Tävling

Hejsan! Barnvaktandet igrå gick finfint.. Dom slogs bara 1 enda gång. :)

Idag är det valborgsmässoafton då... I min familj är vi ganska tävlingsinriktade och för ett år sedan satt vi hos min bror johan och pratade om träning och löpning. Någon av johan och farsan hävdade väl att han var bättre än den andra på att springa och en tävling startades.. Om exakt ett år, dvs idag skulle dom springa milen i råda och 1000 kr står på spel, så klockan 14 går starten.. Jag o Pia ska ta våra cyklar (eftersom ingen av oss hade bil hemma) och cykla upp till råda sen. Vi tänkte ta med lite fika oxå så blir det som att maja :) Det ska bli trevligt som skam...

Hörs sen

Barnvakt

hejsan! Har haft en hemmdag idag.. Tvättat o städat o grejat lite... Det behövs ibland och jag har knappt varit hemma på sistone eftersom vi grejat med huset så det var verkligen behövligt.. :)

1 bud har kommit in på huset.. egentligen lite lågt så vi hoppas på nåt mer men det är ju bra att det blir sålt iaf..

Ska snart ut till majåker o passa märtha o hilma ett par timmar.. Det blir kvällsmat och bolibompa,sen är det nog dags för småtjejerna att sova.. Jag tror att dagis väntar i morgon...

Om en stund kommer calle hem oxå. :) det är bra...




Jag tävlar


Jag är med och tävlar om ett jättefint halsband hos Marie på www.sistersdesign.blogg.se

Visning

Hejsan svejsan... Ny vecka igen då o inte långt tills vi drar till tunisien.. hmm 3 veckor på onsdag tror jag ;) Åkte ut till brorsan en sväng i förmiddags o lekte lite.. Hängde på lekplatsen med carl, märtha,hilma,Martin, Gustav o Irma. :) trevligt trevligt..

Sedan tog jag svängen förbi hemma o hämtade solglasögon.. Blir så hemskans ljuskänslig av ögondropparna jag använder för min allergi så jag kan inte köra bil utan dem typ nu...

Stack vidare till Lavad och städade och fixade lite. Goa svärmor kom också ut o hjälpte till och hade med sig mat till mig dessutom. Hade trott att det skulle komma mellan 5-10 på visningen kanske men vafan det var typ TJUGOFEM SÄLLSKAP som var intresserade av det lilla huset. Det är bara o hoppas att några av dom har tänkt bjuda nu då också..

Har vart ute o gått en sväng med Pia nu för en stund sen o kommer nog stupa i säng snart efter en låååång dag...

vafan håller swedbank på med förresten då??? Vart e min lön???? Jag behöver mina pengar...... jaja det finns väl dem som har det värre...

Hörs POK

skobråk

Jag och min sambo bråkar för tillfället... Det är ett allvarligt bråk.... Han skulle köpa skor, jag blev jätteglad o tänkte att nuuu äntligen ska det bli ett par snygga.. Men ICKE!!! Killen envisas med skateskor som är lika breda som ett helt lastbilsflak.. Jag berättar (inte för första och förmofligen inte för sista gången) att jag hatar skateskor och att jag sa tidigare  mitt liv att jag ALDRIG kunde va tillsammans med nån som hade skateskor.. Ytlig jag???? Dessutom säger jag att om jag skulle välja en bil o så skulle jag lyssna vad han tyckte om mitt val innan jag köpte den eftersom han kan mer om bilar... Jag kan mer om skor och mode.... Så varför lyssnar han inte???

I sommar ska jag iaf köpa ett par skor till honom utan att han vet om det osså ska jag gömma dom andra så han tror han tappat bort dem..Då ska han ÄNTLIGEN få ett par snygga...Till saken hör oxå att när vi blev tillsammans hade han rätt så snygga adidas-skor,, kan jag säga att jag blev lurad då????

