Kollar skolor

Tjenna! Så vart det fredag men det är inte riktigt helg för mig eftersom jag jobbar HELA morgondagen... Men idag är jag iaf ledig. Sitter och kollar skolor för fullt. Den jag vill söka börjar ju bara på höstterminen så jag kikar om det finns någon annan i min närhet som börjar i vår..

Idag ska vi få vårt larm installerat så jag får väl hålla mig hemma hela dagen om dom kommer.. Ska börja måla o greja lite på stolarna oxå.. Annars blir det lugnt idag.. Calle e hos Ulrik o hjälper honom med lite grejer och jag gissar att Ulrik istället kommer hit o tätskiktar golv istället..

hade inte så mycket kul att berätta.. Match på söndag sen ikea.. MÅSTE ju få köksluckorna vi saknar...


hörs

Thursday

Så var det torsdag igen.. Och torsdag är ju som alltid favvodagen eftersom darling kommer hem. Nu håller han och Ulrik på med vårt badrum igen.. Stackarna är aldrig lediga. (ulrik jobbar ju med calle i sthlm).. 

Jag har köpt barstolar idag och satt ihop.. blev jättebra...

Avslutar med ett citat från Maria som har det väldigt jobbigt just nu...

"Stanna upp ett slag och fundera på och uppskatta det du har...."


Tänk på det...


Hejjje..

God Afton. tack christin och Helena för värmande kommentarer. :)

Idag har jag gjort färdigt alla to-do från föregående dag... Jag har dessutom köpt skinn att sätta på stolarna (köpte färg igår). Har tränat innebandy nu på kvällen.. Gick bra....

Har vart hos mormor och ätit kålpudding oxå.. Det var gott.. Hon sa att hon inte hade nåt hemma till kaffet.. Det slutade med att jag BARA fick mjuk pepparkaka (hembakad), hård pepparkaka, annat kex och after eight... När jag inte har nåt hemma så har jag verkligen inget hemma. ;) Hon är så söt och lovade att jag skulle få med mig lite shoppingpengar när jag åker till Milano... hihihihihihi...

Har vart på jysk och köpt en hylla vi ska ha i badrummet..

I morgon kommer äntligen älsklingen hem igen.. I morgon kommer nog även ulrik (plattsättaren) och flytspacklar golvet i badrummet så han kan lägga det sen på fredagen :) Sen är det nästan klart..

har inte så mycket mer att berätta idag tror jag... Var inne på rörstrand förut... Vi ska köpa nya tallrikar... Hittade höganäs som var fina och bra pris.. Dom får nog funka till vardags.. Sen hittade jag några andra jag oxå vill ha men dom kostade nästan 300 :-/st så om jag vill ha dem får jag nog börja önska mig i julklapp, på födelsedagar...

Nu ska jag se om big brother e på tv:n annars säger jag god natt..
 

KALLT!!!

Igår kväll när jag skulle sova var det ISKALLT.. i morse var det ännu kallare.. Ringde min darling för att fråga hur man ställde upp värmen

"älskling jag fryser det är kallt.."
"hmm kolla på den röda termostaten på pannan vad den står på"
"Den står på typ 18-19 grader... Så kallt kan jag inte ha det"
"Ojjj det är ingen termometer, den ska stå på typ 30, du måste ju ha det iskallt hemma"

Konstigt att jag fryser... Förmodligen har jag typ 14-15 grader för tillfället men det är på väg uppåt nu iaf ;)

Gårdagen var sådär.. hade det lite jobbigt ett tag men spenderade dagen med familje... Det är just såna dagar man inte tycker det är kul att han calle 40 mil bort under veckan...(tycker jag väl aldrig men hehe)

Idag ska jag fixa med det som inte blev gjort igår, gå i skolan, äta middag hos mormor...

XOXO


Mamma

Idag är det 5 år sen mamma gick bort i cancer. Dessa dagar brukar kännas jobbiga men jag tror det ska gå rätt bra... Har mycket att stå i faktiskt.. 5 år är rätt lång tid men det har gått sjukt fort ändå.. Dom första kanske 2 åren efter mådde jag väldigt ofta dåligt och tyckte att det var jobbigt men sen märker man plötsligt att dessa dagar och tillfällen kommer mer och mer sällan. Nu går det väldigt bra faktiskt och dessa tillfällen är få.. Oftast är det på speciella dagar såsom idag, födelsedag etc.  Att det går så bra nu tror jag också beror på att jag mår så bra i övrigt. Jag har träffat personen jag älsklar över allt och som stöttar i vått och torrt.. Det gör mycket...




