god morgon/middag

Hej på er!
Jag förstår inte varför jag sover så länge i denna lägenheten... Måste bero på att den är så fruktansvärt tyst.. Man hör ALDRIG nåt från nåt granne.. Göörskönt!

Nu har jag iaf duschat o ska fram på stan o luncha med min käre vän Johan. Trevligt trevligt.. Tror vi beslutade oss för att äta på Rhodos.. Tyvärr spelar det ju ingen roll vad dom har för lunch då för där äter jag alltid rhodoskebab. Kycklingkebab med pommesfrites, fårost o tsatsiki. såå gott.

I eftermiddag är det 95ornas träning, sen kommer min älsklingkille hem igen.. Härligt.

Rekryteringen ringde förut. Jag ska jobba 7-11 både lör o sön.. Ganska go tid. Inget av dagen förstörs ju o jag hade ändå inte tänkt gå ut i helgen.. Perfa!

Nu måste jag dra.. pusshej

Önskelista

Tänkte att jag kan ju lägga ut en önskelista här :)

Tvättkorg 



Skrivare 
Cd-ställ Benno från Ikea i EK
Bruna uggs (kopior funkar bra) 
Dammsugare
Emma, mias dotter

Åse                          

Vinterjacka  


Tvålpump  

Ingen carbonara idag inte

Hade bestämt mig att jag skulle göra spagetti carbonara förut... Var så gott som säker på att jag hade allt jag behövde så kollade inte ens. Har satt på plattan och vattnet, rivit ost osv...OCKSÅ  HAR JAG INGEN GRÄDDE hemma. Fasen, vi använde ju den till fläskfilén häromdagen... Panik eftersom jag skulle åka o träna snart.... Fick snabbt steka upp 2 korvar o äta till spagettin.. Inte RIKTIGT lika gott kanske... Nu har jag iaf lovat min älskling att jag ska laga det i morgon istället när han kommer hem... Har aldrig gjort det faktiskt men det blir nog bra iaf ;)

Har vart o tränat innebandy nu.. Våran lagkapten fick skälla lite på laget idag eftersom vi varit så loja på träningarna i veckan.. jaja sånt är det.
Ska duscha nu och sen äta något o se på 2 ½ man... Det är perfekt o slökolla på, på kvällarna... Sedan kallar sängen. Läste ut boken Jenny S igår och fortsätter nu på uppföljaren Matilde. I julklapp vill jag ha den tredje i trilogin, Åse.

Go natt

Storstädat

Hejsan!

Hade en trevlig middag med tjejerna på Harrys. Åt kockens toast och jalapeno poppers... Blev ramlösa och dricka. Var så kallt ute så jag orkade inte gå, o cykla i denna halkan är ju inte o tänka på med mitt dåliga balanssinne. Var iaf väldigt gott o trevligt.

När jag kom hem tog jag ÄNTLIGEN tag i den där städningen jag borde tagit tag i för ett tag sen. Började med att damma, sedan var det dammsugning, skurning av toalett (hela kaklet oxå) o sist men inte minst skurning av golvet, så nu skiner hela min gigantiska bostad och doftar citron :) I morgon plockar jag fram ljusstakar och dukar m.m.


Ska även plugga i morgon. Ska komma igång med mitt psykiatriarbete först tänkte jag. Jobbar bäst i press, därför har jag skjutit upp ALLA arbeten till sista veckorn som vanligt (hatar mig själv) ;)

Ska fixa lite glögg nu o belöna mig allt jobb jag gjort idag ;) sen ska jag sova o kanske läsa ut Jenny S (för andra gången)

Hörs i morgon..
XOXO

Julklappar!!!

Hej!
Idag hade jag psykiatriprov. Handlade om Psykofarmaka. Fick lite hjärnsläpp när jag satt där men det gick bra iaf. Kom på några grejer precis när jag skulle lämna in som jag hann skriva till :) Sedan har jag vart på stan o traskat runt o köpt 8 (!) julklappar.... Hur duktigt är det då :) I morgon ska jag o Hanna åka till Skövde så då hoppas jag på att jag kan köpa ännu fler faktiskt :)






Ikväll ska jag ut o käka på harrys med Therese och Helena. Det ska bli jättemysigt. En kockens toast står högt på min önskelista... Den är fruktansvärt god ju :) Kanske det kan bli ett glas vin till oxå...