Nu ska vi snart till stadt o äta fläskfilé buffé men sandra och philip..

hörs

Hjälp att välja skor

Sitter fortfarande på jobbet om ni undrar.. 2,5 h kvar... Min babe har lovat att jag ska få nya mysbyxor och sneakers eftersom det blivit förstört när vi målat o grejat i huset... Myabyxor är ju ganska lätt o välja..Kanske väntar till nästa säsong startar så kan jag köpa ibks..Skor däremot krävs mycket tanke bakom innan man bestämmer sig.. Det ska bli dom sneakers jag går mest i så dom måste passa till allt... Hjälp mig att välja..

Dessa puma från www.shoenation.se


Dessa rosa adidas från http://www.sneakersnstuff.se/





Röda, höga puma från samma ställe som ovan



Nike-metallic från sneakersnstuff



Åhh nu e jag så trött att jag inte orkar blega mer

black jack

Sitter o spelar black jack på nån jäkla spelsida... bara låtsaspengar idag men sanningen är den att jag är ganska bra på blackjack.. Jag har faktiskt gått en croupierkurs för massa år sedan men när det var ett par gånger kvar på kursen fick jag ett annat jobb som gav mer pengar och som ville att jag skulle börja direkt men som dom säger i macken "ett o annat har man ju snappat upp " .

Spelade lite på krogen ibland förr o jag har förmågan att sluta när det går bra (en förmåga som väldigt få har efter ett par drinkar) så jag brukade sluta när jag fått tillbaka inträdet eller vunnit så jag kunde handla lite i baren eller så.. :) får nog återuppta det..

På jobbet!

Hejsan !

Nu sitter jag i samma korridor som för ett dygn sen o jobbar lite (sitter av tiden blir det mest) Klockan e inte 23 än o jag har gått igenom alla bloggar, facebook, nyheter o allt annat man brukar kolla... hmmm vad ska jag göra resterande 8h??

Nattjobb it is

Hejsan. Gick upp för en stund sen vilket egentligen ät alldeles för tidigt eftersom jag somnade efter 8 men vad ska man göra när det är så ljust ute. Funderar  på o sätta upp nån mörk gardin som täcker hela fönstret o bara ha i natt. Har vit gardin nu o det släpper ju genom en anings ljus ;)

Har suttit utanför ett dörr hela natten i min ensamhet  haft nån typ av vak så det har vart fruktansvärt trist men dom sa att jag kunde ta med min dator inatt så så får det nog bli...
Räkna med massa bloggande från mig inatt.. Ska kolla nu om jag oxå kan hitta några trevliga spel som man kan roa sig med.

Pratade med älsklingen för en stund sen och han är på väg hem :) Hinner iaf träffa honom ett par timmar innan jag måste åka o jobba. Har suttit o kikat lite hus o hittat ett jag kan tänka mig, fick även en kalkyl från rörvikshus på det av deras hus vi tycker verkar trevligast.. Får se på måndag hur det går på visningen, om det kommer in några bud.


Nu ska jag duscha av mig och äta lite frukost o så så hörs vi säkert inatt om inte förr :)


POK


Ändrade planer

Hejsan!

Min nyttiga havregrynsgröt blev det inget med eftersom H ringde o frågade om jag ville äta cheeseburgare :). Vi har vart ute o åkt runt o tjötat i nån timme nu..

Så skulle jag hem o greja osså ringde rekryteringen o frågade om jag om jag kunde jobba 2 nätter nu.. Givetvis tackade jag ja, trots att det känns jävligt B o jobba natt i morgon när älsklingen kommer hem.. Men men jag har jobbat alldeles för lite i april så det är väldigt bra att jag får hoppa in lite.. :)

Ska ta tag i min städing nu (har jag sagt det förr eller) så jag kan sova nån timma sedan i eftermiddag/kväll.

