Helg

Då var det Fredag igen då. Veckorna går ruskigt fort. Var i skolan och skrev ett grupparbete om olika röntgenmetoder. Det var faktiskt intressant. Sen åkte ja o hanna o handlade lite kyckling m.m. osså gjorde vi kyckling, klyftpotatis och tsatsiki. Väldigt gott blev det. :) Skulle åka och möta upp vår vän kaj på skolan men han hade tyvärr åkt hem,, typiskt.... Idag blir det käk hos brorsan. Har vart o inhandlat lite vin som ska drickas upp. Köpte även en vinare i farsdags present.

I morgon blir det en sväng på stan. Ska på fest i morgon kväll hos nån ute på landet som jag inte känner.. Hanna som drar med mig. Men det blir nog kul...Men jag tänkte iaf att det kunde passa sig med lite nya kläder, så man ser lite anständig ut ;)

Vad händer ikväll?

Still me still now


Kommentarer
Postat av: Drutten

De dröjer nog innan man behöver skotta här med :O) Men de e iaf vitt på backen..Härligt..BLir lite ljusare..Ha en trevlig helg!

Postat av: Mimmi

Hej!
Jag vet faktiskt inte riktigt vem jag hejar på. Tycker att alla som är kvar är värdiga vinnare! Mattias sjunger bra men jag tror att han åker ut (kanske redan ikväll) på grund av bristande personlighet. Alla andra utmärker sig väldigt mycket men han gör inte riktigt det, även fast han är snygg :) kram

2007-11-09 @ 18:11:29
URL: http://missmimmi.blogg.se
Postat av: Sanna

Svar: Tack! Haha, men jag gillar inte snön, iallafall inte när man är ute. Man halkar ju bara runt som bambi på is ungefär.. Men när man är inne är dte mysigt =)

2007-11-09 @ 18:18:51
URL: http://sannakumlin.blogg.se
Postat av: Matilda

Svar:Jag har köpt min jeans på Gina Tricot.
Ha en trevlig kväll!

2007-11-09 @ 18:28:56
URL: http://baluuba.blogg.se
Postat av: malin

nää men precis :)

2007-11-09 @ 19:24:27
URL: http://malinljunggren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback