Längtan :)

Om knappt 2 h kommer mannen i mitt liv hem....ÅhhhHHH. Konstigt att man fortfarande kan ha fjärliar i magen.. :)


kläder

Jag är lite sugen på att köpa sommarkläder... Kanske är det för att solen skiner, kanske för att jag ska till thailand om en knapp månad... Iaf så har hm några fina jeansshorts...






Jag vet inte vilka jag gillar bäst.. Dom över är lite mer loose fit än dom nedre... Få la avvakta lite till..

Dom här treggingsen tyckte jag om med... kanske mest för att jag gillar uppvikta ;) men även färgen var snygg




kvällsöppet

Sitter o kollar på kvällsöppet med Ekdahl... Det handlar om haiti o alla organisationer som man kan skänka pengar genom..  Jag skänkte litegrann häromdagen.. Jag är inte stenrik o kan därför inte skänka massor men jag tycker att de allra flesta kan göra något för någon... Jag var på väg o skänka genom första bästa organisation men då var det dock röda korset som kom upp.. O efter vad som kommit fram om dem senaste veckorna valde jag att bojkotta dem (kanske är samma i alla organisationer men det vet jag inget om än iaf).. Mitt val föll på FN...  Jag förstår att folk vill ha höga löner men enligt min mening så känns det så jävla snett om man väljer att jobba för en välgörenhetsorganisation o sen får snorhög lön.. jag vet inte, det rimmar inte riktigt bra... well well..

ojojoj

Jag lade ut min blogg-adress på fejjan för en stund sen och oj vilket resultat... Läsarantalet ökade nåt enormt :) KUL!

wiihooo

Den här tunikan kommer ut 1/dygn på tradera o jag har kämpat i flera dagar för att få en men dom har stigit göör-mycket i pris... Men idag var det äntligen min tur... Betalt o klart nu.. :) :).. Kanske kanske att det kommer på fredag.. :)




har jobbat ikväll.. Försöker få tag på babe men hans mobil är avstängd... konstigt... Han kanske är ute o dricker öl.. vem vet ;)

finaste låten :)

Åhhh när jag gifter mig så ska jag ha denna låten på mitt bröllop...




Jobb

hej... Idag ska jag jobba...Först ska jag äta lite lasagne som jag hitta i frysen... Seeen ska jag sova o låta kaninjäveln som väsnas till förbannelse sova i den kalla tvättstugan.. hämnden är ljuv...

Onsdag, eller?

Jag är typ veckovild.. vet inte vad det är för dag... Iaf så har jag jobbat en sväng idag.. Känner mig inte på topp o är lite hängig o småförkyld. Lägg här till att jag är dööö allergisk mot kaninens jäkla hö.. Hoppar träningen idag o hoppas på att känna mig lite piggare i morgon.

Ska sälja lite grejer här ikväll o på fredag så vi blir lite rikare. :) Det skadar aldrig :)

Nu ska jag ringa Hanna nr 2 o se vad hon har i görningen...

Kiss´n´tell

tjo o tjim

Hej på er mina trogna följeslagare :) La ut en annons på blocket idag om en tvättmaskin. Tänkte inte att folk skulle ringa direkt men efter en timma hade jag typ 5 intresserade.. Dock är det nog bara 2 kvar nu.. få se om den duger åt någon.  Fick iaf ringa hit arvid så han fick koppla ur den om nån vill hämta den. :) Hoppas hoppas... Ska även lägga ut köksbord o stolar men bordet stod under massa grejs så får la vänta tills calle kommer hem kanske ;)

I helgen var det jobb som gällde. Gjorde inte så mycket annat faktiskt.. .Annat ska det bli nu i helgen.. Då blir det match på fredag och på lördag ska vi bada i relaxavdelningen på camping, följt av besök på stadt med mat och dryck.. Söndagen blir nog en slapp pizza-söndag ;)

Idag har jag jobbat. I morgon ska jag jobba...SNART ÄR DET PARADISE HOTEL!!

Kiss´n´tell

Tjoho

Tjenna!

Låg o läste Ego woman alldeles för länge morse... Den är okej men jag tycker nog att ego girl var bättre.. Läste ut en shopaholic får en syster igår.. Undrar om boken efter den har kommit ut.. får nog beställa den i så fall för denna slutade lite mystiskt ;)

Nu ska jag åka bort till Hanna får kaffe och bulle.. Det tycker jag låter gott :) Ikväll är det träningsmatch mot P93. Vi brukar alltid förlora så vi får se hur det går ikväll ;)

I morgon jobbar jag kväll o sen är det jobb fram till söndag... När ska jag hinna träffa darling?? Tur att thailand närmar sig :) Kom förresten på att vi inte har en aaaning om vart bland alla flyttkartonger calles pass befinner sig. Kanske bäst o börja leta så man hinner fixa ett nytt om det är borta...

Nu ska jag borsta gaddarna o sen åka...
Hörs..


Miss U

4 JULI 2008.... Forever and always... Älskar dig babe...


Ledig!

Hej hej! Ledig dag idag.. skönt :) samma i morgon faktiskt.. sen är det jobb i flera dagar framöver efter det. Idag ska jag nog ut o promenixa lite med Ida och ikväll kanske det var mys med marie på schemat..

Popcorn + tänder är ingen bra kombination. Sitter o äter upp dom sista popcornen som blev över från igår o det fastnar öööverallt.. Fy!

Funderar på om jag skulle ta en sväng förbi solariet idag oxå..

Nu ska jag göra lite nytta och fixa lite frukost.. så det så..

Over and out


11/1

Brist på rubriker om ni unrar.. Jobbat färdigt för dagen! Grannen var nyss här och bad mig skriva på ett papper. Vi ska ju börja med grannsamverkan i området efter alla inbrott så var här för nån månad sen och då skulle alla som var med på det skriva på. Om 2 veckor var det nåt möte hos polisen där vi skulle få lite info o så.. det får jag se till o gå på.

Ska träna kl 17.30 o sen ikväll kommer brudarna hit o blegar lite film osv... Ska bli mysigt..

Jag försöker städa lite men vill hemskt gärna hitta sopborsten.. det e borta.. Nån sierska eller liknade som kan ha sett den??? Den ser ut ungefär som på bilden...


Ban Phe

Idag är en sån där dag då jag längtar nåt enormt till thailand!!

Här är lite bilder från den lilla fiskebyn Ban Phe där vi ska bo en vecka :)













Måndag

Hej! idag är det världens sämsta måndag :(... men men...
Ska åka o jobba nu... 3 h bara. Kl17.30 är det träning o sen får vi se..

I morgon ska jag hänga med ida o på kvällen ska jag nog hemtill marie en sväng.

Nu måste jag sticka... Spelade match igår förresten.. vann stort o jag gjorde 3 p.. mycket nöjd. :)

Hej hej

Tjenna

Hej!
Lördag igen.. Dagarna går alldeles för fort o i morgon åker babe till sthlm efter att ha spenderat nästan en månad hemma :/

Idag ska det bli pulkaåkning med efterföljande korvgrillning.. Ska bli så mysigt så.. Kan nog bli lite fest ikväll med men jag spelar match i morgon så det blir lugna gatan för egen del iaf..

I morgon match mot grästorp.. Förra matchen mot dem var jäkligt hård så vi får se hur det blir i morgon.. Vi har iaf ett riktigt bra lag så jag hoppas vi spöar dom rätt rejält.

Nu ska jag försöka väcka upp min trötte sambo.. Han har bara sovit 12 h snart.. Oj nu ringde hans telefon vilket betyder uppvaknande..