Idag ska jag greja hela dagen så jag har annat att tänka på (visst är det bra att tänka på det men man behöver ju inte sitta hemma och tycka synd om sig själv). Jag ska färga om håret och hoppas på bättre resultat, hämta några stolar som vi ska försöka måla om, hämta astmamedicin på apoteket, betala båtreparation, städa, storhandla, köpa winnerbäcks nya skiva, fixa lite pappersarbete x 2... Hmm tror att det var allt..

Dags att köra igång..

Hårfärg

I ett svagt ögonblick av mitt liv (idag) fick jag en tanke att jag ville bli blond.. Jag köpte medel och anlitade blondinexperten Jessica... Det blev inte riktigt som tänkt... Hela mitt hår är numera orange.. Nu ska jag sova sen ska jag o jess köpa nånting som man kan lägga över blekningen så den hemska färgen försvinner.. well well.. Det är ju bara hår... jag har så mycket av det att jag kan ta bort 9/10 och det ser fortfarande heeelt normalt ut.. ;)

Stockholm here I come

Hejsan svejsan på er... Jag måste vara sveriges sämsta bloggerska eller nåt ;) Men men..

Om ett par timmar tar jag bussen till skövde för att sedan fortsätta till sthlm. Blev ganska hastigt bestämt. Jag satt vid tradera förut o råkade hitta en biljett får en krona så jag la ett bud o ringde till calle o sa att jag kommer o hälsar på ikväl..haha..

Kommer dit ikväll o då blir det väl bara sova. I morgon ska jag kika stan lite. Kanske träffa nån kompis o blega runt lite bara. på torsdag åker vi hem vid 13 tiden..

Tar med mig datorn så vi hörs kanske..


onsdag

Hej! Vaknade upp och kände mig alldeles konstig..Lite illamående o så men inte såpass så jag behöver spy.. Känner mig lite allmänt hängig med fast det kanske beror på att det är morgon.. Kanske en dusch och magkatarrtablett skulle göra mig till en ny människa.. Det tror vi på...

Igår hade jag en kille här som berättade för mig om Larm och om jag beställde direkt skulle jag få det till ett bra kampanjpris för då behövde ju inte han komma tillbaka.. Men jag ville ju prata med calle o så så jag kunde inte göra det.. Men när jag senare pratat med calle och vi bestämt oss så ringde jag upp o sa att om vi fick det för det priset så tar vi det, annars skiter vi i det så fick jag det iaf :) Jag är redo för prutningen på Khao san road i bangkok;)

Idag ska jag till skolan en sväng för en engelska lektion, ikväll ska jag hem till brorsan och se på fotboll..

Jag har sagt till Calle att jag inte vill va hemma hela helgen utan jag vill åka bort o lämna huset lite så om vädret tillåter åker vi till rudskogen i norge och går på gatebil på lördag och sen åker vi till grebbestad och spenderar lite tid i stugan..

Näe ska nog ta tag i den där duschen jag prata om...Eller rättare sagt massagebadkaret som står uppställt i garaget och tillfälligt används som dusch ;)

Ciao

ny vecka igen..

Hejsan!

Så var det måndag igen då.. Gårdagen tillbringades hemma och var rätt lugn. Hann med en löprunda, solning och lite tjöt med christine och jessica.. Tycker det är så himla kul att vi börjat umgås mer igen. :) Like you girls.. :=)

Kakelsnubben var här igår.. Hann han med o flytspackla o vad det nu var mer han gjorde.. Tror att han har koll på det själv iaf..

Idag har jag vart hemma hos brorsan o umgåtts med honom + döttrar. trevligt såå..  Nu har jag precis pratat med vårdcentralen och jag ska prata med farbror doktor på onsdag ang min hosta jag haft sen midsommar ungefär.. Verkar som att det är min astma som kommit tillbaka litegrann i allt byggdamm...

