Hultsfred m.m.

Vart i hultsfred i helgen, ett jävla hålligång får vi säga att det var :). Åkte torsdag kväll efter jobbet o´kom fram vid 20 tiden. hann se timbuktu på kvällen,, cooolt...

vaknade lite bakis på fredagen o hade lite svårt att komma igång ,men det gick denna gången oxå, dags för årets största artist. OZZY OSBOURN..Tycker inte att han är nåt vidare bra, inte min musikstil alls, men det var ju ett måste att se, Senare på natten spelade 50 cent, som jag tyckte var allra bäst. Han även med att se nåt jävla band som började vid 3, men då var man lagom trött o ville helst hem.

På lördagen förstod jag att mina väskor hade blivit stulna, inte så roligt... men jag lyckades hitta dom med alla grejer utslängda. Men dom hade iaf tagit alla mina pengar, hårblås, keps, solglasögon m.m. Men dom hade iaf lämnat kvar all alkohol.. o tur var la det ;). Skulle sett The Ark på fredagen, men hamnade på fel scen o såg istället roxy ericsson.. men det gjorde inget, för han var faktiskt riktigt grym... Skulle velat sett pet shop boys, men ville inte gå hem själv efteråt, och förstod att antingen fick jag välja på det eller att se på slagsmålskulbben efteråt, och eftersom slagsmålsklubben är det absolut värsta jag vet så sket jag i det o blev kvar i förtältet... men det kan vara lika kul det.. hemfärd på söndagen TRÖTTA!!!

midsommar till helgen då.. blir grebbestad. härligt, ska regna har jag läst, kan vara lite jobbigt med tanke på att vi bor typ 12 pers i vår stuga, men men..

Näe nu ska jag åka o hämta min punkterade cykel, och även anmnäla mig till komvux.

STILL ME STILL NOW