Nu ska jag slå in julklapparna sen ska jag duscha o göra mig i ordning lite grann. Hade tänkt städa o börja plocka upp adventspyntet lite lätt men det hinns nog med i morgon tror jag :)

Hej hej

Ny vecka

Hejsan hoppsan!

Har haft en bra helg. Kvällen hos Pia o Niklas var väldigt trevlig får jag säga. Fick massa god mat och vin o kikade på idol. Jag håller hårt på Johan Palm. Hur söööt är han inte ;)

I lördags var det fest hos Sahl. Gjorde mig i ordning hos Hanna o hade trevlig eftermiddag. Kvällen var kanonbra.

Igår var det lugna gatan. Gjorde inte mycket alls. Var ute i Lavad en kort sväng och i Tofta en kort sväng. Mer var det inte men två gamla filmer hann rinna förbi på eftermiddagen, Svensson svensson och ogifta par :)

Idag ska jag plugga lite har jag tänkt sen är det träning från 15.30-19 typ. Är sååå besviken att tv4 har valt att sända Beverly hills i tv400...Sååå trist!! Vill ju se det... Får åka ut till Lavad i så fall men jag vågar nog inte vara ensam där ute hehe..

I morgon ska jag ut o käka litegrann med Therese och Helena. Nice nice, På torsdag skulle vår tränarstab kört popquiz men det var en som inte kunde så vi skjuter upp det lite.

Hej hej

Fredag

Hej på er!

Fredag idag då. Jag tycker att hela dagen har känts som lördag men det är ju gött att det inte är förrän i morgon då.
Idag har jag vart på stan med Hanna en sväng. Hittade inget, vilket var bra för jag har inga pengar :). Har sett på film nu. The hottie and the Nottie med Paris Hilton i huvudrollen. Hyrde den för gårdagskvällen men orkade inte se den då.. Den var ganska bra faktiskt. Tyckte att hilton var överraskande bra som skådis :)

DVD Film: The Hottie and the Nottie

Ikväll ska vi bort till Pia o Niklas  käka lite.  Blir gött det... I morgon kväll är det stor fest i Vinninga. De ni...

Nu ropar duschen på mig.. Gråter några små tårar för att min duschradio har lämnat detta jordeliv.... Den finns inte bland oss längre. :(

Hej hej !!!!!!!!!!!!!

Hej

Hejsan!
Jag fick en fråga idag av min käre bror om jag hade slutat blogga o det har jag ju inte så det är bäst att slänga ihop ett inlägg :)

Ska åka o träna innebandy snart. 2 timmars träning idag.. Underbart.!!! I morgon kommer älsklingen hem igen.. underbart det med :) Blir nog en trevlig helg. Fredagskvällen ska spenderas hos Pia o Niklas. Lite middag o tjöt där.
På lördag ska vi hem till Calles kompis Mikael som har fyllt 25 i veckan på stor fest.. Ska bli skitkul!

2 resor finns i planeringen framöver :) 4-6 december åker vi, sju stycken på kryssning till helsingfors... 2 nätter och dessutom får man ett par timmar i helsingfors... Fan vad kul. Jag har aldrig vart i finland på riktigt.. jag har bara vart på flygplatsen och på havet :)

Sen har vi även bokad en resa till Tunisien. Denna går inte av stapeln förrän 20 Maj men den som väntar på något gott sägs det ju :) Tunisien ligger i afrika. Hoppas jag ser ett lejon..


Nu ska jag fixa mig för träningen... hej hej


God natt

Varför är det ingen som har kommenterat hur tuff, cool, snygg o definitivt vältränad jag ser ut på innebandybilden ;) mycket besviken :)

Ikväll har jag vart i kyrkan! Kors i taket kan man säga då men det får man inte säga i kyrkan iaf. Det lärde konfiramationsfröken mig när jag var liten. Man får inte heller säga Jösses o lite andra grejer som man tror är helt ofarliga ord. De andra drack vin innan vi gick till kyrkan, det gjorde inte jag. Jag ville hellre köra bil- Såå ofantligt tråkigt att GÅ hem själv sent.

Baby är i Karlstad och dricker öl. Han ringde för en stund sen o berättade att han sjungt massor i nån lek.. Hmm tur jag inte är där :)

Nu ska jag sova. Orkar inte va vaken mer. Har vart trött o hängig hela dagen. Usch o fy!!!

