GOD JUL

Hej o god morgon. Ska hoppa in i duschen precis. Sen vid halv 10 typ bär det av till pappa som vi även var hos igår kväll. :). Blir lite grötfrukost där. Vid 12 sticker vi till calles syster o äter dagens första julbord och ser på kalle anka. Efter tv styr vi kosan vidare mot majåker och min bror. Ska bli en mycket trevlig men dock lite stressig dag. Gahh börjar bli hungrig, Får gå in i duschen får att tänka på nåt annat än mat ;)

ha en trevlig dag /helg..

KRAM

dan före dan före doppardan

Hej på er!

Har återigen gått ett par dagar sen sist. Har börjat renovera den som behöver renoveras i calles hus så det kan läggas upp för försäljning inom kort. Då ska vi hitta nåt trevligt ihop tänkte vi :) Jag målar för fulla muggar medans my handyman murar en öppen spis. Blir nog kanonbra!!

I morgon ska jag jobba 7-16. Härligt värre ;) sen ska jag ut o köpa sista julklappen o den julmat vi ska ha med oss..  Om vi hinner i morgon kväll så tar vi en sväng förbi pappa o anita o smakar på skinkan.. men vi får se vad klockan blir.

På julafton är det ett schema som bör följas ;)

9-11 pappa o anita
11-16 calles syster
16- Carl o annsofi.

Det blir nog finfint. Kommer bli mycket mat :=)

God jul på er kära läsare om vi inte hörs innan


Ett inlägg för carl :)

Ett inlägg för Carl här också då... är det nån mer som vill ha inlägg tillägnat sig så hör av er ;)

Vaknade sent som attan idag o tyckte att det var så mörkt så klockan borde vara runt 7 men så kollar jag på mobilen som visar 11...Hmm detta eviga mörker gör att man är konstant trött. Pia frågade om jag ville komma bort o käka lunch. Givetvis tackade jag ja till det fina erbjudandet.. Körde Pia till jobbet o hann svänga förbi tofta/ulriksdal/stenhammar en sväng för o kika fina hus :)

Vid 15 ringde rekryteringen o fråga om jag kunde börja jobba kl 16. hade inget planerat förutom innebandyträning men jobbet går ju före så jag har vart ett par timmar på galeasen nu ikväll.

I morgon ska jag till mormor o nisse på förmiddagen. Nisse fyller 84 o ville bjuda på fika :) Börjar jobba kl 14 på majgården o kör hela kvällen till 21.30... Sist fick jag iofs sluta tidigare eftersom jag inte har delegation på syrgas men vi får se hur det blir i morgon. Kan väl oxå få delegation nu så fort jag får papprena på att jag är usk.

I morgon kommer Calle hem med.. Det är bra, det är bäst!


Ett inlägg för Hanna

Igår gnällde Hanna över att jag slutat blogga eftersom hon fortfarande går in varje dag o kollar efter uppdateringar.. Så jag lovade ett inlägg för henne.. Har hänt mycket sen sist.. eller har de det??

Har vart på helsingforskryssning med min älskling o lite andra härliga folk. Har börjat jobba nätter o det funkar bra..  Haft sinstarfest, vart på 22 årsfest hos Johanna. Spöat serieledarna med 95orna och är nästan klar i skolan. På fredag har vi avslutningsfest. Mycket fest för tillfället som ni hör. Så är det runt jul..

Ledig idag och i morgon.. jobb på torsdag.. På fredag är det ju som sagt avslutningsfest och på lördag blir det Bio med min darling, Pia och Niklas. Sen ska calle inte åka upp till Stockholm igen förrän i Januari så jag längtar en aaaaning till torsdag :)

Har inte så mycket planerat över helgerna förutom just julhelgen... Men hoppas på att hinna med ett par dagars skidåkning i hovfjället kanske...

Höres...
XOXO

Häktisk vecka väntar

God Morgon/middag på er!

Jag har haft en kanonhelg! I fredags var jag och älsklingen i Uddevalla o shoppade lite. Vi köpte ett playstation med tillhörande Abba singstar...  Inte Heeelt fel. Körde lite singstar med lite folk på kvällen men la mig i tid. Jobbad 7-11 i både lördags o söndags.. I lördags kom Pia förbi o hälsade på oss på kvällen. Vi käkade lite och såg på film. Mysigt mysigt. Igår var vi förbi julskyltningen. Såg på tomteparaden och köpte skor till Calle. Spelade tv-spel och såg på wallander igår kväll..

Nu väntar en häktisk vecka fyllt med jobb, träningar, plugg, shoppingresa och finlandskryssning i helgen. Den ska bli riktigt skoj faktiskt.. :) Hoppas att vi får med våra 2 nyinbjudna personer på resan. Det vore skitkul jue.

Bild på fartyg i skärgården