kramade? Samma som ovan :)

Det stora tv kriget :)

Hej på er!

Jag sover ju så länge på mornarna när jag inte behöver gå upp. Börjar störa mig lite på det själv men finns lixsom ingen mening att skynda upp heller. Denna veckan har jag iaf konstaterat att det var bra att jag bytte till en högre sms signal nu när jag bytte telefon eftersom jag väldans ofta får sms typ vid 10 tiden... då vaknar jag ju o går upp :) sen kanske 10 inte är så tidigt iofs men ändå..

Idag tänkte jag sätta mig o kolla på mamma mia när calle jobbar (han jobbar faktiskt i Lidköping denna veckan =) )
Allt är positivt med att ha honom hemma... MEN man får inte välja tv program hela kvällarna.. När jag var sambo förut hade vi tre tv apparater så det gick alltid o se på varsin tv men nu har vi bara 1 så det gäller att kompromissa... hehe. När vi får större boende får vi nog fixa in en tv till för tillfällen då jag får Mamma Mia feber eller han får abstinens av jakt o fiske (jo det händer faktiskt :).

Ska träna idag eller i morgon oxå. Den nylackade bilen står färdig i skövde så den ska hämtas antingen ikväll eller i morgon och den måste transporteras på trailer så det tar en stund... Sen är det bara o vänta på våren så ska jag nog lyckas utnyttja alla 450 hk i bilen ;)

hörs sen
XOXO

bonniga nyvakna hanna

Trodde inte att det skulle sändas i radion men det skulle det tydligen. Har satt på webradion o hör plötsligt programledaren säga "o med oss har vi Hanna Söderström från Lidköping" AAAAHHHHH!!!! Bonnigare dialekt än min får man ju leta efter... Fy fasen det var lite ångestladdadt att höra sin röst, hoppas nu jag vinner så det är värt det :)


finalist

För ett tag sen anmälde jag mig till en tävling på lugna favoriter. Vaknade i morse av att telefonene ringde.. Hade som plan att inte svara eftersom tanken "08-nummer = försäljare" dök upp i huvudet.. Svarade iaf.. Då var det lugna favoriter som berättade att jag var i final i tävlingen.. Priset?? Nja bara en resa till Langkawi i Malaysia :) Så på fredag kan jag ev bli uppringd så telefonen ska inte vika från min sida en sekund och batteriet ska vara fulladdat.

Heja på mig!!!!

XOXO