I morgon blir det en lugn dag. Hade velat se lite innebandy men inte ens nåt sånt är det. både dam, herr o 94 laget har spelat idag jue.

go natt

lagfoto

Tjenna!!
Igår tog vi lagfoto... Jag har fått ett skickat till mig och ett kort på bara mig.. Jag ser för jävlig ut på lagfotot så jag visar bara det enskilda här ;) Nu har jag o Calle vart ute o gått 1 timma. Härligt



så cool ser jag ut på innebandyplan ;)


Hej hej

Tjenna!

Hoppas allt e fint med er och att ni överlever trots att jag blivit en dålig bloggare. Idag har jag haft en lugn och skön dag. Var uppe hos brorsan på kinnekulle o kikade på alla märkeskläder han säljer ut..

ÄR NI INTRESSERADE AV ATT KÖPA BILLIGA MÄRKESKLÄDER SÅ HÖR AV ER!!! FINNS MASSOR MED JEANS AV OLIKA MÄRKEN SÅSOM WE, JL, NUDIE, DENIMBIRDS, LEVIS, DIESEL, CHEAP MONDAY M.M. CA 80% RABATT!!!

Jag köpte själv 2 par jeans. Ett par denimbirds och ett par röda ascoola jeans från dr denim.

Ska snart åka o träna innebandy. Först var det tydligen lagfoto-tagning så jag ska ge mig iväg snart. Får la sminka till mig lite om man ska se bra ut på kortet.

Hörs

XOXO

Onsdag= snart torsdag

Hej på er!!!

Grattis till Obama som blev ny president i USA.. Jag har varit lite kluven i frågan vem jag tyckte skulle vinna. Tycker att Mc Cain har en vettigare syn på ekonomin eftersom han är mycket mer för frihandel och en öppen värld än Obama... Men samtidigt har Obama enligt mig vettigare åsikter i vissa etiska frgåor som t.ex abort..

Jaja det blir nog kanonbra såhär..

Har haft en redovisning i skolan... Gick sådär bra, helt okej för att inte ha läst nåt iaf.. Ska jobba klockan 16. Ny avdelning idag också, så jag har s.k bredvidgång idag.

Skippar träningen ikväll eftersom den börjar en timma innan jag slutar jobba. Åker hem och städar istället.

I morgon kommer älsklingen hem. Han riingde nyss från Stockholm och hade köpt en klänning till mig :) Hur go får man bli :)

Hörs pok

Sen morgon

Hej!

Tog mig sovmorgon idag.. . Är ganska skönt ibland när man inte behöver gå upp. Sen ska jag börja 8 i morgon och 7 på torsdag och ska vara tidigt hos brorsan (calle ska fixa hans fjärrvärme) på fredag så jag tyckte allt att jag var värd det :)

Igår gick min telefon sönder... jävla skit... Köpte den med abbonemang i juni och då var den värd typ 6000 spänn. Nu har det blivit en stor spricka på insidan av dispalyen så den inte fungerar alls... är helt svart på displayen förutom den jäkla sprickan som lyser upp. Fick låna en telefon av brorsan först... funka den?? NÄE!! Då var man tvungen att ha en tretelefon... Hata tre... Dessutom har inte tre några lånetelefoner.. Stört.. ska iaf aldrig mer ha tre när mitt abbonemang gått ut och jag råder ingen annan att ha det heller... SÅ nu var det sagt ..

Idag ska jag göra dom ärenden jag missa igår och åka o hämta nya vinterdäck till bilen.

Städa och fixa hemma ligger också högt på "behövs-göra listan"

Hej hej

Ångest

Hejsan!
Måndag morgon igen då. Har fixat lite grejer nu på morgonen. Hoppat av sjukvårdskursen, pratat med csn, sagt upp mitt medlemskap på mitt gym o fixat lite annat. Ska även prata med en person om att jag vill ha mycket jobb men har inte fått tag på henne än.

Har börjat få lite ångest över vad som händer i december när jag är klar med skolan. Behöver ju verkligen jobba för att kunna betala räkningarna.

Har även kikat lite vad jag kan tänka mig att läsa vidare till om  polis bara förblir en dröm. Behandlingsassistent ligger högt upp på listan.. Är även sugen på typ socionom eller socialpsykologi men det är så jäkla långa utbildningar o jag vil gärna va klar i skolan innan jag närmar mig pensionsåldern...

Ska fixa lite mer grejer nu.. Åka o lämna in en timrapport och handla lite..

Ikväll blir det träning,, Hoppas att foten håller bra nu.