Sol!!!

Solen skiner och jag blir på allmänt bra humör :)
Mormor har vart här o fikat. Vi fick världens finaste vas i förlovningspresent.. Det är bra med mormor för när hon köper presenter köper hon inte sånt som hon vill ha, utan sånt hon tror att jag vill ha. Hon e grym :)

Nu ska jag ge mig ut på stan en sväng. Ska inhandla nåt påskpynt och 2 påskägg till världens bästa småtjejer...(som btw inte är så små längre)...

Annars har jag jobbat mest senaste veckan... Gynnar med pengar :) Idag ledig i morgon jobb igen... Sen ledig påskhelg... Jag och babe+ svärfar ska åka till värmland o greja i stugan. Blir nice... :)

Är riktigt sugen på att åka till skövde o köpa skor :)

Måste även tillägga att jag mår så fruktansvärt bra nu... Har haft peridor i livet som varit jävligt jobbiga för att uttrycka det milt.. Men nu känner jag att jag på något sätt har landat. Jag är nöjd där jag är och det jag har. Visst kan man tycka att andra som pluggar/reser/festar/tjänar massssa pengar i norge osv verkar ha det grymt men jag känner att jag för min del inte kunde ha det bättre.. Jag bor i ett hus som inte bara känns som ett trevligt ställe o bo på utan det känns verkligen som HEMMA, jag har en pojkvän som jag älskar över allt och som ger mig samma känslor tillbaka, Jobbet flyter för tillfället på väldigt bra (kan ju iofs vända över en dag men det funderar vi inte på nu) 

Nu kanske det låter som om jag skryter över mitt liv och det är verkligen inte meningen för jag är fullt medveten om att alla absolut inte vill ha det liv jag lever och ur andras synvinklar finns det säkert bättre sätt att leva men detta är vad jag känner och det är min egen blogg så därför skriver jag som jag vill :)

Öhhh nu ser jag att delar av inlägget försvunnit under tiden jag skrivit.. skumt.. jaja...

Hellre ett liv i en skog
Med dej där man är gömd
Än ett liv bland alla
Där man är glömd
Hellre en solig morgon
Med ditt ljus
Än en solig morgon
Alla utom du
Hundra tårar i min hand
Från dej
Än att du skrattar
I nån annans famn
Hellre hundra mil bort
Och jag vet var du är
Än att du är nära
Ändå inte här
Jag vill att du tror mej
En endaste gång
Försök förstå mej
Du gör dagen så lång
Så ändlöst lång
Jag kan höra dej skratta
Se din mun le
Dina ögon lever
Åh säg att du är med
Att vi delar samma resa
Och styr mot samma mål
Kom ta min hand
Vi gör världen till vår
Säj att du smeker min kind
För att du tycker om
Att jag kan ge av mej själv
Till den jag tycker om
För du kom med livet
Du ger och jag tar
Du kom med sommar'n
Du är allt jag har


poker

Spelat en pokerturnering.. 51 plats av 188... helt okej för att inte ha spelat på länge... låg på plats 16 ett tag men tappade ;)

nu ska vi handla lite tror jag

Promenad och jobb

Startade förmiddagen med en promenad med H. I eftermiddag/kväll blir det jobb... Är faktiskt inte det minsta sugen men pengar är väl alltid behövligt så... Trodde inte jag skulle kunna jobba så mycket i mars eftersom vi var borta halva månaden men jag jobbar typ mer än någonsin så det är ju bra :) Tror jag börjar gillar det här nya systemet att man får sms där dom frågar om man vill jobba :)

I morgon torsdag.. Inget jobb och bara umgås med darling :) han kommer iofs inte förrän em men ändå :) ska allt hinna med en sväng eller 2 på stan oxå :)

Nostalgi

Var o handlade i affären o hittade pop rocks... Fan 80 talets bästa godis jue ;) Oj vad spännande det var att smaka på nytt :)



Jag och min älskling!

Att träffa nån som man tror sig kunna leva livet med är stort, men att träffa nån som man vet att man inte kan leva utan är större...



Typ första festen när vi blivit tillsammans.. sommaren 08.



Vi åkte på vår första semester ihop efter ca 2 mån, då var det en weekend på badhotellet i fredrikshamn.



Ett par månader senare stack vi till gbg o bodde på hotell..



I Maj, mitt i alla försäljningar och köp av hus stack vi till tunisien, en heelt underbar resa.



Sen köpte vi huset och renoveringarna pågick heela sommaren/hösten. Först i vintras hann vi med lite annat kul. Här en härlig dag av skidåkning på kinnekulle



Ett besök på jul på liseberg som var gööörmysigt



I februari/mars-10 blev det Thailand och där gick Calle ner på knä. :) Denna bilden är från kvällen då vi firar förlovningen :)




Hemma

Är hemma från Thailand.. Har haft en heeeelt underbar resa... Sol, värme, shopping o älsklingen... Hur skulle det kunna va annat än bra... Ska fixa in lite bilder o så men har inte ens lagt in dem på datorn än....

Har sån fucking jävla mensvärk så jag spytt 2 ggr på morgonen... Fick ringa till jobbet o säga att jag inte kunde komma... såååå typiskt.. skulle vart på en avdelning som jag verkligen gillar idag o hade riktigt sett fram emot det.. :(  men men.. Gjorde allt för att det skulle gå över i morse..  Överdoserade ipren, gick ut på promenad, låg med knäna uppdragna, masserade magen, drack te osv.... men inget hjälpte så...

hörs.....