Nu ska jag käka nåt o sen blir det innebandyträning.. Troligen den enda i denna vecka..

hörs

POK


Söndag

Hej! I helgen har det körts grävmaskin för fullt. Är ganska kul faktiskt.. Tyvärr har calle lyckats tappa sin telefon mitt i detta så det ligger nergrävd nångonstans i trädgården gissar vi..

I fredags var det fest i vinninga. trevligt så..

Igår grillade vi, kollade fotboll ( jag jublade dock inte efter 2-1 målet för jag var helt säker på att det skulle blåsas av för offside/hands/slut på matchen eller något annat..) och käkade chips.. Idag står faktiskt inget särskilt på schemat. calle o arvid är i uppsala och köper en bil o kommer väl hem ikväll igen. Under dagen väntar lite hantverksbesök. Får väl se om jag kan hjälpa till med något (knappast troligt men).

Har läst alla aftonbladets artiklar om matchen och ska nog gå vidare till expressens nu ;)

Pok

Kung Zlatan



Det räcker så...

God natt

Idag har jag vart i skövde och köpt stövlar.. 2 par faktiskt.. Ett par med snörning.. typ militär-liknande och ett par höga som går över knäna... Nöjd

Jag har haft besök av svärmor och vän

Jag har spelat innebandymatch som vi förlorade..

Jag har ätit lunch med mina 2 bröder.

jag har tillbringat alldeles för mycket tid framför dator/tv:n.

Jag vill ha en tv i sovrummet.. Calle vill inte ha det... Men han slipper ju sova dör själv hela veckan... Jag vill jag vill jag vill..

go natt


Sommaren som varit

Gjorde du något denna sommaren som du aldrig gjort förut? Köpte hus.

Dog någon som stod dig nära? Nej!

Vilka länder besökte du? Tunisien, fast det var i maj så jag vet inte om det räknas..

Är det något du saknar sommaren 2009 som du vill ha 2010. Solsken och bad

Vad från sommaren 2009 kommer du att minnas? All renovering, den härliga tunisienresan, U2 konsert, besök på världens bästa djurpark med jess o casp och varenda minut med min älskling.

Största misstaget Tror inte det var några större misstag.. Möjligen när jag körde in frontspoilern i trottoarkanten.

har du varit sjuk eller skadat dig? Har hostat hela sommaren men annars har jag klarat mig bra.

Bästa köpet? Hus och nu bil :)

Vad spenderade du mest pengar på? Huset

Vad gjorde dig riktigt glad? När det kommer folk på spontanbesök när man håller på o renoverar. de pausarna klarar man sig inte utan..

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om sommaren 2009? Rapapapapapapapapapa, Ayo technology

Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar? Gladare

Vad önskar du att du hade gjort mer? Hunnit med o träffa folk. Har knappt träffat vänner, syskon m.m. på hela sommaren.. Renoveringen tar upp all tid.

Vad önskar du att du hade gjort mindre? Här skulle jag kunna säga renoverat men det önskar jag inte ändå.. man vill ju få det klart.. Önskar istället att dygnet hade fler timmar..

Hur tillbringade du midsommarafton? Var i grebbestad som vanligt och firade med hela släkten. På midsommardagen åkte vi till smögen och umgicks med vänner.

Blev du kär i somras? Det var jag ju långt innan.

Hur många förhållanden? ett

Favoritprogram på TV:n? Hmm såg knappt på tv men ibland åkte bigbroter reprisen på tv400 på..

Bästa boken du läste i sommar? Emma- Mias dotter

Något du önskade och fick? En bra sommar med min älskling

Något du önskade och inte fick? inget jag kan komma på..

Finns det något som kunde gjort din sommar bättre? Att det hade funnits lite mer tid över.

Hur skulle du beskriva din stil sommaren 2009? Arbetsbyxor och badtofflor ;)

Vad fick dig att må bra? Allt och alla runtomkring mig..

Vem saknade du? Calle när han inte var hemma och mina brorsdöttrar som jag träffat för lite i sommar..

Sommarens sötaste? Märtha o Hilma

Sommarens hetaste? Calle

Sommarens största kärlek? Calle och piggelin

Sommarens besvikelse? Vädret

Sommarens bästa? Vårt hus!!!

Sommarens snällaste? Diva som har legat still vid milanos uteservering när jag o johan har lunchat..