Hörs sen..
POK

onsdag=städdag

Hejsan!
Så var det onsdag då och exakt 4 veckor tills vi drar till tunisien jag och min älskling...  Idag är det städ som står på schemat.. Har vart så jäkla trött i veckan så har inte orkat det.. Det beror nog på att min vårallergi har börjat smyga sig på lite lätt och då brukar jag bli hängig. Ska städa lägenheten med allt vad det innebär. Sen läste jag i H:s blogg igår att hon skulle städa bilen och kom då plötsligt på att det hade jag ju oxå lovat att göra i veckan. Åtminstone slänga all skräp som ligger i den.

Huset har inte kommit ut på nätet än... väntar o väntar.. :) Visningen är ju redan på måndag så det borde ju faktiskt komma ut idag tycker jag om inte visningen ska skjutas upp.

Nu ska jag fixa i ordning en tallrik havregrynsgröt o dessutom ladda upp mentalt för o städa......

POK

Lek och bushuset

Hejsan! Har haft en bra tisdag. Mötte upp annsofi och bustjejerna på vårdcentralen förut.. Sedan tyckte annsofi att vi skulle göra nåt kul så jag föreslog lek och bushuset i stan som är ganska nyöppnat ( ja jag erkänner jag ville leka själv).. Var kul o kika lite där men det var nog mer för de mindre barnen kanske ;).

I morgon bitti kommer huset ut på nätet.. Sitter nu o kikar lite nya hus... Att bygga, köpa fint, köpa renoveringsobjekt, köpa lägenhet, hyra lägenhet eller köpa bostadsrättshus är frågan... Möjligheterna är oändliga... Men ett tag framöver får vi bo i lilla 2an.. det funkar ganska bra det med.. Vi har inte slagits nån gång än iaf... Fast i lördags knuffade jag lite på calle, varav han tappar balansen o ramlar över mig så jag slår huvud o käke in i väggen.. haha smidigheterna personifierade..

Det finns inget bra o se på tvn btw... TRÅK..


POK

Trevlig dag

God Afton!

Har haft en jättetrevlig dag.. Spenderade eftermiddagen med MissH, vi käkade lunch o va ute o kikade på huset som är till salu.. Var kul o träffas o skvallra lite :)

Åkte sedan bort till brorsan o hängde framför tvn med honom o o de 2 bustjejerna.. :) Dom var såå goa o glada idag. I morgon ska jag följa med dem när det ska ta sprutor på vårdcentralen.. Så får vi se hur det går.. Tur att inte jag själv ska ge dem sprutan för då hade dem nog inte gillat mig längre ;)

Sitter o kollar på Ballar av stål nu.. Helt underbart program... Lite trist o va själv igen efter att Calle har vart hemma i 2 veckor men det är ju snart första maj vilket innebär kortvecka i sthlm och sen är det ju snart dags för vår resa :)

Hörs
POK


Snart Maj

I Maj väntar så mycket kul! Den 16e är det dags för älvaslaget... Måndag den 18e sticker jag upp till stockholm. Då är det derby på råsunda mellan AIK och gamla fina Djurgårn... Den 20e lyfter planet från arlanda mot tunisien där vi ska va i 8 dagar o leva livet och bo på all inclusive hotell.. Ska bli underbart!!

Dessutom säljs förhoppningsvis huset i maj så vi kan leta efter nåt nytt gemensamt boende. :)

Maj kommer bli en bra månad.. det vet jag.. Fast april är inte heller så dum

Storbloggarn

Tjenna! Inläggen haglar tätt... *IRONI*...

Calle har vart ledig veckan som varit så vi har vart o grejat i huset hela veckan.. I fredags var mäklaren där och senast på onsdag kommer det ut på hemnet. :) Sen hoppas vi på många bud snabbt så det blir dyrt o går fort hehe...

I Fredags var vi hemma hos brorsan en stund på kvällen o snickarade lite (jag snickrade personligen inte så värst mycket men hehe) och käkade pizza.. :) I Lördags var jag med Annsofi och småtjejerna på stan. Det var Iqbal dagen så vi köpte ballongar för förmån till barn i pakistan som ska få gå i skolan istället för att jobba..

Igår kväll hade vi lite kompisar här... Vi snackade ihop oss inför älvaslaget (brännbollsturnering i stan), sjöng singstar och drack vin... NICE!!! Idag har jag jobbat... Ska sova snart tror jag.. Min älskling ska ju åka till sthlm kl 4 i natt så han bör la sova ett par timmar.

Hörs
XOXO

Påskdagen

Hejsan hoppsan!

Hade en väldigt trevlig kväll igår i vinninga... Vid 23 tiden fick vi skjuts till stan och hamnade på stadt.. Det var kul där oxå.. väldigt mycket folk man kände o så...

Idag har vi som vanligt vart i huset o grejat för fullt. Calle har tagit ledigt veckan som kommer oxå så att det verkligen ska bli färdigt o kunna läggas ut för försäljning... Längtar efter att börja leta nytt boende så vi kan bo lite större än på typ 50 kvadrat ihop :)

Nu ska det blegas tv, duscha o sovas...

Pöss

shoppat

Hej! Igår fyllde jag år. Fick massa fina presenter. En jättesöt klänning, halsband, presentkort m.m. Så nu idag har jag varit ut på stan o shoppat för fullt :)



Denna söta klänning från GIna fick jag av min bror med familj :)



Dessa jeans köpte jag....



Liksom denna söta tischa, båda på gina.



Bruna ben har aldrig skadat nån :)



Osså blev det nya solglasögon :)


Fest!!

Det blev fest ändå.Fan att man inte är mer svårövertalad :) .. Dock lär det inte bli någon utgång men det är iaf kul o träffa sandra o co o tjöta lite skit o så :) Har inte träffat detta gänget på evigheter så det ska bli riktigt skoj nu faktiskt :)

Glad påsk

Hejsan hejsan! Det var längesen jag skrev nu.. Har inte haft tid o ork. Hela veckan har gått till att pyssla med huset.. Det ska läggas ut för försäljning förhoppningsvis nästa vecka beroende på hur mycket vi hinner i helgen.. Så jag har målat, målat och målat i veckan. Är fruktansvärt trött på allt vad penslar och målarfärg heter..

I måndags hade vi pappa o anita här på besök, dom gratulerade mig lite i förskott  eftersom dom är i grebbested i påsk.(fyller år i morgon.... Så nu fick jag sagt det med hehe). I present gav dom mig/oss 2 biljetter till U2 i sommar :) + deras nya skiva. Dessutom fick jag en prenumeration på NLT. Har saknat den nu när jag inte haft den på ett par månader men nu har jag den i ett år framåt :)

Nu på förmiddagen idag har jag jobbat en sväng på majåker.. Bara 3 timmar men det är något iaf :)

Ikväll blir det nog inget speciellt.. Var sugen på att gå ut med sandra o co men ekonomin stoppar mig nog tyvärr känns det som.. Blev en väldigt dyr månad med räkningar...

I morgon kväll ska jag o calle o mina syskon med sina qvinnor till mormor o äta o ha trevligt.. Ganska skönt att nån annan fixar kalaset åt en :)


Tror jag ska duscha nu... Blir nog inget lavad idag eftersom vi behöver måla o greja men det är lite för blött i träet för o  måla tydligen...Skönt givetvis o vila en dag men det vore la ännu skönare att bli klara med det..


Hörs sen


Uttråkad...

Jag verkar inte va på väg o bli frisk än... Hur långvarig kan egentligen en maginfluensa vara undrar jag :( Är ju gööör fint väder ute så jag vill bara gå uuuut... får la öppna några fönster sen för o känna på värmen.. :)

Har inte så mycket kul o skriva.. Äter blåbärssoppa och kräm och ser på OC hela dagarna.. snart är jag framme vid the rainy day women... favoritavsnittet ;) Det enda jag har o glädja mig åt nu.. hehe

Nädå ja e inte bitter